F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hát nem ...!
akkor UNINSTALL...!
nem érdekell tovább....!!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de akkor is sötét a képernyõ..!
csak akkor indul el ha disable a sound..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
úgy látom a hanggal szenved...!
ha kiveszem akkor indul...!
Ugyan is az új hír, hogy akinek van eredeti kulcsa az le tudja majd tölteni az update-exe segítségével.
Király.
Be is teszem a hírt az oldalra...
VU Games announced today that it will release the F.E.A.R. multiplayer demo on Thursday, September 29 at 8:00 a.m. PDT. The 550MB demo will feature two maps: Factory, which will be a deathmatch map, and support team deathmatch, slow-motion team deathmatch, and slow-motion deathmatch, while Facility, a capture the flag map will support slow-motion capture the flag. Of course you will be able to grab the multiplayer demo on our fileserver network as soon as it's released.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
<#violent>#violent>
A Béna.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jól írt mint mi, de sokszor hal.
Aki ebben a játékban túl nagy ölt/halt arányt csinál, annak 2 eset lehetséges.
Vagy jól játszik csapatbban, és orrba szájba szét kempeli magát, vagy csal.
Inkább az elsõ ami rájuk illik.
Csapatban, komunikációs cuccot használva, jó lövészekkel, a legrosszabb párosítás, és a leg ge.... dolog.
Ha szemtõl szemben kell játszaniuk, kiderül, hogy mingyárt nem olyan jó játékosok.
Amugy en sem szeretem oket mert csalnak sokszor (szerintem)
De el kell ismerni az a kata eleg ugyes volt.
Persze lehet aznap en voltam bena!
<#buck>#buck>
De lattam olyat is mikor a centurio 80/4 re nyert. Ezt csalas nelkul lehetetlen megcsinalni ellenunk. (Ez is csak szerintem)
Tevedes ne essek en nem nagyon szeretem oket de ha epp nem csalnak eleg jo ellenfelek.
Egy jo bableves sose rossz!!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Rájuk csak azért akadtam ki, mert ha egy komoly klán lenne akkor elosztanák a csapataikat ha van rá mod, ahogy mi is szoktuk, hogy ne legyen túlerõ.
Erre a kukituro gyerekre lettem mérges, amikor büszke volt a 9 vs 3-ba az 55/5-re és le noobozta a 3 embert.
Persze azt az "-5"-öt is úgy szerezte be, hogy 5x megpróbál játszani is, nem csak kempelni 😄
Most voltam bent más néven, hogy lássam mi megy, mert szolt egy külföldi, hogy elegük van.
Bemegyek, 9 vs 3, a 9-ben 3 tw1n-es faszkalap...
Mondom nem szólok...
lemegy 1 menet, a 9 ember éjenzik, hogy milyen ügyesek 800-ra megalázták a 3 embert.
Beirok, hogy ritka egy szarláma, kemper, és nem fer klán vagytok, majd kinevetnek, hogy noob vagyok.
Mondom jó, meglátjuk következõ menetet.
Mondanom sem kell, továbbra is 9 vs 3, kukituro gyerek a téren az ablakban, és fent gugolva kempeli az embereket.
De õõõ nem kemper..., és fer játékos.
ÁÁÁÁ kicsit sem.
Persze nem húztam fel magam, mert már szánalmas volt.
Sõt jót nevettem rajta, mert amikor megpróbált nem kempelni (vagy 5x), és bejött, hogy levadásszon, fel is kentem a falra az agyvelejét 😄
Szóval aki erre a szarlámára azt mondja, hogy profi, az maga is szarláma.
Kivettem mindenkit a banlistából, de rosszul tettem.
Nem teszem mostmár vissza, de az az érzésem, hogy ebben a játékban ha nem lesz saját szerverük a full gameból, nem sokat fognak játszani az európai szervereken.
Your suffers will be legendary even in hell!
De hüle vagyok mert itt van szétszedve az összes demo, várva egy jó sdk-ra 😊
Ott megnézhettem volna.
Construction
Docks
Office
+1 Factory
Nekem a Docks nagyon hiányzik, de a Construction is.
De csak 3 palya volt. Ha jol emlekszem.
Egy jo bableves sose rossz!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Még leírni is hosszú.
Hihetetlen...
Az 1.0 beta 4 pályával. (Sztem az volt a legjobb).
Ebbõl készült egy warezes, és volt az eredeti.
Aztán az 1.1-1.2 amit végül korlátozott számban megnyitottak, ebbõl is van warezes és eredeti.
És végül van a mostani 1+1 pályás, amibõl szintén van warezes, mert csak az elõrendelõknek járt, de szerintem a warezes hatására, kiadták félig nyitottra, innen kaptad te is a cdkulcsot.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Itt van a logó alatt F.E.A.R. multi kliens.
De ha kértél cdkulcsot, akkor abban is megadtam a linket.
Szedd le az eredetit, és kérjél gyári kulcsot
tud valaki segítenI ? 😮 :C
megköszöném