40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • fikoo
    3.71M33-3 vs. 37.1M33-4? Vagy akkor inkább már 3.80M33? Valaki segíítsen, elvesztem a cfw-k sűrűjében. A lényeg, hogy elinduljon a ViceCityStories-om
  • dzsedi
    WipeOut Pulse az aktuális kedvenc. Márciusig az is marad :)
    (gyengébbek kedvéért GoW)
  • david13
    Csáó !
    Valakinek skype?név?vagy valami?
  • 5c0rp330n
    Ehh, szarok vagytok :)
    E51 rulzz csak lenne már meg :)
    Azzal majd el lehet felejteni a telefonálást. VoIP-on fogok telefonálni meg Skype-on WLAN-on át, ingyen. Egy olyan telóval még torrentezni is lehet frankón :)
  • fikoo
    Lehetséges hogy megoldás lenne a kifagyásokra az M33-3ról M33-4re frissítés?
  • david13
    Én most csináltam meg a skype-ot.Amikor hangbeállitások vannak egy női hang magyarul is beszél benne.!ez mindig igy van ?
  • Kokesz02
    Nekem a kedvencem a monster hunter freedom 2.
  • fikoo
    Megcsináltam, és ugyanúgy lefagy... A LocoRoconál pl. vannak olyan pályák, amin lefagy, és vannak, amin nem
  • zsivko
    Csak hogy ez a Nokia n70 már rosszab álapotba van mint a második világháborus katona kulacs. da az a lényeg hogy még megy fel tudom venni. Eddig hányan rakták fel a skype-t?
  • Prince of Máté
    Nálam is :D
  • ColdFire
    nokia n70 + psp :D
    nálam is ez a kombó van :D
  • NEOreg3
    faq azt írja hogyha nem indulnak a játékaid akkor futtasd le 2x a restore to defaults-ot
  • fikoo
    Helloo. Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért fagy néha pár játékom úgy, hogy pl. a ViceCityStories (iso) egyik nap még ment, és azóta mindig lefagy, amint el akarom indítani? 3.71M33-3 cfw. Előre is köszi
  • david13
    Hali most tettem rá a 3.90 et
  • Prince of Máté
    Hát nekem a Moh nem tetszik multiban, mindenki rakétavetővel megy, 200 K/h val futnak, és esélyed sincs kinyírni őket!
  • david13
    Kedvenc játék ?hmmmmmm Medal Of Honor Heroes Multi,Loco Roco ,F1 06,Vice city Stories,
  • zsivko
    Itt van a videó. Kénytelen vagy mikrofont vagy headseetett venni mert egyébként nincs semmi értelme és megin emlitem nincs benne a chat funkció. A videót én készitettem, hogy lássátok nem valami nagy dolog ez igy önmagába(kell a miki).

http://www.youtube.com/watch?v=Vzt-pVxlxGw
  • Coooper
    Kedvencek: GTA-k (a zúzás miatt), Medal of honor-ok (a 32 fős online multi miatt), WRC és DTM (a száguldásért)
  • rnd
    Amint hazaérek feltolom...
  • rnd
    Vagy a mikrofonos füles (SOCOM) vagy a külön USB mikrofon (Talkman) esetleg talán még a kamera is (Go!cam vagy mi, abban is van mikrofon úgytom) kell hozzá.
  • Xtian
    nincs benne szövegbevitel?????
  • Prince of Máté
    És min keresztülsz beszélsz?
    Külön headset kell hozzá, mert nincs benne alalpból mikrofon!?
  • Xtian
    elle=lenne

na ha 4.0ban már benne lesz akkor az nagyot fog ütni!
  • zsivko
    Az a baj hogy csak beszélni lehet. Még egy kis üzenetet se lehet küldeni vagy fogadni a PSP skype-al.
  • Prince of Máté
    Elvileg a 4.0 már támogatni fogja a videochatet!
  • Xtian
    Ez a skype téma akkor elle igazán ütős ha támogatná a psp-s kamerát!
  • Prince of Máté
    Aha, szóval neked már fennt van. (látom n70-el videóztad:D)
    Eddig neked is M-33 volt, csak sima eredeti fW?
  • Xtian
    Mondjuk nekem fat-em van de most tervezem lecserélni slim-re! Ha valakit érdekel akár rá is fizetek!
  • Prince of Máté
    Szerintem nem is baj, én speciel örülök neki, úgy is tudom mi lett volna a tartalma :)

Felrakta már valaki a 3.90-et??
  • zsivko
    http://www.youtube.com/watch?v=Vzt-pVxlxGw
  • zsivko
    PSP skype
  • MaSzKa
    fasza hogy törölve lett a hozzászólásom
  • rnd
    És kijött a 3.90-es hivatalos firmware. Elég karcsúra sikerült az újdonság lista Skype (csak USA & EU slim-eken) és PSN javítgatások
  • Kalozoner
    Nekem már nincs psp-ém de most tervezem megint.... nekem a kedvenc a splinter cell és a killzone volt...
  • Sera26
    Akkor kedvenc játék...
    Hát így közel a 30-hoz, számomra a legélvezetesebbek a mászkálós, rajzfilmszerű game-ek:)))
    Pl. Shrek3, Daxter, Ratchet and Clank...:)
    Meg, hogy egy kis akció is legyen néha: Killzone:)
  • ColdFire
    a slim vs fat téma...
  • rnd
    Melyik téma? A kedvenc játék?
  • ColdFire
    <---------------- TÉMA LEZÁRVA ---------------->
  • Prince of Máté
    Párttalan vagyok, nekem slimem van, nyilván megvédem!
    A #26967-nál ott volt egy smiley is :)
  • ColdFire
    most akkor te melyik oldalon állsz? :o