PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akármilyen akksi kell, hanem pandora. Pölö ilyen. Utána a memkártyát kell kicsit elõkészíteni például így majd mindkettõt a pspbe dugni, bekapcsolni és csinálni amit ír... ennyi...
Gondolom ehhez akkor olyan progi kell ami fetöri a 5.51 verzíót.Bár nekem elég lenne a 5.0 verzió mert ahoz ha jól tudom van magyar ositás is.
Idegesít, mert nekem csak az volt a célom, hogy az uj transformersel jatszak, mert a régi szoftveren nem ment.😞
ÉS ami bosszant, hogy nem kis idõt fordítottam az utánaolvasásnak és mégis elrontottam.😞
Memoria kartyam 4g az akksi meg az alap 1200.
De ezek miért fontosak.nem tudsz nekem valami linket adni leírásról hogy kell kiütni??vagy mit tegyek?😊😊😊
Csak egy memkártya plusz egy spéci akksi kell. Memkártyád szerintem van, spéci akksi meg cirka 2 ezerért kapható. Persze kereshetsz "szakembert" aki leránt rólad 2500~3000 forintot és ha újra elrontassz valamit akkor megint fizethetsz...
Köze rájöttem.😞
Nem kicsit vagyok ostoba.Pedig sokat utána olvastam és sehol nem volt leírna az M33 mit jelent.Gondolom rossz helyeken olvasgatok.Nagy király.Fõleg úgy, hogy én nem tudom kiütni, mert gondolom nehéz.Mehetek megcsináltatni.😞
Ha a verziószám mögött nem látod az m33-at (vagy GEN-A-t vagy nemtommi van még) akkor hivatalos firmware-t raktál fel. Amellett, hogy csak gratulálni tudok, hogy milyen ügyes vagy, kicsit szopó ágra raktad magad, ugyanis újra törni kell a psp-det (értsd: pandorázni kell) Hajrá!
Azt írja, hogy ha frissíteni akarom, hogy a szoftver incorrect.ÉS nem értem miért.Valaki talákozott már ezzel?
Vagy esetleg, hogy tudom az újabb szoftvert az 5.51 egy visszarakni 5.0 mm33 re???nekem az is segítség
Most frissítettem a 5.51 re a psp met és amit felrakok új játékot nem latja a psp.És ami még zavar hogy angol, magyar verzió nincs kint??
ZseniálisTeknős
Nekem eredeti van, és szintén kell neki 5-10 perc míg magához tér. Bár sûrûbben lakott településeknél bekapcsolva ez 2-3 percre csökken.

haat passz rendeltem netrol, psp-290 es csak kinai vagy japan nyelven van rajta szoveg a dobozan.

PSN : Kufi-

Nem hiszem hogy gyorsabb lesz ha kicserélik...
Illetve... a gyári sony gps-t vetted meg vagy a kínai bóvlit?
sõt ha beteszem sleepmodba mikozbe fut a goexplorer es ha utana visszakapcsolom akkor keri hogy csatlakoztassam a gps vevot pedig benne van ugyhogy ki kell huznom es visszadugni es utana kezdi el keresni

sajnos igen akkor is eleg lassan talalja meg valoszinu hogy a gps vevo a szar ki kell csereltetnem mert gondolom ennek nem iylen lassunak kene lennie

Ne kapcsold ki a psp-t csak rakd sleep módba. Várj pár percet (esetleg menj odébb pár száz métert hogy lásd a változást), kapcsold be újra. Akkor is 15 perc míg megtalálja hol van?
Arra gondol ha a PSP-t nem kapcsolod ki teljesen vagyis nem bootol ujra bekopcsolásnál.

arra gondolsz hogy mennyi idobe telik hogy betegye magat sleep modba? mert az par masodperc 3-4kb

Ezt teljesen normális. Ha kihúzod akkor újból a nulláról indul a folyamat. Mennyi idõ ha a psp-t csak sleep módba rakod?
Amikor megtalalja a holdakat oylan 7-8 dbot utana kihuzom es visszadugom es kb ugyan annyi idobe telik neki megint megtalalni mint elso alkalomkor 10 perc vagy megtobb(valtozo).

most vettem ezen a heten csutortokon ez lett volna az elso probam de lassu.

Sûrûn használod? Mert lehet az a baja h sokáig nem használod és elmozognak a hódak, próbáld ugy h rögtön miután kikapcsoltad megint próbálkozol.

igen ez a bajom hogy 15 perc az sok, valamikor megtobb.Lehet kikene csereltetnem a vevot.De meg megprobalom ugy hogy fullra feltoltom a psp aksijat bar nem hinnem hogy valami koze lenne hozza.

ez mindegyiknél igy van, idõbe telik mire megtalálja a GPS hódak jelét, bár a 15 perc tényleg soknak tûnik.

jah kint a szabadterbe

nah megint itt
vegre meglett a szoftver letoltottem a terkepeket csak az a problemam hogy amikor felteszem a gps vevot nagyon lassan talalja meg a jelet kb kell neki egy 10-15 perc ha nem tobb.Ez a gps vevo hibaja vagy lehet valahol allitani az erzekenyseget?
Koszi a segitseget elore is

Sziaztok. Elromlott az analógom és szervízt keresek. Tudnátok ajánlani jó helyet?Elõre is köszönöm.
oké koszi a segitseget.

Hivatalosan nincs, feketén meg a géped nem viszi...
koszi mukodott a link.
Akkor ezek szerint letoltheto valtozat nincs, mindenfelekeppen meg kell rendelnem?

Asszem a szögletes zárójelek összezavarták az SG-t <#wow3>
Itt a link:
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1146
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=1146]esetleg itt?[/url]
bocsi Goexplorer-re gondoltam es a psp nincs modolva.

Sziasztok.
Lenne egy olyan problemam hogy vettem 1 gps vevõt a psphez de igo szoftvert nemtalalok hozza.
Tudnatok segiteni hoogy honnan tudnam beszerezni a szoftvert?PSN en neztem de csak map pack-ek vannak .
Elore is koszi.

Lassan 4 éves videó...

BB7
OMG! 😄
Ghetto Joy!
Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

hát jah, nem egy TN-panel...

Sir Quno Jedi
Hmmm, felbontásban nem sokkal rosszabb, mint a PS2 játékok és az nem zavar 37"-en. Szokni kell, de elmegy. Az tény, hogy a PSP képernyõje annyira penge és szép (jó betekintési szögekkel és színekkel), hogy ezt a minõséget nehéz hozni TV-ben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

vagy vegyen fel az aki részletesen eltudná magyarázni pls címem: [email protected]
valaki pls mondja meg vagy 3 szor letöltöttem a resi 3 at eboot file-ba de amikor elindítom a playstation logónál lefagy nem megy tovább mi lehet a baj? sürgõs lenne
Szerintem nem gáz annyira. Kábé olyan mint egy szarabbul kódolt videó, kicsit mosott a kép, de recésedés tuti nincs, komponensen legalábbis nem látni. Persze nem 20 centirõl néztem hanem tévé méretnek megfelelõen 2,5-3,5 méterrõl.
Prince of Máté
Nem válik az be :/
Nagyon gagyi, pixeles recés képe van TV-n, és észreveszed, hogy szar a grafika. Míg a PSP képernyõjén szépen mutat, TV-n ocsmány

NEOreg3
mivel ugyanúgy fogja futtatni a játékokat, gondolom ha nem is ugyanaz (pl más technológiával van gyártva), de teljesítményben (nagyon) hasonló

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
a psp GO belso hardware-je ugyanaz lesz mint az eddigi psp-je? gondolok itt procira, mert a kulso valtozik, a kijelzo merete is kisebb lesz stb.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szerintem remotejoy-al azt is lehet <#vigyor2>
Sir Quno Jedi
Danke, utánanézek.

Már csak valami remote irányító cuccos kéne, hogy ne kelljen a PSP-t szorongatni és máris beválik nagykonzolnak is! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pont ezt írtam <#nyes> remotejoy-al lazán pécére tudod rakni a képet usb-n, onnan meg azt csinálsz vele amit akarsz...
A másik program amit érdemes kipróbálni az a fusa sd, ezzel meg kompoziton is ki lehet rakni a játékot tévére (mert azzal csak xmb-t és videót lehetne) illetve a batár nagy fekete keretet el lehet tüntetni komponensen.
Sir Quno Jedi
Köszi. Szal. valahogy megoldható, hogy a kép USB-n kimenjen PC-re és onnan moncsira/TV-re?!

Sziasztok

Lenne egy kicsit összetetteb problémám:

Az egyik psp-n 4.01 m33-2 -es dolog van, másikon 5.00 van(és extra opció, hogy eredeti sony-ként vagy "m33 megjató"ként legyen beláítva)

szinte minden új játék elindul(2 kivétellel) mind a kettõn (japán játékok is beleértve: Sengoku, Bleach-ek,stb, amcsi játékok is: warriors orochi, crisis core stb)
DE!
az elsõ psp-n a Final Fantasy Dissidia (japán) elindul de a Dynasty Warriors Strikeforce(usa/angol) nem, a másik psp-n meg pont fordítva.
Lefagynak.
Nyílván szoftveres a probléma, de mivel egyikikünk se (psp tulajok) sem értünk a psp ezen részéhez, fordulok ide segítségért.
Van jelenleg valami olyan verzió, ami esetlegesen mind2 korábbi vezió erõsségeit tudja, vagy el kell fogadni, hogy némeik játék nem fog menni és pont 😊
Illetve, ismer valaki olyan helyen Pesten ahol ezeket a softveres dolgokat megoldják némi ellenösszef fejében?

Válaszokat elõre is köszi, akár privát üzenetként is

öregharcsa
a ccd file a clone cd formátuma(ezt a progit használják a ps1-es backup készítéséhez)..az mellett még mi van?? img??
azt még át kell alakítani egy konvertálóval(psx2psp) ami már jó lesz és indítható a psp-n.

a portable verzió leszedhetõ innen: portable psx2psp

figyelem a vírusírtó bejelezhet(pl avast), de nyugodtan szedd le..nem lesz semmi gond...nem vírus..(több gépen is tesztelve)

vagy innen: psx2psp portable

http://pspfilez.extra.hu/