PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam az 5.50 gen-b.t ezzel el is indult a Gforce meg a Soul Calibur, de a Dissida final fantasy nem és ugyanaz a hibakod ami volt soulnál. Ötlet?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Meg tudnátok mondani hogy PSP-nél (Slim)az elõ-hátlasp csere házilag megoldható-e, illetve hogy az UMD meghajtónál is cserélhetõ-e a hátlap?
Köszi
Necro
Nem nagyon értek a firmwarekkel való bûvészkedéshez, ismerõsöm csinálta meg nekem anno a gépemen. 2004-es gépem van, az a fajta amiben olyan alaplap van, amit sokáig nem lehetett kijátszani. Nyár eleje óta viszont mûködik, valami ChickHEN Homebrew Enabler van rajta, mikor bekapcsolom a pspt rámegyek a képekre, újraindítja a gépet aztán már tudok rajta futtatni homebrewt, így elindítok egy installer-loader nevezetû homebrew cuccot, ami megint újraindítja a gépet, és immár lehet rajta futtatni .iso-t. Ilyenkor a System Informationnél az van kiírva, hogy System software: 5.03 GEN-A (Full)
Naszóval azért írtam le mindezt, mert pár újabb játék nem fut ezzel a firmwarerrel és nem tudom hogy mit tegyek.
Elõre is köszönöm segítségeteket!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"If in doubt, flat out!\"
De maga a módszer: IGEN, mûködik!
Pár ember a topikból is így használja!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak akkor kell újraflashelni, ha hosszan kapcsolod ki, vagy lemerül teljesen!
De a 10. ujraflashelésnél már belejössz, és fél perces rutinmûvelet lesz!
Amit ma Mo.-n kapni lehet azoknak semmi baja...
Más újdonság meg nincs nagyon benne! Mikrofon... <😄>😄>
Igaz az, hogy a 2000 szeria jelenleg jobb mint a 3000-es? Azt panaszoltak a 3000-nek romlik a kijelzoje es kockas a kepernyo...?
De hamarosan a legújabb 3000-es széria is jó lesz erre a célra!
Fat-et nem lehet már újonnan kapni, a Slim meg 35-40K ár között mozog!
De ha rám hallgatsz, akkor megvárod, míg kijön az új, PSP Go, s akkor olcsóbbak lesznek a régebbi szériák is!
1. Jelenleg milyen PSP model-t erdemes venni, amin problema nelkul fut a CFW?
2. Kb milyen ar magassagban van?
koszi
Hülye kérdésem lesz de azért felteszem. Az UMD-k régió kódolásáról tud valaki valamit? E-bayröl vennék néhány játékot ami az eladó szerint ntsc-s de a saját tudásom szerint és a wikipedia szerint sincsenek az umd játékok kódolva csak a filmek és a zenék. Erröl tud valaki valamit?
Üdv: Pripyat
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Letöltöttem két játékot. G-force és Soul Calibur. Semmelyik nem indul rendesen mint a régiek.ISo mappa stb, de eccerüen nem megy. Soul C az tom h slimre nem szeret menni találtam is megoldást, de a Gforce se ??? Mi a tököm folyik itt ?
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Azt elõre megjegyezném, hogy: Személy szerint mindenkit lebeszélnék arról, hogy mindezt így csinálja, mert ezt az egészet egy tök felesleges és vacak megoldásnak tartom, sztem sokkal jobb a játékban lehalkítani 0ra a zenét(vagy RIP) és musicprx mod –ot használni.
Tételezzük fel, hogy a berakni kívánt szám/számok -at mp3 formátumból szeretnénk csinálni.
1. Szükség lesz a Switch –nevû programra. Switch -et elindít és az Add File(s) –t választva kiválasztod a konvertálandó mp3 –akat. Lent az Output format –ot Wav –ra a mellette található Encoder options –t CD-minõségre állít. Output folder értelemszerûen az, ahova majd kerülnek a konvertált fájlok. Aztán Convert.
2. Ezután szükséges a EACSetup –nevû cuccos. Ezt a programot elindítod és az EAC menübõl a Convert MP3 Music to Harddisk –et választod. Itt a már „switchelt” Wav –ot kiválasztod a következõ ablaknál a „Filename will be ignored” maradhat, ahogy van.
3. Az így kapott „.toc” kiterjesztésû fájl kiterjesztését átnevezed „.gta” –ra. Ez a fájl már elméletileg müxik a játékban.
4. Most ki kell derítened miféle GTA verziót is használsz az alábbi 4 lehetõségbõl(játékonként 2): GTALCS EUR, GTALCS US, GTAVCS EUR, GTAVCS US.
Mivel ezt a 4 lehetõséget most nincs kedvem kikeresni a neten és amúgy is marha eccerû inkább leírom a teendõt: Ha pl. a GTAVCS –d mentése a „ULES00502S92F0” –ben van, akkor létrehozol ugyanitt a többi mappa mellé egy „ULES00502CUSTOMTRACKS” –nevût és ebbe rakod a „.gta” fájlokat.
5. A játék audio opciókban beállítod, amit kell és kész.
Problémák: Nálam ez a módszer kb 90%os sikert hozott(10 számból 9 müxik 1 nem). A gond ott kezdõdik, hogy csak a játékban tudod meg melyik az esetleges nem mûködõ szám. Viszont ha egy ilyen is van, akkor ha ehhez a számhoz jut a lejátszás olyankor bekrepál a dolog és nem szól többé, amíg újra be nem állítód az audio options részben. Ilyenkor marad az, hogy kilépsz és a problémás számot törlöd. A játék alapból úgy van megalkotva, hogy gyakori jármû cseréknél egy olyan autó akad, amiben az eredeti rádió szól, ez megint idegesítõ dolog, mert ismét audio options kell.
A mentések között meg fog jelenni egy corrupted data, ez az általad készített XXXXXXXXXCUSTOMTRACKS, ha törlöd, akkor természetesen törlödnek a zenék.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0