PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamepod.hu
-van-e olyan mp3 lejátszó progi psp-re, ami mellett nézhetek képeket, vagy akár játékot is elindíthatok?
-van-e olyan program hozzá, amivel a psp-n lévõ file-okat tudom rakosgatni egyik mappából a másikba? (pl ha egy képet rossz helyre tettem fel, de már nincs idõ átpakolni géppel idõhiány miatt)
válaszokat elõre is köszi
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy meg hogy mikor adják ki angol változatban,ha nézed a hivatalos oldalát ott az volt hogy nem tudják mikor adják ki (JPN version) és egyik napról a másikra kiadták, de november...legkésõbb karácsonyra kint lesz az angol 😊 !
PS3/X360 user: Infernohun
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Vám nem ment rá szóval 1GB stickel meg Daxter játékkal együtt volt 40ropi
Goblin
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Eddig semmi közöm nem volt a konzolokhoz, viszont mostanában szeretnék beszerezni egy PSP-t. A régi motorosokat kérdezem, mi a tapasztalat a karácsonyi akciókkal kapcsolatban? Érdemes várni decemberig a vásárlással, szokott olyankor lentebb menni az ár, vagy felesleges várakozni? Köszi!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ez jó biznisz a sonynak és a sqarenek is.
[/cserf][/fülünyúl]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Taposnak a kiadó nyakán mert veszik a játékhoz a slimet.
(van valami pakk amiben psp+CC van)
[/cserf][/fülünyúl]
3.71 M33-rõl vissza 1.50-re, de hogyan? A megoldás. (csak normál / Pufi PSP-n!)
http://em82.extra.hu/?p=198
kis megjegyzés:
Mivel a 3.71-es FW már el van látva Flash-módosítás védelemmel (nem Dark_AleX találta ám ki😊) így a legtöbb (rejtett) fájl módosítása BRICK-et ("halált") jelent. (pl.: korábbi Hun-MOD amely ráadásul nem is kompatibilis vele..)
A Flash1 config.se törlése (vagy a Recovery menüben a Flash1 formattálása) dettó ugyanezt eredményezi.
üdv.:
eM
Akinek van Gyõrbe vagy gyõrhöz közel Lumines UMD-je kérem írjon szükségem lenne rá egy gép downgrade-léséhez! Lécci akinek van írjon vissza! THX!
-Vipeout Pure
-Metal Gear Solid: Portable Ops
-Valkyrie Profile: Lenneth
Egyben csak 8000Ft!
Itt vannak a srácok:

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ez ma a 6ik üzenet onnan (mind ugyanez)
szal elég plötty let
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Egyébként ja, még a normál psp is olyan kicsi h fáj tõle a kezem fél óra után.. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!