PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
sziasztok.

Felraktam az 5.50 gen-b.t ezzel el is indult a Gforce meg a Soul Calibur, de a Dissida final fantasy nem és ugyanaz a hibakod ami volt soulnál. Ötlet?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bboyatty
Hello. PSP aksit hol tudnak beszerezni? Valaki tud mondani egy jo online boltot aki magyarorszagon kivulre is postaz?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

BB7
Szervizben nem túl drágán megcsinálják, ha viszed az 'anyagot'.. viszont ha nagyon bízol magadban, van kézügyességed, türelmed.. akkor egy Youtube tutorial alapján is megcsinálhatod!
Még annyit tennék hozzá, hogy közben rájöttem az umd cseréhez is ki kell belezni a psp-t, ergó akkor már ott vagy ahol a hátlapcserével.

Az elõlapot és az umd-t még viszonylag könnyû kicserélni, de a hátlaphoz az egész psp-t darabokra kell majd szedned. Ezt nem ajánlom neked, mert (ráadásul még nem szedtél szét ilyet) nagy valószínûséggel nem tudod 100%-osan összerakni. Nagyon sok dolgot el lehet ám barmolni kezdve a kijelzõ szalagkábelétõl a hangszórókig. Sajnos ez nem asztali pc, s mivel miniatûr minden, ezért könnyen eltörhetnek, szakadhatnak az alkatrészek. Szóval, ha mindenképp le akarod cserélni a burkolatot inkább szervízbe vidd.

NecroJoe
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani hogy PSP-nél (Slim)az elõ-hátlasp csere házilag megoldható-e, illetve hogy az UMD meghajtónál is cserélhetõ-e a hátlap?

Köszi

Necro

vbence13
Sziasztok, egy kis segítségeteket kérném:
Nem nagyon értek a firmwarekkel való bûvészkedéshez, ismerõsöm csinálta meg nekem anno a gépemen. 2004-es gépem van, az a fajta amiben olyan alaplap van, amit sokáig nem lehetett kijátszani. Nyár eleje óta viszont mûködik, valami ChickHEN Homebrew Enabler van rajta, mikor bekapcsolom a pspt rámegyek a képekre, újraindítja a gépet aztán már tudok rajta futtatni homebrewt, így elindítok egy installer-loader nevezetû homebrew cuccot, ami megint újraindítja a gépet, és immár lehet rajta futtatni .iso-t. Ilyenkor a System Informationnél az van kiírva, hogy System software: 5.03 GEN-A (Full)
Naszóval azért írtam le mindezt, mert pár újabb játék nem fut ezzel a firmwarerrel és nem tudom hogy mit tegyek.
Elõre is köszönöm segítségeteket!

Sephi
Amugy meg ha van valakinek egy elado 2000/3000 -es PSP SLim-e az privizzen nyugodtan 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

triplet
Szevasztok! A PSP-re honnan töltsek le olyan adobe flash player programot, amivel le tudom játszani a youtube-os videókat? Mondjuk elvileg már találtam egyet, de azt nem mentette el a PSP:S

maffioso
jaja, ahogy néztem 5.50re ha vanis még nem találtam

\"If in doubt, flat out!\"

BB7
De legalább mûködik! 😊

Ezek után viszont figyelni a témák verziószámára!
maffioso
éjjen megcsináltam, de ne kérdezzétek hogyan, másoltam az eredetikeg amik voltak de néha nemvolt jo meg mittomén...namind1 bocs a sok postér😄

maffioso
nos elvileg más resource-al nem jo v mit irnak meg nemis tölthetõ le sehonnan, probálkoztam más témával de csak az elsõ elbaszása után vettem észre a verzio számot szal nemtudom mit csniáljak, mostmár eljutottam oádig h bekapcsol rendesen de kiirja h xy files korrupted press o to repair de nm csinálja rendesen

maffioso
egyébként köszi😄

maffioso
jo hát én azt irtam be h 5.50 resource files és arra nem adott ki jot

BB7
maffioso
akartam felrakni uj xmb témát de vmit elbasztam és nemtudom kijavitani valszeg hiányzik a resource-bol 1-2 fájl, nemtudná valaki az eredetit feltenni v belinkelni valahonnan?

BB7
Hát, azt nem mondom , hogy a csókáé biztosan mûködni fog, lehet már elbrickelte... mindenképp próbáld ki mielõtt megveszed!
De maga a módszer: IGEN, mûködik!
Pár ember a topikból is így használja!
Sephi
Es ezzel a modszerel rendesen mukodik? Ugyertem visszi oket? Mert van egy csoka aki igy akarja eladni de nem merem ha nem tudom hogy minden ok vele.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BB7
Nem!
Csak akkor kell újraflashelni, ha hosszan kapcsolod ki, vagy lemerül teljesen!
De a 10. ujraflashelésnél már belejössz, és fél perces rutinmûvelet lesz!
Sephi
Ezeket a 3000 szeriakat nem lehe meg CFW ugye, can hozza valami loader de ugy ertettem, hogy minden inditasnal ujra kell a flash...

Prypiat
Köszönöm szépen! 😊

Üdv: Pripyat

BB7
A legelsõ kiadású 3000-esek képernyõjével tényleg volt gond!
Amit ma Mo.-n kapni lehet azoknak semmi baja... Szebb a képe, mint bármelyik régebbi PSP-nek, viszont nem annyival, tehát nem akkora a különbség, hogy 10K-t megérjen!
Más újdonság meg nincs nagyon benne! Mikrofon... <😄>
Sephi
Koszonom szepen 😊

Igaz az, hogy a 2000 szeria jelenleg jobb mint a 3000-es? Azt panaszoltak a 3000-nek romlik a kijelzoje es kockas a kepernyo...?

BB7
Vagy Fat-et <1000>, vagy Slim-et <2000>, ha mindenképp CFW-t akarsz rajta futtatni!
De hamarosan a legújabb 3000-es széria is jó lesz erre a célra!

Fat-et nem lehet már újonnan kapni, a Slim meg 35-40K ár között mozog!

De ha rám hallgatsz, akkor megvárod, míg kijön az új, PSP Go, s akkor olcsóbbak lesznek a régebbi szériák is!
Sephi
Par kerdes.

1. Jelenleg milyen PSP model-t erdemes venni, amin problema nelkul fut a CFW?
2. Kb milyen ar magassagban van?

koszi

maffioso
az 5.50 gen-b vel milyenek a tapasztalatok? eléggé megoszlanak a vélemények psphacksen

jaszy
Régiómentes a játék! Nyugodtan megveheted, menni fog!

Prypiat
Sziasztok!

Hülye kérdésem lesz de azért felteszem. Az UMD-k régió kódolásáról tud valaki valamit? E-bayröl vennék néhány játékot ami az eladó szerint ntsc-s de a saját tudásom szerint és a wikipedia szerint sincsenek az umd játékok kódolva csak a filmek és a zenék. Erröl tud valaki valamit?

Üdv: Pripyat

Gideon Wieth
5.00 m-33

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

BB7
Hányas CFW? Ott lesz a kutya elásva!
Gideon Wieth
sziasztok!

Letöltöttem két játékot. G-force és Soul Calibur. Semmelyik nem indul rendesen mint a régiek.ISo mappa stb, de eccerüen nem megy. Soul C az tom h slimre nem szeret menni találtam is megoldást, de a Gforce se ??? Mi a tököm folyik itt ?

BB7
Macerásnak hangzik! :/
De kipróbálom!
tomo05
Köszi!Majd lehet késõbb megpróbálom😊😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

CS@
PSP GTA Stories –okba zenepakolás:
Azt elõre megjegyezném, hogy: Személy szerint mindenkit lebeszélnék arról, hogy mindezt így csinálja, mert ezt az egészet egy tök felesleges és vacak megoldásnak tartom, sztem sokkal jobb a játékban lehalkítani 0ra a zenét(vagy RIP) és musicprx mod –ot használni.

Tételezzük fel, hogy a berakni kívánt szám/számok -at mp3 formátumból szeretnénk csinálni.

1. Szükség lesz a Switch –nevû programra. Switch -et elindít és az Add File(s) –t választva kiválasztod a konvertálandó mp3 –akat. Lent az Output format –ot Wav –ra a mellette található Encoder options –t CD-minõségre állít. Output folder értelemszerûen az, ahova majd kerülnek a konvertált fájlok. Aztán Convert.
2. Ezután szükséges a EACSetup –nevû cuccos. Ezt a programot elindítod és az EAC menübõl a Convert MP3 Music to Harddisk –et választod. Itt a már „switchelt” Wav –ot kiválasztod a következõ ablaknál a „Filename will be ignored” maradhat, ahogy van.
3. Az így kapott „.toc” kiterjesztésû fájl kiterjesztését átnevezed „.gta” –ra. Ez a fájl már elméletileg müxik a játékban.
4. Most ki kell derítened miféle GTA verziót is használsz az alábbi 4 lehetõségbõl(játékonként 2): GTALCS EUR, GTALCS US, GTAVCS EUR, GTAVCS US.
Mivel ezt a 4 lehetõséget most nincs kedvem kikeresni a neten és amúgy is marha eccerû inkább leírom a teendõt: Ha pl. a GTAVCS –d mentése a „ULES00502S92F0” –ben van, akkor létrehozol ugyanitt a többi mappa mellé egy „ULES00502CUSTOMTRACKS” –nevût és ebbe rakod a „.gta” fájlokat.
5. A játék audio opciókban beállítod, amit kell és kész.

Problémák: Nálam ez a módszer kb 90%os sikert hozott(10 számból 9 müxik 1 nem). A gond ott kezdõdik, hogy csak a játékban tudod meg melyik az esetleges nem mûködõ szám. Viszont ha egy ilyen is van, akkor ha ehhez a számhoz jut a lejátszás olyankor bekrepál a dolog és nem szól többé, amíg újra be nem állítód az audio options részben. Ilyenkor marad az, hogy kilépsz és a problémás számot törlöd. A játék alapból úgy van megalkotva, hogy gyakori jármû cseréknél egy olyan autó akad, amiben az eredeti rádió szól, ez megint idegesítõ dolog, mert ismét audio options kell.
A mentések között meg fog jelenni egy corrupted data, ez az általad készített XXXXXXXXXCUSTOMTRACKS, ha törlöd, akkor természetesen törlödnek a zenék.

Ha tényleg eredeti, akkor igen, jobban megéri.

tomo05
Az eredeti 1800as az 6000Ft...de lehet jobban megéri!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Annyival rosszabb a noname kínai (mert ugye a gyári is kínai, csak az sony) hogy ami rá van írva pl.:3600 mah azt el kell osztanod 3-al és megkapod a valós kapacitását. Valamint nem biztos, hogy tökéletesen passzolni fog a psp-be. Nekem speciel alig megy rá a hátlap a noname akkura, pluszban kicsit mintha lötyögne is a a ps-ben. Saját zenét nem tudsz berakni a vice city-be sajnos.

tomo05
Hát nem tudom, de valószínû az mert 2500-3000ért néztem.Mennyivel rosszabb amúgy a kínai?Ja és lenne még 1 kérdésem: a GTA Vice city stories-ba lehet betenni saját zenét?ha lehet akkor hova kell másolni?Köszi a választ!!!

MaSzKa
kínait?

sok a hamis akksi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tomo05
Aha értem!Nagyon szépen köszönöm!De úgy is fogok bele venni 3600mAh-es aksit.😊

BB7
Gyorsabban merül.. ennyi a hátránya!
tomo05
Helotok!Nem rég vettem egy PSP Fat-ot (Flash-elt) és amikor megnyomon a Select gombot bejön ilyen kis menü.És van olyan hogy CPU ...game:default on volt.És gondoltam átállítom 333/166-ra és a Vice city stories sokkal jobban megy(gondolom a többi game is).Lehet valami baja ha így használom mert amúgy is 333mhz es a procija és a busz sebessége is 166mhz gyárilag, csak biztosra szeretnék menni.Elõre is köszönöm a válaszokat!!!

tudok ugy is menteni.amikor csináltam karaktert nyomtam vele kiléptem és be a játékba és utána is ott volt a karakterem de azt nem tom mire van hogy a optionsba valamit lehet telepiteni az mi lehet?
LeventeV
mar vagy 2 napja fentvan a neten az a verzio amelyik tokeletesen mukodik slim es fat gepeken egyarant. tovabbi infokert latogass el a psphungary.hu -ra es Soul Calibur Broken Destiny topik elso hsz-et olvasd el.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Úgyértem, hogy játékból tudsz e menteni vagy csak pluginnal megy?

persze hogy tudok menteni.
Empty
Hol menteni? Elején vagy közben? Igen!

Menteni tudsz?

sziasztok megvan a soul calibur 3.71 m-33 version fut marha jó játék.