40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37711 "Nem tucc óasni, há' van hozzá sok dévédé teli játékkal..." -
#37710 32k már közelítene a valósághoz... -
#37709 Drága! :/ -
Verseghy #37708 Viccelsz?:D
Kevesebbért kapsz újat...:) -
Pitypang18 #37707 Sziasztok! Eladóvá vált kihasználatlanság miatt a PSP-m. Amit tudni kell róla: Fekete slim, fw:5.0 m33(magyar), 4GB-os eredeti memókártya, töltővel, tokkal, dobozában, sok DVD teli játékkal! A gép nagyon szép állapotban van, vigyáztam rá.
Ára: 52.000 Ft.
Tel: 20/2224-137 -
#37706 Próbálta már valaki az MGS:Peacewalker demót? -
#37705 Ennyire nemfog történni semmi a pspvel? -
Pilutika #37704 aha kár. és neked melyik rész tetszett jobban? -
tom235 #37703 kb. 2 hetes csak a hír -
#37702 Hamég az 5.55ös firmware problémát meg is oldanák... 6.00 kijött az új firmware, gondolom a GranTurismohoz... -
#37701 -
#37700 vannak meg hulyek ezen a vilagon. en eladtam a regi psp-met egy eve 50 ezerert es a csavo 1 honap mulva eladta 30 ezerert. pedig semmi baja nem volt es CFW volt rajta. kar hogy csak aztan tudtam meg miutan eladta. vissavasarolhattam volna es eladhattam volna megint dragabban... keso banat. -
#37699 Nincs baja sztem, haverom telefonhoz kapta ajándékba angliában vmi akció után karácsonykor, csak nagyon ritkán használja, mondtam neki ha eladja megveszem, aztmondta mondjak árat, én 30 at mondtam neki, aztmondta neki jo, csak gondoltam előtte megérdeklődöm h érdemes e, de ezek szerint akkor joljárok majd vele. -
#37698 Annak valami baja lesz! :D Túl olcsó! -
#37697 Megérné de nézd meg ezeket: Flashelt-e, a gombokat(föként R-L!), WIFI(!), pixelhiba(ák), analog kar, töltést veszi-e.
Kb ennyi -
#37696 Hy, sztetek megér 30ezret egy decemberi slim psp3000 6játékkal(god of war, naruto, tekken, silverfall, need for speed, fifa) és 2 filmmel?
Mert egy haverom eladja, csak nemtom a használt psp-knek szokott e vmi baja lenni? -
#37695 Szektorhiba mentes fake 8GB memóriakártyákat mégsem szeretik a slimek? Nálam ez van! Tapasztalataitok etéren? Vagy valamit állítan kell M33-ban? -
#37694 A DealExtreme tényleg jo dolog:) -
#37693 És ennél vagy netán ennél olcsóbban meg úgyse kapsz! [~900Ft, Paypal taxokkal is csak 1K] -
#37692 Kicsit silányabb a minősége, s nincs ráírva, hogy Sony! :D
Igazából nagy difi nincs... szerintem már azért attól sem kell félned, hogy egy ilyen utángyártott kütyütől leég a ház, vagy zárlatos lesz! -
#37691 Abban, hogy utángyártott... :)
Jó az is, de nézd meg, mi van a hozzászólásod alatt 2500-ért. -
ssk3 #37690 http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35088 és ez a töltő miben külömbözik a gyáritól? azon kívül h máshogy néz ki? Ez is jó akkor? -
#37689 Megoldás a töltő-problémára... ;) -
#37688 Hát erre kíváncsi lennék! -
#37687 -"Csókolom, feldughatnám a PSP-ém egy percre tölteni, mert csak USB kábelt kaptam hozzá!"
Amúgy szerintem az a legjobb megoldás ha veszel egy nyamvadt töltőt! :D -
guppy #37686 sztem inább vegyél 1 tölőt, nem olyan drága az a psp-hez viszonyitva. -
ssk3 #37685 vagy most kiveszem az aksit, hagyom reggelig pihenni, hátha kicsit összeszedi magát.
amúgy köszönöm a válaszokat -
ssk3 #37684 most azt javasolta, hogy menjek be a média markt ba és kérdezzem meg hogy feldughatnám e egy pár percig a kihelyezett psp töltőjére... hátha sikerül megbeszélni. vagy venni kéne egyet.. -
ssk3 #37683 nincs töltőm, mert azt nem adott hozzá az ember. mivel megtört a kábele és nem működött már. -
#37682 Most dugtam rá a teljesen lemerült PSP-t az USB-re, és nekem sem tölti, tehát az info valószínűleg helyes.
Nincs hálózati töltőd? -
#37681 jól mondja,ha csutkára lemerítetted,akkor soha semmilyen körülmények között nem fogod tudni usb-ről tölteni. -
ssk3 #37680 valaki válaszoljon már nekem pls! rossz így bizonytalanul várni... eddig hiába kerestem neten választ, én nem találtam. Akitől meg vetem, azt mondja hogy az a baj hogy teljesen lemerítettem, és ilyenkor csak hálózati töltőről lehet tölteni... Usb ről meg csak akkor, ha annyi erő van benne hogy legalább a menüig eljusson. -
#37679 üdv!
gondolom észrevettétek(hát persze) hogy nem megy jópár játék az okosított gépeken..
ennek az oka hogy a sony új védelmet használ a játékok feltörése ellen és már nem olyan könnyű becsapni a gépeket egy egyszerű FW igény átírásával...ill magasabb FW van meghatározva mint a jelenlegi elérhető CFW..
a soul caliburnál működő dolog egyik olyan játéknál sem alkalmazható amik ugyanezen okokból nem indultak el...kipróbáltam..
-
ssk3 #37678 és még az előzőhöz... az igaz, hogy ha teljesen lemerült a gép akkor usb ről nem tudom tölteni?
-
ssk3 #37677 bocs ha már kérdezte valaki, vagy hülyeságet kérdezek... van egy psp-m (slim) ma vettem lemerült... csak usb kábelem van hozzá, amiről töltenie kéne. De hiába dugtam fel gépre, nem tölt, legalábbis nem világít a led, és nem csainál semmit a gép sem :S mit tegyek??? -
#37676 Hát komolyan mondom...
És az iPhone? Az is drága, és ott is az AppStore-ról kell leszedni a játékokat! -
#37675 Aki még nem vette volna észre ez a PSP topik azon belül is Konzolososk fóruma! -
#37671 Nem lesz Magyarországon PSP GO. klikk -
Verseghy #37668 Nekem nincs PC-m. Macről írok. -
#37667 Hát, gondolom akinek pspje van, van Pc-je is.
A CoDMW2 és a L4D2 kijön pcre is:)
És mert dbz van pspre is:)