40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36378 photoshopot próbáltam. átméreteztem centiben a képet akkorára, de mégis nagyobbat nyomtatott :\ -
guppy #36377 Photoshop - bármelyiknél be lehet állitani a képméretet cm-ben is. -
jozz #36376 Sziasztok!
Érdemes kamu Sony memkártyát venni ha olcsó?
pl. 6000 = 8Gb
vagy felejtős?
köszi -
#36375 tudtok olyan borító nyomtató programot, ami tudja a psp formátumát?
sehogy sem tudom méretre igazítani a képeket :S -
#36374 Érdekes, nekem pont ellenkezőleg. A Rock Band mentés visszatöltésekor kikapcsolat a PSP-met. Aztán mióta felraktam a CFW Folder Blocker-t minden működik frankón.
5.00 M33-6-os CFW-d van? -
#36373 Aktíváltad a plugint a recovery menüben? Csak azért kérdem, mert még nem próbáltam ki a plugint. Elvileg játék alatt elrejti a két könyvtárt, amit ez az új védelem baszogat. Nekem szerencsére nem vágta haza a gépem. -
#36372 Ezek után folyamatosan fagyott a gép, a menüben lépkedés közben.Aztán csináltam egy formatot és repült a PES2009-es mentés, amit igazából nem lehet sehogyan se pótolni. Mondjuk abban én voltam a hülye, de attól még bánom, hogy föl akartam tenni a Rock Band-et... -
#36371 Tönkre vágra a PSP-det? Nekem semmi gondom nem volt miután ráraktam.
Igazából nem is tudom, hogy vághatja tönkre, mert nem a flash memóriára másolod. :S -
#36370 Nekem úgyanúgy eltűnt a játék és még jól tönkre is vágta a PSP-met... -
#36369 A CFW Folder Blocker v1.1-t tedd fel a kártyádra. Google segít ebben :D -
#36368 formatalod a meoriakartyat es helyrejon, nem lesz semmi gond. csak ne felejtsd el a jatekok menteseit elobb felmasolni a gepedre, hogy aztan vissza tudd tenni oket. en azt hallottam, hogy ez egy biztonsagi megoldas a warez ellen, de azt is hallottam, hogy ha bemasolsz egy kepet a jatekok mappajaba akkor ez nem fog tobbet elofordulni (de ezt nem tudom biztosan. -
#36367 az utóbbi... -
TNormi #36366 Sziasztok Problémám a következő lenne, 4gb os memóriakártyám van feltettem a játékot mmint a Rock band-et játszottam, kiléptem belőle és azt jelzi ki utánna hogy nincs játék a memory sticken, 5.00M33-6 ez van a psp-m en. és ki is jelzi hogy 40 mb szabad hely maradt és kiírja h nincsen játék.
Tud valaki segíteni?
Valakinek volt ilyen problémája?
Vagy az lehet hogy nem befejezett a játék !? -
#36365 eszed legyen :) loool -
rnd #36364 Szerintem ezt nem itt kéne megvitatni... ha már lopsz, legalább eszed is legyen... -
#36363 -
dark night #36362 hello akinenk ki van feleselve a gépe az honnan szokott letölteni játékokat mert vannak honlapok sok de kifejezetten valami psp-játék letöltő oldal is van valahol??
kösz!! -
#36361 szerintem csak wifi, kábelen át psp-n netezni.. hát nemtom, sztem nem egy nyerő dolog már csak kényelmi szempontból sem :) -
#36360 sziasztok!a psp csak wifi netre képes,vagy kábellel is rálehet csalni.remote control miatt lenne fonntos?itthon már látom a ps3 menümet a psp-n.de én ezt a funkciót pesten akarom használni,és nem a wifi jelre akarok hagyatkozni
-
#36359 en inkabb megvarom a vegleges verziot, meg aztan azt igertek, hogy hetvegente ujulni fog a letoltheto zenek listaja, csak meg azt nem lehet tudni, hogy fizetni kell-e majd erte, vagy mi? de azert ketlem, hogy a ket szep szemunkert ingyen fogjak adni azokat a szamokat amikert a keszitok fizetnek, de biztos lesz valami alternativ megoldas -
#36358 valószínűleg azért csinálja,mert ez még egy nem teljesen befejezett verzió,1 hónappal előbb kikerült és,h miért azt a psp hungary.hu-n is megírták:
"
Rock Band : Unplugged Kilopva!
Kilopva!
Sajnálatos hírt kaptak az új Rock Band játék készítői. Az új játékot ugyan is valaki kilopta a fejlesztői részegükről, és a terjedését már nem lehet megállítani. Ez a legnagyobb rémálma minden játék fejlesztőnek hisz ha majdnem 1 hónappal előbb ki játszák a játékot minthogy megvehetnék Nem lesz sok hasznuk így a játékból az bizonyos.
[Beküldte DevilSight]" -
#36357 iso-ban ahsználd, ne cso-ban. -
#36356 Gyozodj meg rola, hogy a jo mappaba kerult. Ha ez megvan es megse megy akkor formatald le a memkaridat csak elotte NE FELEJTSD EL ELMENTENI A FONTOSABB ADATOKAT, gondolok itt a mentesekre. -
#36355 Sziasztok a ezt írja ki mikor a tekkent föl raktam iso ban: The can not be started the date is corrupted
Mit kell ilyenkor tenni? Lehet h rosszul töltöttem le? -
bazsi123 #36354 a rock band kicsit be van gajdulva nálam. néha, egy-egyx nóta betöltése előtt kiírja, hogy memory stcik removed. holott minden a helyén, és más játékoknál nincs ilyen hiba. rejtély. az ms tiszta, a foglalatban sincs kosz, hogy esetleg kontakt hiba lenne, vagy valami hasonló -
celgene32 #36353 Utkozben megoldodott.
Spontan leformaztam a memory sticket. -
celgene32 #36352 Hali,
Egy olyan problemam van hogy eddig mindent olvasott a psp-em,
de most se CSO-t se ISO-t nem latja, annak ellenere hogy bemasoltam.
Mast, tehat zenet filmet mind latja es le is jatssza.
Elore is koszi -
#36351 Akkor úgy látszik csak IP-bant kaptam, mert más gépről ugyanúgy be tudok jelentkezni felhasználónevemmel :/ (meg egyébként proxy-val is)
De hogy miért tiltottak, fene se tudja... -
#36350 ez jó kérdés,engem is érdekelnének a plusz számok -
#36349 a rockband unpluggedhez a plusz szamokat meg kell venni, vagy ingyenesen letolthetoek lesznek majd? vagy esetleg torrentoldalakrol is elerhetoek lesznek majd? -
Kalozoner #36348 hamarabb kérdeztem mint gondolkoztam , már megy az 1.5-rá aztán onnan már bármit egyszeű ha jól emléxem... -
Kalozoner #36347 szevasztok, régebben volt pspém akkor nagyon képbe voltam, most egy kicsit kiestem belőle, szereztem egyet (fat, nem ta 82-es), 3.03 oe-c van rajta, olvastam faq-t annyira nem volt egyértelmű így elsőre, ha valaki leírná csak hogy kezdésnek mit csináljak, megköszönném....thx előre is -
#36346 kicsit hamarabb "kijött" a rock band unplugged,mint várható volt :D
Ez most bearanyozta a napomat :D -
#36345 bannoltak 1 hétre valószínűleg! -
#36344 huuu, mar megijedtem, hogy valami komolyabb dolog -
lowdog #36343 mert nincs benne valós újítás, csak valami "biztonsági javítás", DA ilyenkor nem szokott új verziót kiadni... -
#36342 miert? -
lowdog #36341 nem valoszinu hogy lesz valaha is DA-fele... -
#36340 5.03as custom firmware mikorra varhato? -
Verseghy #36339 USB-n keresztül..:D