40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Sipka
    4.01 m33-2 van a psp-men. leírná valaki, hogy mit és milyen sorrendben kellene rátennem, hogy 5.50GEN-B2 legyen belőle? előre is köszi!
  • Miley Cyrus
    gtalcs
    gtavcs
    Tess.
  • BB7
    Nyugatinál 5K, használt, jó állapot [Csak azt vesznek át]
    Eldugott kis konzolbolt, nem egyszer vásároltam már ott!
  • Verseghy
    Nekem megvan mind2. De nemtom megválnék-e tőle, akármikor gondolok egyett és elővehetem.. Amúgy már sztem 6500 a boltba az nem olyan sok.
  • Pilutika
    Sziasztok!valaki nem akarja eladni GTA valamiek részét pspre?
  • Miley Cyrus
    xD
  • BB7
  • Miley Cyrus
    Smi
  • NEOreg3
    és ezekből mi jön pspre?
  • Miley Cyrus
    A 2009 November eléggé szép honap lesz
    CoDMW2, Dragon Ball Raging Blast, Left 4 Dead 2 huhh de jo lesz:D wáá na meg majd a GTA4 The Ballad of Gay Tony
    Rohadt jo lesz:D
  • LeventeV
    hat ezt en se birom felfogni. lehet hogy az ev nagy csalodaas lesz?
  • Miley Cyrus
    Az a [képzelj ide egy csunya szot] irta nekem...:)
  • BB7
    Ez bizony megy Moditopikba! :/
    Most miért kell ezt csinálni?
  • Rip
    Hogy lehetett kihagyni ebből a karrier módot?
  • LeventeV
    oh my god
  • 5c0rp330n
    pff..
  • Miley Cyrus
    Figyelj, ha elrontottad a flash0-t akkor ujrakell pandorázni...
  • Empty
    Szevasztok! Eddig 4GB hamis memókarim volt gondtalanul ment most 8 GB szintén hamis és néhány játéknál kiírja, hogy nem indítható vagy indítja de a kis kép a játékmenüben össze vissza kriksz-kraksz! Ez kártyahiba ezekszerint? Természetesen CFW a gépem.
  • maffioso
    arrol mi a véleményetek, hogy egy másik psp-n megoldom h legyen magic memorycardom és pandora aksim, utána hogy valosithato meg a downgradelés?és ha levan downgradelve 1.50re akk visszanyeri az xmb-t ugye? onnan meg gyerekjáték az 5.50 ujra
  • maffioso
    vki nem tud linkelni olyan cxmb-t amit a flash0-ra kell felpakolni?és 5.50hez legyen, akk megtudnám csinálni müködőre a gépet, de az ég világon nem találok ilyet
  • BB7
    S valószínűleg nem is lesz többé m33!
  • Gideon Wieth
    upsz :D jogos
  • baaka
    az igen 5.50 m33 gen-b!Ezt meg honnan szedted?... az 5.50GEN-B
  • Gideon Wieth
    mindegy letöltöttem mostmár az usa verziót. hát egyenlőre a játék nem igazán nyűgözött le. Első kérdésem az lenne hogyan lehet védekezni :D :P
  • Gideon Wieth
    egyszerűen frissítettem 5.50 m33 gen-B re. és semmit nem kell csinálnom működött. sajnos Dissidával ez nem megy :) de a hiba kód ugyanaz mint ami volt S.Cnél és G-forcenál. :)
  • Miley Cyrus
    Nekem a Geforce 5.00M33-6al gond nélkül ment, semmi baja nemvolt.
    Nemis kellett update sem:)
  • BB7
    Hogyan oldottad meg a Soul Calibur-t, és a Geforce-t?
  • BB7
    Tudom, hogy csak az egyik fél káromkodott most, de ha csak az ő HSZ-eit töröltem volna, elég érdekesen nézett volna ki!

Ha valaki flémet kezdeményez, a másik ne adja alá a lovat, hagyja a búsba! S inkább írjon a Modi topikba, mint most Maffioso is tette!
    Ez nem árulkodás!
  • Gideon Wieth
    nekem segítsetek pls miért nem megy a final fantasy ? :) 5.50gen-b. és nem megy.szintugy soul c és geforce nál is ez a hiba volt de az a frissítéssel megoldodott de most a final fantasy nem megy..ugyanaz a kod.
  • maffioso
    vmi help jolenne mert mindjárt lent van a shift és kiszeretném próbálni...nem lehet valahogy recovery-ből frissiteni az fw-t?vagy vmi megoldást, plz segitsetek
  • Gideon Wieth
    sziasztok. Nekem dissida final fantasy nem megy ... szerezzek be más verziót vagy próbáljak ki mást ?
  • maffioso
    nos ha umd van bent azt elinditja de az xmb-be nemtok visszalépni most akk micsináljak? :(
  • tom235
    Soul calibur-ból melyik az a verzió, amelyik mindenféle probéma nélkül fut 3.71 m33-on?
  • Empty
    Dirt 2 és a Motorstorm nem megy egyelőre! Várni a másik verziót mint pl. a Soul C. estében!
  • baaka
    Ahhoz képest igen!De valószínűleg egy GT kaliberű játékhoz képest alól fog maradni.
  • BB7
    Köszönöm szépen! :)
    Igyekszem!
  • maffioso
    basszameg megint ugyanaz a hiba a psp-n...nincs most időm megcsinálni de ez a témaprobálkozásos dolog nagyon betett:Dha megint jo lesz ujrafrissitek az a legbiztosabb
  • LeventeV
    ez igaz. de ha a Prostreet-et vagy az Undercover-t veszed figyelembe (PSP-s valtozat) akkor nagyon nagy az elorelepes. a brihtlight fenyt vitt a blackbox sotetsegebe.
  • baaka
    jó-jó, de a játékélmény egy idő után nagyon unalmas lesz....
  • kabel15
    Én játszanék csak még 1-2 óra mire "megérkezik"
    Bár kicsit bele húzhatna a "póstás"