40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • kisgabo
    nem megy, gba emu se. de utállom...
  • BB7
    Figyelj!
    Nem azt mondom, hogy kell, mert tényleg nem feltétlen szükséges, de ha pl. éveken keresztül rajta volta gépeden és megszoktad, akkor elég idegesítő, hogy a GEN-en nincs! Mert egy idő után már nem tudsz nélküle élni!
    De mondom; megszokás kérdése! :)
  • Falkon
    5.50 Gen-B (full)
  • tom235
    Mi a szoftver verziószámod?
  • kisgabo
    najó, de 1,5 nem ártana.. bár, átállitom recoveryben...
  • Falkon
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letöltöttem a GT-t megcsináltam , hogy fusson. Na de a G kat-nál nem tudok megcsinálni 1 versenyt , így nem tudok tovább menni. Pár autónál Single Playerbe is ez a helyzet. Amikor rá kéne lépni a startra akkor csak Loading.... és ennyi. Valaki tud segíteni?

Előre is köszönöm.
  • tom235
    Nem tudom, nekem speciel semmi bajom nincs az 5.50 Gen-el, sosem fagyott még. Az meg, hogy nem működik néhány plugin, hát istenem marha nagy cucc. Játszani kell a psp-n, nem pedig pluginokkal hülyéskedni. Én speciel sosem éreztem még szükségét, hogy akár egyet is felrakjak. Persze, most biztos mondjátok, majd, hogy igenis kellenek.
  • fikoo
    Szerintem örülhetünk ha kb. a 12es firmware előtt előkerül egy M33hoz közelítő csapat...
  • tom235
    Ha bejön, ha nem, sajnos ez van . Aki tud,csináljon jobbat.
  • BB7
    A DA-es CFW-k 1000* jobbak voltak!
    Nekem nem bejövős a GEN csapat! :/
  • tomo05
    Olyan 35-40eft.
  • MaSzKa
    5.50 GEN-B2 1 rakás fos
    én nem találtam
    egyetlen előnnye, hogy futnak rajta az új játékok

pluginokat és a régi programokat meglehetcseszni

5.00m33-6 jó volt azt még dark alex nyomta és nem a béna franciák
  • Miley Cyrus
    Sziasztok!
    Milyen árban van most egy használt slim memokarival és flashel?
    Átlagos állapotban.
  • maffioso
    énis ezt modntam erre jött az hogy én ostoba vagyok és nézzek utána mer ő utánaolvasott...hát tény h nekem 2004 ota van psp-m neki meg két hete, és én folyamat követtem az ujitásokat
  • BB7
    Hülyeség...
  • maffioso
    ez most igen v nem? engem szerencsére nem érint mert ezresem van, de osztálytársam modnta és sztem hülyeség, ezért kérdezlek titeket
  • kisgabo
    5.55 GEN-B2 re is van 1.5 kieg?
  • jaszy
  • maffioso
    igaz ez hogy hamis memorystickkel nem megy a csiken?
  • ZTM
    Grat hozzá!
  • Balázs 17
    hi!nincs esetleg Veszprém megye->Veszprémből való emberke? ha van pm-t dobjon
    kösz
  • elitehun
    THX
  • tomo05
    torrent oldal vagy keresgess google-ba.csak simán rámásolod a Themes mappába és kész.sok sikert!
  • elitehun
    2 kérdés
    1. Honnan tudok leszedni ingyen témákat?
    2. A témákat simán rá lehet rakni nem kell meghackelni ugye?
  • tomo05
    Gratulálok!
  • elitehun
    Megvan a PSP :D
  • vixo
    Full Metal Alchemist megjelent,új védelemmel! :S
  • Gideon Wieth
    Két új játék jött most ki. Diabolik és Obscure. Utóbbinak nagygépes változata is van, ami akkor nem tetszett, mert nem követett a társam, de ez most jónak néz ki. Mindkettő próba lesz :)
  • Kenworth
    Melyik szoftver a jobb? 5.50 GEN-B2 vagy 5.00 M33-6?
  • Fabio Capello
    Kéne valami új játék... JAvaslatok? :D
  • PoisonChihuahua
    A PSP egy operációs rendszerrel működik amit firmware-nek hívnak. A hivatalosat OFW-nek, a buheráltat CFW-nek (C = custom) nevezzük. Amikor egy rendszert felteszünk PSP-re (akár OFW, akár CFW), vagyis amikor a telepítő a file-okat a PSP flash-memóriájába rakja, azt hívjuk "flash-elésnek". Ha frissíted a firmware-t, akkor miért "szállna el a flash"??? Éppen hogy te magad "flash-eled" fel ilyenkor az új rendszert.
    F@szságokat ne kérdezgessünk már plz...
  • maffioso
    hát sztem ninc shátránya, én gen-bvel tolom és tökéletes
  • kashuka
    oks köszi megpróbálom!
    am megéri frissíteni vay inkább hanyagoljam?
  • maffioso
    hát nem ha télleg 5.50 gen-a ra rakod
    mert h 5.55-s nincs
  • kashuka
    tehát akkor nem száll el a flash?
  • maffioso
    mind a kettő cfw
  • kashuka
    hello

fashelt gépen ha szoftverfrissíést(5.00 M33-4-ről 5.55 GEN-A) csinálok, akkor elszáll róla a flash?
  • Anubys
    Nem megy, bár talán van valamilyen converter hozzá, én "csak" a Silent Hill-lel szívtam meg, bár megvan eredetiben is, de a biztonsági másolatot végigtoltam egyszer mire megvettem, így a mentéseim hekkelt gépen voltak. A 3. végigjátszás közepén voltam. Az uccsó endsequence-et végül youtube-on néztem meg... :/
  • ZTM
    Na egy komoly kérdés, félig meddig bár Warezos de megkockáztatom, ha már ezt tudom akkor már minden világos és már csak a vásárlás van hátra:)
    Szóval, van ugye a 2004-es slim amiről tudni lehetett hogy miután kapott új alaplapot azt nem lehetett feltörni, most haverom azt mondta hogy teljes mértékben alaplap és FIRMWARE-től függetlenül törhető, namost akkor melyik az igaz?
    Megbízok a haveromba de írásos bizonyítékot nem találtam a neten...
  • ZTM
    Ja bocs nem olvastam:S