PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár, hogy nem néztem ide 20 percel korábban. Ennyiért én is megvettem volna. 😞

www.gamepod.hu

macselek
Gyorsan ment😄

Elkelt!
Ja, 1.5-ös fw
PSP töltõvel, 1 gigás karival, fülhallgatóval 20k-ért eladó!!!
dunga
Olyan kérdéseim lennének, hogy:
-van-e olyan mp3 lejátszó progi psp-re, ami mellett nézhetek képeket, vagy akár játékot is elindíthatok?
-van-e olyan program hozzá, amivel a psp-n lévõ file-okat tudom rakosgatni egyik mappából a másikba? (pl ha egy képet rossz helyre tettem fel, de már nincs idõ átpakolni géppel idõhiány miatt)

válaszokat elõre is köszi

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

sith7
Ilyen nekem se kéne, inkább Star Wars - os ...<#whatever>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Kata
Na nekem olyan nem kéne. Pont ott van a minta rajta, ahol fogja az ember, nálam hamar lekopna... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Inferno
Nekem is kell egy ilyen FF CC psp !!! 😛
Amúgy meg hogy mikor adják ki angol változatban,ha nézed a hivatalos oldalát ott az volt hogy nem tudják mikor adják ki (JPN version) és egyik napról a másikra kiadták, de november...legkésõbb karácsonyra kint lesz az angol 😊 !

PS3/X360 user: Infernohun

kisgabo
mákos... nekem a 10k értékû csomagon ültek 1 hetet, vámáru nyilatkozatot küttem nekik imélen... aztán jött a pakk, kb 10 oldal vámpapirral, pöcséttel. nem fizettem végülis, de vicc.

Banyapapa
psp menüben elmész balra,ott system settings,és utána system information

Smithie
LOL

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

gazgoblin
Na megjött a SlimPSP-m megyek is asszonyal MHF2-ni kicsit (sokat)

Vám nem ment rá szóval 1GB stickel meg Daxter játékkal együtt volt 40ropi

Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sziasztok!Hogyan lehet megnézni egy psp-n,hogy hányas szoftver van rajta?

ColdFire
szoktak lenni ilyenek, minimálisan biztos csökkentik az árát

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sziasztok!
Eddig semmi közöm nem volt a konzolokhoz, viszont mostanában szeretnék beszerezni egy PSP-t. A régi motorosokat kérdezem, mi a tapasztalat a karácsonyi akciókkal kapcsolatban? Érdemes várni decemberig a vásárlással, szokott olyankor lentebb menni az ár, vagy felesleges várakozni? Köszi!
scorpeeon
Nyilván jó biznisz nekik. De a Monster Hunter 2 eladásai még durvábbak voltak, mégis fél évet kellett várnunk rá Japánhoz képest.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
csak nem sürün nyomnak ki "nem japánba" ilyet.

Kata
Szerinted meddig tart csinálni még hetvenhétezer darabot, amit kiszórnak külföldnek?
Ez jó biznisz a sonynak és a sqarenek is.

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Jaja, de abból a pakkból összesen 77777 darabot gyártottak, limitált kiadás. 350ezer PSP-t vettek Japánban 3 nap alatt, ez enyhén odanyomja a DS-t is 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gazgoblin

Taposnak a kiadó nyakán mert veszik a játékhoz a slimet.
(van valami pakk amiben psp+CC van)

scorpeeon
Hol olvastad? Örülnék neki, de pesszimista maradok, túl szép lenne, hogy igaz legyen 😊

Kata
Más infóforrás szerint a Core Crisis nem jövõ márciusban jön ki angolul, hanem idén novemberben.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok!Van itt vki,aki megválna a psp-jétõl egy nokia n80-ért?Ha igen,üzenj légyszives.

De vissza olvastam és megkaptam a választ! <#vigyor2>

Bocs! Rosszul kérdeztem!! Az ISO játékokat akartam kérdezni, hogy el-e indulnak-e rajta!!!

Már megoldódott a FIFA08/PS2 problémám, még az éjjel találtam egy torrentet, ami reggelre le is jött. 200K volt a sebesség végig! Engem is meglepett, de már mûködik is a gamma. <#eljen>
Pandora akku helyett:
3.71 M33-rõl vissza 1.50-re, de hogyan? A megoldás. (csak normál / Pufi PSP-n!)
http://em82.extra.hu/?p=198

kis megjegyzés:
Mivel a 3.71-es FW már el van látva Flash-módosítás védelemmel (nem Dark_AleX találta ám ki😊) így a legtöbb (rejtett) fájl módosítása BRICK-et ("halált") jelent. (pl.: korábbi Hun-MOD amely ráadásul nem is kompatibilis vele..)
A Flash1 config.se törlése (vagy a Recovery menüben a Flash1 formattálása) dettó ugyanezt eredményezi.

üdv.:
eM

Gyõri Lumines kerestetik!
Akinek van Gyõrbe vagy gyõrhöz közel Lumines UMD-je kérem írjon szükségem lenne rá egy gép downgrade-léséhez! Lécci akinek van írjon vissza! THX!
CaviaR
Eladó 3 db eredeti PSP UMD tokkal-vonóval!
-Vipeout Pure
-Metal Gear Solid: Portable Ops
-Valkyrie Profile: Lenneth

Egyben csak 8000Ft!
Itt vannak a srácok:

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

scorpeeon
Nem ps3/x360 változatról beszélek, hanem pc-rõl. ps3/x360on valóban szebb, de állítólag ezeken sem történt sok újítás az elõzõhöz képest.

Banyapapa
pedig más gépre,eléggé felnyomták.

wordsworth
Ha egyszer elrontottad arányod nincs az az isten, hogy kijavitsad 😞

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Banyapapa
Érdekesek aztuti,kiváncsi leszek ha elérem nemsoká a 3 átlagot engedik-e a meghivokat.
Ez ma a 6ik üzenet onnan (mind ugyanez)

scorpeeon
Ez a blackcats is egyre sz@rabb. Sokszor be sem jön az oldal, masszív overseed van, és mégis egyre erõsítenek a szabályokon. Full idióták. Már nem is az 1.0 arány a normális, hanem az 1.5 ezeknél. Noooormális?? 😊 Itt sem leszek már soha power user, senkit sem zavarjon, hogy 1.3-as arányom van és 50giga feltöltésem.

kisgabo
nekem is van, mert az artányom kira. de a tételenkénti feltöltéssel eltolták.

Banyapapa
van elvileg 3 nekem,de nem adja ki,meg 1 nap 5-6szor átvált a oldal user-power user-é.
szal elég plötty let

kisgabo
jah, én is az új reggre várok... ha lekapsz valamit, amit utána más nem tölt, véged.

Voltan
Hogyhogy?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

scorpeeon
Ne izgulj, fifa08 egy kalap sz@r. Az egyetlen újítás benne az, hogy a 7-es számot átírták 08-ra. Ellenben az új PES demójával most játszok PC-n, és ez még fejlõdött is, nem is kicsit, fõleg grafikában.

wordsworth
blackre van nekem, de az a baj, hogy szarul oldották meg rajta a dolgokat, és ha egyszer elcseszted az arányod.. az életbe nem javitod ki... 😞

De minden óra perc számít! <#hawaii>
torrente
Órákon belül mindenhonnan letölthetõ lesz.

"feketecicára" tud valaki meghívót? kijött a fifa08 és ps2-re egyelõre csak ott található. kössz!
scorpeeon
Ha nem mennének az új játékok PSP-n, akkor az új PSP nem PSP Lite lenne, hanem PSP2. De mivel Lite, így elméletileg az elõzõ átdolgozott változata, mindenben kompatibilis vele. És 3.71 kint van fat&heavy-re, nem fog megszûnni a támogatottsága amíg a Slim-nek sem, az tuti.

Gomber

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

CaviaR
Az új pár mm-rel vékonyabb csak, de semmivel sem kisebb..
Egyébként ja, még a normál psp is olyan kicsi h fáj tõle a kezem fél óra után.. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

wordsworth
hmm akkor viszont felesleges Slim-et vennem, én jobban szeretem ezt a nagyot, nagy a kezem 😛

gazgoblin
mégugyisjó de azért reménykedem persze <#bee1>

torrente
Csak nehogy megvámolják, mert az plusz kb. 10000 Ft kiadás lesz! (Én már jártam így).