PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
sajnos énsem találtam tuningot, viszont a driver challenge jo summát hoz ha megcsináljátok, hajrá

\"If in doubt, flat out!\"

greg benz
Ez engem is érdekelne,kár lenne érte ha kimaradna

Amúgy tuningolni nem lehet a kocsikat? teljesítményre értem persze. Mert keresgéltem, hátha van ilyesmi de nem találtam csak vmi quick tune-t de az nem az igazi.

greg benz
Egyébként nekem bejön eddig a játék így 3 verseny után<#eljen>
Ha nagyon utánanézünk amúgy nem egészen "tûnt el" a karrier mód,most is egy lightos autóval kezdünk,szépen kell csinálgatni a versenyeket,elõször könnyebb majd nehezebb szinten,és így lesz több pénzünk,jobb kocsink<#nemtudom>

greg benz
Biztosan így lesz ez az autós téma? Nem lehet,hogy szépen sorban megnyílnak majd az autók?<#fejvakaras>Ez így elég elb*tt megoldás lenne<#wilting>

tomo05
remélem a gta cw-nál is tudunk majd valamit csinálni ha nem lesz addigra 6.0.<#circling><#gonosz1>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

WiZZaRD
Talán a psp korlátai miatt lett ilyen. Mondjuk nekem nem tetszik az irányíthatóság😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

A grafikára és az irányíthatóságra egy szavam sincs, azok nagyon el lettek találva csodás játék lett volna, ha a gt4-hez hasonlóra csinálják, nade most ez komolyan, hogy random ad be kocsikat, amit megvehetsz <#wow3>. Remélem azért lesz még egy második rész is, ami talán jobb lesz.

WiZZaRD
Nem tudom, a Poliphonyt kell kérdezni😊

maffioso
szerintem aranyos ötlet bár télleg zavaro h kibe kell lépkedni a menübõl h lássuk mi a helyzet, és jobb is a régi rendszer de én a psphez képes megvok elégedve vele
egyszer érdemes kiprobálni, pl dirt pályán 22b-vel alázok😛

Most õszintén az plusz munkába lett volna, ha az összes kocsi bekerül a dealership-be?

WiZZaRD
Kicsit hirtelen kellett elkészülnie...ha lehet hirtelenségrõl beszélni egy GT esetében 😊)
Talán picit összecsapott lett😞

OMG <#wilting> és ez mégis mi a picsáért jó? Most ez a játék direkt lett elszarva? szerintetek?

WiZZaRD
Minden nap másik négy gyártó kocsijaiból válogathatsz.

Sipka
dirt2-t még nem próbálta valaki megbütykölni?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

De most nem értem, akkor a 800 kocsiból csak 20-at lehet megvenni vagy mi? Mert a kereskedésben csak bentley, bugatti, sevi meg 1 forma 1-es van. Hová tûnt a többi verda?

maffioso
igen ezt mondtam h hiányzik belõle nagyon de ennek ellenére számomra még élvezetes játék csak igy már nem hosszu távon

dienesoft
Nagyon idegesít hogy nincs rendes karriermód. Végül is így a játékban leegyszerûsödött 2 dologra az egész: nyerj pénzt, hogy vegyél új autót...a versenyek már nem is számítanak? Az, hogy kupákat nyerj? Normális autóvásárlás már nincs is?:S...

GP2100
Pont most lettem kész a saját verziómmal, erre itt a készen tölthetõ változat...<#falbav><#vigyor2>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

greg benz
Van már pár torrent oldalon olyan GT ami fut 5-ös és 5.50-es cfw-n,lehet töltögetni<#smile>

maffioso
5.50 gen-b2m van és ezzel a kis iso modositással frankon fut, és a grafikája is bejövõs, bár tényleg szar h nincs rendes karriermod de ellehet vele játszadozni

SIPKA: szerintem igen

greg benz
5.50-es FW vagy CFW amirõl beszélünk amúgy?

greg benz
Na akkor asszem ennek neki fogok esni<#wow2>

Sipka
jól értem, hogy ezzel a yoshihiros 5.55-6.00 games decrypterrel magát az iso fájlt módosítjuk?
ha valaki megcsinál egy ilyen isot, akkor az másik psp-n is mûködõ képes lehet? természetesen cfw-n gondoltam.

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

maffioso
kiprobáltam a granturismot, szerencsére elsõ nap egybõl vehettem hodnát
hát valoban nem olyan jo mint ps2,3n, abszolut hiányoznak a jellegzetes gt dolgok belõle, viszont ennek ellenére ugy gondolom nagyon jo kis idõtöltés nekem bejön a játék, szerintem érdemes kiprobálni
usa verzio indul 5.50en ezzel a yosiakármivel

sziasztok. EZ a motorstorm marha jóóóóóó tolom 1000rel . a versiom 3.71 m33
dzsedi
Milyen játék, melyik verzióját próbáltad, milyen fw-n? Nem minden mûködik ezzel sem.

Itt le van írva, h eddig mi ment, és mi nem.

Hát úgy csináltam ahogy le van írva "yoshihiros 5.55-6.00 games decrypter" de nem igazán mûködik a dolog! Elindul a játék a reklámfeliratokig és annyi!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

WiZZaRD
Elvileg az eboot.bin fileok titkosítását tudja feltörni, így lehet azokat módosítani, hogy fussanak a régebbi cfw-ken is.

greg benz
Mi is ez pontosan?<#fejvakaras>

WiZZaRD
Igen, ezzel egy idõre megint vége a Sony féle védelemnek.

dzsedi
Hallott már valaki a yoshihiros 5.55-6.00 games decrypter-rõl?

maffioso
ugy tünik most végre jo😮 basszus else hiszem...150es pbp is kellett hozzá de jo végre

maffioso
megvan psphacksrõl de nem jo, egy recovery ebootot nem tud vki küldeni nekem?nem a hellcat-ét hanem egy rendeset

maffioso
tudna valaki linket hellcat 1.6hoz? nem találom sehol😞

kösz
akkor ez nekem felejtõs😞
BB7
Köszönöm!
Már tényleg azt hittem le kell írnom... <#vigyor5>
PoisonChihuahua
Ezek un. homebrew azaz "házikészítésû" progik. A használatukhoz CFW (Custom FirmWare) azaz a PSP "operációs rendszerének" a megpiszkálása (a hivatalos gyári lecserélése) szükséges.

Bõvebben itt.
és ezzel mit kell csinálni? kösz 😊
tomo05
Helotok!Én ki szeretném pucolni az elõlap alatti részt és az lenne az kérdésem hogy ha azt a kis csavart kicsavarom az alján akkor utána csak le kell pattintani az elõlapot és kész?Vagy ne próbálkozzak?Köszi a választ!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

5c0rp330n
de van.

BB7
hi, e-bookot lehet vhogy psp-n olvasni?
greg benz
Na mostmár végre készen vagyok,minden okés a géppel..2 nap szenvedés volt vele,szimplán azért mert fasz voltam és sikerült cfw-re fw-t tenni<#zavart2>

Köszi mindenkinek aki segített<#eljen>

PoisonChihuahua
Amirõl te beszélsz az a VSH Menü, SELECT-tel hívható elõ az XMB-ben. Ott is állítható a "No UMD Mode".
greg benz
LOL,ez az egy variáció ami nem jutott eszembe😊Köszi

PoisonChihuahua
<#falbav>
Tutorial:
- Kikapcsolod a PSP-t.
- Lenyomod az R ravaszgombot és nyomva tartod.
- Bekapcsolod a PSP-t.
- Bejön a Recovery Menü.
- Elengedheted az R ravaszt.
Banyapapa
nyomva tartod és ugy inditod el a gépet.
De ,bár nekem 4.xx van a gépen,és mintha ugy emlékeznék hogy elég volt a psp menüben egy gombot megnyomni (select,home nem tudom pontosan)

greg benz
Értem..mindenesetre nem jön be semmiféle menü😞 Mikor kell pontosan lenyomni az R gombot? rögtön azután,hogy bekapcsoltam a gépet,vagy csak amikor bejön a sony logo?stb...

vixo
már hogy ne lenne,mivel az 5.50 Gen B is CFW!!!