PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ok, this game is not what i was waiting; have too much movements for to kill, but rikimaru is a lot slow i thing, and the accion is gonnnne for to transform into a stealth game in full name (stealth), if somebody cath you, you have to respawn from a checkpoint, and the battles are too booring.
in conclusion, is just a game for fans of the saga, but for people wanting for a tenchu better game, a aaaa is not for you, just let it pass and wait for other to come.
Note: i forget it, this game is a full conversion of wii game, and for this reason is too booring" ("helyes"írás rulz, ezt sem angol anyanyelvû ember írta, de érthetõ 😄)
Ez alapján nem biztos, hogy annyira bejönne nekem...<#rolleyes>#rolleyes>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Mi lehet a gond?
Bár a megoldást nem tudom mi jelentette. De lehet hogy az 5.0-ás pops, amit most tettem fel😊
1000thx mindenért!
USB mod
konfiguráció
program futtatása :/PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP
Haladó
CPU sebessége
Beépülõk
Registry trükkök
kilépés
de olyan,h plugins nincs,tehát valószínûleg rossz helyre másoltam a plugint...
Seplugins mappába kell a popsloader.prx, a pops.txt és a popsloader mappa. A popsloader mappába a 2 alap fájl, ami alapból benne van, a 4.01-es OFW-bõl dumpolt impose.prx és a használni kívánt loader verzió, OFW-bõl dumpolt és megfelelõen átnevezett fájlai(a leírásban benne van, hogy melyikbõl mik kellenek).
Am jó helyre másoltam akkor a letöltött popsloader-t?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A fõkönyvtár az az MP_ROOT-ot jelenti???
egyszer nekem is ki kell próbálnom ezt a PS1 játszást, jó mókának tûnik 😊)
Már rájöttem, hogy az ilyen régi eredeti cuccokat nem érdemes eladni, mert sehol nincs az áruk az eszmei értékükhöz. Párszor én is majdnem eladtam a Resident gyüjteményemet, de rájövök mindig, hogy rossz üzlet lenne.
Egyébként a RE1,2,3 nekem is megvolt eredetiben PS1-re, de el akartam adni(már bánom), bekerültek egy konzolos boltba ahol másolt játékokat, filmeket is árultak. Ezután nem sokkal bezárták a boltot(a wrz miatt) és lefoglaltak mindent a bizományba beadott lemezeimmel együtt...<#szomoru1>#szomoru1>
5.0M33-5-hoz szedtem le popsloader-t és ennek a telepítését vki leírná nekem naon egyszerû módon? ^_^'
Elõre is thx a helpet!
Am ezzel már lehet futtatni a re3 illetve a re2-t?
Ugyanaz a kettõ! Csak más pokémonok vannak benne! 😊 Garantálom a 100+ óra játékidõt! 😄
PSN: berghold