PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Mondjatok mar vagy 10 jo jatekot PSP-re, mar egy parat vegigtoltam, de hatha van meg olyan amit erdemes jatszani.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

deep
Isteni dogok ezek😊 Imádom ilyesmikre elcseszni az idõt én is!

(NOT)
már megvolt, azért sikerült egyáltalán elindítani ezeket a szarokat 😊

szerintem ma jön még 10 km, talán csatlakozni tudok majd a hálózatra, a következõ délután gondolom elmegy a szerver beállításra + troubleshooting is, talán szerda magasságában már elkezdhetek kísérletezgetni a beállításokkal (codec,felbontás,bitráta stb) 😊

deep
Hehe, hát kb 10 kilóméter fórumot olvastam végig, mire megtaláltam a megfelelõt. A te ügyedben is ezt tudom javasolni😊
"Mit szoptam, elmondhatatlan"
ez egy ilyen hétvége volt úgy látszik

én PC-PSP streaminget próbáltam összehozni, de kevés volt a tegnap délután, úgyhogy ma meló után folytatom <#eljen>

pimpstreamer és PMPVLC-n kívül mivel érdemes próbálkozni? egyelõre ezekkel nem sikerült csatlakozni a wifi hálózathoz, most a tippem az hogy a WPA miatt talán?

deep
Ráment a tegnap délutánom, de megy. Köszi a segítséget😊 Végül az 5.0-ás loaderrel és a 4.01-es dumpal indult el. Mit szoptam, elmondhatatlan😄
BB7
Ugye a 24órás PSP témád megvan? Mert biza olyan is van! 😊
Ha esetleg nincs, akkor írj PMbe és küldöm!
GP2100
PS2-n meg volt(jó régen volt már 😄). Tényleg nem lett rossz, ráadásul magyar felirattal jelent meg, de az autós részek kicsit...ööö...el lettek baszva.<#rolleyes>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Gideon Wieth
jól vanna én csak most láttam youtube-on... de basszus ilyenekt mért nem csinálnak másra is ? 😊 Imádom azt a sorozatot 😊 és ahogy látom mégcsak nem is lett rossz játék belõle

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

BB7
Évek óta van PS2re!
Gideon Wieth
ÁÁÁÁ most látom h van 24 the game játék!
Nincs rá mód h rávarázsoljuk PC-re vagy PSP-re valahogy ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
akkor inkább várjak vele jövõhétig 😊 amúgy mi újak vannak mostanság PSP-re ? Én még a Star Wars Force Unleashedet nyomom jelen pillanatban 😊

vixo
Hát eddig csak rgy Tenchu jelent meg psp-re,még pedig a Times of Assasin,de a jövõhéten megjelenõ Shadow Assassins sokkal jobb lesz,sokkal kidolgottabb lesz a lopakodás meg a gyilkolás,sõt még a harc is más lesz,meg talán a grafikája is javult egy kicsit.

Gideon Wieth
melyik Tenchu a legjobb PSP-re ? Én idáig nem is tudtam h van, csak az Xboxos verzióról. Ott a demot próbáltam ki de az nem jött be :S

vixo
Release Date: N/A
azaz nem ismert még a megjelenés pontos dátuma,elvileg még idén megjelenik,sztem vhogy a movie megjelenésével fog megjelenni,olyan nyár környékén sztem.

Ez mikorra várható?
Segítségre lenne szükségem. Tudom, nem mai játék, de mostanában a WipEout Pure-ral játszok, és tudom, hogy vannak hozzá letölthetõ packok, de egyet se találok. A játékban rákattintok a Downloads menüre akkor azt írja ki, hogy a keresett oldal nem található. Valaki meg tudná nekem mondani tehát honnan tudok tudok tölteni ilyen pakkokat?

vixo
Nah egy kis gameplay a Dragon Ball filmes változatából készült játékból.
Hát no comment,inkább egy újabb shin budokai-t csináltak volna,mint ezt :S

GP2100
Tudtam, hogy valami nincs rendben. <#vigyor2> Egyébként a times 2006-os játék, szóval nem mostanában jelenik meg. 😄

Igen, a times-t töltöm. Nem tudtam, hogy több része is van.
vixo
az bizony Times of Assasin,nem pedig a Shadow Assassins,az utóbbira még várni kell és igen,biztos,h lex angol illetve az európai verzió,de azt nem tudni,h ezek mikor jelennek meg,sztem a japán verzió után pár héttel megjelenik az usa vagy eu-s verzió,de lehet,h kicsit késõbb,de lényegtelen,én már a japán verzióra is rámozdulok ^^

5c0rp330n
kijön ez valami normálisabb nyelven is (mint pl angolul)?

GP2100
Érdekes, sehol sem találom, abgx-en sincs kiírva. Nem kevered véletlenül a Times of Assasin-el? 😄

Sziasztok! Nem tudok valaki mûködõ amiga emulátort pspre?
Igen, és PSP-re. Már 11% lejött.
vixo
max a nindendo wii-s verzió,psp-re még kicsit várni kell,egész pontosan jövõhét csütörtökig,de akkor is még csak a japán verzió fog megjelenni,h az usa illetve az eu verzió mikor jelenik meg sajnos nincs róla info.

GP2100
A Shadow Assassins?

torrenteken már fent van
Hú, ez tényleg komoly lesz!
vixo
itt a japán psp trailer megjelenés február 12.,azaz jövõhét csütörtök,nagyon jónak néz ki,végre egy kis meglepi,ezt sehol sem láttam feltüntetve a 2009-ben megjelenõ psp játékok között.

vixo
Nah,azért csk jönnek jó kis gammák psp-re 2009ben is!! Ez az új Tenchurész naon odavág,need!!!!

Az az egy amin még tudok játszani bazz😄

Istencsászár
inkább a pécédet adnád el😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attól még jövök majd persze, nyugi😉)

BB7
<#eljen>Nagyjából 15évesen is látom, h. mi a helyzet! Hát sajnálom! Remélem még látlak/unk! 😊
Kegyetlen az élet...semmi meló, de nem szeretnék offolni.Majd rájössz ha idõsebb leszel, hogy vannak fontosabb dolgok is.Azért picit bánt..

BB7
Ugye 2géped van minimum! És nem válsz meg hõn szeretett drágádtól?<#wow2>
Sziasztok!
Slim PSP érdekel valakit?Nagyon megkímélt, fullos, 2.1-es hangrendszerrel/úgy szól, hogy nem hiszed el, több tartozékkal/Többit priviben/

GP2100
Azt ugye tudod, hogy ha pl. 2.80-as loadert akarsz használni, akkor a 2.80-as OFW megadott fájlait ki kell szedni PSARdumper-el, és megfelelõen átnevezve be kell másolni õket. Itt egy magyar leírás, ez alapján biztos meg tudod csinálni. Ja és a visszafele kompatibilitásról annyit, hogy a RE2 4.01-es loaderrel indul(az elõbb elírtam, 3.72-essel a Driver megy), de a Driver csak a RÉGEBBI 3.72-essel.

deep
Na, hát leszedtem a 2.80-as popsloadert. Az iso elvileg 2.72-esen megy. Ugye ez visszafelé kompatibilis, fel is kínálta a 2.72-t, rányomtam, de csontrafagyaztotta a gépet. 5.00-ás pops al meg nem kínál fel semmit, ugyanodáig jut el, mintha semmi nem lenne.
Köszi szépen!
deep
Hát, most nincs elõttem de majd megnézem.
GP2100
Érdekes, az 1-el semmi bajom sem volt(egyébként director's cut változat van meg). A a játék readme-jében(ha van) nincs benne, hogy melyik popsloaderrel lett tesztelve?

deep
Na ez RE1 lett volna, de csak a logóig jut és ott megáll😞 Látogatok😊
GP2100
Nekem a RE1 simán indul, de a 2 az csak 3.72-es popsloaderrel. Szóval ha nincs popsloader pluginod, akkor látogass el Dark Alex oldalára és szedd össze a cuccokat hozzá.

jaszy
<#wow1><#circling>

Milyen psp játékaid vannak? És mennyiért?
Istencsászár
persze hogy régebbi, mert pár évvel korábban jelent meg az elsõ rész😊

végigjátszottam PSPn, nagyon tetszett, de a GoW frencsájz közelebb áll hozzám, mint ez a DMC féle kombósdi, de persze én xbot vagyok szóval az így van rendjén😊 de várom a GoW3at, biztos dúrva lesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Help me!!! Valaki megcsinálná a psp-re a pandorásitást. Még fizetnék is érte sajna én nem értem,hogy kell.
deep
Próbálom elindítani a PS1-es Resident Evil-t, de a Playstation logónál megáll. Mi okozhatja ezt?