40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Paulie86
    igaz rosszul fogalmaztam. bocs
  • maffioso
    miaz hogy igy fog kinézni?:D most ezt ugy mondod mintha nem jött volna már ki:DD
  • tomo05
    Nekem is volt ilyen és vettem új vidiokarit és jó lett.Valószínű a vidiokarid a ludas a dologban.Szerintem rakd újra a driver-ét!(de úgy hogy először leszeded)Sok sikert!

Paulie86:hát akik nem nagyon jártasak a gta-ák világában annak szerintem nem nagyon jön be a Chinatown wars, persze van kivétel de ennél a játéknál nem a grafika számít(ami szerintem így is lenyűgöző) és nem az hogy felülnézetes hanem az hogy nagyon sok új dolog van benne és az hogy sok mindent magunknak kell megcsinálni.(pl a molotov koktélokat a benzinkútnál lehet "csinálni" stb.De szerintem próbáld ki aztán lehet megszereted
  • Paulie86
    Sziasztok,
    Most komolyan a ChinaTown wars így fog kinézni, tiszta GTA2 fíling majdnem. nekem a review alapján kétségeim támadtak vele kapcsolatban. most nem tudom megszerezzem-e?
  • greg benz
    Na bazz,ez kész:D

Tomo05: Én is nagy gta buzi vagyok,mondjuk nekem fura dolgom van a gta 4-el,mert el is fut meg nem is:D Ha fut akkor szépen fut,semmi akadás vagy ilyesmi,viszont egy idő után fogja magát és elkezd szaggatni,de mint az állat! Van,hogy 5 perc után,van,hogy fél óra után,van,hogy 2 óra után..szóval ez így nem jó:(
  • tomo05
    Ezekről a másolatokról csak annyi hogy szánalmas!Annyira lehet látni hogy nem eredeti...És az ára!Még hogyha 10eft lenne kb de annyi mint egy használt eredeti
  • tomo05
    Igen én is így vagyok vele!Én már tudtam hogy nagy játék lesz mert nagyon GTA fan vagyok...a GTA 4 sajna nem megy a gépemen-de tudtam hogy ez valamelyest kárpótolja majd!
  • kisgabo
    hol vetted az akkut? nekem 4 éves......

• amdrula
    Itt van a GO :D
  • amdrula
    Ilyen már GO-s kinézettel is kapható, legalábbis kotaku-n volt róla hír pár hete :D
  • greg benz
    Hát ez kész,el se hinném ha mesélnék:DDDDDD
  • greg benz
    Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem a gta china town wars lett az utóbbi idők egyik legfaszább psp játéka:) Engem folyamatosan csak lenyűgöz,minden újdonság amivel találkozok tetszik benne,és azt mondom rá csettintve: ez igen!
    Nem véletlenül kapott 9,3 pontot az IGN-től
    Vid
  • tomo05
    Aha értem!Köszönöm a választ!
  • Neogan
    Igen, az M33-as FW-k, azok CFW-k :)
  • tomo05
    Én se tudhatok mindent, ahogy te se!
  • maffioso
    én nem formázgattam a karimat soha, nemtudom ezzel mit ártottam magamnak
    de sztem genD előtt a genA-t mindenképp felkell rakni ha jol tudom, de hogy b-c kelle előtte azt már nem mert nekem B van
  • ZTM
    Hát az biztos hogy a legújabb, de hogy akkor mi lesz a legújabb az kérdés:/
  • Paulie86
    Sziasztok. Szeretnék frissíteni FW-t, előtt megkérdezném, nehogy elrontsam, hogy 5.00 M33-6-os ra közvetlenül felrakhatom a 5.50GEN-D-t? és persze majd utána a 2-es updatet? a .PBP a gyökérbe megy ugye, mert már nem nagyon emlékszem hogy csináltam anno?

és mindenképp formázzam a memkarit? nem nagyon akarom, szóval muszáj ha frissítem a FW-t?
    kössz a helpet.
  • PoisonChihuahua
    "Meg még 1 kérdés:akkor most az én 5.0 M33-6-os progim az CFW?"

• tomo05
    Tud valaki valamit az Assasin Creed-ről?Azt tudom hogy nov 17.-én jön ki csak nem tudom hogy kb milyen CFW kell neki.Meg még 1 kérdés:akkor most az én 5.0 M33-6-os progim az CFW?
  • tomo05
    Én is este szoktam fetenni tölteni de nekem eddig semmi baja nincs, nem lett gyengébb vagy ilyesmi.
  • Empty
    Hol lehet eredetit venni????????????????
  • ZTM
    Ja még egy utsó kérdés!
    Ha mondjuk este felteszem töltőre és csak reggel veszem le károsodhat az akksi?

Am ez a SONY akksi 5000Ft volt és tényleg 2 és fél óra a töltési ideje:)
  • ZTM
    Na megvan az akku 1200ma/h SONY eredeti MADE IN JAPAN!
    Elég ritka az ilyen felirat:D
    Tapasztalatok:100%-osan feltöltve 5 és fél órát ír, ha elkezdek játszani akkor átszámítja és 100%-osan ez 4 óra 35-40 perc, ezt az időt viszont teljesíti is több mint 4 órát játszottam vele gyakorlatilag egyhuzamba (egyszer volt egy 5 perces pihenő) akkor hagyatam abba mikor a zöld fény elkezdett villogni, ekkor volt már kb 4 óra 10-15 perc és maradéknak írt 25 percet, de szerintem kb 15 percet még biztos teljesítene, tehát nagyon fasza akksi ajánlom mindenkinek!(ezt az időt max fényerővel és kb félig felvett hangerővel értem el!)
  • ViniSoundz
    nah akkor nem kell senkinek a lentebb írt psp? :) tokot is adok hozzá. még a doboza is megvan.
  • Empty
    Melyiket érdemesebb venni? Érdekes, hogy az 1200-as a drágáb! Véleményetek? Japán gyártmány?
  • tomo05
    1800mah-es (gyári)
  • ZTM
    1200ma/h-s?
  • tomo05
    Jaja valószínű nem volt használva, mert enyém is régi aksi de eredeti és 83%-nál nálam kb 5és fél órát ír mert 100%nál ír 7 órát ami ha játszok kb 3-4 óra.Szerintem is vegyél sony-t olyan 7eft körül már kapsz.Nem olcsó de megéri!
  • ZTM
    Skacok, észrevettem hogy a PSP-ben az akksi nem SONY hanem valami noname, ezt már vételkor is észrevettem az volt az első dolgom hogy rendeljek eredeti SONY akksit, ezzel az akksival az a gubanc hogy pl 83%-osan 3:45 játékidőt bír, nemtom mondjuk fényerő maxon hang az feléig felvéve de nem hiszem hogy ennyit kéne bírnia!
    Ezen felül nem bírja ki ha 1.5-2 óránál tovább játszok vele(fél óránként 5 perce gép kikapcs), egyszerűen lemerül, na persze miután újraindítom a rendszert már 24 percet bír, de természetesen ez is néhány perc alatt semmibe foszlik, szóval szar:)
    De lecserélem nehogy megölje a gépet vagy valami baja legyen, egyébként annál a gyereknél elég régóta állt csak úgy a PSP feltöltött akksival szval elromolhatott úgy is az akksi!
  • dzsedi
    Tekken 6
    LocoRoco MC
    Jak and Daxter: TLF
    Assassins Creed: Bloodlines
    Army of two: The 40th day
    Dantes's Inferno
  • ZTM
    Nekem megy mind a 2 probléma nélkül 5.50GEN-D2:D
  • greg benz
    +1
  • tomo05
    Grat hozzá!Nagyon megérte!!!Én kemény tokot vettem 3eft-ért és nagyon jó!!!Azt vegyél mert nagyon megvédi a műszert.Amúgy az akadás nem tudom miért lehet de van egy tanácsom:simán a menübe megnyomod a Select gombot és bejön egy menü ott van olyan hogy CPU CLOCK GAME az ha defaulton van akkor állítsd át 333/166-ra azáltal a játékok jobban fognak menni csak az a hátránya hogy kb fél órával kevebbig fogja bírni az akku.Sok sikert!
  • CS@
    Az nem lehetséges, hogy nem egy rongyá tömörített CSO fájlal kellett volna próbálkozni GTAk esetében? És, hogy akkor ez mégsem a PSP hibája lenne, hanem a Useré?
    Nem vagyok egy nagy mágus, mert kb. fél éve van PSPm, ami ráadásul fat így állítólag fele annyi ram van benne, mint egy slimben, de egy hamis sony memoriakártyával hibátlan rajta a VCS meg az LCS Iso is(fullra tömörített CSOban viszont játszhatatlanul akad mind2). Az tuti, hogy én a seggemet a földhöz verném ha a GTA4 így futna a gépemen, mint ezek a PSPmen.
  • PSPeti
    Talán ha eredeti játékkal játszanál nem lennének ilyen problémáid...
  • tomo05
    Én a GTA Chinatown Wars-ra szavaznék mert a kedvencem!Köszi előre is!
  • RYO21
    Nah ma kipróbáltam egy PSP Slimet legújabb kásztöm fájmverrel.
    A GTA LCS és a VCS jobban akadozik rajta mint a GTA IV a gépemen.
    Az underground meg loading közben mindig lefagy.

Ez a PSP...
  • rnd
    Kicsit rég volt már frissítve a odafent a bannerben a játékok listája...
    Mire cseréljem le az ott lévőket? Ötletek? O_o
  • ZTM
    MEGVAN végre!
    Nem FAT hanem egy 2 éves 2004-es slim 25eFt-ért, 4Gb-os eredeti sony pro duo mark 2-es kártyát vettem!
    Szeretnék venni tokot neki, kemény tokra gondoltam, szerintetek?