37137
-
Egyszerűen hibázott és kész!
Párom papája pl.jött ki a gyógyszertárból,megbotlott és beverte a fejét!meg halt nyomban!
Szóval hamar meg van a baj :-(
-
CdelG #22520 ha aki így hal meg egy nyomorék
motorhoz nem sok köze lehetett
de hát egy orosz, lehet be is volt baszva
nem nagyon érdekel
téma lezárva -
és azért életképtelen balfasz mert nem volt profi motoros? eszednél vagy? -
CdelG #22518 te motorozol egyeltalán?
van jogsid rá legalább?
ha nincs maradj csöndben légyszives
ez az ürge nem tudott motorozni -
akkor meg pláne nem tudom megérteni hogy írhatsz ilyen orbitális hülyeséget és tiszteletlenséget. -
CdelG #22516 Motorozom 3 éve.
Zx-12R. -
dőltél már el motorral amiatt mert hirtelen kibillentél az egyensúlyodból? Én igen, nem tudsz mit tenni, oldalra esel mert próbálod a motort is megtartani. Az meg, hogy éppen ott volt egy kamion az totál balszerencse. Életképtelen nyomoréknak én pedig a monitor előtt ülő szájhősöket nevezem, már elnézést... -
CdelG #22514 igen kb.15-20-al gurult
így tényleg csak egy életképtelen nyomorék tud meghalni
és ezért elnézést de ez egy balfasz volt -
Na jó, ez kb olyan, mint amikor a Need for Speed-et akarták betiltani, mert egy balesetes autó csomagtartójában találtak egy példányt. Ha nem facen akkor rivalizáltak volna mobilképpel vagy stb... -
Facebookon rivalizáltak a munkatársakkal, így ehhez az oldalhoz is köthető a baleset. -
ott van alatta -
Az semmi! De a motoros halálos bénázása után ajánlotta a megosztó a szíriai háborús videókat :-(
Én meg amilyen marha vagyok .-) Kaja után lefekvés előtt meg is nézem!
-
Azért valami magyarázatot írhatna a kép mellé aki berakta. -
parancsolsz? -
-
Facebook miatt halt meg 78 ember? -
volt már? -
Semmi extra vagyis 18+. Csórikám motorral szlalomozott autópályán a toporgó sor közt és benézte, belement az előtte haladó autóba, ami ahhoz elég volt hogy jobbra eldőljön éppen a mellette levő sávban álló kamion tréler kerekei közé, ami pedig akkor indult el. Nem látszik semmi csak hogy átmegy egy "buckán" a kamion.
Béna halál...
-
Mivolt az? Idebent nem tudom megnezni, de lehet, hogy akkor nem is akarom. :-) -
CdelG #22502 ilyen bénán meghalni, már elnézést:/ -
CdelG #22501 -
CdelG #22500 nem jól tudod
http://index.hu/kulfold/2013/07/26/imadta_a_szaguldast_a_spanyol_masiniszta/ -
A kis tökömért kellett nekem megnézni az ilyen videókat .-(
[email protected] ! Megint szarul fogok aludni
-
Ezt mondtam én is. Egy modern gyors vasúti vonalról beszélünk, ahol több rendszer is pont az ilyenek elkerülése végett dolgozik. Tuti, hogy az eset többi felelőse valahol a központban keresendő. -
Kamionnal ütközött a Trabant - túlélték az utasok
-
st3ve #22496 https://www.youtube.com/watch?v=ti2dzA9RM44 -
st3ve #22495 Kicsit elnézte a lámpát, először azt hitm kimult, de szerintem full részeg :D
-
st3ve #22494 libák
https://www.youtube.com/watch?v=yZFR-PUNVrQ
a markológépes randalirozó
gázolás
szuperül leparkolt:D
Kia Picanto vs Mazda 6 -
Agyonelektronizált világunkban ez a vonattal száguldozás nem értem,hogy fordulhatott elő... -
az új Knight Rider sorozatban volt egy kigyulladós rész, ott ha jól rémlik, 500fölött ment hogy kialudjon a tűz :DD -
világok sorsa múlik rajta
-
hű, mekkora probléma ez.. -
minek kellett gif-ként berakni amikor pár hsz-el lejjebb itt a videó? -

-
Ahogy nézem itt az ív miatt vezették be a 80-as lassújelet. Vagyis az ív előtt x méterre megkezdődik a 80-as max sebességű pálya. Tudomásom szerint ETCS 1 biztber van arrafelé, ami legjobb esetben is a lassújel kezdete után kezdi meg a fékezését, ha nem megfelelő sebességgel halad a vonat. Ebben az esetben már az ívben. Ezt is csak akkor, ha lassújel kezdeténél egy baliz került elhelyezésre. Nélküle nem is tud semmit a szerelvényen elhelyezett rendszer a max 80-ról.
Ezért is szokták az ilyesmi rendszereket inkább kárcsökkentőnek, mintsem megelőzőnek nevezni.
Vannak olyan rendszerek, amik automatikusan előre lefékezik a szerelvényt hasonló helyzetekben. Ilyen például az ETCS 2 (Bp-Székesfehérvár), AVR (3-as Metro).
"és vajon a központ miért nem szólt közbe amikor 1000% hogy ott villogott előttük hogy az egyik szerelvény veszettül száguldozik?"
Ne legyél benne ennyire biztos.
A központ nem szokta figyelni a vonatok sebességét. Arra ott van a mozdonyvezető és a vonatbefolyásoló. Túl nagy kapacitást igényelne, és később tudna beavatkozni, mint a jelenleg használt rendszerek.
A lakott terület miatti 80-as lassújel pedig egy fasság. Valaki csúnyán félrefordított.
Japánoknál hallottam hasonlóról, de az olyan 250km/h körül volt. -
Lehet hogy szólt, vagy span volt, vagy ki tudja, majd kiderül. Vagy semmilyen kapcsolat nem volt, mert nem szokás... majd jól ki lesz vizsgálva és kiderül. Mivel a vezető beismerte hogy ő nyomta neki és nem volt műszaki gond egyértelmű ki a felelős, azt hogy ezt senki nem konrtollálta pedig a vállalat felelőssége és azoké az embereké akik nem végezték a munkájukat, de az is lehet hogy ez megszokott volt csak éppen eddig sikerül a kanyarokat bevenni, ezidáig. -
és vajon a központ miért nem szólt közbe amikor 1000% hogy ott villogott előttük hogy az egyik szerelvény veszettül száguldozik? nem akarom én védeni a vezetőt, mert egy patkány, de itt többen is hibáztak nem kicsit. -
"A hatóságok még vizsgálják a baleset okát, a spanyol vasúttársaság elnöke közölte, hogy a vonatnak nem volt műszaki problémája, éppen a baleset előtt vizsgálták át. Azt közben a mozdonyvezető elismerte, hogy jóval túllépte a megengedett sebességet. Egyes sajtóértesülések szerint 90 helyett 190 kilométer per órás sebességgel száguldott a szerelvénnyel. "
Nem tudom mi lenne a kellő büntetés számára. Szenvedjen minden nap mind lelkileg, mind fizikailag 30 évig. Tömeggyilkos. -
szerintem nem kis műszaki hiba is közrejátszott a dologban. Ezeknél a modern nagy sebességű vasútvonalaknál rengeteg automata rendszer van. Többek között olyan is, hogy magas szintű sebesség túllépésnél először figyelmeztetik a mozdonyvezetőt, majd a mozdonynak küldenek egy jelet amitől a vészfékek működésbe lépnek. Elviekben ennek az esetnek akkor sem szabadna megtörténnie, ha a mozdonyvezető mondjuk meghalt és rárogyott a gázkarra. Na meg hát a központ is közbeléphetett volna, a 80-as szakasz biztos nem a kanyar előtt egy perccel kezdődött el. -
Na most olvasom.. b@szódjon meg a mozdonyvezető..80 helyett 190-el lakott terület közelében..
Persze neki a haja szála sem görbült.