40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • NEOreg3
    "Gyakran Ismételt Kérdések

Gyik vésztartalék."
  • adamq01
    Sziasztok! Hogytudok felrrakni letöltött játékokat a psp-re?
  • LeventeV
    nekem tok lazan bejon a mozzilaval, es eddig se volt semmi baj
  • lostprophet
    Van még valaki, akinek nem jön be a psphungary oldala? Már 5 napja kapok egy fehér oldalt, kiírja hogy kész, és ennyi.

Másrészt: szokott valaki Xlinken multizni?
  • LeventeV
    mindegy, hogy slim vagy fat, ugyanaz a mese
  • vixo
    Sokan fikázzák,de sztem egy próbát megér majd,ha kijön: SW The Clone Wars Republic Heroes
    Nekem a sorozattal sem volt bajom,sztem egészen érdekes,élvezhető,a játékkal is ellexek majd. ^_^
  • ViniSoundz
    kössz szépen, akkor neki is állok. szal akkor tuti menni fog a cucc. azt elfelejtettem mondani, hogy slim gépem van, de gondolom most mindegy. magamtól nem mertem csak úgy hozzányúlni.
  • LeventeV
    ja es azutan csak kovesd az utasitasokat
  • LeventeV
    megnyitod a memkarit. a PSP/GAMES/Update mappaba bemasolod a custom firmware EBOOT.PBP filet. letoltod az eredeti (official) 5os firmwaret. Atnevezed 500.PBP-re es bemasolod ezt is az Update mappaba. ezutan bontod az Usb kapcsolatot, majd a psp-t elinditva a Games menupont alol a memokarin megnyitod az m33 update-et. remelem ertheto lett ;)
  • ViniSoundz
    egy kis help kéne nekem! 4.01 m33-2-es firmware van nekem psp-men. szeretném felrakni az 5.00 m33-6-ot. a kérdés pedig az hogy hogyan. átnéztem a faqot, de nem tudom pontosan, hogy lehet-e egyből ápgrédelni.

amúgy a 4.01-est nem én raktam rá, hanem ismerősöm, már régebben.

olyan leírást meg nem találtam, hogy ha nekem ez a firmware van, akkor hogyan is kellene tovább updatelni fw-t. pm-be is jöhet akár, mindegy, csak nem nagyon merek hozzányúlni a cucchoz. nem szeretném kinyírni szegénykét :)
  • Balazs15
    azá tecsoba még lehet kapni 3.8 as rendszerrel megáldott slimeket:D
  • Prince of Máté
    Nem ér többet a slimmel, mert az új slimeket sem lehet feltörni, tehát ugyanott van, csak PSP-3000-el jobban jár.
  • baaka
    áj áj áj szerintem te kevered az m33 amire te gondolsz és az cfw.szóval magyarul egy hackelt dolog.
  • balla27
    és melyik gépre van a magyar navigációs program?valami 33-as széria.az melyik?
  • balla27
    köszi a választ.csak eredetivel akarom.sokkal szebb a képe,mint a többinek?csak 1 -2 játék kellene,mert egyre többet utazok buszon 3-4 órákat,és nagyon uncsi kezd lenni.mennyit bír az aksija?
  • LeventeV
    ha mindenkepp eredeti jatekokkal akarsz jatszani akkor a psp3000, ha tervezed vasarlas utan a hackelest akkor psp2000
  • Balazs15
    igen és hova dugod bele a floppy meghajtoba???
    Balla27: ha csak eredeti játékokat akarsz futtatni akkor mindeféle képpen megéri
  • balla27
    sziasztok!megéri a plusz pénzt a psp 3000?
  • dark night
    nagy bele a lemez...:P
  • LeventeV
    ez azert megcsapott...
  • vixo
    Ehhhh XD
  • GP2100
    Uh... Ez a hsz. nagyon kellett így estére, nem voltam még elég fáradt. Egyébként mennyiért adod el az UMD írót és az üres lemezeket?
  • PoisonChihuahua
    Mutassál már egy írható UMD lemezt vagy egy UMD írót...

UMD

GOOGLE
  • dark night
    ha egy umd-lemezre ráfér több játék is akkor kiirhatom rá elindítja a psp?? vagy csak 1 umd lemezre 1 játékot lehet rátenni??
  • dark night
    persze gépről konvertálok átmásolom a játékokat csak 2 gigás kártyáa van a psp-nek és az már kicsi mert kb 1 jó játék felfér rá meg 2-3 zene stb...:D
  • LeventeV
    de a fajlokat a hardodon konvertaltad vagy a memokarin? mert a gepen kell, vagy mire ertetted, hogy keves a 2gb?
  • dark night
    Átkonvertáltam a test drive unlimitedet iso-ba és az megy normálisan nem szaggat!! de a vice city storiest nem tudom sztem rosz valameik fájla mert valamit kíír a legelején amikor konvertálnám...kevés már ez a 2 gigás kártya:P
  • GP2100
    Szerintem ez a gombkiosztás a lehető legjobb psp-re, ezért nem lesz olyan nehéz megszokni.
  • BB7
    Qrva nehéz lesz megszokni...
    Bár, nem tudom tudtatok róla! De már volt homemmade GH szerű homebrew PSPre! :)
  • LeventeV
    igy most ezt kapasbol nem tudom neked megmondani, nekem eddig semmilyen hibauzenetet nem irt ki. gyozodj meg arrol, hogy mind a megnyitott .ISO mind pedig a .CSO file a hardodon van, ne memkarirol nyisd meg, es ne oda mentsd; ha ugyanarra a helyre mented a iso-t mint az cso-t akkor ne legyen ugyanaz a neve a ket file-nak;
    ha igy se mukodik, akkor meg irj es megoldjuk ;)
  • Prince of Máté
    Ennek most így mi értelme van? :D Lenyomsz egy gombot = egy akkord?
    Izgi...
  • dark night
    ezt írja ki amikor elkezdem a konvertálást!!: http://www.lsmimages.mrtcsapat.hu/viewer.php?file=d56a22fgp9ja1ld2yp5z.jpg
    mi lehet ez?? mit csináljak vele??
  • LeventeV
    privi ment :P
  • dark night
    segítenél nekem mert megtaláltam ezt a programot de nem értem:P
    elmondanád hogyan kell!! cso-s fájlom van és iso-ba szeretném átalakítani!!! kösz !!
  • LeventeV
    van olyan jatek ami cso-ba akadozik, ezeket at kell alakitani iso-ba. ezt az UMD GEN progival a legkonnyebb.
  • Gideon Wieth
    Egyszer vészhelyzetben :D De tényleg nem ajánlott ez így van.Más a feszültség...
  • Verseghy
    De aki szereti a zenét meg a guitar hero-t vagy a normális rockbandet, annak mind1 és megszokja!:)
  • dark night
    csak simán írjam át iso-ba!! mert nekem a memória karin nincsen sem cso sem iso-s mappa!! UMD GEN mit jelent??
    bocs hogy ennyit kérdezek de most vettem a psp nem vágom még a dolgokat!!
  • 5c0rp330n
    hmm, nem nét ki rosszul :)
    mondjuk a gombok elhelyezkedése miatt gondolom nem lesz egyszerű hozzászokni.
  • Verseghy
    <3