40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Zetorg
    photoshopot próbáltam. átméreteztem centiben a képet akkorára, de mégis nagyobbat nyomtatott :\
  • guppy
    Photoshop - bármelyiknél be lehet állitani a képméretet cm-ben is.
  • jozz
    Sziasztok!
    Érdemes kamu Sony memkártyát venni ha olcsó?
    pl. 6000 = 8Gb
    vagy felejtős?
    köszi
  • Zetorg
    tudtok olyan borító nyomtató programot, ami tudja a psp formátumát?
    sehogy sem tudom méretre igazítani a képeket :S
  • raven87
    Érdekes, nekem pont ellenkezőleg. A Rock Band mentés visszatöltésekor kikapcsolat a PSP-met. Aztán mióta felraktam a CFW Folder Blocker-t minden működik frankón.
    5.00 M33-6-os CFW-d van?
  • Aramir
    Aktíváltad a plugint a recovery menüben? Csak azért kérdem, mert még nem próbáltam ki a plugint. Elvileg játék alatt elrejti a két könyvtárt, amit ez az új védelem baszogat. Nekem szerencsére nem vágta haza a gépem.
  • dienesoft
    Ezek után folyamatosan fagyott a gép, a menüben lépkedés közben.Aztán csináltam egy formatot és repült a PES2009-es mentés, amit igazából nem lehet sehogyan se pótolni. Mondjuk abban én voltam a hülye, de attól még bánom, hogy föl akartam tenni a Rock Band-et...
  • raven87
    Tönkre vágra a PSP-det? Nekem semmi gondom nem volt miután ráraktam.
    Igazából nem is tudom, hogy vághatja tönkre, mert nem a flash memóriára másolod. :S
  • dienesoft
    Nekem úgyanúgy eltűnt a játék és még jól tönkre is vágta a PSP-met...
  • Aramir
    A CFW Folder Blocker v1.1-t tedd fel a kártyádra. Google segít ebben :D
  • LeventeV
    formatalod a meoriakartyat es helyrejon, nem lesz semmi gond. csak ne felejtsd el a jatekok menteseit elobb felmasolni a gepedre, hogy aztan vissza tudd tenni oket. en azt hallottam, hogy ez egy biztonsagi megoldas a warez ellen, de azt is hallottam, hogy ha bemasolsz egy kepet a jatekok mappajaba akkor ez nem fog tobbet elofordulni (de ezt nem tudom biztosan.
  • vixo
    az utóbbi...
  • TNormi
    Sziasztok Problémám a következő lenne, 4gb os memóriakártyám van feltettem a játékot mmint a Rock band-et játszottam, kiléptem belőle és azt jelzi ki utánna hogy nincs játék a memory sticken, 5.00M33-6 ez van a psp-m en. és ki is jelzi hogy 40 mb szabad hely maradt és kiírja h nincsen játék.
    Tud valaki segíteni?
    Valakinek volt ilyen problémája?
    Vagy az lehet hogy nem befejezett a játék !?
  • ViniSoundz
    eszed legyen :) loool
  • rnd
    Szerintem ezt nem itt kéne megvitatni... ha már lopsz, legalább eszed is legyen...
  • vixo
  • dark night
    hello akinenk ki van feleselve a gépe az honnan szokott letölteni játékokat mert vannak honlapok sok de kifejezetten valami psp-játék letöltő oldal is van valahol??
    kösz!!
  • 5c0rp330n
    szerintem csak wifi, kábelen át psp-n netezni.. hát nemtom, sztem nem egy nyerő dolog már csak kényelmi szempontból sem :)
  • balla27
    sziasztok!a psp csak wifi netre képes,vagy kábellel is rálehet csalni.remote control miatt lenne fonntos?itthon már látom a ps3 menümet a psp-n.de én ezt a funkciót pesten akarom használni,és nem a wifi jelre akarok hagyatkozni
  • LeventeV
    en inkabb megvarom a vegleges verziot, meg aztan azt igertek, hogy hetvegente ujulni fog a letoltheto zenek listaja, csak meg azt nem lehet tudni, hogy fizetni kell-e majd erte, vagy mi? de azert ketlem, hogy a ket szep szemunkert ingyen fogjak adni azokat a szamokat amikert a keszitok fizetnek, de biztos lesz valami alternativ megoldas
  • vixo
    valószínűleg azért csinálja,mert ez még egy nem teljesen befejezett verzió,1 hónappal előbb kikerült és,h miért azt a psp hungary.hu-n is megírták:

"
    Rock Band : Unplugged Kilopva!
    Kilopva!

Sajnálatos hírt kaptak az új Rock Band játék készítői. Az új játékot ugyan is valaki kilopta a fejlesztői részegükről, és a terjedését már nem lehet megállítani. Ez a legnagyobb rémálma minden játék fejlesztőnek hisz ha majdnem 1 hónappal előbb ki játszák a játékot minthogy megvehetnék Nem lesz sok hasznuk így a játékból az bizonyos.
    [Beküldte DevilSight]"
  • 5c0rp330n
    iso-ban ahsználd, ne cso-ban.
  • LeventeV
    Gyozodj meg rola, hogy a jo mappaba kerult. Ha ez megvan es megse megy akkor formatald le a memkaridat csak elotte NE FELEJTSD EL ELMENTENI A FONTOSABB ADATOKAT, gondolok itt a mentesekre.
  • adamq01
    Sziasztok a ezt írja ki mikor a tekkent föl raktam iso ban: The can not be started the date is corrupted
    Mit kell ilyenkor tenni? Lehet h rosszul töltöttem le?
  • bazsi123
    a rock band kicsit be van gajdulva nálam. néha, egy-egyx nóta betöltése előtt kiírja, hogy memory stcik removed. holott minden a helyén, és más játékoknál nincs ilyen hiba. rejtély. az ms tiszta, a foglalatban sincs kosz, hogy esetleg kontakt hiba lenne, vagy valami hasonló
  • celgene32
    Utkozben megoldodott.
    Spontan leformaztam a memory sticket.
  • celgene32
    Hali,

Egy olyan problemam van hogy eddig mindent olvasott a psp-em,
    de most se CSO-t se ISO-t nem latja, annak ellenere hogy bemasoltam.
    Mast, tehat zenet filmet mind latja es le is jatssza.

Elore is koszi
  • lostprophet
    Akkor úgy látszik csak IP-bant kaptam, mert más gépről ugyanúgy be tudok jelentkezni felhasználónevemmel :/ (meg egyébként proxy-val is)
    De hogy miért tiltottak, fene se tudja...
  • vixo
    ez jó kérdés,engem is érdekelnének a plusz számok
  • LeventeV
    a rockband unpluggedhez a plusz szamokat meg kell venni, vagy ingyenesen letolthetoek lesznek majd? vagy esetleg torrentoldalakrol is elerhetoek lesznek majd?
  • Kalozoner
    hamarabb kérdeztem mint gondolkoztam , már megy az 1.5-rá aztán onnan már bármit egyszeű ha jól emléxem...
  • Kalozoner
    szevasztok, régebben volt pspém akkor nagyon képbe voltam, most egy kicsit kiestem belőle, szereztem egyet (fat, nem ta 82-es), 3.03 oe-c van rajta, olvastam faq-t annyira nem volt egyértelmű így elsőre, ha valaki leírná csak hogy kezdésnek mit csináljak, megköszönném....thx előre is
  • vixo
    kicsit hamarabb "kijött" a rock band unplugged,mint várható volt :D
    Ez most bearanyozta a napomat :D
  • tomi890125
    bannoltak 1 hétre valószínűleg!
  • LeventeV
    huuu, mar megijedtem, hogy valami komolyabb dolog
  • lowdog
    mert nincs benne valós újítás, csak valami "biztonsági javítás", DA ilyenkor nem szokott új verziót kiadni...
  • LeventeV
    miert?
  • lowdog
    nem valoszinu hogy lesz valaha is DA-fele...
  • LeventeV
    5.03as custom firmware mikorra varhato?
  • Verseghy
    USB-n keresztül..:D