40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • PoisonChihuahua
    Ne légy láma, a Youtube tele van olyan videókkal is, ahol a Gears of War-t vagy a Crysis-t nyomják PSP-n...

Az UMD-s trükk meg baszott egyszerű, csinálsz egy PSP-s .iso-t, benne egy darab konvertált videófájlal. Ennyi. Csak érteni kell hozzá és a laikusokat simán, gyakorlatilag bármivel át lehet cseszni, a szomorú meg az, hogy el is hiszik.

Mégegyszer megismétlem: A PSP GYENGÉBB HARDWARE mint egy PS2 szal már itt elbukik, hogy PS2 játékokat képes legyen egyáltalán futtatni!
    Ha ezek után is bedőlsz ill. értetlenkedsz, akkor mi már nem tudunk mit csinálni...
  • rnd
    Ja... és az umdbe lépés is már a videó része...
  • rnd
    Ó jaj... bonyolult ez: fel kell venni videóra ahogy tolod a ps2 játékot és utána izmozni kell a psp-n mintha játszanál, közben meg csak a videófájl megy....
  • sasipunk
    De akkor se értem hogy hogy lehetséges az hogy zele vana youtube ilyen videokkal bár néhányhoz oda van írva hogy fake de néhányhoz nem de akor is hogy nyimják rajta egyáltalán főleg azt hogy csinálják mikor a videó elején látni hogy az umdbe lépnek be?
  • 5c0rp330n
    baromság, nem kicsi.
  • PoisonChihuahua
    Vigyázz, baromság, ne dőlj be! Már ott elbukik, hogy a PSP alapból gyengébb mint egy PS2, akkor meg hogy futtatna PS2-es játékokat?
    PS1-es játékokkal viszont tudsz játszani rajta.
  • sasipunk
    üdv bár nem ide tartozik de megkérdezem.Hogy tényleg lehetséges ps2-s ga,eket pspre konvertálni vagy azok a youtubes videók csak hülyeségek mondjuk én találtam egy oldalt amin levan írva angolul hogy hogy is kell de lehet hogy csak az is baromság. SZerintetek ez igaz?
    http://the-best-ways.blogspot.com/2007/12/how-to-play-gta-san-andreas-on-psp.html
  • F1re
    szvsz akinek nem sima alap skinu pspje van (pl nekem :DDD) az fenykepezze le es vmi ps pro tegye ossze oket es csinaljon 1 faxa bannert belole :D
  • vixo
    Nekem olyan ötletem lenne a projekthez,h vmi szavazás szerűséget néha-néha frissítve ki lehetne hírdetni,h pl: melyik játékkal játszol most a felsoroltak közül? Melyik a kedvenc játékod? melyik játékot várod a legjobban 2009-ben? Szerintem eddig ez kezdésnek jó lenne! ;)
    Jah,meg vmi új színesebb Banner,lehetne több is és így váltakozna,mint a PS fórumnál!
  • 5c0rp330n
    negyedévet jelent, pl Q3=3. negyedév.
  • vixo
    Vki megtudná mondani,h mit jelent általában a játékok megjelenésénél az,h amikor nincs pontos dátum akkor azt írják ki,h Q4 2009 ; Q3 2009? Mit jelöl a Q3-Q4??? Ez a kérdés már régóta foglalkoztat (:
    Mert pl a Capoeira gammánál Q4 2009cet írnak ki bár most már láttam olyat is,h 2009 december 30. van kiírva megjelenésnek :S:S
    pedig már naon rég várom ezt a gammát,először úgy volt,h 2009.február elején jelenik meg volt is pontos dátum meg minden,majd át tolták március végére megint pontos dátummal megjelöllve,most meg eltolták decemberre??? :S:S:S
  • guppy
    Military History Commander Europe at War - vélemény vki ?
    (olyasmi mint a rizikó?)
  • Balazs15
    császtok

keresnék vkit aki vállal pandorázást..Budapesten
    pm!
  • maffioso
    köszi :)
  • Prince of Máté
    Ilyen sorrendben frissítsd:
    3.52 M33-4
    3.90 M33
    3.90 M33-3
    5.00 M33
    5.00 M33-6
  • maffioso
    ne haragudjatok ha láma a kérdés esetleg nem olvastam vissza de nem hiszem h szeretném összekaparni kis részletekben és ugyis tudják megköszönném ha nem küldenétek anyámba vissza
    szoval a gondom h 3.52 m33-m van és 5.00t szeretnék...lehet ugye?nem slimem van
    lekell vinnem megint 1.5ig vagy ugye nem?mertmost ha elkezdem az uptade-t akkor kidobja nekem h minimum 3.52es kell és nem vágom lehet vmit elnéztem
    előre is köszi
  • flamerPUG
    nem lesz esetleg resi 5 porolása psp-re? nem tudja valaki? :)
  • flamerPUG
    képek között legyen resistance
  • baaka
    Projekt felhívás!

Na arra gondoltam ,hogyha Verseghy is beleegyezik ,hogy színesebbé szebbé lehetne tenni a topikot!!Szóval jöhetnének olyan elképzelések amik megvalósíthatók!
    Nekem személy szerint az lenne hogy különféle psp-s képeket -összegyűjtenénk odaadnánk a bannerműhelyes srácoknak és csináltatnánk egy jó kis bannert
    -valami háttér kép természetesen psp-s is jól jönne a topikba
    -és a fórum boxba is egy szolid kis ötletes dolgot rakhatnánk

véleményeket kérem!
    és ha Verseghy beleegyezik indulhat a projekt..
  • flamerPUG
    a végén bannolva lesz mindenki azt senki nem irogat majd ide :D:D:D:D

Gabo, tökigazad van, annyi hogy most per pill máshol sem szebb az élet :S konkértan tegnap beszéltem egy canadai rokonnal, hááááát ... :(
  • kisgabo
    nem személyeskedés, csak úgy tűnik, valami rózsaszin szemüvegben látod a világot. magyarország nem jóléti állam, ha az emberek letöltögetnek, valamelyest érhető.

angliában én 30 fontért vettem játékot, ami akkori árfolyamon 9k volt, magyarországon ugyanez 13900 ft.

nemcsak csórók vagyunk, de még hüjének is néznek minket..
  • baaka
    de te is bedugulhatnál már........
  • flamerPUG
    szerintem hagyjuk abba... mindenkinek mása véleménye, az emg olyan mint a segglyuk, senki nem kiváncsi a másikéra...
    aki varezol, tegye azt, mert nemhülye kiadni többezer forintot egy rosz játékért, csak a normális jo játékokat veszi meg ami megéri, sé elöveszi akár több honap után is ha kijátszotta {pl én}
    aki nem varezol, ütheti a mellét hogy én befizettem mindent, ilyen meberekböl kellene több és nem ott tartana az ország ahol tart :)
    én leszarom kinek mi a véleménye nagyivben :)
    ''''szerintem''''
  • PoisonChihuahua
    kisgabo, Gideon W., GP2100!
    Lassan le lehetne állni, csak halkan megjegyzem...
  • rnd
    Valóban, a személyeskedés és sértegetés jó érv és melletted szól...
  • kisgabo
    ésakkor mi történik? éhendöglöm. 1 hüje nem csinál nyarat, de te elkezdheted. álszent .
  • Zozo76
    Egy Beatrice dal-szoveg reszlete:

"aki hazudik az csal, aki hazudik az LOP,
    hazudni, csalni csunya dolog!"

• rnd
    Az ostabaság csillagom az, hogy TE más lehetnél, de rájuk hivatkozva ugyanolyan vagy...
  • Istencsászár
    Az relatív hogy kinek mi a szar, de letölti és mondjuk kijátsza, akkor nem volt az szar leglábbis számára, de nem fizetett érte.
  • GP2100
    Ebben az esetben miért fáj ha valaki letölti azt a szar játékot amit te úgyis elkerülsz?
  • kisgabo
    politikusok, gazdasági környezet, jobb fizetés, változó mentalitás.

ennyi lenne, de ostoba vagy.

rohadó országban, tróger nép vagyunk. x
  • kisgabo
    politikusok, gazdasági környezet, jobb fizetés, változó mentalitás.

ennyi lenne, de ostoba vagy.

rohadó országban, tróger nép vagyunk.
  • Istencsászár
    Szar játékokkal minek kell játszani? én kerülöm azokat messziről...
  • Gideon Wieth
    Tanulok mellette meg még dolgozik is ... de még igy sem fogok kiadni több 10 ezret szar játékért. És ha megnézed szerintem itt a hiba. Szar játékot persze hogy nem vesznek meg hanem inkább letöltenek...
  • PoisonChihuahua
    Azért azt megnézted, hogy mikori hozzászólásra reagáltál?
    De nem baj, fussuk le mégegyszer ugyanazokat a köröket!
  • rnd
    Nekem miért lenne jó? A kérdés teljesen más volt.
    De tudom: a politikusok a hibásak... (merthogy annak sincs semmi köze a témához)
  • kisgabo
    én pl vettem Wii-t, van 8 eredeti játékom, és csók. de a bótban van 500 eredeti 12-13 ropiért... ami egyikmásik 2000-et se ér.

vegyem meg, mert az neked jó?
  • rnd
    Örüljetek hogy a pénz az öletekbe hullik és fulladjatok meg.

Erre meg csak annyit: hiszed vagy nem hiszed, de (szinte) mindenkinek meg kell dolgoznia a pénzéért. Ha arra vársz hogy az öledbe hulljon, akkor lehet, hogy ott a hiba! Tanulj, dolgozz szorgalmasan és neked is lesz pénzed. Bár tudom, hogy ez sokkal strapásabb és fárasztóbb, mint a sült galambra várni....
  • rnd
    És ha nem lenne varez hanem venni kellene a játékokat akkor is megvennéd a konzolt? o_O
  • Gideon Wieth
    Am megmondom miért nemveszek meg minden játékot. Mert egyszerűen nem éri meg az árát. De mondok nektek egy remek példát. Megjelent a Flatout 2. Mennyiért is ? Jah igen 4000 ft volt. Remek játék. Jobb mint a 13 000-s nfsek amit mindenki megvesz... szóval addig nekem ne szájalj hogy a warezosok miatt nincsenek jó játékok .Mert ez baromság. Ha mindenki megvenné 12 000 a játékokat szerinted csökkene az áruk ??? Ugyan dehogy. Maradna mert ha mindenki megveszi minek csökkenjen ???
    A warez nem befolyásol semmit. Nem tudom feltünt-e de pl a GTA IV is siker lett.. De lefogadom hogy a fele nem vette meg. /// Én megvettem és hónapokig elvoltam vele, és még a pénzét is megérte. remek példa hogy jó játék fogy rossz játék nem fogy, közepeset letöltik :-) ennyi.

Összességébe nem azt akarom mondani hogy a warez nem bűn, hanem azt hogy ha valakinek nincs rá pénze hogy megvegyen minden játékot ami érdekli, az warezoljon. Ha majd MO-n olyan helyzet lesz, hogy normális fizetése lesz az embereknek, nah majd akkor fogom azt mondani hogy a warez rossz....