F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/beta/fear_ompbeta_en.exe
Ez biztosan jó.
Mind1 újrargtam...
Elõfordul, hogy leakad.
2. windows reinstall
3. új gép
4. költözz el
Description:A végpontleképzõ szabad végpontjai elfogytak.
Setup will now terminate. A telepités végénél ezt irja ki!pls?!<#wow1>#wow1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A taktikus, tonyogok, nézelõdök, vigyázok, lopakodok, szarráunom magam míg halott vok játékból már van elég a piacon.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
És ez még csak egy kevéske bemutató.
Ha benne lesznek multiban azok a cuccok amiket láttam a csomagban, akkor igen változatos szerverekre lehet számítani.
A jól moddolhatóságról nem is beszélek, amit ugye a kliens autómatice egy pillanat alatt letölt.
Tehát számíthatsz az eszement gyors mátrixos henteléstõl, a kegyetlen taktikus-swatos herthbitsensoros turettes bújocskáig.
Kipróbáltam multiban a dolgot és kellemes, De ugye lesz ebbõl egy emészthetõ sebességû verzió (mod) is. Úgy értem.. kis taktika, miegymás, nem csak shotgun hent. SOF2-t akarok 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Description:A végpontleképzõ szabad végpontjai elfogytak.
Setup will now terminate. Atelepités végénél irja ki.
Ha olvasod a faq-t ott már ez régi hír 😊
Egyébként ugyan ez a demo lesz, amivel most játszunk, csak a cdkulcs ki lesz belõle véve, azaz, teljesen nyilt lesz.
Úgyhogy nyithatok vagy 10 szervert 😄
Közületek ki kért mailban?
Aki kért annak küldtem, aki nem az szoljon és küldök priviben itt.
vagy mégsem?
Szóval van még 17 db cdkulcs a multi demohoz, akinek kell az szoljon.
Most próbáltam, és már nem megy 😊
Úgyhogy leveszem az oldalról.
tehát akinek kell kulcs, szoljon mert van még 19db
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Kell 2 kulcs?
Nekem müxik.
Ne adjatok meg neki freemailos meg egyéb gyökr mailfiókot.
Mivel nem õriz meg semmit a mailcímbõl, nyugodtan megadhatjátok a szolgáltatói mailt.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Katt rá, és kérhetsz egyet magadnak ingyé.
Csak akkor adok, ha ott már nem megy.
THX
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Igaz mostanában elég nagy a tömeg a hungson 😊
Egy jo bableves sose rossz!!
Mostanában nem látni a játékban...
Mivel kozel mar a megjelenes datuma es ugynezki jo kis csapat csinalhatta ezt a jatekot en nem aggodok. Mikor kijon biztosan minden rendben lesz. Ha meg nem akkor meg mindig johetnek a mar megszokott patchek.<#nyes>#nyes>
Neked sem küldi el a cdkulcsot?
Mert feleslegesen nem küldök kulcsot, azé nem pazarlunk 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagy sietségemben már le is magázlak<#nyes>#nyes>
(A HL2nek a multijában miért nem nincs ordenáré nagy pingje senkinek? Ott bárhol bárki frankón tud játszani...)
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Valamit nem jól csináltál, de lényegtelen, mivel küldtem neked egyet.
Így is a 2000 helyett kifacsartunk sokkal többet, és olyanok is akik nem voltak regisztrálva, elõfizetve.
Majd megnézem.
Küldtem neked privátban egyet, mert én +20 kulcsot kértem, mert számítottam rá, hogy nem lesz örökké. 😊
Õrizd meg, és ne add ki, mert az csak a tied.
Akinek kell még, van 19 kulcs.