PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mi van?<#zavart2>#zavart2>
Böngészõket honnan lehet leszedni a psp-hez? Opera,esetleg firefox
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Más: Próbálok wififel kapcsolódni a routerre,meg is találta a psp,de a security-nél "Not Supported" felirat van.. nem is tudok "rákattintani" a psp-n,és nem akar csatlakozni..mi a teendõ?
Jónak jó a 6.00 OFW,ha eredeti gammád van,máskülönben CFW,ami még mindig nincs...
Egyébként leszedtem a 6.00-s FW-t,ez jó lesz a GT-hez,vagy csak a CFW jó?
Ami meg nincs még metörve..
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
(mondjuk nem értem, mert a vg relase szerint 5 nap múlva jelenik meg,nameg hivatalosan is így lett bejelentve)
tud valaki valamit a 6os cfw-rõl?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
már 2x tönkrement 😞 lehet forrasztgatni
a psp-t vagy 1 napig rajt kell hagyni mire feltölti
hiába az usb portot nem töltésre méretezték
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szép állapotban
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kevesebbért kapsz újat...😊
Ára: 52.000 Ft.
Tel: 20/2224-137
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kb ennyi<#nyes>#nyes>
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Mert egy haverom eladja, csak nemtom a használt psp-knek szokott e vmi baja lenni?
Igazából nagy difi nincs... szerintem már azért attól sem kell félned, hogy egy ilyen utángyártott kütyütõl leég a ház, vagy zárlatos lesz!
Jó az is, de nézd meg, mi van a hozzászólásod alatt 2500-ért.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Amúgy szerintem az a legjobb megoldás ha veszel egy nyamvadt töltõt! 😄
amúgy köszönöm a válaszokat