PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idegesít, mert nekem csak az volt a célom, hogy az uj transformersel jatszak, mert a régi szoftveren nem ment.😞
ÉS ami bosszant, hogy nem kis idõt fordítottam az utánaolvasásnak és mégis elrontottam.😞
De ezek miért fontosak.nem tudsz nekem valami linket adni leírásról hogy kell kiütni??vagy mit tegyek?😊😊😊
Nem kicsit vagyok ostoba.Pedig sokat utána olvastam és sehol nem volt leírna az M33 mit jelent.Gondolom rossz helyeken olvasgatok.Nagy király.Fõleg úgy, hogy én nem tudom kiütni, mert gondolom nehéz.Mehetek megcsináltatni.😞
PSN : Kufi-
Illetve... a gyári sony gps-t vetted meg vagy a kínai bóvlit?
vegre meglett a szoftver letoltottem a terkepeket csak az a problemam hogy amikor felteszem a gps vevot nagyon lassan talalja meg a jelet kb kell neki egy 10-15 perc ha nem tobb.Ez a gps vevo hibaja vagy lehet valahol allitani az erzekenyseget?
Koszi a segitseget elore is
Akkor ezek szerint letoltheto valtozat nincs, mindenfelekeppen meg kell rendelnem?
Itt a link:
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data
Lenne egy olyan problemam hogy vettem 1 gps vevõt a psphez de igo szoftvert nemtalalok hozza.
Tudnatok segiteni hoogy honnan tudnam beszerezni a szoftvert?PSN en neztem de csak map pack-ek vannak .
Elore is koszi.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon gagyi, pixeles recés képe van TV-n, és észreveszed, hogy szar a grafika. Míg a PSP képernyõjén szépen mutat, TV-n ocsmány
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Már csak valami remote irányító cuccos kéne, hogy ne kelljen a PSP-t szorongatni és máris beválik nagykonzolnak is! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A másik program amit érdemes kipróbálni az a fusa sd, ezzel meg kompoziton is ki lehet rakni a játékot tévére (mert azzal csak xmb-t és videót lehetne) illetve a batár nagy fekete keretet el lehet tüntetni komponensen.
Lenne egy kicsit összetetteb problémám:
Az egyik psp-n 4.01 m33-2 -es dolog van, másikon 5.00 van(és extra opció, hogy eredeti sony-ként vagy "m33 megjató"ként legyen beláítva)
szinte minden új játék elindul(2 kivétellel) mind a kettõn (japán játékok is beleértve: Sengoku, Bleach-ek,stb, amcsi játékok is: warriors orochi, crisis core stb)
DE!
az elsõ psp-n a Final Fantasy Dissidia (japán) elindul de a Dynasty Warriors Strikeforce(usa/angol) nem, a másik psp-n meg pont fordítva.
Lefagynak.
Nyílván szoftveres a probléma, de mivel egyikikünk se (psp tulajok) sem értünk a psp ezen részéhez, fordulok ide segítségért.
Van jelenleg valami olyan verzió, ami esetlegesen mind2 korábbi vezió erõsségeit tudja, vagy el kell fogadni, hogy némeik játék nem fog menni és pont 😊
Illetve, ismer valaki olyan helyen Pesten ahol ezeket a softveres dolgokat megoldják némi ellenösszef fejében?
Válaszokat elõre is köszi, akár privát üzenetként is
azt még át kell alakítani egy konvertálóval(psx2psp) ami már jó lesz és indítható a psp-n.
a portable verzió leszedhetõ innen: portable psx2psp
figyelem a vírusírtó bejelezhet(pl avast), de nyugodtan szedd le..nem lesz semmi gond...nem vírus..(több gépen is tesztelve)
vagy innen: psx2psp portable
http://pspfilez.extra.hu/