• gordon 24
    Nahh ez az ami hibás gondolat!

Én minden Cm-en részt vettem, és részt is fogok venni. Van autóm. Sőt a családom minden tagjának van azaz, a mi családunkban egészen pontosan 5 darab autó van, és mind az 5 en kint vagyunk a CM-en minden évben..

Amiket leírsz konkrét dolgokat, ez ellen nincs érv. A biciklisek között is ugyan úgy vannak retardált barmok mint bármilyen más tömörülésben. Az oka, annyi, hogy ugyan olyan emberek, mint amilyen a többi ilyen társadalmat alkotják. Legyen az autós, gyalogos, bringás tök mind1. Mindben van paraszt suttyó. Ez ellen nem tudsz tenni..

A Cm nek annyi a lényege, hogy próbáljuk meg az autókat kiszorítani a városból. Ami egy igen helyes dolog, mert csak a hülye nem látja, hogy ez így nem mehet tovább. Az emberek egészsége élete megy rá az autóforgalomra. Nem arról, van szó, hogy senki nem mehet autóval, hanem arról, hogy ne legyen az, hogy egy reggeli csúcsba benézel áll a lámpánál 40 autó 40 emberrel. Ez vicc. Minden autó, egyesével fogyaszt üzemanyagot, bocsájt ki káros anyagot stb stb.. Tehát szar így. A Cm nek köszönhetően egyre több bringa út van (ami ugye csökkentené illetve megszüntetni a vita indító dolgot) egyre több bringás van..

De azt felejtsd el, hogy ezeknek nincs autójuk::D Nekem van olyan bringás haverom aki egy raszta is, mindenhova bringával jár, és van egyébként egy PDTDI passát kombia otthon::D És minden CM en kint van. Vagy vegyük a bátyámat, Ford mondeo kombi TDCi. Mindenhova bringával jár, az autó bent áll a garázsban. A bringa közlekedési alternatíva, és igen is minél több embernek ezzel kellene közlekednie.

Hollandiában (ami ugye mindenki hű de példa, mert lehet szívni mint az állat legálisan ) nagyobb a kerékpáros forgalom mint az autós. Ez felfogás kérdése.

A másik. Csinálsz egy autós felvonulást pl a bringások ellene, megérkezem bicóval, mit fogsz csinálni?? Ugye hogy ugye??

Na erről kb ennyit..