40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37751 megint korán örültem,a hozzászólásokban írják,hogy 100% megerősítve fake info! :'( -
#37750 Hmm...jöhet a 6.00-m33...jeeee :) -
#37749 Épp most pakoltam fel a GenB-t -
#37748 DAX visszatért???!!!
DAX -
celgene32 #37747 Hali, valaki ajanlotta DealExtreme.com oldalt, ezzel kapcsolatban lenne kerdesem.
Elvileg air mailel ingyenes a szallitas.
Ez azt jelenti hogy ingyenes a termek szallitasa ide az orszagba(az orszagon beluli kezbesites + penz) vagy tenylegesen ingyen erkezik meg hozzam ?
Elore is koszi -
#37746 Köszi,írtam is nekik.
Bár nem nagyon érkezett eddig válasz -
#37745 aha értem de ez verzió nem olyan rossz nem? -
tom235 #37744 3.80 m33 felett frissíti magát 5.00 m33-6 ra a network update paranccsal. -
#37743 Miért maradna meg? -
#37742 Akkor neked CFW van a gépeden, méghozzá DA féle. -
#37741 és ezt a fw cfw cuccot hol tom megnézni?mert csak ennyit ír a system infoban hogy 5.0 M33-6. -
atinho10 #37740 Sziasztok. Hogyha most network updatelek akkor megmarad a törés:?? -
#37739 Erről itt érdeklődj. -
#37738 Shit...akkor ez most mega-epic fail asszem
És akkor most milyen úton-módon tudom elérni,hogy újra CFW legyen a nyomorult psp-men? -
#37737 -val --> -tól -
amdrula #37736 Hát nézd meg system infoban, ha van -m33 vagy hasonló, akkor mákod van, de kétlem a leírtak alapján. -
#37735 Gondolkozz egy picit, ha hivatalos FW-t akarsz feltenni Custom FW-re, akkor szerinted az OFW mitől változik át telepítés közben CFW-re??? Magától átvariálja a fájlokat vagy hogy?
A hivatalos FW-eket a SONY PSP-s weboldalán töltheted le (de persze máshol is megtalálható), a piszkált Custom FW-eket meg egyéb forrásból (PSPhacks.com, PSPhungary, stb). Magyarul az eredeti FW-ek telepítője rohadtul különbözik a buherált FW-ek telepítőcsomagjával.
A képlet egyszerű, te egy OFW-t raktál most föl, tehát jelenleg egy hivatalos 5.0-ás FW-es PSP boldog tulajdonosa vagy. -
amdrula #37734 Megveszed eredetiben, updateled ofw-re, akkor menni fog :P
Ha addig nem jön új cfw... -
#37733 hali!szerintetek elég lesz a 5.0 M33-6-os progim a Chinatown Wars-hoz...mert jo lenne ha menneee...gta 2 fíling:)De ha nem megy így akkor ha megveszem eredetibe akkor fog menni nem? -
#37732 CFW volt fent,és tudtommal CFW-t csak CFW-re tudok upgradelni,nem? -
#37731 talán azért, mert FW-t raktál fel, s nem CFW-t! -.- -
#37730 Faszán beszoptam.. felraktam az 5.0-s FW-t,és valamiért nem látja a felrakott iso játékokat,gondoltam akkor felrakok egy másik fw-t,de egyiket sem engedi.. corrupted data-nak írja
Ilyenkor mi van? -
#37729 Youtube-on kismillió ilyen videót találsz! :) -
#37728 Tudom,hogy van beépített,és azt is,hogy az opera meg a fox pc-re való:) De láttam youtube-on hogy van mozilla meg opera. Gondoltam azok csak jobbak mint a gyári -
#37727 Van beépített böngészője. Max. homebrew böngészőprogramot tudsz rárakni, de nem tudom van-e ilyen és ha van mennyire használható. Opera, Firefox, ezek PC-s böngészők, közük sincs a PSP-hez... -
#37726 Közben megoldódott a probléma,sikerült csatlakozni.
Böngészőket honnan lehet leszedni a psp-hez? Opera,esetleg firefox -
#37725 Helotok!Én ki szeretném pucolni a gombok alatti részt és az lenne az kérdésem hogy ha azt a kis csavart kicsavarom az alján akkor utána csak le kell pattintani az előlapot és kész?Vagy ne próbálkozzak?Köszi a választ! -
#37724 Akkó nemjó
Más: Próbálok wififel kapcsolódni a routerre,meg is találta a psp,de a security-nél "Not Supported" felirat van.. nem is tudok "rákattintani" a psp-n,és nem akar csatlakozni..mi a teendő? -
#37723 Motorstorm-al még nem fogsz tudni játszani,viszont a Soul Calibur-nak már van fix verziója.
Jónak jó a 6.00 OFW,ha eredeti gammád van,máskülönben CFW,ami még mindig nincs... -
#37722 Hogyan lehet FW-t upgradelni,tud valaki egy leírást adni?Megköszönném.
Egyébként leszedtem a 6.00-s FW-t,ez jó lesz a GT-hez,vagy csak a CFW jó? -
#37721 Asszem magasabb FW kell mint az eddigiek...
Ami meg nincs még metörve.. -
#37720 Egy kis helpet szeretnek kérni. Frissitettem a gépem firmware-jét (alapban 3.90-es volt), és egy slim PSP-röl van szó. Motorstorm-ot, és Soul C. IV-et akartam jatszani. Alapban azt irta a gép mindkét cimnél, hogy 80020148 -as error van. Darkalex firmware-em volt, azzal frissitettem nagyobbra is. Az a gond, hogy frissitve a firmware-t, sem müködnek a game-ek... Mit tudok tenni? Van vmi megoldas a problemamra? Firmware-frissites teren nagyon kezdö vagyok, valaki segitsen please...
D. -
#37719 Jaja,lehet tőteni
(mondjuk nem értem, mert a vg relase szerint 5 nap múlva jelenik meg,nameg hivatalosan is így lett bejelentve) -
#37718 Minek? Nekem már van.
BTW Maszka pont pár hsz.-el lejjebb árulja 36k-ért, szal FAIL. -
#37717 kijött a gran turismo! :)
tud valaki valamit a 6os cfw-ről? -
Pitypang18 #37716 Akkor vegyél 32-ért! -
#37715 tudok segíteni ha kell -
#37714 nekem is van olyan kínai 2in1 usb psp kábelem
már 2x tönkrement :( lehet forrasztgatni
a psp-t vagy 1 napig rajt kell hagyni mire feltölti
hiába az usb portot nem töltésre méretezték -
#37713 Nos ezért van az a bizonyos PSP USB-miniUSB kábel, amiért leugatta a fejem itt egy-két nagyokos! Azon ugyanis VAN hálózati töltő helyére dugható kábel IS, meg miniUSB is és akár 1xrre is be lehet dugni, így töltve akár USB-ről, akár "hálózatról" és jó a régi PSP-khez is amik nem tölthetőek USB-ről. De akkor is én voltam a hülye, hogy ilyet vettem, ugye... -
#37712 nekem is van eladó (1.tulajtól) 36eft-ért ezüst slim+2gb+4gb os memkari jár hozzá
szép állapotban