40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #36218 Datel, Dragon, de biztos van még más is.
Amiért nem fogsz ilyet venni: sokkal sokkal drágább mint a brutálgagyi...
Amiért talán megéri ilyet venni: icipicivel jobb minőség. Kábé ugyanaz a kínai gyár gyárja, ami jobban sikerül az kap márkajelzést is. -
#36217 erre én is felfigyeltem már,csak hát 2010 kicsit még messze van :S -
#36216 Dante's Inferno psp 2010. Hír
..és annak aki még nem ismerné -
#36215 Akkor légyszíves mutass márkázott utángyártottat:)
Asszem a Datel az, nem? -
rnd #36214 Ránézésre ez PONT egy olyan 40 perces akksi. Miért nem veszel eredetit vagy legalább márkázott utángyárottat? Egy ilyen kínai no-name bóvli 100 forintot nem ér. Tessék: ha közvetlenül kínából rendeled akkor 1100Ft. -
#36213 Egy összetett kérdés! 6 autós játék: Toca Race Driver 3, Toca Race Driver 2, DTM Race Driver 2, DTM Race Driver 3, Nem ugyanazon játék 2-2 esetleg csak a méret és a PNG kép ami eltér? A V8 SuperCars Australia 2 és V8 SuperCars 3 Shootout is gyanús!? És még egy ami kérdéses a Race Driver 2006? Lusta voltam föltenni mindet megnézni az esetleges eltéréseket! Várom észrevételeiteket! Thanks! -
Verseghy #36212 Ok. -
#36211 Kérdés, hogy a minőség itt mit takar?
Olvasgattam fórumokon utána, valaki megszívta vele, mert csak 40-50 percet bírt ki.
Kellene valaki, aki vett egyet és elmondaná a véleményét.
Egyébként erről van szó: LINK -
#36210 Ha nagyon sokat játszasz akkor megéri!!A vaterás valószínűleg nem olyan minőségű mint a 10k-s bár attól függ ahhoz látnom kéne... -
#36209 Megérné 3600 mAh-ás akkut venni a gyári 1800as helyett?
Jelenleg két fajtát találtam a neten, a "Vaterás"-at meg a 10k körülit.
Melyik milyen? -
#36208 Verseghy szerintem EZT!! rakd be a megjelenő psp játékok menü pont alá sz szerintem sokkal átláthatóbb és érthetőbb...... -
rnd #36207 Gondoltam rá csak kevés a hely... 550 x 250 pixelbe, ha 3 felé osztom 183x250 jut 1 játékra.
Az Indy meg a Monster Hunter címe már így sem fért ki, hát még 70 pixel minusszal (183 kontra 250). Esetleg 2 játék per oldal? De akkor meg sok lesz az "üres" terület. Legalább a monitor előtt gubbasztva tornáztok egy picit hogy elolvassátok
Most kicsit a szkripten turbóztam, hogy több funkciója legyen. Lehet ötleteket dobálni, max nem csinálom meg
És továbbra is kellene 1-2 önkéntes aki karbantartja (friss játékok, dobozképek, miegymás -- bár annak még a felülete nincs kész) -
#36206 Jó lett, ügyes vagy!
Egy tipp: szerintem a megjelenés dátumát és a játék nevét a borító alá kéne tenni, mert így kicsit nehézkes elolvasni. -
Verseghy #36205 #36201 -
Kifejezetten tetszik! :D -
#36203 jóféle, de ha ilyen fajta lesz, azt párhavonta cserélgetni kell, h up-to-date maradjon -
Verseghy #36202 Jah. -
rnd #36201 Már csak egy kérdés: ki akarja karbantartani a megjelenő játékokat?
Összedobok hozzá vmi oldalt ahol lehet... 2-3 katt... meg képet kell a dobozról felrakni és egy szkript megcsinálja az új bannert 2 másodperc alaltt -
#36200 banner újult? -
Verseghy #36199 Vélemény bannerről?
rnd csinálta:D tapsot neki:D -
#36198 Tényleg! Újra van PSPFILEZ! :D Juhúú! :D -
#36197 megint megy a pspfilez! :) -
rnd #36196 Inkább olyan a firmware, mintha megveszel egy számítógépet windows xp-vel és otthon vistá-t akarsz rárakni feketén.
Firmware-t ad ki a Sony is (frissítések, hibajavítások, újítások) DE azt felrakni csak saját felelősségre lehet. Tehát ha elbaltázod, akkor a garancia nem vonatkozik rá. Bár kétlem, hogy a szervízben nyomoznának, hogy mi történt ha beviszed, hogy "tegnap jó volt, ma meg nem".
A buherált firmware ugyanez. Ráadásul ahhoz, hogy azt felrakd ígyis úgyis kell valami egyéb eszköz (vmilyen játék exploit vagy pandora). Az egész móka hardver módosítást nem igényel (semmi forrasztgatás), ha kipurcantod vele a PSP-d akkor pandorázással 99% hogy éleszteni lehet. -
bigbigle #36195 psp-nél a FIRMWARE az olyan mint ps2-nél a chip tehát ha felteszek rá újjat akkor elvész a gari? -
#36194 csak az op rendszertöl függ h megye neki... -
#36193 hányas rendszer van a gépeden attol is függ -
megalodon #36192 Köszi! :) -
rnd #36191 Namostakkor...
A "Gyakran Ismételt Kérdések" odafenn jó ideje halott. Viszont szereztem belőle egy másolatot. Mindenképp alapmű, de szerintem eljárt felette az idő és sok helyen nagyon pongyolán fogalmaz.
Ezért itt egy szép új projekt: írjunk újat! Ki akar segíteni?
Én elkezdtem vele foglalkozni, ha valaki érez magában annyi erőt hogy "lektorálja" (gyk. keresse benne a hibákat) az lécci privizzen.
Btw. volna ötletem a bannerra is! (amit sokan bevállaltak mégse lett belőle semmi) már egyeztetek vesyvel... -
#36190 Igen, a kicsi lemez maga a játék. Pl. lehet vele frizbizni, de a kis méret miatt nem a legjobb szvsz. -
#36189 ha custom firmaware-ed van, akkor memóriakártyáról és/vagy UMD lemezről tudsz játszani
ha eredeti a firmware-ed, akkor csak UMD lemezről -
megalodon #36188 Hy!
Azt szeretném kérdezni psp-re hogy lehet játékot tenni!?? A játék mehet a memoriakártyára vagy a kicsi lemez maga a játék?
-
#36187 Hogy lehet lecserélni a PSP Gemeboot-ot arra,amit letöltök? ^^
Előre is Thx a helpet! -
bigbigle #36186 én se azért kérdem -
#36185 Jobb, de 50k-t nem költenék csak a gépre. -
bigbigle #36184 hello mindenkinek!egy elég egyszerű kérdésem volna :a psp 3000-ért megéri +10000 Ft-ot adni (576-ba) tehát milyen újítások vannak , jobb-e egyáltalán stb...? -
sebi001 #36183 vagy valahogy a 4.01 es szoftvert visszarakni egy korábbira? -
sebi001 #36182 3db psp van itt most előttem:D 1 slim ami tört:D azon megy minden jól:D meg 2db másik ami nemtört.
a tört date kódja 7D
a nemtörteké: 8C -
#36181 Pff... Az alaplap itt majdnem az egész gépet jelenti, és azt is megnézném, hogy honnan szerzel működő, cfw-s alaplapot slimbe(ráadásul jó áron). -
sebi001 #36180 oh:s és ha alaplapot kicserélem egy törtremár az segíthet? már olvastam ilyetis:D -
#36179 Semmit, ez a gép még nem törhető