40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
tutymak #26946 despertar_cementerio hoz esetleg egy rövid magyar ismertetést lehetne kérni???Sajnos nem igazán vágom az angolt!!Segitséget előre is THX!! -
Sera26 #26945 Apám,ez a Capcom Classics Collection játék naon tuti!
Régi,jó játékok egy kupacban:))) -
#26944 de nekem 3.71 M33-2 van! a 3.8-as IR Shell-el próbáltam. lehet hogy régebbivel kéne? -
#26943 slim a jó 1 értelmű de az drágább is.
nekem sok haverom mondta hogy csak azt nem szereti a slimben hogy nem elég jól fogható,de ez sztem kéz kérdése kis kezűek nem panaszkodhatnak:D:D -
Sera26 #26942 Ezt a SLIM/Fat témát már alaposan kivesézték egy másik PSP fórumban.
Nekem ott is, és most is az a véleményem,hogy aki megteheti vegyen mindkettőből egyet és megtapasztalja van-e különbség, illetve élvezheti mindkettő előnyeit/hátrányait.
Akinek meg nincs pénze hogy mindkettőt birtokolja, az szeresse azt amilye van és ne keresse hogy mi a hiba benne vagy hogy miért jobb a másik:))) -
#26941 Én már a valóságban is letesztelem több 10 játékkal, MEMÓRIAKÁRTYÁRÓL is, hogy gyorsabb a slim töltésnél.
Nyilván akinek a régi van nem képes beismerni, természetesen a fat a jobb mert abban infra is van, és jobb a fogása mert nehezebb :D:D:D -
rnd #26940 Nagyon sokan letesztelték, a slim gyorsabb. Az intenzíven töltő játékoknál sokkal, a keveset töltőknél meg egyforma. Üsd be egy keresőbe, hogy "psp fat slim loadtimes" és 1000+1 tesztet találsz.
Itten van ni még egy teszt.... -
Sera26 #26939 De ha olyannak adod el,aki ráadásul ezzel kereskedik és nyilván továbbadja,akkor mégkevesebb. -
Sera26 #26938 Annyit vegyél figyelembe,hogy egy tökéletesen karcmentesen,kb. fél éves fat gép, 4 gb-os karival maximum 35.000 Ft. -
Sera26 #26937 Hidd el,én nagyon keveset:)
Csak azért kérdem,mert ha részletesen ide kiírnád,hogy milyen állapotú, színű, milyen hibája van (karc,pixelhiba,stb.) és egy árat,akkor hátha valaki lecsapna rá... -
léri16 #26936 hali és mennyit adnál érte? -
#26935 most készül az uj változat ami jo 3.80m33 hoz -
#26934 lenne egy problémám. usb-n keresztül akarok isokkal játszani. leszedtem az IR Shell-t, meg az usbhostfs-t, minden fasza egy darabig, elindítom a progit, tudok lépegetni a mappákban, meg is van az iso, de mikor indítanám azt írja, hogy "No disc inserted". a beállításokban beállítottam a NoUMD mod-ot is. mi lehet a baj? -
Sera26 #26933 Mennyit szeretnél magyar forintban a fat gépedért?Minden nélkül, csak a gép,akksi és töltő?Milyen színű?Valami hiba? -
#26932 milyen töltési idő
a video nem bizonyít semmit
egyforma memkerikvoltak a pspbe? kizárt
a játékokbetöltése umd-ről attól is függ karcos vagy tapis e -
#26931 pandora már rég lejárt
már unbricker van Despertar del Cementerio ebből is már 4-es változatnál jár a mesterünk -
#26930 mondtam már hogy megveszem a fatedet azt vehetsz slimet -
Dj Siegfried #26929 köszönöm, sajna én nem tudok neked segíteni..... bocs :( -
rnd #26928 Talán mert a töltésidő úgy 1 perces töltésnél is már vagy 15 másodperccel kevesebb?
Hmmm? -
tutymak #26927 Hello!Mit tegyek,tehetek ha véletlenül a tört 3.71 m33-4 softwarera rátettem a gyári 3.80-as software-t és most nem tudok az iso játékokkal játszani!!Hogyan javitható ez a hiba???Csak pandora???PLS HELP!!!!!Előre is THX a válaszokat!!NFSU Rivals Koreai és nincs angol tudtommal!! -
#26926 miben jobb a 64mb belső memórián kívül? soroljad. -
léri16 #26925 6 hónapja vettem a fat psp-m de rájöttem hülyeség volt inkább slimet kellett volna vennem!!!és most senki nem cseréli el velem mivel a slim jobb!! -
#26924 Fogalmam sincs. Vékonyabb lett, aztán biztos áttervezték. De csak találgatok. Valahol olvastam amit írok: egymás mellé volt téve phat és slim egy tesztben és azt írták oda, hogy ne tévesszen meg senkti a különbség, a phat már több éves, azért kisebb a fényereje, amúgy ugyanolyanok kb. -
#26923 -
Sera26 #26921 Na ezt pofáztam én.
-
Dj Siegfried #26920 Sziasztok! Találkoztatok már ezzel a problémával: NFS U Rivals: fogalmam sincs, hogy milyen nyelvű? Már a 3. verziót próbálom és mindegyik ilyen kriksz kraksz okat nyomat. Át lehet valahogy állítani english re? Vagy van vkinek vmi torrent link ami az angol nyelvűt tartalmazza? Köszönöm ...... -
#26919 ez hülyeség
a slim spórólás jegyében született és új vékony design
így 2 legyet ütött a sony
slimen nem lesz natur 1.5 esetleg csak emuláció -
Sera26 #26918 Nem erre gondoltam.
Tudom,hogy a RAM-ban,az infrában és sok apró dologban eltér a két gép.Azonban nem véletlen hogy eddig nem született 1.5-s addon SLIM-hez...Ezzel kezdték volna szerintem,ha lehetséges lenne. -
#26917 Menyibe kerülne egy jominöségü 8g-s kártya? -
#26916 Hardvwerük ugyanaz, csak a slimben több a ram!
A lényeg hogy természetesen lesz Slimre is 1.5.
Az árakról meg annyit, hogy bármi történhet!
Mindenképpen várok márciusig, nem csak a 16 gigás miatt. -
#26915 nem fog lemenni az ára max 1 ezrest.
2 gb os fake sony volt 6 ezer megjött a 4gb-os lement az ára 5 ezerre és lett 10 k ért 4gb os tehát érted az arányt -
rnd #26914 Ha nem változtattak a kijelzőn, akkor miért változtattak a csatlakozásán? -
#26913 Mert más a csatlakozásuk gondolom. -
Sera26 #26912 A SLIM-ben nem azért nincs 1.5, mert eleve hardveresen nincsenek meg az adottságai? -
Sera26 #26911 Ha ugyanolyan a kijelzőjük,akkor miért van az,hogy ha akarsz venni új LCD-t,akkor a fat-hez és a SLIM-hez másféle kapható? -
#26910 32 gigásnál sztem nem lesz nagyobb ami belemegy soha :) -
#26909 márciusban meg várjad a 32-64 gigásakat, mert akkor a 16-os is lemegy, aztán várj életed végéig, mert jönnek a terrás karik, ingyen.
-
#26908 fél éven belül itt lesz az 1.50 kernel slimre is, ami elvileg már a következő FW-ben benne lesz! -
#26907 köszi megvan:) -
#26906 Könnyebb. Jah. Kijelzője fényesebb? Biztosan nem, ugyanaz a kijelző van bennük. Köztudott, hogy a TFT-t idővel veszítenek a fényerejükből, nem csoda, ha egy 2 éves phat nem világít olyan jól, mint egy vadiúj Slim, 2 év múlva az is ugyanolyan lesz. Valakinek pedig fontos a régi homebrew-k futtatása, szóval vkinek jobb is a phat.