40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36338 "Gyakran Ismételt Kérdések
Gyik vésztartalék." -
#36337 Sziasztok! Hogytudok felrrakni letöltött játékokat a psp-re? -
#36336 nekem tok lazan bejon a mozzilaval, es eddig se volt semmi baj -
#36335 Van még valaki, akinek nem jön be a psphungary oldala? Már 5 napja kapok egy fehér oldalt, kiírja hogy kész, és ennyi.
Másrészt: szokott valaki Xlinken multizni? -
#36334 mindegy, hogy slim vagy fat, ugyanaz a mese -
#36333 Sokan fikázzák,de sztem egy próbát megér majd,ha kijön: SW The Clone Wars Republic Heroes
Nekem a sorozattal sem volt bajom,sztem egészen érdekes,élvezhető,a játékkal is ellexek majd. ^_^ -
#36332 kössz szépen, akkor neki is állok. szal akkor tuti menni fog a cucc. azt elfelejtettem mondani, hogy slim gépem van, de gondolom most mindegy. magamtól nem mertem csak úgy hozzányúlni. -
#36331 ja es azutan csak kovesd az utasitasokat -
#36330 megnyitod a memkarit. a PSP/GAMES/Update mappaba bemasolod a custom firmware EBOOT.PBP filet. letoltod az eredeti (official) 5os firmwaret. Atnevezed 500.PBP-re es bemasolod ezt is az Update mappaba. ezutan bontod az Usb kapcsolatot, majd a psp-t elinditva a Games menupont alol a memokarin megnyitod az m33 update-et. remelem ertheto lett ;) -
#36329 egy kis help kéne nekem! 4.01 m33-2-es firmware van nekem psp-men. szeretném felrakni az 5.00 m33-6-ot. a kérdés pedig az hogy hogyan. átnéztem a faqot, de nem tudom pontosan, hogy lehet-e egyből ápgrédelni.
amúgy a 4.01-est nem én raktam rá, hanem ismerősöm, már régebben.
olyan leírást meg nem találtam, hogy ha nekem ez a firmware van, akkor hogyan is kellene tovább updatelni fw-t. pm-be is jöhet akár, mindegy, csak nem nagyon merek hozzányúlni a cucchoz. nem szeretném kinyírni szegénykét :) -
#36328 azá tecsoba még lehet kapni 3.8 as rendszerrel megáldott slimeket:D -
#36327 Nem ér többet a slimmel, mert az új slimeket sem lehet feltörni, tehát ugyanott van, csak PSP-3000-el jobban jár. -
#36326 áj áj áj szerintem te kevered az m33 amire te gondolsz és az cfw.szóval magyarul egy hackelt dolog. -
#36325 és melyik gépre van a magyar navigációs program?valami 33-as széria.az melyik? -
#36324 köszi a választ.csak eredetivel akarom.sokkal szebb a képe,mint a többinek?csak 1 -2 játék kellene,mert egyre többet utazok buszon 3-4 órákat,és nagyon uncsi kezd lenni.mennyit bír az aksija?
-
#36323 ha mindenkepp eredeti jatekokkal akarsz jatszani akkor a psp3000, ha tervezed vasarlas utan a hackelest akkor psp2000 -
#36322 igen és hova dugod bele a floppy meghajtoba???
Balla27: ha csak eredeti játékokat akarsz futtatni akkor mindeféle képpen megéri -
#36321 sziasztok!megéri a plusz pénzt a psp 3000? -
dark night #36320 nagy bele a lemez...:P -
#36319 ez azert megcsapott... -
#36318 Ehhhh XD -
#36317 Uh... Ez a hsz. nagyon kellett így estére, nem voltam még elég fáradt. Egyébként mennyiért adod el az UMD írót és az üres lemezeket? -
#36316 Mutassál már egy írható UMD lemezt vagy egy UMD írót...
UMD
GOOGLE -
dark night #36315 ha egy umd-lemezre ráfér több játék is akkor kiirhatom rá elindítja a psp?? vagy csak 1 umd lemezre 1 játékot lehet rátenni?? -
dark night #36314 persze gépről konvertálok átmásolom a játékokat csak 2 gigás kártyáa van a psp-nek és az már kicsi mert kb 1 jó játék felfér rá meg 2-3 zene stb...:D -
#36313 de a fajlokat a hardodon konvertaltad vagy a memokarin? mert a gepen kell, vagy mire ertetted, hogy keves a 2gb? -
dark night #36312 Átkonvertáltam a test drive unlimitedet iso-ba és az megy normálisan nem szaggat!! de a vice city storiest nem tudom sztem rosz valameik fájla mert valamit kíír a legelején amikor konvertálnám...kevés már ez a 2 gigás kártya:P -
#36311 Szerintem ez a gombkiosztás a lehető legjobb psp-re, ezért nem lesz olyan nehéz megszokni. -
#36310 Qrva nehéz lesz megszokni...
Bár, nem tudom tudtatok róla! De már volt homemmade GH szerű homebrew PSPre! :) -
#36309 igy most ezt kapasbol nem tudom neked megmondani, nekem eddig semmilyen hibauzenetet nem irt ki. gyozodj meg arrol, hogy mind a megnyitott .ISO mind pedig a .CSO file a hardodon van, ne memkarirol nyisd meg, es ne oda mentsd; ha ugyanarra a helyre mented a iso-t mint az cso-t akkor ne legyen ugyanaz a neve a ket file-nak;
ha igy se mukodik, akkor meg irj es megoldjuk ;) -
#36308 Ennek most így mi értelme van? :D Lenyomsz egy gombot = egy akkord?
Izgi... -
dark night #36307 ezt írja ki amikor elkezdem a konvertálást!!: http://www.lsmimages.mrtcsapat.hu/viewer.php?file=d56a22fgp9ja1ld2yp5z.jpg
mi lehet ez?? mit csináljak vele?? -
#36306 privi ment :P -
dark night #36305 segítenél nekem mert megtaláltam ezt a programot de nem értem:P
elmondanád hogyan kell!! cso-s fájlom van és iso-ba szeretném átalakítani!!! kösz !! -
#36304 van olyan jatek ami cso-ba akadozik, ezeket at kell alakitani iso-ba. ezt az UMD GEN progival a legkonnyebb. -
#36303 Egyszer vészhelyzetben :D De tényleg nem ajánlott ez így van.Más a feszültség... -
Verseghy #36302 De aki szereti a zenét meg a guitar hero-t vagy a normális rockbandet, annak mind1 és megszokja!:) -
dark night #36301 csak simán írjam át iso-ba!! mert nekem a memória karin nincsen sem cso sem iso-s mappa!! UMD GEN mit jelent??
bocs hogy ennyit kérdezek de most vettem a psp nem vágom még a dolgokat!! -
#36300 hmm, nem nét ki rosszul :)
mondjuk a gombok elhelyezkedése miatt gondolom nem lesz egyszerű hozzászokni. -
Verseghy #36299 <3