40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38073 Látom folynak a viták:D
Csak azt nem értem mi a baj azzal hogy PSP-n 3D-s játékok vannak?
Ha ezek a játékok esetleg akadoznának vagy ilyenek megérteném, de így?:/
A GTA részek PSP-n tökéletesek, VCS,LCS mind jól meg van csinálva nekem tetszik...
Olvastam hogy a PSP nem FPS-re való, én ezt cáfolnám, bár valóban akár PS3 akár X360 akár PC könnyebb a játék, de ha egy kis időt fordítasz rá meg lehet szokni PSP-n az irányítást, n például imádom a Medal Of Honor-t...
Ott van a GoW tökéletesen össze van rakva és 3D-s vagy a nemrég megjelent Motorstorm
A PSP egy kézi konzol, és nem atomerőmű, ilyen grafikára képes talán még egy hangyafaszányit jobbra is, és bizony én meg vagyok elégedve vele, bár még nincs PSP-m október végén veszek, ezeket a tapasztalatokat haverom PSP-jén szereztem, alig bírtam lerakni:D
Ez így jó ahogy van, akinek nem tetszik vegyen PS3-at vagy DS-t vagy akármi mást. -
tom235 #38072 "akadós game-ekre buksz" psp-n akadozó game ?
"a fejlesztők 90%-a olyan játékstílusokat erőltet a platformra amik nem oda valók és itt nem kifejezetten az FPS-ekre gondolok, hanem szinte az összes 3D-s játékra" Hát erre meg most mit mondhatnék, az emberek 90%-a meg azért vesz psp-t (gondolom én), hogy azért a mobilos java alapú game-ek szintjénél "kicsit" többet kapjon.
"hogy egy 3D-s játék nem lehet jó, de PSP egyszerűen nem lehet az" Az előbb még magad írtad, hogy tetszett a gow és a gt.
"a végerdmény így is, úgy is csak a jelenlegi szint ill. a már 9 éves PS2 platform aulmúlása." És ez miért baj? A ps2 még a mai napig egy jó kis masina, rengeteg kiváló játékkal. A psp-n is ki lehet alakítani nagyjából olyan szintű játékokat (persze kicsit gyengébb textúrákkal, ahogy írtad).
Énse akarlak meggyőzni semmiről, de túlságosan alulértékeled a psp-t. Ha nem tetszenek a rá kiadott játékok, akkor mondd azt, azonban butaság azt állítani, hogy a psp-n egyszerűen élvezhetetlenek a 3d-s játékok, meghogy valójában nem is arra való. -
#38071 Figyelj, én nem akarlak meggyőzni semmiről, isten őrizz, ha te a fostextúrás, akadós game-ekre buksz, lelkem rajta, tegyed. Én arról beszélek, hogy a fejlesztők 90%-a olyan játékstílusokat erőltet a platformra amik nem oda valók és itt nem kifejezetten az FPS-ekre gondolok, hanem szinte az összes 3D-s játékra. Nem azt, mondom, hogy egy 3D-s játék nem lehet jó, de PSP egyszerűen nem lehet az. Nem tudja hozni a mai elvárható szintet és nem is fogja, innentől pedig minden próbálkozás gyakorlatilag fölösleges, hisz a végerdmény így is, úgy is csak a jelenlegi szint ill. a már 9 éves PS2 platform aulmúlása. -
#38070 sajnos -
#38069 egy kis segítséget szeretnék kérni gran turismo ügyben!
az lenne a kérdésem, hogy egyjátékos módban találok-e valami karriert vagy bajnokságot vagy valamit?
driver challenge-t szinte kipörgettem, single playerben meg csak time trial, singel race, drift trial van?
kiválasztom a pályát, veszek autókat és ennyi??? -
#38068 a két darab analóg miatt a ps3 és az xbox 360 sokkal alkalmasabb fps-re, mint a psp az egy darabjával -
tom235 #38067 " Sokszor szembesülök vele, hogy a PSP sajnos ennyit bír " Igen annyit bír, hogy futtasson egy a gt-t vagy a gow-ot, de egy ilyen chinatown wars kétlem, hogy akár a felét is kihasználná az erőforrásainak.
"Egy kézikonzolra jelenjenek meg egyszerűen kezelhető minijáték-szerű vagy arcade, könnyed cuccok és ne nagygépre szánt bonyolult, komoly vasat igénylő stuffok. " Ez csak a te egyéni véleményed, én speciel (és még sokan mások gondolom) ezt nem így látom.
"Elég csak egy játékstílusra például az FPS-ekre gondolni, PSP-n ez szinte kivitelezhetetlen, egyszerűen nem erre való a gép." Ez is szintén csak a te egyéni véleményed. Én például egész jól elvoltam a medal of honor-al vagy cod-al a psp-n. Egyébként meg ennyi erővel a ps3 vagy az xbox 360 sem fps-re való, nem? -
tom235 #38066 Nem az össszes, ezért írtam kivételnek például a gow-ot és a gt-t, ha figyelmesen elolvastad volna. -
#38065 Akármennyire is szeretem a GoW-ot és a GT-t, sajnos ezek sem úgy néznek ki ahogy a nagyobb "testvéreik". Gyengébb / butított verziók mind grafika, mind játékmenet szempontjából. Sokszor szembesülök vele, hogy a PSP sajnos ennyit bír és épp emiatt nem kéne komoly 3D-s cuccokkal próbálkozni vele / ennyire erőltetni őket. Egy kézikonzolra jelenjenek meg egyszerűen kezelhető minijáték-szerű vagy arcade, könnyed cuccok és ne nagygépre szánt bonyolult, komoly vasat igénylő stuffok. Elég csak egy játékstílusra például az FPS-ekre gondolni, PSP-n ez szinte kivitelezhetetlen, egyszerűen nem erre való a gép. -
#38064 "egyszerűen lusták a játékfejlesztők"
Az összes, persze.. ugye ezt te se gondolod komolyan! -
tom235 #38063 "ha igazából bele gondol az ember, csak ilyeneknek kellett volna megjelenniük PSP-re."
Mondtam már, ha neked ilyenek az igényeid, akkor inkább vegyél ds-t.
Az az igazság, hogy amit az elmúlt 1-2 évben kiadtak psp-re (néhány gyöngyszemet kivéve, mint például GOW vagy most a GT) az egyszerűen gyalázat. Jóval többre lenne képes a psp. Ott van például a dirt2 is. A 4 éves colin 2005 (igen van psp-re és alig gyengébb grafikailag, mint a ps2-es verzió) simán alázza. Pedig 4 évvel ezelőtt készült, és még az sem használta ki maximálisan a psp-t. Egész egyszerűen lusták a játékfejlesztők, mindenféle ds-es meg wii-s portokat adnak ki a psp-re, mondván úgyis a 90%-a warezol, a többi meg megveszi, akármilyen szar. Nekem ez a véleményem. -
#38062 "...psp2 néven, ami hozzná vagy akár túllépné a ps2-es szintet."
Hurrá! Akkor már csak 4-5 évvel lennénk lemaradva...
A PSP 3D képes, de ez nem azt jelenti, hogy 3D-s stuffoknak is kéne megjelenni rá. Értem ez alatt azt, hogy ha valamiben nem vagy nagyon jó akkor inkább ne is próbálkozz vele.
Példaképp itt van az Assassin's Creed majdani PSP változata. Fogják az eredeti nagygépes változatot és addig-addig vesznek vissza a grafikából, amíg az képes nem lesz futni PSP-n. A gond az, hogy egy kézikonzolos játék fejlesztéséhez nem így kéne hozzá állni.
A Chinatown Wars 0-ról lett fejlesztve a DS változatból kifejezetten PSP-re és épp ebben rejlik a különlegessége és remeke. Több ilyen kéne, sőt ha igazából bele gondol az ember, csak ilyeneknek kellett volna megjelenniük PSP-re. -
tom235 #38061 "nagygépes butított portok. Hát kösz nekem ezek nem kellenek."
Mit mondjak, ha neked ilyenek az igényeid,akkor vegyél ds-t. Nekem speciel megfelelnek a nagygépes, butított verziók. Sőt én még azt sem ellenezném, ha a sony végre kiadna egy jóval erősebb hardvert, mondjuk psp2 néven, ami hozzná vagy akár túllépné a ps2-es szintet. -
#38060 A PSP soha nem érhet el még egy PS2 szintű grafikát sem és az egy 9 éves hardware! A Nintendo felismerte, hogy ha 3D-ről van szó, akkor lehetelen átültetni egy kézikonzolra a mai elvárható szintet (PS3, X360), így nem is próbálkozik vele, helyette tett bele érintőképernyőt és 2D-s játékokkal inkább a szórakozásra / élményre koncentrál és lám, sikerült is neki. A PSP hardware-e túl erős ahhoz, hogy a fejlesztők 2D-s játékokat írjanak rá, viszont túl gyenge ahhoz, hogy egy mai vagy akár egy 9 éves minimumot hozzon, ezért eléggé felemás játékok jelennek meg rá, nagygépes butított portok. Hát kösz nekem ezek nem kellenek.
Már régebben is írtam, hogy sokkal szívesebben látnék egy Braid vagy Castle Crashers féle játékokat PSP-n, mert egy kézikonzol erre való, nem arra, hogy végletekig butított szarokkal játszak amik úgyse érhetik el az eredeti szintjét. -
tom235 #38059 #38056 -
tom235 #38058 Nemhinném, hogy csak én vagyok csalódott benne. Nagy pofátlanság egy ilyet kiadni a vice city stories után 3 évvel. -
#38057 Ez egy kézikonzol, erre ilyen játékok valók. Ha nagygépes játékokra vágysz vegyél asztali konzolt. -
tom235 #38056 Hát, ha neked megfelel egy mobilos java játék színtű gamma (13 ezer forintért) egy God of war vagy gran turismo színtű játékokhoz készített hardveren, akkor ok. A psp pont ebben kéne, hogy eltérjen a gagyi nintendo ds-től hogy a 2d-s játékoknál többet nyújtson. -
#38055 huuu chinatown warslegalább lesz valami jó elfoglaltság az őszi szünetre -
#38054 Nem egy az egyben átportolták,mivel javítottak a grafikán is és azért a psp nem rendelkezik érintő képernyővel,szóval ezen is dolgoztak :P
Amúgy én is egy LCS vagy egy VCS tipusú gammára számítottam,de engem a trailer meggyőzött. Nagyon hangulatos gamma lex,bejövősek ezek a minijátékok és visszaidézi a régi gta hangulatot is,már nagyon várom!!! ^_^ -
amdrula #38053 Végre egy kézikonzolra készített jó játék, te meg itt OMG szarozol... Gratula... -
tihibaby #38052 Most nem azért,de majd a kedvedért átírják újra az egész játékot nem? -
tom235 #38051 OMG, mi ez a szar? Most ezt komolyan gondolták, hogy egy az egyben átportolják a ds-es verziót? Most nem azért de én legalább egy GTA LCS színtű játékra számítottam, nem gta 2-re. -
#38050 Felcsigázott! :P -
#38049 chinatown wars -
Verseghy #38048 De bölcs..:) -
#38047 Semmi kihívás nincs. -
#38046 én rockbandeltem elég sokáig csak most kellett a hely a gt-nek de lesz majd 8as karim akk elférek majd frankon
amugy én most kiviszem a challengeket godlra utána megveszem az összes japánautot és sztem készis leszek, nincs benne nagyon kihivás -
#38045 Szerintem egy idő után hihetetlen unalmas a GT! :/ Valahogy ezt nem jött össze nekik eltalálni!
Rock Band-ezik még valaki [rajtam kívül]? -
#38044 "A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG."
Én meg felelősségteljesen rendetlenkedem! :D -
#38043 A, B, C, D megvan full gold-ra, E az egyenlőre vegyes, F, G, H, I-be még bele sem kezdtem.
Bár most "motiváció hiánya" miatt (nincs mit megnyitni benne) egy időre hanyagolom a PSP-s GT-t, inkább Wolverinezek 360-on, valamiért újra kedvet kaptam hozzá. -
#38042 házigazdaként könnyen rendetlenkedsz:D amugy vki megcsinálta már a driving challengeket gtben full goldra? -
#38041 Na jó, most már szerintem elég a Mobilokból...
Itt lehet csemegézni :D
Végszóra: SE powa! -
#38040 Öcsémnek is SE C902-je van, előtte is SE-je volt, sőt az én első mobilom is SE volt. -
#38039 Régebben én is próbálgattam homebrew progikat, volt amelyik .gif-ben vett föl, de volt olyan is amelyik rendes videófájlban (ha jól emlékszem .avi-ban), viszont az néhány részt nem vett föl pl. amikor bizonyos helyeken lépkedsz a menüben, ill. a plugin sokszor kifagyasztotta a játékot...
A slim normális videókimenete miatt mostanában már nemigen látok ilyen progikat, mondjuk az lényegesen jobb minőségre ad lehetőséget mint bármelyik homebrew. -
#38038 SE powa -
#38037 Vannak ilyen megoldások, de elég körülményesek, én anno szórakoztam ilyennel, s semmi nem jött össze! :/
De várom a kommenteket, hátha valakinek valami megy! :) -
#38036 Hát most ennyi erővel, akkor ne rakj bele kártyát!
Mindennek van valami ára!
OFF:
Nem mondanám, hogy Nokia ellenes vagyok, de javarészt csak Sony E.-okat használok!
A SE képnézegetője nem tölti be az összes képet egyszerre [Uram isten, több ezer kép van a telefonomon, szerintem be is fagyna! :D] hanem csak azokat, amiket látsz thumbnail-be! Majd ha ugye görgetsz, mindig egyre többet betölt, a már betöltötteket cache-eli, majd egy limit után törli... és így szinte sosem vesz észre az ember lassulást! :)
Ha a telefonod egyszerre tölti be a képeket, akkor ajánlom, hogy rendezd mappákba a képeid! Hidd el, 'gyorsabb' lesz! :)
ON.
-
#38035 Hi.
Van olyan program amivel a PSP-n történő dolgokat tudom felvenni?
Szóval hogyha egy játék videót szeretnék csinálni ne kelljen hozzá kamerával szórakozni? -
#38034 Sokkal lassabban töltöd tele, mint a 2 gigásat... :)