40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    Van egy PSP-3000, 5.02-es FW-rel, frissítettem 5.03-ra, felraktam a chickent, és megflashelte rendesen, de hiába rakok az ISO mappába gameket, nem látja a PSP.
  • LeventeV
    amugy meg gratula a psp-hez, es koszontunk a koreinkben
  • LeventeV
    a videokat nem a Video mappaba kell rakni, hanem egy mas nevezetube, ezert lenne jo a psphungary, ott megvan a leiras. valami MVxxxxxx (x szamokat jelol).
  • schrank
    csináltam video mappát de se nem a 3gp-t se nem a mp4-et nem játsza le pedig a settingsnél az van hogy 3.95-ös a gyári sw
    ne is probáljatok átbaszni nem frissítem a fw-t mert annyit tudok hogy minél újabb annál inkább nincs hozzá okosítás
  • schrank
    hurrá csináltam egy "music" mappát psp-n és tudtam rá tenni mp3-at !!!
    a video-mappáig még idén el akarok jutni
  • PoisonChihuahua
    "Számtalan kérdés merült fel bennünk is: Miért foglalták le az adatainkat? Kinek az érdekében áll? Miért csak..."
    Nah, vajon miért...? -.-
    Imádom, hogy ilyenkor állandóan játszák az emberek a hülyét, meg tárogatják a kezüket, hogy "Há' é' nem csinátam semmiccse".
    Egy zsaru ismerősöm mondta egyszer, amikor be szoktak vinni valakit az mindig eljátssza ezt:
    1. Játszd a hülyét!
    2. Tagadj!
    3. Fogd rá másra!
  • LeventeV
    1k jatekonkent... nana hogy megeri mondjuk en beszereznek egy Tekken-t (5 es 6 is jo) vagy valami mas verekedos jatekot (Mortal Kombat, vagy Dragon Ball Z ha szereted) es mondjuk egy Midnight Club-ot is, de a God of War KOTELEZO!!! lehet le is kapom a polcrol hetvegen
  • LeventeV
    mieeeeeert??????? ezert valaki megfizet!!!
  • schrank
    B+
  • schrank
    1. milyen tv kábelt rdemes venni ? láttam ilyen 6 dugósat ami az analóg tv-hez is jó meg az ld-hez is ? ezzel a kábellel mennyire lehet media lejátszónak használni egy tv-n a psp-t ?
    2. - Medal of honor Heroes1
    - Medal of honor Heroes2
    - Formula One 06
    - Fifa 06
    - Ridge Racer
    - The sims 2
    - Ford Street Racing L.A. Duel
    - The Godfather
    - Call of duty
    - WRC Rally Championship
    ezek megérnek egyben 10k-t , mindegyik tokkal-vonóval van , eredetiek ?
    THX
  • Cyberdevil
    Aki tolja a Dissidiát tudna segíteni? Wyvern Horn kéne fegyverhez... Külföldi fórum szerint Shopban el tudom cserélni, csak épp a shopban nincs wyvern horn... :S
  • öregharcsa
    gratulálok...egy mozdulattal megoldottad hogy jó darabig ne tudj semmilyen iso-t vagy bármilyen homebrew programot futtatni rajta..ha már hangoztatod hogy értesz hozzá, akkor csinálj is úgy...ellenben minden olyan aki nem ért hozzá pont így kezdi ahogy te..előbb cselekszik majd csak utána olvasgat, kérdezősködik...

most várnod kell hátha kidobnak a közeljövőben valami megoldást rá...addig is vegyél eredeti játékokat...
  • OptimusPrime
    Én 5.50-et tettem ugyanígy a sajátomra, a 6-os széria eszembe sem jutott, még a sajátomra sem tudok / találtam megoldást.
  • schrank
    nnna szóval akkor mediaplayernek tutira tudom használni az érintetlen psp-t ugye ? a warezt hanyagolom , mert egy hack-kelés van magyarul és az is 2 éves 3.xx fw-hez holott már akkor 5.xx -sel jöttek ki a gyárból és már fáj a fejem ettől a sok hülye rövidítéstől
    ez a psphungary.hu meg b*szik bejönni , egyszerűen nem töltődik be az oldal pedig a minap olvasgattam csak akkor még nem tudtam mi az a sok 3 betűs f*sság
  • schrank
    azt mondta valamilyen D-s az alaplap , de amúgy a gyári progija milyen lehet egy ilyen másfél éve vett masinának ha nincs rá még fix buhera csak ideiglenes ? amúgy nincs valami okosság hogy avi-t wmv-t lejátsza ez a kisokos ?
  • Totti5
    Már ha jó a verziószám ugye, de 6oshoz az sincs, csak 5.50 asszem.
  • schrank
    amit nekem ajánlottak használt psp-t az is szűz és 2004-es típus 2008 nyarán vásárolt a gazdája még nem frissítette a progit de a boltba azt mondta a csávó hogy az már új alaplapos így csak olyan flash-t kaphat ami akksi eltávolításnál/merülésnél ill. rendes kikapcsnál nem (stand by) elvész a gépről
  • Rip
    "mindent tudok..."
    Csak a legfontosabbat nem, ha már warezolni akarsz...

• Totti5
    Nem. Azzal egy jó ideig nem fogsz CFWt futtatni, mert nincs még feltörve, nem hogy a 6.20as de a 6os sem. Kezdj gyűjteni UMD játkokra, ha játszani akarsz vele a jövőben.
  • kRiSz2222
    amugy körülbelül igy kell csak nem mindegy hogy milyen fw van a gépeden mert ha az uj 6.20 as és nem CFW akk sztem enm nagyon lehet nekem is ez a bajom:S csak nekem 2004es wan
  • kRiSz2222
    császtok!
    kéne 1 kis segítség...
    karácsonyra kaptam 1 PSP-t értek hozzá mindent tudok csak rátettem a 6.20 as FW-t és meglehetne még ugy csinálni h mennyenek rajta az iso filesek?:/
  • LeventeV
    igen. ha a progival vannak ketsegeid akkor az atalakitas elott outputnak kitudod valasztani a PSP-t mint gepet es aztan meg vagy 3 felbontas kozul is valaszthatsz.
  • schrank
    nagyobb a kijelzője és olcsóbb is mint egy nagykijelzős ipod nem de bár ?!
  • LeventeV
    nem kell. egy sima konvertalo megteszi. en Easy video to ipod convertert hasznalok (a neve ne tevesszen meg. ki lehet valasztani, hogy psp-re alakits, tobbek kozt). gyors es egyszeru kezelni.

errol lenne szo
  • öregharcsa
    fordítva kell..először az 5.03OFW és utána lehet csirkézni...
  • kovbla
    Sziasztok a kérdésem az volna hogy a nemrégen vásárolt PSP 3000-en 5.01 firmware található és semmi kép nem tudom feltenni rá a Chickhen r2 és ez által az 5.03 firmwaret se............

A memória formatálása a megoldás vagy ha nem akkor mi.....
  • schrank
    akkor ekkora a natív felbontása mi , nna majd élőbe többet mutat , kell hozzá sony cd vagy bármilyen konvertáló megteszi ?
  • LeventeV
    hat mar eleg reg alakitottam at, de egy 20 perces video, 320x240es felbontasba ugy 70-100 MB.
  • schrank
    és mekkora helyet foglal egy optimális felbontású psp film csak tudjam mire elég a memóriakártya ...
  • LeventeV
    ugy van, en is ugy hasznalom.
  • Totti5
    hipp hopp át lehet konvertálni PSP formátumra a filmeket pécén és lehet rajta nézni, ezen nem múlik...
  • LeventeV
    abszolut, de azert jarj utana jobban mielott megveszed (kijelzo ossze van-e karcolva, utesnyomok, ilyesmi, mennyit volt hasznalva stb.)
  • schrank
    egyik kollégám árulja 18-ért a 2000-es szűz masinát annyit csak megér zenét hallgatni meg filmeket nézegetni az őrbódéban ?
  • LeventeV
    mpeg4-et jatsza le, de ha csak a film erdekel akkor nem eri meg neked.
  • schrank
    a psp az milyen media formátumokat játszik le gyárilag esetleg van rá valami buhera csak mert olyan szép nagy kijelzője van és olcsóbb mint egy mp4 lejátszó játékok nem érdekelnek
  • LeventeV
    erre lehet beruhazok, szemetgyonyorkodteto
  • Banyapapa
    ehhez a dissidiához olyan tuti packot rámoltak össze,crisis core-mhoz meg "csak" egy könyvet adtak
  • Totti5
    Igen új, fél éve jött ki kb, de nem folytatásról van szó. Az új FF majd az FF13 Agito lesz. Ez egy fighting játék ami felölei az egész FF univerzumot az első résztől a 12. részig. A lényeg hogy a jók és a rosszak összecspanak, illetve eg kel álltani a rosszakat a story szerint és lehetsz bárkivel. Én Clouddal kezdtem el. Harcolni kell benne, rá lehet mondani hogy "verekedős játék" de annál sokkal több mert nyitott 3ds terepek vannak és ugyan úgy benne vannak azok az rpg elemek mint egy normal FFben, ugyan úgy fejlődsz, kapsz dolgokat skilleket stb... masszív kis tartalom van benne, minden FF fannak kötelező. Természtesen gyönyrű és a zene is epic, de ez egy FF játéknál alap dolgok:)

Dissidia: Final Fantasy Trailer
  • öregharcsa
    nem talál csatlakozási pontot..bekapcsoltad a wifit a gépen?..én néha ezt elhibázom és akkor jön az hogy most mi a francért nem megy....

próbálj ne free hálózaton csatlakozni hanem hozzatok létre(ideiglenesen) egy zárt lekódolt(WEP) hálózatot és ott megpróbálni csatlakozni...

vagy olvasd át ezt és hátha ez alapján meg tudod csinálni a hálózatot úgy hogy a psp is menjen rajta:
    hogyan netezz psp-n
  • csipa94
    Valaki?