PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!
LeventeV
jatszotta mar valakli kozuletek a need for speed shift-et? mi a velemenyetek? szerintem nagyon nagy.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Hajrá BB7!😊
baaka
Még azon sem fut a motorstrom!

maffioso
elõbb gen-a kell és utána gen-b és én 5.00 m33rol csináltam szal igen

\"If in doubt, flat out!\"

sziasztok!
Az 5.50 gen-b telepíthetõ közvetlenül 5.0 m33-ra?
Ha jól tudom a motorstorm csak azon fut...
jaszy
5.50 m33 létezik fix verzióban? Nem a chiken re gondolok! Olyan ami nem törlõdik le.

baaka
A mostani memóriakínaltnál 32gb-ig kezeli! ez azt jelenti hogy egy átalakító és 2x16gb

NecroJoe
Meg tudná valaki mondani mekkora méretig kezeli a PSP a memóriakártyákat? 8 vagy 16 giga?

Necro

baaka
nincsmit

oké, kösz mindnet

baaka
Mikor belekattintasz egy box-ba az interneten mint pl:a google-nél a keresõ mezõbe akkor bejön a PSP-n egy billentyûzet(a képen) ott szépen bepötyögöd(mint a telefonokon) amit akarsz és kész.

szóval játszani, filmet nézni, zenét hallgatni... elég nekem a fat is ha jól értem. Tényleg egy kérdés... amire még nem jöttem rá... hogy lehet írni a psp-n? mert a netezéshez azért kéne azt is.

BB7
Igaz, igaz! Elnézést!
S nem említettem, hogy Slimen van Skype lehetõség!
Prince of Máté
Fat 32, Slim 64.

BB7
Jól tudod!
Több memória! Pontosan a duplája...
Míg a Fat 16, a Slim 32MB memóriával rendelkezik!
Ez nem befolyásolja a játékot, maximum gyorsabb töltési idõ és gyorsabban bírsz vele netezni
nagyjából, amiket olvastam... több mwmória vagy mi... meg tv kimenet... utóbbit nem használnám. Elsõsorban a játékok miatt érdekelne a dolog, hogy teljesítményben mennyivel jobb a slim mint a sima

BB7
Mire kéne?

Tudod, hogy mi a difi a két széria között?
BB7
Na hát végül mégis lett HG csere!
Ha bárkinek van valami ötlete bannert illetõen.. akkor írjon ide, vagy nekem!
Üdv!

Psp-t készülök venni, használtat. Egész hívogatónak tünik a "psp fat" mive laz 25000 körül megvan.... De kérdezem én hogy megéri-e sajnálnom azt a pár plusz ezrest... Szóval mit javasoltok, fat-et vegyek vagy slimet?? megéri a slim azt a pár ezrest?

n000rbi
Ha valakit érdekel:

Policenauts

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Zsír.
LeventeV
ok

Banner ok?
LeventeV
erdekes, hogy ugyanaz az IGN aki a previewjebe szarradicserte a Dirt 2 psp-s valtozatat, most a reviewjebe 4.2(poor)/10 ertekelest ad neki...

Prince of Máté
DiRT.2.EUR.PSP-GLoBAL

baaka
Nem tud külön feliratot kezelni, de a virtual dub nevezetû programmal könnyen ráégetheted a feliratot, majd a sok konvertáló közül letöltesz egyet és átkonvertálod a vidit vagy filmet aztán pedig enjoy.

ViniSoundz
perszehogy az. bocsesz, nem ide akartam elõzõ 2 kommentet.
Valentino
Sziasztok!

Mostanság szeretnék egy venni egy PSP-t... érdekelne hogy lehetséges úgy lejátszani vele avi-t hogy hosszáteszi a feliratot vagy feliratot csak akkor fogok látni ha bele van "égetve" az avi-ba?

Ha újan veszek egyet akkor arra felmegy CFW vagy érdemes inkább régebbi (2000-es) változatot vagy használtat venni?

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

BB7
Eredeti?
ViniSoundz
már mint arctic edge, bocsesz 😊
ViniSoundz
váá, nem hiszem el, hogy nem indul el. rohadtul vártam pedig ez a gémet. most itt van és semmi...
Totis
Sziasztok!
Rendeltetek már a DealExtreme-rõl PSP komplett házat? Csavarokat is adnak hozzá? A PSP-mbõl hiányzik pár csavar. Ezeket szeretném pótolni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

LeventeV
asszem, hogy van olyan slim amelyik nem szeresse... (par 2000es model es a 3000)

baaka
Sziasztok!
Már teljesen kiépítettem a PSP-s honlapomat és szívesen várnám vállalkozó szellemû emberek jelentkezését admin és moderátori posztokra.ITT megtekinthetitek a honlapot! Jelentkezettek bátran!
itt:MSN:[email protected]
Vagy írhattok a honlapra is!

Üdv..:baaka

Grand Theft Autovalameik részét megvenném ha valaki eladja.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

ViniSoundz
nahmsot gyerekek az 5.50Gen-B firmware is müxik a slimen? lassan fel kéne rakni egy újat, mert itt a soul calibur is, meg nemsokára lehet valami dirtösködés is és fel kéne készíteni a kis psp-t.
dunga
Unbound Saga, 8. pálya vége. Fejlesztgetem a karik cuccait, nyomom a startot, erre lefagy <#idiota>
Jóvót'

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Totis
Killzone Liberation
Szerintem ezt is érdemes kipróbálni.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Anubys
Meg még:

Castlevania
Silent Hill: Origins (meg most jön a S.H.: Shattered Memories is)
Warriors of the Lost Empire
Class of Heroes
Infected
Mortal Kombat Unchained

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

köszi mazolázok köztük és veszek havi 1-2-t

BB7
Igazából ez egyénfüggõ! Kinek mi!
PSPre baromi nagy a választék! S elég sok a japán cucc, van akinek ez tetszik s van aki inkább marad az európai franchise-oknál! De amit mindenképp ki kell próbálnod az a:

Patapon 1/2 <#szeret>
Loco Roco 1/2 <#szeret>
Rock Band: Unplugged <#szeret>
God of War: Chains of Olympus
Tekken: Dark Resurrection
Final Fantasy sorozat
Grand Theft Auto sorozat
Syphon Filter sorozat
Metal Gear Solid sorozat
Sziasztok! most vettem 1 psp-t és lenne 1 olyan kérdésem hogy melyek azok a játékoko amit feltéten probáljk ki psp-n

BB7
Bannerba vele! [ha HG lennék..<#rolleyes>]
MaSzKa
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.50GEN-B2

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nem tud valaki olyan programot, amivel wifin keresztül hallhatnám a psp-n a számítógépen lejátszott zenéket?

csao, a pspvideo9 nem tudja a dualaudios avi-kat átkonvertálni, vagy csak én vagyok béna? ha tényleg nem tudja akkor mivel tudom a fölösleges hangsávot plusz feliratot kitörölni a videobol?
LeventeV
az Eu-s verzionak is van Fix-e. ha nem talalod akkor szedd le az USA verziot, az tuti menni fog.

hi
az a kérdésem, hogy ha nem pandorás az aksim akkor nem is lehet feltenni CFW-t?
jaszy
Eredeti game? Ez jó ötlet!