40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38674 Kösziii -
#38673 Hello! Sega Rally nektek sem megy GEN D-3 alatt? Nálam kifagy indításkor! -
#38672 jaja..nagyon jó kis játék...a többi stratégia hanyagolható(nincs is túl sok- Field Commander, Metal Gear Ac!d, Worms: Open Warfare stb) még a mostani Mytran Wars sem jó ennyire(robotos)(ráadásul magyarok csinálták)...itt figyelni kell minden egyes csapattagra mert különben megszívhatod az egész pályát...okosan kell fegyvereket választani, mivel befolyáslják a mozgásodat ill a lőtávokat...szóval ez rendben van szerintem... -
#38671 Most a Squad Command-ra gondolsz!? Mer az nekem is megvan, még az elején tartok, de az inkább osztag/egység alapú taktikai (mint pl. anno a Laser Squad). -
#38670 A kanalas. -
amdrula #38669 Te valami igazán különleges nyelvet beszélhetsz... -
#38668 warhammer 40.000 -
#38667 tudna nekem valaki mondani egy jó stratégiai gémetkösziii -
#38666 szleng szerint a flesselés az ideiglenes és kész -
#38665 csak hogy értsd miért flashelés minkettő:
FLASH0 (F0) = A NAND Memória egy része, amely az aktuális FW-t, amely a PSP működéséhez elengedhetetlen.
FLASH1 (F1) = A NAND Memória egy része, amely registry-t és más személyes beállítást tartalmaz.
mivel a CFW a flash memóriákba írodik ezt(is) hívják itt psp körökben flashelésnek...
az egyiknél bemásolódnak a helyükre a fileok felváltva az OFW-t míg a másik csak kikapcsolásig létezik a gépen a flash memóriában(ebből 4 van)....
tehát mindkettő flashelés, bár az egyiket CFW telepítésnek is hívhatjuk.... -
#38664 mivel a flash0-ba írodik a CFW az is flash....nézz utána kicsit a dolgoknak...
egyébként pont jónak magyarázod... -
#38663 a flash azért az mert csak a flah memóriában van tárolva ideiglenesen kikapcsnál elszáll míg a másik ... -
#38662 mindegyiket fleshelik..ülj le 1-es..ahogy te írod...ennyit erről.. -
tihibaby #38661 Anyagminőségben,tartósságban.
Valamint ha egy kicsit nagyobb mancsokkal rendelkezel,mint pl.én még kényelmesebb is! -
#38660 a haveri alapra azt értettem hogy annyivel többet ér a fixen hekkelhető mint ezek a flesselt szarok ... -
#38659 miről beszélsz ? 60k a go 41-2 már van a neten nagy multi áruházakban meg 40 és ott még jobb is venni mert a régi szériások vannak ... -
#38658 haveri alapon persze, hogy olcsobb... haveroknak en is mindent olcsobban adtam mint masnak. de, hogy egy uj psp 40k (valsag elott annyi volt, en is annyiert vettem az elso slimet) az azert tulzas egy csoppet... van az 50-60 is. es az hogy nem te "okositod" az nem jelenti azt, hogy olcsobban kene adni... sot, megsporolsz egy csomo munkat (az elso okositott slim gepet ugyanannyiert adtam el mint amennyiert vettem hala az okositasnak). -
#38657 20 -nál többet nem ér (pláne ha nem is te hack-eled otthon )egy ilyen mobil kacat így hogy 40 az új ára nem mondom hogy annyira értékvesztő mint egy mobil de annyira igen mint egy általánosságba vett műszaki cikk .... -
#38656 használtan vettem 24ért szept-be.akkor elég olcsó volt ennyiért...az h te 15ért vetted az nagy mázli volt! -
#38655 hát ez csodálatos. -
#38654 jja ééés régialaplapost ami haveri alapon is 5k plussz a teljesen maradan hack-elhetőség miatt -
#38653 15k-ért vettem 2004-et NoComment ... -
#38652 de lehet nemreg vette hasznaltan... es akarhogy is nezzuk akkor a fat olcsobb mint a slim. -
#38651 és mióta pénzfüggő ? amikor a fat volt a boltokba kétszer ennyibe került mint most egy új slim -
#38650 ki mondta hogy jobb???-_-' de azért mert nektek slimetek van attól még lehet jó a fat.erre volt csak pénzem.nem kell egyből mutogatni mert ez primitív viselkedés jele! -
#38649 és még ius miben jobb mint egy régi alaplapos slim ? oké 1-es , leülhetsz -
#38648 az tény hogy vastag egy kicsit de piszok jó féltégla!!! -
#38647 féltégla! -
#38646 fat-ra bukik a bukakke bige , amúgy meg nem igaz hogy nem lehetett volna lefotosoppolni azt a barkóba átmenő pajeszt ... -
Én nem hagynám hogy összenyálazza!! -
Verseghy #38644 Ha emlékeztek még erre a beszélgetésre, akkor csak megjegyzem, hogy megjött a cucc és faszán bevált, úgyhogy ha törött tokú játékaitok vannak akkor nyugodtan írjatok neki. Vagy nekem, mert véletlen kettőt küldött és most 6 db van nekem, de csak egyet használtam el. -
#38643 5.03 gen-c(full)
kámon hír -
#38642 Most milyen tört fw verziód van? -
#38641 honnan tudod hogy middel van a bajod ?! mondjuk én is két helyről töltikéztem le mire működésbelépett mert az elsővel csak kikapcsolta a vasat de vissza nem a második fasza lett ... -
#38640 Kössz hogy próbálsz segíteni, de ezt mind tudom, nekem a Chickennel van a bajom, nem a rendes dark-alex töréssel. -
#38639 1. az iso mappát a gyökér könyvtárba kell tenni
2. nyomsz egy szelektet előjön egy menü amin át kell állítani m33-ra vagy sony96xx-re az egyik sort
3. fel van téve neked a gen-C ????
csak azért nagyképüsködöm mert most szilveszterkor sikerült megpatkolnom a 2004-es elméletileg régi alaplapos gépemet és azóta már unásig gran turismo-tam magamat -
#38638 nekem lejátszotta a video mappába is -
#38637 nekem gyári 3.95-öt de még olvasgatok egy pár napig amíg hozzá merek majd nyúlni -
#38636 System versionnál rendesen 5.03 chickent ír. -
#38635 akkor biztosan állíthatjuk hogy a mondatod "megflashelte rendesen ..." része nem felel meg a valóságnak