PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5.50 Gen B van a gépemen,akkor azon nincs ez a lehetõség?<#wilting>#wilting>
Iso indításnál egy eredeti játék UMD-nek bennt kell lennie. UMD nélkül is lehet indítani, ez a "No UMD Mode", de ilyenkor elõfordulhat fagyás, vagy, hogy maga a játék nem indul. Ezt a recovery-ben tudod állítani.
Hasznos Link:
http://forums.exophase.com/showthread.php?t=1499
egy katasztrófa nagy szar..........
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ilyen nincs is
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
"-This 2200mah battery lasts about 70% of the original battery (1200mah)."
"Doesn't last as long as original 1800mAh battery. "
azert legalabb a sima 1800as aksi szintjet elvarnam..
Tegnap végre sikerült a csirkézés,így most 5.03 Chicken R2 az fw-m.
Ilyenkor mi a következõ lépés,hogyan lehet cfw-m? tudom a leírásokban benne van,de nem igazán értem
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
de volt akinek elveszett többször is
de talán akkor is megéri
van +1,7dollárért kiemeltebb csomi
Én is rendeltem és 100%ig ingyen volt a posta, és sokkal olcsobb mint itt megvenni<#wink>#wink>
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Ha valamit a DX-en 5$-ért veszel meg, akkor kifizetsz 5$-t, s SEMMI mást nem kell fizetned, még Mo.-n sem a postán!
". Ezek után már csak belépsz a Hellcat's Recovery Flasherbe, elfogadod, hogy saját felelõsségre használod a programot."
Elindítanám,de ezt írja ki: " This game cannot be started. The data is corrupted"
Ilyenkor mi a teendõ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Elvileg air mailel ingyenes a szallitas.
Ez azt jelenti hogy ingyenes a termek szallitasa ide az orszagba(az orszagon beluli kezbesites + penz) vagy tenylegesen ingyen erkezik meg hozzam ?
Elore is koszi
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
És akkor most milyen úton-módon tudom elérni,hogy újra CFW legyen a nyomorult psp-men?<#bdead>#bdead>
PSN: berghold
A hivatalos FW-eket a SONY PSP-s weboldalán töltheted le (de persze máshol is megtalálható), a piszkált Custom FW-eket meg egyéb forrásból (PSPhacks.com, PSPhungary, stb). Magyarul az eredeti FW-ek telepítõje rohadtul különbözik a buherált FW-ek telepítõcsomagjával.
A képlet egyszerû, te egy OFW-t raktál most föl, tehát jelenleg egy hivatalos 5.0-ás FW-es PSP boldog tulajdonosa vagy. <#eljen>#eljen><#pardon1>#pardon1>
Ha addig nem jön új cfw...
PSN: berghold