40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26986 jaaah szóval az a D-pad! ugyanolyan könnyű nyomkodni, nekem ne mondd:)
tényleg nincs értelme, hogy könnyebb legyen, aki a FAT súlyát nehéznek találja, az néha kapjon fel pár súlyzót;)
jobb az akksihasználat, üzemidő ugyanannyi, miről is beszélünk? jaaah a fat akksiját beletéve, még tovább bírja, akkor én meg veszek 3600mhA-s akksit, akkor az még tovább bírja, sőt a töltőről se veszem le, akkor meg örökké bírni fogja!
LCD-ről fingom nincs mivel amikor slim volt a kezemben a fat otthon csücsült, de legyen igazad, fényesebb!!! gyakorlati haszna van ennek? én aki mindig a legalacsonyabb fényerősségen játszom bizony el nem tudom képzelni mi lehet a jó abban, ha 30%-al fényesebben világít:)
továbbra is az a meglátásom, hogy ha van FAT-ed, felesleges slimre cserélned és a 64mb memórián kívül nem jobb lényegesen semmiben sem, attól még persze JOBB, de csakis a 64 mb memóriának köszönhetően:)
-
#26985 Szerintem is inkább hagyjuk a témát!
"TÉMA
Mi a kedvenc játékod?" -
#26984 én régen játszottam az egyik o.társam fat gépén, és nekem mindegy volt, hogy mi milyen, élveztem, új dolog volt számomra, és most is így vagyok vele, csak már nem olyan új, hiszen másfél évet könyörögtem mire megkaptam a slimemet, nem is érdekel hogy milyen, csak az hogy van, elvagyok vele. ja és sztem is elég ebből a hülyeségből, mondjuk én ritkán tudok hozzászólni a dolgokhoz. -
#26983 Akinek fetje van, szerintem tudja magába hogy jobb a slim csak nem akarja bevalani ahogy én se. -
#26982 Figyelj nekem eddig 10 fates ismerősömből 10 beismerte, hogy egyszerűen "jobb" a slim! -
#26981 az én véleményem, hogy biztos uabból az árból hozták össze a slimet mint a fatet, csak drágábban adják, mi meg itt vitatkozunk a miliméteres különbségeken. -
#26980 Hát pont ezt mondtam, felsoroltam 10 érvet, ebből téged 1 érdekel, a többi az faszság, semmi értelme hogy könnyebb egy konzol...
A D-pad pedig jobb, jobban kiállnak a gombok, ezáltal könnyebb benyomni.
Aki ezen nem látja a különbséget az télle el van vakulva a fat iránt :D
Jobb az akksihasználat, ezt sem részletezném, egyértelmű.
LCD meg fényesebb, hiába veszel te fetet, azt régebben gyártották, a slimnek újabb a képernyője.
De gondolom a Slim PS2 is szarabb a réginél :D -
#26979 Könnyebbség nem érv, vékonyság sem mivel elhagyagolható, ellenben fat után slimet fogni nagyon fura volt, nem mertem olyan erősen nyomkodni, féltem hogy összetörik a kezemben.:D Ha a D-pad a gombát akarja jelenteni, akkor ugyanolyan, semmivel sem jobb/rosszabb. Kíváncsi vagyok hanyan kötik tv-re, akkor inkább már PS2... Ha újonnan veszek FAT-et kb ugyanolyan fényesnek kell lennie mint a Slimnek, de végül is leszarom, mert mindig a legalacsonyabb fényerősségen játszom.:) Egyetelen érv mellette továbbra is a 64 mb memória, ami szvsz nem indokolja cserét. -
#26978 a 8g-s kártyából van már high speed es és ha igen akkor menyibe kerül? -
#26977 a vastagabb jobb, ezt többen állíthatják, ennyi. -
rnd #26976 Szerintem is jó lenne egy tárgyilagos és cseppet sem elfogult teszt -
#26975 Én unom egyedül ezt "az enyém jobb" gyerekes mutogatósdit. Aki nem az nyisson egy fat vs slim topikot...100 oldal csak erről szól..nem volt még elég? -
Sera26 #26974 Nekem meg van mindkettő,és tuti atom jó a SLIM és a FAT is:))
Sőt...egyik jobb,mint a másik:)Hogy melyik jobb?Egyszer ez,egyszer az:)) -
#26973 Egyébként írj tesztet, már szeretném hallani ahogy a slimet szidod ! -
#26972 nekem is -
#26971 Az én barátomnak meg fatje van, szinte minden héten a kezemben van, tavaly pedig fél évig volt nálam a fat, szal van hasonlítási alapom -
#26970 ha gondoljátok, csinálhatok vmi összehasonlítást, havernak van slimje, nekem meg fatem -
#26969 -
#26968 slim fanboy-okkal értelmetlen vitatkozni. -
#26967 Pontosan ugyanaddig bírja a slim 1200-es akksival mint a fat 1800-al, és ha a slimbe belerakod a fat aksiját, akkor 8 órát bír a slim :)
Könnyebb, vékonyabb, több ram (gyorsabb töltés és net) máshogyan nyíló umd tartó, új fw, TV-re köthető, fényesebb LCD (kit érdekel miért, fényesebb és kész) jobb D-pad.
Egyedüli hátránya hogy nincs infra, pedig azt nagyon hiányoljuk :)
Természetesen akinek a régi van, az nem látja a különbséget mert elvakítja :P -
#26966 aham, viszont még így is kevesebb ideig bírja a slim akksi. -
rnd #26965 Azt ugye elfelejted hogy az akku azért "szarabb" mert a gép is 20%-al kevesebbet fogyaszt -
#26964 Dimensions and weight
The PSP Slim & Lite offers a 33% lighter and 19% thinner system than the original PSP system.[4] Internal changes to achieve this include the removal of a metal chassis (used to reduce damage in the event of sudden trauma to the system resulting from the user dropping the system on a hard surface), improved WLAN modules and Micro-controller, and a thinner and much lighter LCD display.[5]
Hardware improvements
Although dubbed "PSP Slim and Lite", the PSP-2000 offers several other tweaks and improvements from the older generation. To target the original PSP generation's poor load times for UMD games,[6] the internal memory (RAM and FlashROM) was doubled from 32 MB to 64 MB, which also improved the web browser's performance.[7]
Battery
To make the PSP slimmer, the capacity of the battery was reduced by 1/3. Due to more efficient power usage, the runtime of the PSP is still the same as the older model. Older model batteries will still work with the PSP Slim & Lite which extends the amount of playing time on the PSP Slim & Lite. However, the battery cover on the newer model does not fit over the older battery due to its bulkier size.
Nesztek. Szarabb akku, könyebb gép+32memo. Eldöntöd mi kell. -
rnd #26963 Vagy mindkettő: rájöttek a típus gyenge pontjaira és azokat javították, valamint amin ócsítani lehet ott lefaragtak... -
#26962 és minél olcsóbban gyártható legyen -
#26961 Bocs, kicsit későn.... átlag 3000 Kb/s -
#26960 enni is kell. sok az adó, nam marad játékra. és játszani is kell. -
rnd #26959 Persze persze... lopni muszáj... mert ha egy hónapban csak 1 játékkal játszol (és mondjuk végig is tolod) az tök gáz... -
#26958 mikor 4-5 rugó volt egy dvd film, egy darabot se vettem, most hogy egy terence hill film 500-1000 ft, megvan mind, hogy egy jobb film 1500-2000, az is a polcra került.
egy játék 10k? winfo@ 20k? gondolkodni kellene... nem csak a morállal van gond, hanem a fizetésekkel. -
#26957 Nem vagyok büszke rá, de hát rohadtul nem érdekel, hogy a 3456. apróhírdetésben 1000 forinttal olcsóbban meg tudom szerezni használtan a kívánt játékot, vagy az, hogy a már megunt játékot elcseréljem valami gyerekkel a 264. fórumon, amikor 10 perc alatt lekapom torrentről.:)
Most épp gépre gyűjtök, ballagásra talán meg is lesz a kellő pénzmag, utána megint jó darabig nem lesz pénzem, kb. amíg nem lesz állásom, mivel zsebpénzt azt nem kapok, a nyár pedig pihenésre van, nem pedig nyári munkára az én meglátásom szerint. Majd ha lesz saját keresetem visszatérhetünk rá, addig számomra marad a warez. Bye. -
rnd #26956 Naja... varez a kiráj... -
#26955 lol, memory stickről a medal of honor heroes kb 2-3x gyorsabban tölt nekem, innentől kezdve meg nem érdekel, hogy a slim esetleg 3 másodpercet ráver a fat-re a 64mb memóriából(+belső szoftverből) adódóan
egyszóval ha nem UMD-ről játszik a gyerek, akkor nem érdemes slimre váltania=) -
david13 #26954 Igen nagyon valószinü hogy ti mindent jobban tudtok mint a Sony designerei .Ha nem ez lenne a mai trend akkor nem ilyen PSP-t csináltak volna .Halom "Marketinges " azon dolgozott hogy minnél jobb és eladhatobb PSP-t tervezzenek illetve csináljanak is. -
#26953 Ja a minőség nagyon romlott azzal, hogy a matt színt metálra cserélték, és vékonyabb lett pár mm-el a burkolat a méret miatt.
Tiszta faszság volt ez, szar a minősége :D -
léri16 #26952 hali maszka irtam üzit -
#26951 nehogy megmagyarázd már
jól kisoporlták belőle az anyagot
és a minőség is jelentőren romlott -
#26950 én már irtam neked privit hogy érdekelne
miért nem olvasod el? -
#26949 Az hát, egy gagyi mert a régi hibáit javították ki. -
#26948 nekem volt mind2 de nem tesztelgettem
slim számomra gagyi volt -
#26947 most ott tartok, hogy a 3.7-es IR Shell-ben csak OE NoUMD van, amivel nem indul el minden. a 3.8-asban benne van az M33-as, és a Sony-s NoUMD is, de azokkal valamiért nem működik. az OE-vel pedig igen, csak ugye nem minden játék. sajnos umd-m nincs, ezért próbálkozok így. mint már mondtam, M33 3.71-2 a szoftverem. tud valaki segíteni?