40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38594 új FF? Imádom! Én nemrég vettem meg a Crisis Core-t (most már olcsóbb is :) ) talán a felénél tartok benne, de ezt az újat még nem láttam. Milyen? Mesélj róla pár szóval. -
#38593 lehet nem kellene bemesélned magadnak hogy elakarjuk hitetni hogy a warez nem lopás, remélem feltünt h ilyenről szo sincs
kicsit rosszul gondolkoztok erről a témárol, és megtévesztitek saját magatokat is a hülye szavakkal, mint pl a lopás, kis különbség van a megosztás meg a lopás között, gondolok itt a p2p-re, és arra hogy egy mercit megfujok az utcán, remélem érzed te is ha nem akkor igy jártál -
Cyberdevil #38592 Ez nagyon jó játék, épp ma húztam fel Sephirothot lvl 100-ra. Büszke vagyok magamra. :D -
#38591 Fél éve nem vettem PSP játékot, no nem azért mert nem volt jó PSP játék hanem mert 360asra elment a pénz, de most 360 helyett PSP volt a soron, és egy jó darabig el leszek vele. Mellesleg PSP játékokat 2-3kért lehet venni halomra...
Öröm volt kibontani, végignyálazni, és ránézni a polcon és játszani ezzel a kiváló játékkal. Még több ilyet PSPre! Vegyétek meg és ne warezoljátok le!
-
#38590 en mondjuk nem szerem a lopas szot a warezre, mert azzal hogy warezolsz, nem feltetlenul csinalsz kozvetlenul kart senkinek. a lopas szot egyszeruen nem erre talaltak ki, ezert erre ne is hasznaljuk. egyebkent igazad van, mindenfelekeppen buncselekmeny, stb, stb. -
#38589 Felőlem csinálja, aki akarja, de ne akarja már megmagyarázni, hogy az egy legális és jó dolog. Lassan oda jutnak itt egyes magyarázatok, hogy tulajdonképpen ő azzal nem hogy nem rosszat, de egyenesen jót tesz. Kifordított világban élünk kifordított-kiforgatott értékrenddel. -
#38588 Ezt a gyökér személyeskedést mellőzd, attól még nem lesz igazad, hogy engem agyatlan hülyének titulálsz. Én is mondhatnám, hogy 17 éves korod ellenére sok ostobaságot sürítettél egy hozzászólásba, de nem teszem, mert remélem, hogy belátod magad, hogy nincs igazad ebben, és minden 'érved' lyukra futott.
Ez is ugyanúgy lopás, hiába próbálsz mentelmet találni. És ez is része annak, hogy ilyen helyzetben van az ország, még ha nagyon kis része is - ha már politikába akarod terelni a témát. És luxuscikk lopása még csak nem is számít megélhetési bűnözésnek, több jogi könyvet kéne bújnod esetleg a warez oldalak helyett.
A csodálatos internet által pedig adott a lehetőség olyan dolgok megvásárlására is, ami "csodás" kis hazánkban nem kapható.
Azért neked is boldog karácsonyt. :) -
#38587 hmm..úgy látom itt nem változott semmi az évek alatt...
a warezről mindig is menni fognak a viták.. -
#38586 hát te hülye vagy...ezt most mond el a tükörbe is és rájössz mennyire illik rád a fröcsögős rész
másik, ha tudnál olvasni és lenne agyad akk el tudnád olvasni hogy mit mondott a srác, megvenné ha kaphato lenne náluk
szintén más, hogy ez csak megélhetési bünözés a szép kormányunk miatt, hisz 20k alatt van...a közbiztonság és az élet gondjaival kéne foglalkozni először, aztán azzal hogy mit csniál a másik.. -
#38585 Boldog Karácsonyt -
#38584 Ezzel teljesen egyetértek.
A többi habzó szájú reagálóknak pedig annyit mondanék, hogy mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a (zseb)pénze ér. Tanuljátok meg, hogy az embernek nem lehet meg mindene. Van, amit nem engedhet meg magának. Pl. én is szeretnék egy Lamborghinit, de mégse lopok egyet. Amire nincs pénzem, egyszerűen nem veszem meg. A lopás erre nem megoldás, és nem mentség, hogy azért lopsz, mert nincs rá pénzed. Ugyanolyan tolvaj vagy, mintha bármi mást lopnál el. Legyen akkor kevesebb játékod, vedd meg a legnagyobb kedvenceidet az összes helyett. Ennyi.
Mellékesen akik itt milliomospalántázzák a másikat, annak is van PSP-je, meg játékai. Ha te megengedhetsz magadnak egy ilyen játékgépet, te sem azok közé tartozol, akiknek enni sincs... (Akinek PSP-je van, nem hinném hogy olyan szegény, csóró lenne...). Szóval kicsit vissza kéne venni.
A habzó szájú, ordenáré visszafröcsögések helyett ezen inkább csendben el kéne gondolkozni, félretéve a nagyarcoskodást és közönséges személyeskedést.
És ezen kár folytatni bármiféle veszekedést, egyszerűen mindenki szálljon ki a szerepéből, és jó messziről nézzen rá teljesen függetlenül, objektíven, hideg fejjel a tényekre: mind a lopásra, mind az anyagi helyzetetekre és a fent említettekre. -
#38583 Sziasztok!
sajnos nem tudok netezni a gépről mert ezt írja ki:
a connection error has occurred. The access point was not detected
passzolom mi lehet,beírtam webfordítóba is..semmire nem jutottam.
a netem szerintem nincs lekódolva,mivel laptopomról innen szoktam netezni,és nem kér semmi kódot,fh-nevet.
segítsetek plz.
köszi előre is,kellemes ünnepeket! -
#38582 ne kezd már megint légyszives, ezerszer megbeszéltük hogy ez még nem warez -
#38581 ez nem az a topic amiben ilyen lusta gyerekeknek segítünk warezólni -
#38580 javaslom látogass el más fórumokra ..psphungary v pspfilez oldalaira mert itt nem nézik jó szemmel ha warez tárgya a psp...ott vannak kifejezetten erre létrehozott topikok...
-
#38579 nem értem ezt miért kell, látszik hogy uj a témában ha tudsz akk segits neki ha nem akk meg kussolj, nem kell pöffeszkedni a nagy tudásoddal
én spec nem értek a 3000hez, de segitek amikor tudok -
#38578 -
kovbla #38577
Sziasztok az interneten találtam leírást hogy kell feltörni a PSP 3000-ET a kérdesem az tényleg ez a menete..........
Teendők hogy iso játékot tudj futtatni:
-Legyen a gépeden elindítva a ChickHEN R2 , és úgy csatlakoztasd a PC-re.
- Csomagold ki a 5.03GEN-A_for_HEN.zip-et az Asztalra.
- Katt kétszer a LAUNCH-ME.exe-re (GUI).
-PSP Model : válaszd ki a programon belül h a géped 2k vagy 3k
-Mode : válaszd ki a : FULL-t
- PSP Install : válaszd ki a : YES-t
- Nyomj START-ot.
- A fájlokat amiket ad másold fel a psp/game/xy mappába.
- Csatlakoztasd le a PSP-t a PC-ről.
- Indítsd el a programot. / [ ChickHEN R2 alatt természetesen] (csak r2-vel jó!).
- A program betölt, nyomj L-t vagy R-t h telepítse az fw-t a flash memóriába. Szükséges neki egy kis iső.
- Nyomj O-t h elinduljon a CFW.
- És ENJOY.....
-
atinho10 #38576 sziasztok!!! boldog karácsonyt mindenkinek! lenne egy játék ami nem indul el ps1 es final-fantasy 8 és azt irta az eggyik forum hogy tesztelték de igy se jó ezt irja:(CA000005) mi lehet a baj? -
#38575 Jah értem,köszönöm a segítséget! -
#38574 Öö.nem biztos hogy épp azt a konvertáltat lejátsza..
Mert Mp4-et lejászik(vid.form.).
Konvertáld át ezzel: Xvid4Psp. -
#38573 HY! Az miért van hogy ráraktam a gépre Video mappába Mpeg4 filet,és nem játsza le. -
#38572 =)
Tough: fiu vagyok, csak a másik accomat kidobták, vagy elfelejtettem.
Meg imádom Miley-t =) -
Madball #38571 Így van, a final van fennt, vagyis volt, mert visszatettem a d2-t.Igaz az avatar nem fut vele, de régebbi játékok gond nélkül. -
GixEr #38570 Köszi az infokat. -
#38569 az 5.50GEN-D3 "final build" van fenn?? mert ez a GEN-D3-nak a javítása.... -
#38568 Oké, közben megoldódott. Köszi, jó lesz ez a program erre a célra ::): -
#38567 én is pont azt olvastam el vele
meg Havas Henrik egyik könyvét is :P -
#38566 Bocs, de kicsit gyors voltam. Szóval találtam egy olyan verziót, amely Bookr-Mod 2009-07-01-kor jelent meg, de amint kitömörítem, kapok egy data, meg egy ebook fájlt. Ezekkel mit kezdjek most? Bocs, ha hülye a kérdés, láma vagyok, de nagyon szeretném erre IS használni a kütyüt a FIFA meg a GTA mellett :) -
#38565 Istennő vagy! Bepróbálom, köszönöm :) Én "viktor a sátán" könyvre lennék kíváncsi, de pénzt nem fizetnék érte, monitorrol meg nem olvasok :):) -
#38564 frissítsétek:
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE:
5.50GEN-D3 -
Madball #38563 Hali!
A Gen-D3 nem ismeri fel a Call Of Duty előző mentésit. Tehát még a játék, ami nem fut alatta rendesen. -
#38562 A 'BookR' nekem müködött, a Tesco Titok 1-2t ezzel olvastam el, pspn =D -
#38561 Kellene nekem egy olyan pdf reader PSP-re, amivel lehet pdf-eket és .doc fájlokat olvasni, könyvjelzőket tárolni, meg ilyenek. Valami ötlet? -
Madball #38560 Nem vagyok bennt biztos, de sztem igen. Elvileg kell tudnod visszarakni! -
#38559 és a régi, dark alex féle 4.01 visszarakható 5,50 gen b re? -
#38558 Kieg:
Bocs, azt elfelejtettem emliteni h nem nagyon tudom h mondjuk a Slim többet kezel-e mint a Fat..de 8gb-ig 100% h kezeli mind2. -
#38557 Van a Sony kártya, meg a Sandisk..nekem ez a 2volt..semmi szagattás.
És igen, érdemes HS(HighSpeed) karit venni, az gyorsabb..
De nézd majd meg ezt: -Bemész pl a játék menüre
-Lemész a memkariig
-Nyomsz egy Háromszöget
-Info vagy vmi ilyesmi..és ott irja azt hogy támogatott-e(eredeti), vagy ismeretlem/nem támogatott(hamis).. -
GixEr #38556 Sziasztok
Ajandekba vennek 4GB-os memoriakartyat valakinek, de nagyon nem vagyok otthon benne. Tegnap az elado srac mondta, hogy nem mindegyik PSP tipus/verzio kezeli oket, ezzel el is bizonytalanitott mert nem volt nalam a gep. Ez igaz??
Annyit kihamoztam az itteni hozzaszolasokbol, hogy (ha megis kezeli) akkor High-Speed es kartyat erdemes venni elkerulendo a szaggatasokat.
Minden tippet szivesen vennek, elore is koszonom!
100%-hogy nem kez alol veszek kartyat mivel ajandek utalvanyra vennem igy marad a MM,Saturn stb... -
#38555 kösz..hozzáírom majd a listához...melyik verziót tesztelted...ezt a választ pü-ben kérném, mert nem szeretném warezzal agyonütni a topikot...
kösz