40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Bal0924
    Vagyis nekem egy PSP Slim-em van? az jó? :D
    Ha a Date code mellett egy 8A van, mit jelent? Jó/rossz? :D
  • LeventeV
    az 2000es (az elso slim) szeria. a vegen a 4es pedig ha jol tudom a regiot jeloli (europa).
  • Bal0924
    Nekem meg olyan problémám van a Chinatown Warst-val, hogy kikapcsolás után nem akar elindulni a játék. kiírja hogy nem lehet betölteni, és mikor ki akarok lépni a játékból csak azt írja hogy várjak, a végtelenségig...
    Csak úgy tudtam kikapcsolni ha kivettem belőle az akkut...:S
  • greg benz
    Sziasztok

Feltettem a Chinatown Warst,és valamilyen titokzatos okból kifolyólag folyamatosan "lefelé irányít",és nem tudom miért. Nem a joystick van beragadva,megnéztem már. Meg pl a menüben sem csinál ilyet,meg a Gran Turismo-nál sem.
  • Bal0924
    Hogy tudom frissíteni a PSP-met?
    Honnan tudom leszedni a hozzávalót, és egy utasítást a telepítéshez..?

A frissítés fájlnak milyen kiterjesztése kell, hogy legyen?
  • Bal0924
    Én csak olyat látok, hogy model PSP-2004
  • Miley Cyrus
    Az akku alatt van hogy Psp 1xxx/2xxx/3xxx.
  • Bal0924
    Hol tudom megnézni hogy milyen PSP-m van?
  • Kalozoner
    THX
  • Miley Cyrus
    Nekem a winyo, kb 1és fél hét volt(asszem?).
    De sztem max 2hét és ittvan.
  • GyZolee12
    Igen, arra gondoltam. És mennyi idő alatt jött meg? Mert elutazok 2 hét múlva, és addigra szeretném, ha megjönne.
  • Miley Cyrus
    Nem, az ujjabb játékok ilyen sz*rral vannak védve.
    Annyi hogy szedd le a: Cfw folder blocker legujabb verzioját.
    Aktiváld a plugint és jo lesz.
    És még: MINDEN MAPPÁBA: GAME/GAME150/GAMEXX(asszem?) rakj valami kis szar pl egy TXT-t.
  • Kalozoner
    szevasztok az mért lehet hogy felrakom a játékot a kártyámra, játszok vele , kilépek és x idő után eltünnek a játékok az xmb-ből, memkarin ott van, mutatja, lehet a kártya szar? (kb 3 éves, kínai sony), cak a formázás segít.....
  • amdrula
    Nálam működik. ;)
  • amdrula
    GEN-D is megjelent :P
  • Miley Cyrus
    Gondolom a dealextreme-re gondolt.
    Én rendeltem onna X360hoz winyot, és simán megjött, No posta, és 6xolcsobb mint itt(minden más is.).
    De bemész egy konzolszaki-ba és ott is vehetsz, csak kicsit drágán.
  • GyZolee12
    És mennyi idő alatt szállítanák le? Ugyanis nekem kicsit sürgős lenne. Vannak tapasztalatai valakinek erről a honlapról?
  • MaSzKa
    dx-en kapni
  • kosta
    +logitech tok
  • kosta
    ELADÓ..psp fat 5.50 gen B 2gbs memkarival + GTA:VCS umd
  • atinho10
    dehogy hibás: 3.71 m33-2 versiom van fut rajta fifa10 nba2k10 ,motorstorm madden10 , nba the inside, ugy hogy semmi baja nincsen
  • GyZolee12
    Hello! Bedöglött a FAT psp-m töltőcsatlakozója. Nincs valakinek egy eladó? Vagy esetleg nem tudnátok olyan weboldalt ajánlani, ahol lehet kapni?
  • tomo05
    szerintem a cfw vagy fw-d a hibás.de nem nagyon értek hozzá sajnos
  • atinho10
    menübe
  • atinho10
    sziasztok: Az mér van a gta chinatown warsba hogyha ki akarok lépni a játékból akko nem tud a psp kilépni amneübe. Ez miért van?
  • amdrula
    GEN-C megy patch nélkül is ;) De ne warezoljuk.
  • tomo05
    Kijött a GTA Chinatown Wars!
    Már meg is van.(Patch-elt verzio)Hattttamlmas játék-kitűnő grafika.
    Nekem működik 5.0 M33-6-on!Akinek megy az ki NE hagyja!
    GTA 4EVER!
  • Akuman
    Hali
    Disgea 2-vel valaki játszik a társaságból?
  • dzsedi
    durva..vajon fogja tudni a ps2-es játékokat futtatni, ahogy a psp a ps1 játékokat...
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/hir/jovore_erkezhet_psp2_sony_powervr_sgx543.html
  • MaSzKa
    Download disabled.

PSP Custom Firmware 5.50 GEN-C Released
    greg | October 18, 2009

Update: Way too many problems… Download pulled. 5.50 GEN-C2 coming soon.
  • amdrula
    Betiltották xd. Ki tilt be egy cfw-t? :D
    Az, hogy ha nem látszik a menü kicsit trükközni kell Recoveryben az más kérdés.
    BTW én felraktam és nem volt vele semmi baj, mondjuk van olyan játék, ami továbbra sem megy decrypter nélkül.
  • MaSzKa
    egyenlőre betiltották
  • vixo
    ezt nem hiszem,hogy itt kellene,irány a psphungary ott majd segítenek neked.
  • Forolto
    Sziasztok,

Bocsánat a hülye kérdésért de sose csináltam és nem akarom elrontani a psp-met.

3.90 M33-as CFW van a gépen és szeretném,ha az új játékok is induljanak rajta.Eddig nem volt gond,mostmár úgy érzem szükséges.

-Melyik verziószámot tegyem fel a gépemre? 2000-es slim gépről van szó.
    (kiforrott és nem teszteletlen bugokkal telit szeretnék,tehát nem kötelezően a legújabbat)
    -Ha megvan ez a verziószám akkor milyen sorrendben rakjam fel a CFW-ket,hogy ezt megkapjam?Gondolom az nem elég,hogy az utolsót tedd fel.

Elölre is köszönöm.
  • amdrula
    Van 5.50 GEN-C.
  • evil 007
    sziasztok!

van egy eladó PSPm ha valakit érdekel vegyen fel msnre: [email protected] ott elmondom hogy mien miket adok mien FW van rajta képet is küldök ha kell sőt személyesen tlaizhatunk is és kiprobizhatod árba megegygezunk ha érdekel vegyél fel:)

jó éjszakát..
  • elitehun
    Honnan lehet beszerezni az N+ nevű játékot (NEM a warezt)
  • tom235
    Akkor passzolom, első körben arra tippeltem volna, hogy 5.00m33-at futtatsz és azért nem megy. Próbálj meg esetleg egy másik rilíz-t leszedni.
  • tom235
    Aki ért hozzá, annak nemhiszem, hogy nagy cucc lenne átírni őket GEN-re. Ez nemhiszem, hogy a GEN csapat hibája vagy tévedek?