• w77d
    amúgy lehet elfogult vagyok, de tény, hogy a hajtás pajtás és a CM keménykedésre ugrok.. csak pár alkalom amikor ők baszakodtak (mind CM matricás és feliratos akiről beszélek) velem és én tűrtem

- Megyek 30-al a 30-as övezetben, egyszer csak hajtás pajtás elvtárs levágódik a járdáról lendületből, megállok hogy mégse basszam el pedig nekem van elsőbbségem, erre leugrik a cangáról rá a motorháztetőre és kiabál hogy elütöttem. Mázlija volt, hogy a biztonsági őr kijött szemből a telepről és elrugdosta a francba mert én átmentem volna a férgen...

- Megyek szép nyugodtan a Vezér úton, raszta hajú biciklis faszagyerek mögöttem elvágódott, a biciklije neki a hátsó ajtómnak, amit meg is karcolt. Kiszállok, mondom akkor most rendezzük az anyagiakat. Erre a hülyegyerek elkezd pattogni, hogy rendőrt hív, mert én direkt nekitolattam (álltam a lámpánál). Mögöttem sógorom jött, ki is szált, hogy ő és még pár másik autós látott mindent. Nagy duzzogva köpködve anyázva sikerült tőle egy 20-ast kikönyörögni, így is ráfizetéses volt nekem a fém kormányrúdja miatt..

- ez verte ki legjobban a biztosítékot, soha nem nézem emberszámba a bicikliemelgetős csűrhét: tavaly a biciklilóbálás alatt volt pofám a Hősök terénél átvágni szépen lassan, mert az unokaöcsémet vittem orvoshoz, lázas volt (a rendőr átengedett ott az utcán). Erre elkezdtek anyázni, majd gyűlik a kocsi köré a csűrhe. Elkezdik verni az ablakot, hogy mi a faszt képzelek, meglincselnek itt azonnal. Kiszóltam, hogy basszátok meg másfél éves unokaöcsém ül hátul és üvölt a félelemtől hagyjátok abba, engedjetek elcsorogni, már itt sem vagyok. Erre jött a válasz hogy őt is ráfűzik a küllőkre aztán nézhetek. (itt jegyzem emg, ha nálam van a pisztolyom, biztos lelövöm). Szépen lassan ütögetések és anyázások közepette elindultam. A vége felé az egyik csűrhevadállatot arrébb löktem, mert meg akart állítani. Amúgy megjegyzem, hogy ez nem a tér volt, hanem a szomszéd utca a szervízút mellett. Szóval egy szó mint száz, az ilyen biciklis érdekszervezeteket betiltanám, mert ezek többsége irtani való állat, aki mint a náci a zsidókat, úgy gyűlöli az autósokat (többnyire azért mert ő nem tud venni autót)...

és ez csak pár volt amit leírtam. Velem szar emberrel kezdenek, nem fogok beszarni a biciklis betyároktól.