PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát ugy mint egy Iso-t.
én régebben a Diabloval játszottam pspn, az gond nélkül ment...
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
aztán xbm alol inditani.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Brutál nagy fekete keret lesz a tévén, a kép kábé a képernyõ 40%-át fogja kötölteni (tehát több a feketeség mint a kép maga) Egyébként fasza. Én inkább usb -> pc -> tévé módszert javaslom, ha már kábelez az ember akkor tök mindegy hogy mit-mivel köt össze...
-nemhogy az új játékokat nem fogja vinni memkariról, de már a régieket sem
-vissza sem tudod rakni a feltört FW-t mivel a hivatalos ezt nem teszi lehetõvé
Nem véletlenül írtam amit írtam. Ha nem értesz hozzá az még nem nagy bûn, ha utánaolvasni lusta vagy az már egy dolog, de ha egy olyan topikban ahol nagy piros betükkel ki van írva hogy tilos a warez és mégis a szádba rágják akkor legalább fogadd meg amit mondanak.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ez szükséges lesz a késõbbiekbem hogy játékot futtassak?
PSN: berghold
most a teendõ, hogy fussanak a letöltött játékok?
systeminfoban otvan az uj firmware verzió, szoval sikerült. mi kell még?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
a.) PSP Grip (ezzel egy PS1 kontrollernek néz már ki a gép, jobb fogás)
b.) PSP Component Cable (TV-re köthetõ a cucc)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
valaki, könyörgöm😄
memokártyán amit cserélnek azon van az uj firmwre? honnan tudom leszedni?
légyszives.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Attól félek,hogy ez a régi CFW már nem lesz jó a GT-ra amit mindenféleképpen be akarok szerezni és az jobban fájna,ha ott derül ki,hogy bocsi driver elavult.
Legfrissebb progim nemistom,most a fifa09 van ami tökéletesen fut.
Csak már 2007 óta nincs frissítve! 😄 Ilyet kéne keresni, csa istenért se találok külföldi fórumokon se!
Viszont abban igaza van, hogy az újabb játékokhoz azt hiszem már most is újabb FW kell...
De menyiért akarná megcsinálni?
Én meg amihez nem értek azt szakértõ kezekre akarom bízni.
Azért kérdezlek titeket,mert én nem értek hozzá,és több helyrõl kapott vélemény után tudok dönteni.
Nyilván aki csinálja ezt egy fillért nem ad a programok fejlesztõjének!!!
Undorító!!!
Egy elavult 3.80 M33-as CFW-t használok a gépemen.Minden tökéletesen fut.Eddig.
A kérdésem az lenne,hogy érdemes-e egy újabb CFW-t rápakolni a gépre vagy küldjem el a francba az embört aki pénzért csinálná meg nekem.😊
Az ú állítása szerint az újabb progik nem fognak futni rakta.
Mennyire van igaza a srácnak?
GT psp gameplay az új psp-n
GT psp E3 trailer (HD-ben érdemesnézni!)
Gran Turismo PSP E3 interjú
akit érdekel írjon privát üziben!!
kösz hello
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem régiben egy kedves barátom rámhagyta PSP –jét.
Használt, 2hibája van:
1. Egyáltalán nem szól rajta a beépített hangszóró.
2. Ha a fülhallgatót beledugom csak az egyik oldal szól, ha nincs teljesen beledugva, akkor szól mind2 oldal.
A kérdésem az lenne, hogy vajon a két hiba összefügg?
Valamint, szedtem a netrõl egy PDF manualt, ami az én fordításom szerint azt írja, hogy a hangjegy gombbal elõhívható EQ csak akkor jelenik meg, ha fülhallgató van bedugva, ez alaphelyzetben valóban így van? Mert nálam mindig megjelenik.
Köszönöm!
en mar reg nem hackeltem psp-t ugyhogy nem vagyok benne annyira temaban. en pandoras modszerrel hackeltem, de mar van mas modszer is. varj egy kicsit mig feljonnek a tobbiek is, ok biztos tobbet tudnak majd segiteni.
ameddig varsz addig lesd meg ezt az oldalt. regisztralj es forumon tobb informaciohoz juthatsz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0