PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
USA: 2005 március
Európa: 2005 szeptember
Csak, h pontosak legyünk!
2007 nem jó,2004 végén jött ki az elsö PSP
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha tényleg csak ennyit csináltatok, akkor ne is csodálkozz, hogy nem megy. Mondjuk be kéne rakni a játékot amivel multizni akartok, aztán ott host / join-olni...
árulj el kicsit több részletet, hogy mit próbáltatok csinálni, hátha az segít...
From Sony with Love
Tényleg szar a minõség, akkor kell keresnem valami másikat.
Amit te ajánlottál az ingyenes?
De a psp video converter magától nem állítja be ezeket? Akkor meg mi értelme!
Ez így megfelelõ?
Miért nem tudom megnézni a filmet a psp-men, pedig átkonvertáltam a psp video 9-el, és a jó mappába is tettem, valamit még kell csinálni?
Amúgy erre van egy megoldás! Amivel te is és õ is jól jár!
Õ kifizeti a PSPdet, illetve a javítást! Mivel tönkretette!
Te meg kifizeted az üdítõjét, mivel gondolom a PSPdre figyelt ivás helyett!
Vidd el egy szervizbe!
Haverom a suliban játszott a pspmel..elmentem egy fél orára visszajöttem és azzal szembesült hogy az üditöjét sikerült ráönteni a psp-re...azota nem lehet be kapcsolni..garanciális még de tört rendszer van rajta...meg amugy sincs arra garancai ha vki leönti...szal msot tartozik 50 ezer forintal:S...hát nem hinném hogy látni fogom azt az összeget
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Nekem lenne egy olyan problémám , hogy a psp egy jó pár játékot nem akar lejátszani. A PSP Firmware Verziója 9.90 M33-as , lehet , hogy ez a baja ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3