PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
talán azért, mert FW-t raktál fel, s nem CFW-t! -.-
greg benz
Faszán beszoptam.. felraktam az 5.0-s FW-t,és valamiért nem látja a felrakott iso játékokat,gondoltam akkor felrakok egy másik fw-t,de egyiket sem engedi.. corrupted data-nak írja<#falbav>
Ilyenkor mi van?<#zavart2>

BB7
Youtube-on kismillió ilyen videót találsz! 😊
greg benz
Tudom,hogy van beépített,és azt is,hogy az opera meg a fox pc-re való😊 De láttam youtube-on hogy van mozilla meg opera. Gondoltam azok csak jobbak mint a gyári

PoisonChihuahua
Van beépített böngészõje. Max. homebrew böngészõprogramot tudsz rárakni, de nem tudom van-e ilyen és ha van mennyire használható. Opera, Firefox, ezek PC-s böngészõk, közük sincs a PSP-hez...
greg benz
Közben megoldódott a probléma,sikerült csatlakozni.
Böngészõket honnan lehet leszedni a psp-hez? Opera,esetleg firefox

tomo05
Helotok!Én ki szeretném pucolni a gombok alatti részt és az lenne az kérdésem hogy ha azt a kis csavart kicsavarom az alján akkor utána csak le kell pattintani az elõlapot és kész?Vagy ne próbálkozzak?Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

greg benz
Akkó nemjó<#zavart1>
Más: Próbálok wififel kapcsolódni a routerre,meg is találta a psp,de a security-nél "Not Supported" felirat van.. nem is tudok "rákattintani" a psp-n,és nem akar csatlakozni..mi a teendõ?

vixo
Motorstorm-al még nem fogsz tudni játszani,viszont a Soul Calibur-nak már van fix verziója.

Jónak jó a 6.00 OFW,ha eredeti gammád van,máskülönben CFW,ami még mindig nincs...

greg benz
Hogyan lehet FW-t upgradelni,tud valaki egy leírást adni?Megköszönném.

Egyébként leszedtem a 6.00-s FW-t,ez jó lesz a GT-hez,vagy csak a CFW jó?

Miley Cyrus
Asszem magasabb FW kell mint az eddigiek...
Ami meg nincs még metörve..

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

dinomano
Egy kis helpet szeretnek kérni. Frissitettem a gépem firmware-jét (alapban 3.90-es volt), és egy slim PSP-röl van szó. Motorstorm-ot, és Soul C. IV-et akartam jatszani. Alapban azt irta a gép mindkét cimnél, hogy 80020148 -as error van. Darkalex firmware-em volt, azzal frissitettem nagyobbra is. Az a gond, hogy frissitve a firmware-t, sem müködnek a game-ek... Mit tudok tenni? Van vmi megoldas a problemamra? Firmware-frissites teren nagyon kezdö vagyok, valaki segitsen please...
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

greg benz
Jaja,lehet tõteni<#vigyor2>
(mondjuk nem értem, mert a vg relase szerint 5 nap múlva jelenik meg,nameg hivatalosan is így lett bejelentve)

PoisonChihuahua
Minek? Nekem már van.
BTW Maszka pont pár hsz.-el lejjebb árulja 36k-ért, szal FAIL.
Sipka
kijött a gran turismo! 😊
tud valaki valamit a 6os cfw-rõl?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Akkor vegyél 32-ért!
MaSzKa
tudok segíteni ha kell

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nekem is van olyan kínai 2in1 usb psp kábelem
már 2x tönkrement 😞 lehet forrasztgatni

a psp-t vagy 1 napig rajt kell hagyni mire feltölti

hiába az usb portot nem töltésre méretezték

Sir Quno Jedi
Nos ezért van az a bizonyos PSP USB-miniUSB kábel, amiért leugatta a fejem itt egy-két nagyokos! Azon ugyanis VAN hálózati töltõ helyére dugható kábel IS, meg miniUSB is és akár 1xrre is be lehet dugni, így töltve akár USB-rõl, akár "hálózatról" és jó a régi PSP-khez is amik nem tölthetõek USB-rõl. De akkor is én voltam a hülye, hogy ilyet vettem, ugye...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaSzKa
nekem is van eladó (1.tulajtól) 36eft-ért ezüst slim+2gb+4gb os memkari jár hozzá
szép állapotban

PoisonChihuahua
"Nem tucc óasni, há' van hozzá sok dévédé teli játékkal..." <#idiota>
PoisonChihuahua
32k már közelítene a valósághoz...
BB7
Drága! :/
Viccelsz?😄
Kevesebbért kapsz újat...😊
Sziasztok! Eladóvá vált kihasználatlanság miatt a PSP-m. Amit tudni kell róla: Fekete slim, fw:5.0 m33(magyar), 4GB-os eredeti memókártya, töltõvel, tokkal, dobozában, sok DVD teli játékkal! A gép nagyon szép állapotban van, vigyáztam rá.
Ára: 52.000 Ft.
Tel: 20/2224-137
n000rbi
Próbálta már valaki az MGS😛eacewalker demót?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Miley Cyrus
Ennyire nemfog történni semmi a pspvel?<#wow2>

aha kár. és neked melyik rész tetszett jobban?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

kb. 2 hetes csak a hír <#szomoru2>

fikoo
Hamég az 5.55ös firmware problémát meg is oldanák... 6.00 kijött az új firmware, gondolom a GranTurismohoz...

Miley Cyrus
<#wow3>

LeventeV
vannak meg hulyek ezen a vilagon. en eladtam a regi psp-met egy eve 50 ezerert es a csavo 1 honap mulva eladta 30 ezerert. pedig semmi baja nem volt es CFW volt rajta. kar hogy csak aztan tudtam meg miutan eladta. vissavasarolhattam volna es eladhattam volna megint dragabban... keso banat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

vigyori14
Nincs baja sztem, haverom telefonhoz kapta ajándékba angliában vmi akció után karácsonykor, csak nagyon ritkán használja, mondtam neki ha eladja megveszem, aztmondta mondjak árat, én 30 at mondtam neki, aztmondta neki jo, csak gondoltam elõtte megérdeklõdöm h érdemes e, de ezek szerint akkor joljárok majd vele.

BB7
Annak valami baja lesz! 😄 Túl olcsó!
Miley Cyrus
Megérné de nézd meg ezeket: Flashelt-e, a gombokat(föként R-L!), WIFI(!), pixelhiba(ák), analog kar, töltést veszi-e.
Kb ennyi<#nyes>

vigyori14
Hy, sztetek megér 30ezret egy decemberi slim psp3000 6játékkal(god of war, naruto, tekken, silverfall, need for speed, fifa) és 2 filmmel?
Mert egy haverom eladja, csak nemtom a használt psp-knek szokott e vmi baja lenni?

Empty
Szektorhiba mentes fake 8GB memóriakártyákat mégsem szeretik a slimek? Nálam ez van! Tapasztalataitok etéren? Vagy valamit állítan kell M33-ban?

Miley Cyrus
A DealExtreme tényleg jo dolog😊

BB7
És ennél vagy netán ennél olcsóbban meg úgyse kapsz! [~900Ft, Paypal taxokkal is csak 1K]
BB7
Kicsit silányabb a minõsége, s nincs ráírva, hogy Sony! 😄
Igazából nagy difi nincs... szerintem már azért attól sem kell félned, hogy egy ilyen utángyártott kütyütõl leég a ház, vagy zárlatos lesz!
Anubys
Abban, hogy utángyártott... 😊
Jó az is, de nézd meg, mi van a hozzászólásod alatt 2500-ért.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35088 és ez a töltõ miben külömbözik a gyáritól? azon kívül h máshogy néz ki? Ez is jó akkor?

Anubys

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

baaka
Hát erre kíváncsi lennék!

BB7
-"Csókolom, feldughatnám a PSP-ém egy percre tölteni, mert csak USB kábelt kaptam hozzá!" <#idiota>

Amúgy szerintem az a legjobb megoldás ha veszel egy nyamvadt töltõt! 😄
sztem inább vegyél 1 tölõt, nem olyan drága az a psp-hez viszonyitva.

vagy most kiveszem az aksit, hagyom reggelig pihenni, hátha kicsit összeszedi magát.
amúgy köszönöm a válaszokat

most azt javasolta, hogy menjek be a média markt ba és kérdezzem meg hogy feldughatnám e egy pár percig a kihelyezett psp töltõjére... hátha sikerül megbeszélni. vagy venni kéne egyet..

nincs töltõm, mert azt nem adott hozzá az ember. mivel megtört a kábele és nem mûködött már.

Rip
Most dugtam rá a teljesen lemerült PSP-t az USB-re, és nekem sem tölti, tehát az info valószínûleg helyes.
Nincs hálózati töltõd?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu