40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Empty
    Esetleg megbízható boltot nem tudtok? Ahol érdemes akkut venni? Ja igen gyárihoz azért ragaszkodnék! Kösz!
  • tomo05
    Annyiért nagyon megériSok sikert!
  • ZTM
    Ha minden jól megy ma veszem meg a PSP-m!
    Egy FAT, játékra alig volt használva, még memóriakártya sincs bele, annyi a baja hogy a hátulja kicsit kopottas, de 20eFt-ot akkor is megér az egész cókmók:D
    Szóval ha minden jól alakul ma estére már meglesz:D
  • BB7
    De nem itt! :D

[Mielőtt bárki is kérdezné, csak egy link volt, mert eladja pár PSP-s cuccát, meg persze volt ott még mellette pár más is.. xD]
  • tom235
    Attól függ. Nekem volt már kínai és japán is, psp mellé lett adva gyárilag szóval tuti eredetiek voltak. Az élettartalomban nem vettem észre külöbséget, de ha lehet, akkor értelemszerűen japán gyártmányút kérj/vegyél.
  • Empty
    A gyári akksi Japán vagy kínai gyártmányú?
  • Empty
    Köszi! Megcsináltam! Most már nincs piros képernyő! :)
  • amdrula
    Erre.
    De én nem foglalkozok(/nék) vele :D
  • Empty
    Megosztod velem? Link?
  • amdrula
    Most hogy mondod nálam is ez van :D, google-t használva megoldást is találtam, de inkább kihagyom, engem nem zavar :D
  • Empty
    Egy kérdés? Gen D2 alatt mikor indul egy játék PSP logó után piros képernyő majd utána indul a játék. Ez másnál is piros vagy más színű kép vagy beállításgond? Várom a választ!
  • tomo05
    hát attól függ hogy meik játék mert azok vannak egészen 2000ft-tól 7-8eft ig.Pl Pure,Killzone azok jók ezért olyan 4-5eft ért el tudod adni.Amúgy én megvenném ha lenne pénzem mert nekem fat van de sokat kéne hozzáraknom meg egyenlőre elég ez is.Amúgy 38ért két eredtei game-mel el tudod adni.Sok sikert!
  • ViniSoundz
    melyikre gondolsz és mennyiért? :)

az a nagy helyzet, hogy használt cuccok nemtudom mennyiér mennek. az tuti, hogy enyém szép állapotban van. jah és még van hozzá egy nagyon faszás kis tépőzáras tok. 4 játék is belefér, meg egy kis fülhallgató is és nem ilyen batár nagy az egész. Egy kabátzsebben is elfér szépen. Psp logóval az elején, ízlésesen:)
  • tomo05
    Olyan 40-45eft-ért de jobban jársz ha a 6 eredeti game közül egy párat külön adsz el!
  • ViniSoundz
    Hi!

Szerintetek egy Slim and Lite fekete PSP-t (2004) CFW-el, 2G mem card-al, 6db eredeti játékkal (Tekken, Daxter, SSX On tour, Killzone, Wipeout Pure, - meg valami szar Buzz vagymi amit adtak hozzá :) - 1 évesen mennyiért lehetne elpasszolni? Nincsen széjjel tuningolva, meg moddolva, minden faszán megy rajta, nézek is furán mikor itt írják sokan, hogy ilyen-olyan problémája van ennek-annak a játéknak :)

Nem nagyon használom, szóval tök feleslegesen van és inkáb kéne a zsé az x360-ra :P
  • amdrula
    Nálam működik (pontosabban már GEN-D2), ezt én jónak veszem.
  • Empty
    GEN-D jó vagy sem?
  • Miley Cyrus
    Énis azt mondtam h rakosgass hülye fájlokat a mappákba..-.-'
    A plugint meg gondolom NEM aktiváltad a Recovery-ben.
  • amdrula
    FAQ
  • Kalozoner
    megoldottam:D, beraktam egy jpeg kiterjesztésű fáljt az iso mappába és voálá már nem is akarta törölni de a gta-t még mindig nem tudom...
  • Kalozoner
    meg most felraktam ezt a blocker foldert de semmit nem ért, úgyanúgy eltünik as játék ha kilépek...nem értem én ezt:D...
  • Kalozoner
    szevazstok, olyan problémám van most, hogy berakom a chinatown.cso-t az isoba és az istenért se látom, már próbáltam más mappákba is (psp/game stb de sehol nem látom) 5.50 gen d-m van, mi lehet a goind, kösz előre is...
  • greg benz
    Fura egyébként,mert ha először meglátja az ember,azt gondolja,hogy milyen bonyolult cucc,meg ezt nehéz lesz újra összerakni. De így a harmadik összeszerelésnél már szinte fejből csináltam:D
  • BB7
  • greg benz
    Nah,tegnap hajnali 4ig szereltem psp-t,de megérte.. atomjaira bontottam szegényt,mire hozzáfértem a yostickhoz,amit aztán könnyű szerrel szét tudtam szedni,és a hibát is rögtön észre lehetett venni. A josytick úgy működik,hogy két "sín szerűségben" van benne,az egyik fel-le mozog,a másik balra-jobbra. Na a fel-le részből ki volt csúszva a pöcök,ezért nem lehetett lefelé mozgatni.. Megcsináltam,összeraktam,aztán a psp-t is,és kapcsolnám be,erre semmi.. Gondoltam az akksi nem merülhetett le,szerelés előtt 1 csík még volt benne. kb még 3x szétszedtem és összeraktam a gépet,gondolván,hogy tuti én basztam el valamit,majd a végén már azt mondtam nem érdekel összerakom teljesen,lesz ami lesz:D Összeraktam,nem változott semmi. Na mondom rádugom a töltőre azért,hátha tényleg lemerült. És igen! A mocsokládája:D
    Fogtam a fejem,hogy mért nem néztem meg ezt 2 szereléssel ezelőtt..
    Viszont mostmár csukott szemmel is szét/összerakom a psp-t
  • BB7
    Ez így őrült nagy hülyeség!
    Én is FAT párti vagyok, de attól még vannak a FAT-nek is, sa Slim-nek is PRO-KONTRÁI...
    Lásd: #38195
  • BB7
    2hét maximum!
  • Empty
    Sziasztok originált Slim akksit hol lehet venni? Link, bolt? Köszi!
  • amdrula
    Szépen összefoglaltad ;)
  • rnd
    Nem, nem tudod. Mert lusta vagy és nem olvastál utána.
    El fogod b@szni...
    És utána idejössz sírva hogy most nem mennek a lopott játékaid.

NE NYÚLJ HOZZÁ! NEM LEHET FRISSÍTENI!!!
  • Bal0924
    Tudom frissíteni a PSP-t?
    ezzel: EBOOT.PBP Ver 5.51
    vagy ha nem akkor mivel lehet?
  • greg benz
    Akkor fasza.. de furcsa,mert úgy be van ragadva,mintha gyárilag nem tudna lefelé mozdulni:D
  • Miley Cyrus
    Van olyan játék ahol pl a fel és a jobbra közé kell egyet tolni:)
    Szal 360.
  • greg benz
    Akkor lehet megvan a gta-s hiba forrása is...
  • MaSzKa
    szar
  • LeventeV
    hat a joystickokat altalaban 360 fokban el lehet forditani. szoval nem normalis.
  • MaSzKa
    Yoshihiro's PSP Custom Firmware 5.50 GEN-D

ez már japán :)
  • greg benz
    Egy fura kérdés,mert már nem emlékszem (főleg,mert nem sűrűn használom)
    Az analóg gombot gyárilag milyen irányokba lehet mozdítani? Mert nekem most fölfelé,és jobbra,balra. Lefelé nem tudom húzni. Ez normális?
  • LeventeV
    ez a slim/fat tema azert megosztja az embereket. szerintem mindkettobe vannak jo es rossz dolgok. pl. az teny, hogy a fat jobban osszerakott, strapabirobb peldany, jobban kezre all. de a slim vekonyabb es konnyebb is. kenyelmesebb hordozni. es azert az a +32 mb ram is jol jon ha umd jatekot toltesz be es azert az usb-rol valo toltes sem egy rossz dolog, amit fat gepnel csak moddal erhetsz el.
  • Miley Cyrus
    A slim szarabb mint a fat
    A fat a legjobb psp, és az is marad.