PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
ne varezolj, vegyél eredetit AZT BERAKOD ÉS MEGY!
Mondjuk a Resistance Retribution demó alapján naon bejött,szóval az biztos nem lesz csalódás.
a többit nem ismerem, utánanézek, hátha!
Patapon 2, Loco Roco 2, Dynasty Warriors, Duke Nukem
GYÉR? o.O
Mana Khemia - Student Alliance
Prinny: Can I be the Hero?
Class of Heroes
Brave: A Warrior's Tale
Monster Hunter Freedom
ez is eléggé érdekesnek nézki,igaz csak egy cinematic trailere van,de lehet még jó is lex,ez is 2009ben fog megjelenni,mondjuk lehet,h csak japán verzió,sõt biztos,de akkor is 😄
1) Resistance Retribution
2) Patapon 2
3) Loco Roco 2
4) Dynasty Warriors: StrikeForce
5) Phantasy Star Portable
6) Dissidia: Final Fantasy
7) Duke Nukem: Trilogy
8) Star Ocean: Second Evolution
9) Mytran Wars
10) Kingdom Hearts: Birth By Sleep
forrás
csak én gondolom hogy gyenge a felhozatal (ha egész évet tekintjük)?
Changes in 5.00 M33-5:
- A setting has been added to recovery, that, when enabled it may increase memory stick reading speed. (only on the psp, not in the pc).
By default it is disabled. If you installed 3.71 fatmsmod, do not use this setting, as its perfomance with 3.71 driver has not been tested.
Instead, reinstall 5.00 m33-4 using dc8 and update to 5.00 m33-5
Changes in 5.00 M33-6:
- Fixed a bug that made unbootable psp without memory stick or with a bad one.
forrás
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Zseniális Teknõs köszi a segitséget!
"De hagyjuk szerintem ezt a meddõ vitát."
hiszen csak beszélgetünk... <#wave>#wave>
"De a hamis nem mindig rossz!"
én ezt nem is állítom, de a kockázat mindenképp nagyobb.
"Volt hogy a hamisítvány jobb minõségû volt az eredetinél.. (nem kártya) Példa nincs!"
nyilván ez sem kizárt, attól függ mirõl van szó. ellenpéldának azt mondhatnám, hogy van, hogy a hamisítvány SOKKAL silányabb minõségû az eredetinél (nem kártya esetén, de példa van), de ennek aztán végképp nincs köze ahhoz amirõl itt szó volt...
Ezután a PayPal oldalra bejelentkezve jóváhagyod a vásárlást, és kész is vagy. Küldenek egy emilt a PayPal-os címedre, és kb. 7-10 nap múlva postán érkezik a cuccos.
A PayPal regisztrációhoz és fizetéshez egy kis segédlet: link
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyfelõl remélem átveszik majd többen is, hiszen belátják majd hogy az emberek a gazdasági helyzetre való tekintettel a szórakozásról mondanak le leginkább, így idetartozik a videójáték is. Másfelõl remélem, hogy nem, mert a fizetésemnek nagyon hamar annyi is lenne! 😊
Final Fantasy-k 3000-ért, egybe venném meg az egész pakkot! Csak jönne az a Világ! 😊
Üdv!
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Elõre is köszi!
katt ide az elsõ fotón 3-as számmal jelölve.
Magyar nyelû a Media Marktan sincs mindig! 1 hete volt errõl szó a híradóban!
De hagyjuk szerintem ezt a meddõ vitát.
Nem akarok senkit meggyõzni hogy vegyen hamisat......sõtt eredetit vegyen!
De a hamis nem mindig rossz ! Volt hogy a hamisítvány jobb minõségû volt az eredetinél.. (nem kártya) Példa nincs!
- levámolva
- áfa befizetve
- termékdíj befizetve
- magyar nyelvû utasítás rajta
- forgalmazó megjelölve
akinek hamis kártyája van az legyen olyan jó és cáfoljon meg mondjuk egy fotóval a címkérõl...
Kösz, h figyelmeztettél!
a dzsunka kínai gagyinak van "importõre"? én azt hittem, ezek szürke/feketeimportból jönnek.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mondtam én, hogy meg akarsz gyõzni bárkit is?
na mindegy... ilyenek ezek a félreértések... annyira siettél, hogy tisztázd, hogy félreértetted amit olvastál... :-)
Megoldom BB<#wink>#wink>