PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
szerintem ma jön még 10 km, talán csatlakozni tudok majd a hálózatra, a következõ délután gondolom elmegy a szerver beállításra + troubleshooting is, talán szerda magasságában már elkezdhetek kísérletezgetni a beállításokkal (codec,felbontás,bitráta stb) 😊
ez egy ilyen hétvége volt úgy látszik
én PC-PSP streaminget próbáltam összehozni, de kevés volt a tegnap délután, úgyhogy ma meló után folytatom <#eljen>#eljen>
pimpstreamer és PMPVLC-n kívül mivel érdemes próbálkozni? egyelõre ezekkel nem sikerült csatlakozni a wifi hálózathoz, most a tippem az hogy a WPA miatt talán?
Ha esetleg nincs, akkor írj PMbe és küldöm!
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nincs rá mód h rávarázsoljuk PC-re vagy PSP-re valahogy ??
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
azaz nem ismert még a megjelenés pontos dátuma,elvileg még idén megjelenik,sztem vhogy a movie megjelenésével fog megjelenni,olyan nyár környékén sztem.
Hát no comment,inkább egy újabb shin budokai-t csináltak volna,mint ezt :S
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Slim PSP érdekel valakit?Nagyon megkímélt, fullos, 2.1-es hangrendszerrel/úgy szól, hogy nem hiszed el, több tartozékkal/Többit priviben/
végigjátszottam PSPn, nagyon tetszett, de a GoW frencsájz közelebb áll hozzám, mint ez a DMC féle kombósdi, de persze én xbot vagyok szóval az így van rendjén😊 de várom a GoW3at, biztos dúrva lesz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES