F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nekem az Area 51-nél csinált ilyen képet.De értelmes választ nem kaptam miért.
újraraktad az egész partíciót amin a rendszered van? töröld le az egész C-t és rakd úrja a wint a feart meg a videó drivert mást ne (persze a directx, meg a hang is lehet hogy kelleni fog). lehet hogy valami mocsok program bentmaradt aztán az csinálja.

Omlás
nagyritkán megy 65 re! szal nemértem mi lehet a baja!Amúgy meg nem akad ki nem szaggat nem fagy ki cak szét van esve a kép !Nem vágom 😞

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
jah meg 3d mar 03 05 el is és nála mindegyik jó! 60 fok fölé nemnaon akar menni
mégha kilépek a gaméból akor se!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

De természetesen a haverodnál is a fearral próbáltad?!...
Lacc
És nincs semmi gond a kártya hûtésével?
Omlás
eddig vagy 10 drivert kipróbáltam eddig semmi változás 😞!

Lacc
Drivercsere se segit?
Omlás

Ien képet produkál jelenleg a kártya!Holnap beviszem azt ha törik ha szakad kicseréltetem :S!

amúgy szar lehet ha csak most jösz rá hogy milyen is egy igazi taktikus klánwar 😄 nembaj sosem késõ 😉
Bruhaha! Hany eves is vagy? Akkor az ilyeneket inkabb ne pls.<#papakacsint>
Foleg ha nem ismered a masikat.

Egy jo bableves sose rossz!!

Omlás
átviszem haverhoz azt majd lessz valahogy de ha nála jó akkor jól megszívtam <#falbav><#falbav><#confused>

WizArts
3 napon belül helyszíni csere van mindenütt, azért nem kell várnod, de ha náluk megy akkor más a gond...A driverrõl nem írtál, de gondolom akkor próbálltad már.
Innen mást nem tudok mondani, de próbállj ki minden variációt, ha van közelben ismerõsöd, próbálld ki az õ gépében is... így ki tudsz szûrni még pár hibaforrást.

Omlás
Alaplap Asrock K7S8X 512 DDR (400) a Ti 8x AGP-s volt de már próbáltam állítani semmi változás!Olvastam valami olyat hogy az Innos kártyák gyárilag túlhúzottak!Namost mivan ha kicsit visszaveszek a ramok teljesítményébõl? 😊!Me PL lehet ha kicserélik ugyanazt kapom csak kissem ram sebességgel nem?Azémeg had ne keljen várnom heteket!

nekem is ugyanez volt a problémám ugyanúgy Inno 3D Geforce 6600Gt-vel, aztán rakattam bele +ramot és alaplapot cseréltem. Azóta nincs vele problémám
WizArts
milyen az alaplapod??

WizArts
Vagy nem szedted le az elõzõ drivert, mert ugye egész más (igaz mégis gef) dll-eket használ. A 4200-as még 4x-es agp-s míg a 6600gt 8x-os. Biosban talán állítani kéne az AGP-n és a ramon is, de ez nem okozhatja a textúra hibát, gami uninstall is lehet a vége.

Próbállj driver uninstallt, majd az nvidiától a 77.77-es illesztõt. Ha nem megy tényleg csere.... 😞

Omlás
Jah Inno 3D-s szal akkor vigyem vissza ?Fasza 😞(((((!

WizArts
Nem hagyom ki 😊 Gyõzz meg.....

Ha Inno akkor vidd vissza mert nem szabad ilyet csinálnia.
Az elsõ szériás Inno 6600GT gyári hibásak voltak.
Lehet pont kifogtál egy ilyet.
Omlás
Skacok valaki esetleg helpelne nekem?Ma megjött az új VGA-m végre 2 év után lecseréltem a Gef 4 Ti 4200 ast egy Gef 6600 GT re !Olyan problem lenne hogy millio driverrel próbáltam de mindegyikkel textúra hibás lessz minden game 😞((!Esetleg valakinek van ien karia vagy ötlete mi lehet a gix?
Elõre is thx!!!

Istencsászár
jahogy látod az tényleg nemjó...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a másik ami yotta lol lenne az az hogyha menne avval a speeder progival a speedhack... akkor nagyon kezdõk lennének a fejlesztõk multis játék szempontjából ha ezt a hibát benthagyják a teljesben.

nekem miért ne mondana? nap mint nap tapasztalom, én csak a hullavilkót nem támogatom, vagyis nem örülnék ha bent lenne fullba hogy ha meghalsz akkor specteled az ellet. vagyis a hullawilco még nem gond de hogy látod az ellent... az már kicsit lol

Istencsászár
játékélményhez hozzátartozik a jó hangulat pl: ventrillo, ts, skype ( haverokkal közbe hülyülni és jólérezni magadat, de neked lehet ez nemmond semmit)
hulla wilco megcsak versenyeken nem elfogadott...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hulla spect és hulla wilco, gratula...

amúgy szar lehet ha csak most jösz rá hogy milyen is egy igazi taktikus klánwar 😄 nembaj sosem késõ 😉

Meg azoknak akik tudjak mirol beszelek.
Valamelyik nap mar 40-50% kornyeken el tudtuk intezni a TW1N Klant!
Eleinte nagyon csunyan levertek minket. Sokat mergelodtunk is miatta. Szerintem valamit hasznaltak segitseget valami aim vagy hasonlo programot. De aztan kiszurtuk hogy ok is dumalnak egymassal. Felkotottuk a gatyat es szervezettebben kezdtunk jatszani. Huu micsoda csatak es izgalmak voltak! Mekkora orom volt leloni oket! Be is irtak smyle spam.<#vigyor3> Amikor meg eloszor levertuk oket rendesen orromujjongas volt az oldalunkon. Aztan ez egyre tobbet elofordult. Foleg ugy volt jo jatszani hogy en pl rettenetesen utalom azt a Centurio gyereket, tehat igazi ellenseg volt akit meg kell semmisiteni!<#violent>
Mondanom se kell a vegere mar megkedveltem mert amugy tenyleg kivetelesen jol jatszik es kenytelen voltam ezt elismerni.<#idiota> Na szoval nagy csatak voltak egy igazi ellenseges csapattal.<#papakacsint> Akik bent voltak akor a TW1N csapat ellen megerdemelnek egy gratulaciot! Szuper egyeni erdekektol mentes kizarolag a csapat erdekeit nezo munkat vegeztek aminek az eredmenye a TW1N sracok legyozeset eredmenyezte! Gratula mindenkinek! <#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Szia. Majd egyszer gyere be a Swat serverre ha bentvagyunk a skacokkal!
Majd kapsz olyan taktikat hogy lerakod a hajad!<#hehe>
Tegnap is 4-4 ellen voltunk mindket csapat skypen. Aki meghalt segitette a csapattarsait. Elkepzelheted micsoda taktikak voltak ha mindket csapatbol tudta mindenki ki hol van. Csak az gyozhetett aki jobban taktikazot. Szegeny kulfoldiek akik veletlen betevedtek!<#vigyor3> Sokan elmentek mar a masodik kor utan de volt aki maradt csak nezonek! Azt irtak hogy nezi is izgalmas. Tehat a F.E.A.R. Team Elimination (Swat) resze mindenkeppen a taktika es a csapatmunka. Aki nem ugy jatsza annak csak megint egy hentelos game. De azt csak sajnalni tudom. Nem tudja mit hagy ki. Micsoda izgalom mikor mar csak ketten maradtatok es csak a jobbik fog gyozni. Micsoda cseleket lehet bevetni meg ugyis hogy tudod neznek teged es minden mozdulatodat mar mondjak is az ellenfelednek. De mekkora dicsoseg<#buck> valami jo kis csellel ilyenkor elintezni. Egy ket jo megoldasra igen csak jonnek a gratulaciok. En is vegigneztem par nagyonszepen felallitott csapdaba valo beterelgetest. Ne felejtsetek mekkora dolog hogy Proxyk es Remotok segitik a munkat. Meg azt sem hogy a mar regota es jol jatszo emberkeket milyen nehez ezekkel leszedni. Hihetetlen hogy paran mar hogy figyelnek mindenre. Gondolom nem is kell mondanom hogy hol vagyok megtalalhato estenkent.<#szeret><#papakacsint>

Minden játék taktikai játék, és egyik sem az.
Majd minden játékot lehet taktikusan, vagy taktika nélkül játszani.
Minden esetben a játékosoktól függ, hogy hogyan játszák.
Max. vanak olyan játékok, beállítások, amik segíthetik a taktikus játékot.
WizArts
Tudom, mondják....én csak funolok, de haveromék vérkomolyan veszik és látom min megy keresztül amikor warra készül. Tiszta dili 😊.Olyankor, mintha szedene "valamit".... Ha méllyebre ásnék, lehet nekem is bejönne, de mezei gamerként nem jött le nekem miért is vannak úgy oda érte (úgy pár ezren kishazánkból)....
De nem flémelek, FEAR topikban vagyok, bocs aki szti a CS-t...Én vagyok a láma, hogy nem látom benne a taktikus gamit

Az mindenhogy lehetetlen
Egy azért, mert nem adok ki 2 azonos cdkulcsot, és a kiadott cdkulcsot rögtön törlöm a gépemrõl.
A másik amiért lehetetlen, mert a hungs nem ellenörzi...
Istencsászár
öhöm egy wcg döntöt nézz meg csbe😊 elsehiszed milyen taktikák, felkészülések vannak egy warra és versenyekre..

Omlás
Srácok csak nálam van gond vagy nálatok sem jön be egy szerver sem
tûzfal nem köt bele semmibe és mégsem látok egy szervert sem???
<#wow1>

WizArts
És akkor még nem toltad a FAR CRY-t.

Ha nem laggolna annyit akkor most nem FEAR-eznék.........

Sztem a CS sem olyan taktikus gami...tudom, játszom néha, nem fogott meg...

A FEAR technikailag nyûgözött le, és ez csak a demó, kíváncsi vagyok mi jön ez után... 😊

Omlás
Igazából nem akarok belemenni semmien vitába 😊!Nincs is értelme mindenkinek más a véleménye!De azzal szerintem a többség egyetért hogy jó a Multidemo és késsz!Én bevallom rosszabra számítoittam 😊!Kellemeset csalódtam !A többit meg majd idõvel mikor lessz lehetõség a fullosat nyomni 😊!

bandika64
Sziasztok.<#wave>
Life küldesz egy új CD Keyt mert az enyimet használja valaki és nemtudtam belépni a SWAT ra amikor mindenki ott volt<#rinya>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Reastartoltam a swat szervert...
Nyilván az én véleményem, és nyilván hogy az 5 pályához hasonlítom (szerintem max 10 pálya ha lesz a multiban), mivel én írtam és csak ennyit lehetett látni belõle és eddig ez a helyzet áll fent. Nem a full játékról beszéltem, mert azt még nem is láttam.

Persze tedd hozzá, hogy ez a te véleményed.
Szeretem amikor egy 2 pályás, 60%-os demot hasonlítanak egy full játékhoz.
Nem is értem honnan meríted a F.E.A.R.-ral kapcsolatos hasonlításaidat, de én nem merem hasonlítani, pedig többet látok a játékból mint itt bárki.
Már azért sem, mert nem tudom mi kerül bele azokból a dolgokból amiket láttam.
Hát nemtom mit lehet azon taktikázni hogy kibe tunkolsz bele több olmot vagy hogy shotival vagy assault rifel-vel szaggotod szét? Persze ezek is fontosak mert kis pályán pl office inkább shotival megyek és ha látok két embert csatázni akkor elõbb a jobbat nyírom ki és aztán a másikat. Honnan kerülöm hátba az ellent, merre kempelek le (ahol fegyvertöltö, pajzs, élet stb van, vagy pl jól bevédhetõ, jól rálátni a pályára) ilyenek.
Amúgy meg hentelõs játékból igenis kevés van.
Ut2004? Nagy elbaszott szar, az UT1 nagyon jó volt. Aztán ott a Q3 amivel azért nem játszottam mert az UT1 szerintem jobb volt. De az is nagyon jó, csak már avval sem játszik senki.
Painkiller? Nemtom abból hogy lett multi játék, nagy szar...

De egy CoD vagy egy CS klánwar-ban hatszázszor több taktika van 😄

Blenda Stompa
A team elimination ASPvel ... uh tegnap vagy 3&fél órán keresztül toltam. Iszonyat fun sneaking & kemping<#nyes>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Pontosan errõl írtam 😊
Nagyon skálázható.
Nekem az összes modja bejön.
És mint írtam, a lényeget még nem is láttuk 😊
Istencsászár
aki multira vágyik ott a buckafild vagy a csé. Itt a történet(single) a lényeg a multi csak + ráadás

Omlás
Isten mencs nem vitázni akarok 😊!Amúgy szerintem az hogy hentelõs a multi nem mindig igaz attol függ hogy kik vannak a szerveren ha pl mindenki rambó módjára nyomul akor garantált a vágóhíd fõleg az Office pályán 😊de ha inkább taktikás emberek jáccanak rögtön más a hangulata a multinak 😊!Szal szerintem elég rugalmas a játék és igazából szerintem a játékosok alakítják hogy hentelõs vagy kicsit taktkásabb!

Értelmetlen ezen vitázni, hogy milyen a játék 😄
1. 2 rövidke demóból szart sem látni.
2. Nem láttam még ehez hasonló játékot, ami ennyire skálázható lenne.
Tehát indul a horror singlivel, a multi harcos vágóhíddal, és a végét csak találgatni tudom amit láttam a szétszedett játékban, azaz turetes heartbitsensoros, kamerás, s.w.a.t.-os multi.
Így merem garantálni, hogy nem csak egy féle játékos tipust fog vonzani.
És még nem is írtam a könnyen és jól, a szerverekrõl autómatice letöltõdõ modokról. 😊
Lacc
Ok de itt a multiról van szó, ami tényleg hentlés és kész. Pedig van benne fantázia, pl. lehetne olyan játékmódot beleépíteni, ahol valaki a kiscsajt alakítja akinek mindenféle szívatós képessége van 😄 Vagy valami hasonló dolgot ki lehetett volna még hozni belõle.
Omlás
Nemtom részemrõl kicsit több ez a game mint hentelõs!Jó a multia eléggé hentelõs 😄 😄 de a single demo pl eléggé odatette magát hangulatra !Nyomasztó flessek hangok minden ott van 😊!Csak legyen már a kezemközt 😊

Guer
mintha hentelösböl nem lenne elég...

Lacc
Ja jól össze van ez rakva az biztos.
Szoljatok ha valamelyik szerver pusztul, akkor resartolom.
Omlás
Hát mitne mondjak csatlakozok az elöttem szólókhoz a Multi demo isten kira!Nemhittem hogy ien jól optimalizálják azt hittem jobban fog lagolni stb de ehez képest bõven jáchatóan megy szal tök kira! 😊 S.W.A.T. rulzzzzzz