F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
mégha kilépek a gaméból akor se!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ien képet produkál jelenleg a kártya!Holnap beviszem azt ha törik ha szakad kicseréltetem :S!
Bruhaha! Hany eves is vagy? Akkor az ilyeneket inkabb ne pls.<#papakacsint>#papakacsint>
Foleg ha nem ismered a masikat.
Egy jo bableves sose rossz!!
Innen mást nem tudok mondani, de próbállj ki minden variációt, ha van közelben ismerõsöd, próbálld ki az õ gépében is... így ki tudsz szûrni még pár hibaforrást.
Próbállj driver uninstallt, majd az nvidiától a 77.77-es illesztõt. Ha nem megy tényleg csere.... 😞
Az elsõ szériás Inno 6600GT gyári hibásak voltak.
Lehet pont kifogtál egy ilyet.
Elõre is thx!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hulla wilco megcsak versenyeken nem elfogadott...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy szar lehet ha csak most jösz rá hogy milyen is egy igazi taktikus klánwar 😄 nembaj sosem késõ 😉
Valamelyik nap mar 40-50% kornyeken el tudtuk intezni a TW1N Klant!
Eleinte nagyon csunyan levertek minket. Sokat mergelodtunk is miatta. Szerintem valamit hasznaltak segitseget valami aim vagy hasonlo programot. De aztan kiszurtuk hogy ok is dumalnak egymassal. Felkotottuk a gatyat es szervezettebben kezdtunk jatszani. Huu micsoda csatak es izgalmak voltak! Mekkora orom volt leloni oket! Be is irtak smyle spam.<#vigyor3>#vigyor3> Amikor meg eloszor levertuk oket rendesen orromujjongas volt az oldalunkon. Aztan ez egyre tobbet elofordult. Foleg ugy volt jo jatszani hogy en pl rettenetesen utalom azt a Centurio gyereket, tehat igazi ellenseg volt akit meg kell semmisiteni!<#violent>#violent>
Mondanom se kell a vegere mar megkedveltem mert amugy tenyleg kivetelesen jol jatszik es kenytelen voltam ezt elismerni.<#idiota>#idiota> Na szoval nagy csatak voltak egy igazi ellenseges csapattal.<#papakacsint>#papakacsint> Akik bent voltak akor a TW1N csapat ellen megerdemelnek egy gratulaciot! Szuper egyeni erdekektol mentes kizarolag a csapat erdekeit nezo munkat vegeztek aminek az eredmenye a TW1N sracok legyozeset eredmenyezte! Gratula mindenkinek! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Majd kapsz olyan taktikat hogy lerakod a hajad!<#hehe>#hehe>
Tegnap is 4-4 ellen voltunk mindket csapat skypen. Aki meghalt segitette a csapattarsait. Elkepzelheted micsoda taktikak voltak ha mindket csapatbol tudta mindenki ki hol van. Csak az gyozhetett aki jobban taktikazot. Szegeny kulfoldiek akik veletlen betevedtek!<#vigyor3>#vigyor3> Sokan elmentek mar a masodik kor utan de volt aki maradt csak nezonek! Azt irtak hogy nezi is izgalmas. Tehat a F.E.A.R. Team Elimination (Swat) resze mindenkeppen a taktika es a csapatmunka. Aki nem ugy jatsza annak csak megint egy hentelos game. De azt csak sajnalni tudom. Nem tudja mit hagy ki. Micsoda izgalom mikor mar csak ketten maradtatok es csak a jobbik fog gyozni. Micsoda cseleket lehet bevetni meg ugyis hogy tudod neznek teged es minden mozdulatodat mar mondjak is az ellenfelednek. De mekkora dicsoseg<#buck>#buck> valami jo kis csellel ilyenkor elintezni. Egy ket jo megoldasra igen csak jonnek a gratulaciok. En is vegigneztem par nagyonszepen felallitott csapdaba valo beterelgetest. Ne felejtsetek mekkora dolog hogy Proxyk es Remotok segitik a munkat. Meg azt sem hogy a mar regota es jol jatszo emberkeket milyen nehez ezekkel leszedni. Hihetetlen hogy paran mar hogy figyelnek mindenre. Gondolom nem is kell mondanom hogy hol vagyok megtalalhato estenkent.<#szeret>#szeret><#papakacsint>#papakacsint>
Majd minden játékot lehet taktikusan, vagy taktika nélkül játszani.
Minden esetben a játékosoktól függ, hogy hogyan játszák.
Max. vanak olyan játékok, beállítások, amik segíthetik a taktikus játékot.
De nem flémelek, FEAR topikban vagyok, bocs aki szti a CS-t...Én vagyok a láma, hogy nem látom benne a taktikus gamit
Egy azért, mert nem adok ki 2 azonos cdkulcsot, és a kiadott cdkulcsot rögtön törlöm a gépemrõl.
A másik amiért lehetetlen, mert a hungs nem ellenörzi...
tûzfal nem köt bele semmibe és mégsem látok egy szervert sem???
<#wow1>#wow1>
Ha nem laggolna annyit akkor most nem FEAR-eznék.........
Sztem a CS sem olyan taktikus gami...tudom, játszom néha, nem fogott meg...
A FEAR technikailag nyûgözött le, és ez csak a demó, kíváncsi vagyok mi jön ez után... 😊
Life küldesz egy új CD Keyt mert az enyimet használja valaki és nemtudtam belépni a SWAT ra amikor mindenki ott volt<#rinya>#rinya>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Szeretem amikor egy 2 pályás, 60%-os demot hasonlítanak egy full játékhoz.
Nem is értem honnan meríted a F.E.A.R.-ral kapcsolatos hasonlításaidat, de én nem merem hasonlítani, pedig többet látok a játékból mint itt bárki.
Már azért sem, mert nem tudom mi kerül bele azokból a dolgokból amiket láttam.
Amúgy meg hentelõs játékból igenis kevés van.
Ut2004? Nagy elbaszott szar, az UT1 nagyon jó volt. Aztán ott a Q3 amivel azért nem játszottam mert az UT1 szerintem jobb volt. De az is nagyon jó, csak már avval sem játszik senki.
Painkiller? Nemtom abból hogy lett multi játék, nagy szar...
De egy CoD vagy egy CS klánwar-ban hatszázszor több taktika van 😄
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Nagyon skálázható.
Nekem az összes modja bejön.
És mint írtam, a lényeget még nem is láttuk 😊
1. 2 rövidke demóból szart sem látni.
2. Nem láttam még ehez hasonló játékot, ami ennyire skálázható lenne.
Tehát indul a horror singlivel, a multi harcos vágóhíddal, és a végét csak találgatni tudom amit láttam a szétszedett játékban, azaz turetes heartbitsensoros, kamerás, s.w.a.t.-os multi.
Így merem garantálni, hogy nem csak egy féle játékos tipust fog vonzani.
És még nem is írtam a könnyen és jól, a szerverekrõl autómatice letöltõdõ modokról. 😊