PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sith7
Kiderült a probléma
Ami könyvtárszerkezetnek a gépen lenni kell, az rajt is volt, csak nem a "gyökérbe", hanem egy PSP könyvtáron belül
Kitettem a könyvtárakat a "gyökérbe" és most már megy minden

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

kisgabo
én vettem egy asus 696-ot, és kuvvajó az IGO.

narumon
Magyarul akkor azt mondod, hogy ez tutti kártya hiba? Akkor rendelek egy ultrás Sandisket...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

VLB
térdkép kackac

(térkép)

Lalikum

VLB
télleg vkinek van már gps vevõje psp-hez? és ha van hogy boldogul vele? magyar térdképek ilyesmi...

Lalikum

VLB
veszel egy másik karit. van 4 gigásból is jó, pár oldallal visszább megnézheted melyik az, de ez se 100%os infó.

Lalikum

sith7
Próbálta - elmondása szerint- midegyik könyvtárba és sehol nem ment
majd 5 fele megyek hozzá, és megnézem, mert ez nekem is furcsa

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

narumon
Egy kérdés: Van néhány game ami szaggat elég erõsen a PSPmen. (Pl Tomb Raider, GTA) Olvastam valami olyat, hogy az 1GBnál nagyobb gamék. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? A Memorystickem elméletileg eredeti (legalábbis Sony márkaboltból van.). Mi a gond? mit lehet tenni?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

torrente
Szerintem mp4-et mindegyik psp le tud játszani. Az mp_root/100MNV01 vagy a 100ANV01-be kell bemásolni. (Elsõ esetben M4V+5szám.mp4, második esetben pedig MAQ+5szám.mp4 néven). Példák: M4V10001.mp4 vagy MAQ10006.mp4.

MaSzKa
megjelent a jackass játék psp-re 1 állat:-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

sith7
Sziasztok

Nekem egy olyan gondom van, illetbe a haveromnak, hogy az õ PSP - je nem játsza le az .mp4 kiterjesztésû videókat, 3.5 - ös eredeti fw van rajta, nekem ugyanazt a file - t lejátsza az én PSP - m, az enyémen 3.71 fw van
A FAQ azt írja, hogy 3,3 felett már feismeri ezeket a file - okat, és le is játsza õket...
Mi lehet a gond szerintetek ?

scorpeeon
Inkább Ultra II-es Sandisk ajánlott játszásra sztem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nekem is az a szimpibb, igaz ahol néztem egy ezressel drágább, mint a sony máshol, de ez útbaesik és valszeg van is nekik...
(most egy 512-es Sandisk Gaming van bent, remélem nem jelentõsen lassabb ez a 4gb-os...)

PSN: berghold

öregharcsa
sandisk

http://pspfilez.extra.hu/

Ti melyiket vennétek:

Vagy:

Ezeket tudnám egyszerüen utánajárás nélkül boltból beszerezni, gondolom nem szaggatnak a dolgok, ha ilyen, nem high speedes kártyáról játszik az ember.

PSN: berghold

wordsworth
jeanne D'arc nemrossz, most vagyok a második fortressnél.. kicsit szopás

PSP user n\' soon ps3 user too :)

a feketemacskán gondolom nem arról próbálták<#vigyor0> , de az ign-esek szerintem umd-t használtak...<#vigyor>

kisgabo
umd-rõl szaggat? <#beka3>

Sajna ott sem, az ign-es kritika (ami gondolom az usa verzió alapján készült) legalábbis több helyen megemlíti a belassulásokat.

Elég amatõr munkára vall ez az egész.😞(

A bejátszások viszont lehet hogy rávesznek arra hogy mégis tegyek vele egy próbát.(mondjuk bele se merek gondolni hogy egy idézés hatására mennyire fog beszaggatni😊

scorpeeon
A most megjelent (EU) változat állítólag 1 fokkal játszhatóbb, de még mindig nem az igazi. Az USA változat jönm pár napon belül, de nem hiszem h abba kijavítanák, ha ebben sem tudták.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Próbálta már vki a final fantasy taktics-ot?

Azért kérdem, mert olvastam hogy csúnyán beszaggat (a poén az egészben, hogy állítólag az eredeti ps1-est viszont tökéletesen lag nélkül viszi.)

Ha nagyon gáz, lehet hogy bele se nézek.(a Jeanne D Arc-al úgyis elvagyok mostanában)

szarért-hugyért csinálják már, minden konzolbolt csak nincs kiírva....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Prypiat
Ok,én sem a media markt-ra gondoltam. <#hehe>

Üdv: Pripyat

Gunn69
Természetesen nem vállalják. Azt mondják, hogy te kis buta, nekünk az a pénz, ha nálunk veszed az eredeti tartozékokat és játékokat, nem az, amikor segítünk ingyé jáccani.

kisgabo
persze, a mediamarktban az ingyenes warez firmware mellé kávét adnak, és egy bónusz 4 gigás karit. <#idiota>

Prypiat
Szerintetek ha egy konzol boltban vesz az ember egy új slimet pl consolcornerben akkor ott vállalják,hogy feltesznek rá egy custom fw-t,hogy tudjak a gépen iso játékokat is futtatni? Karácsonykor lesz esedékes a dolog,persze csak ha addig nem lesz rá megoldás,hogy pufi gép nélkül is lehessen rátenni más fw-t.

Gomber
Jó, bocsánatot kérek mindenkitõl! amugy az ez elötti kommentemet is már ugy írtam hogy tudom hogy nincs! és meg értettem! csak már egy csomó videót láttam, és tök nehéz elhinni!ugyhogy mindkinek BOCS!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

wordsworth
igen elnézte kb 6x-ra

Banyapapa
nem kénne egyböl idiotázni,elnézte ez van.

wordsworth
Nincsen semmilyen GTA libertin meg vice-on kivul 😄 De mar annyian irtak olyan jóó 😄
Amugy adjak Torrentet nekem megvan xD

macselek
np😄

VLB
gombernek ment sry...

Lalikum

VLB
te télleg ekkora idióta vagy? még nyújtva is van a kép....

Lalikum

macselek
Tessék ennél még látszik is az elején a bal alsó sarokban a play ikonXDD

VLB
nincs vkiknek kedvem monster hunter freedom 2-vel multizni? megbeszélhetnénk hogy hol, mikor, tök jó lenne, mer online részben nehéz egyedül elõre haladni.

Nekem ma megfelelne, még ha nem is lennénk meg 4en csak kettem már az is tök jó lenne.

Lalikum

Gunn69
Gomber, te miért csinálsz teljesen hülyét magadból? itt nézd meg, hogy van-e GTA:SA psp-re és ne butáskodj feleslegesen.

Prypiat
Én is nagyon szerettem ps2-n a san andreast-és elsõk között szerezném be psp-re is ha lenne,de nagyon úgy néz ki,hogy nem lesz.

scorpeeon
Nagyon sz@r minõségû a videó. Sztem egy UMD lemezhez kinyomtatott egy San Andreas képet, és rátette, és ez az egész egy videó csak: felvette ahogy játszik PC-n vagy PS2-n, és PSP-n csak lejátszotta. Rengeteg magyarázata lehet, de 1 biztos: fake 😊

Gomber
erre
van valakinek, logikus magyarázata? mert nem hiszem!

MaSzKa
ajánlott a 2 de inkább a 4GB
fõleg az iso-k hoz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

torrente
A postaköltség jó pár ezer Ft és ha meg is vámolják, akkor máris többe van, mint itthon. A garanciát pedig csak Amerikában érvényesítheted (ez macerásabb és sokáig tart). A vámolásnál véletlenszerûen bontanak ki csomagokat. Ha fizetned kell vámot, az kb. 10000 Ft.

Kata
én is umd-rõl játszom, de kell a nagy kártya a képeknek, zenéknek, videóknak

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Inkább 2/4gigás jellemzõ 😊 Zenére sem árt egyébként 2 giga, nemhogy videóra/ISO fileokra 😊

kisgabo
sony azért ad 32 megás memót, mert az umd használóknak elég, de itt mindenki umd lemezzel tolja, és nem 8 gigás stick-el, nem? <#vigyor1>

scorpeeon
Kata: nagyon jók lettek a hátterek! (fõleg az FF-esek)
A Slim-es kiegészítõs kérdéshez: a 32 megás kártya maximum a mentésekre elég, de aki bármire használja, az vesz hozzá úgyis pár gigásat. USB-mini USB kábelnek már szinte mindenhol kell lennie, ugyanis ezt használja az összes fényképezõgép és a legtöbb mp3 lejátszó is. A fülessel meg tényleg felesleges görcsölni, akinek kell hozzá valamilyen, az vesz 1-2 ezerért egy akármilyet, aki komolyabban szeretne rajta zenét hallgatni vagy csak igényesebb hallása van, vesz egy Sennheiser CX300-at.

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy amerikából honnan lehetne rendelni PSP Slimet, egy helyet találtam, az amazon.com-ot, de pont a PSP-2000-et csak USA-ba viszik ki, külföldre nem szállítják, legalábbis én mintha ezt olvastam volna. 170 dolcsi+szállítási költség, még mindig jobban jönnék ki
mint nálunk 47kért szerintem. Olvastam hogy valaki már rendelt amcsiktól, meg tudnátok akkor mondani hogy honnan, meg hogy milyen szállítási és esetleg vámköltégekkel kell számolni? THX..........
Gomber
oks, köszi! már rég letettem róla! de szar hogy csak 2 részt csináltak😞 a GTA LiberCytyStories jó de a Vice city egy nagy lószar! nagyon elcseszték!

egyébként a sp video 9-et ne használdd mert csak 30 fps-eltud klonvertálni pspre- inkább 3gp converter-t ajánlom, feliratra meg van külön feladatkezelõ homebrew

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

jó.. akkor menj és vedd meg a bótba vagy tõccsed le valami warez oldalról...sok sikert..<#banplz>

Hát ilyen játék nekem nem kellene. Ha jól megnézed, balra mozog a csávó ujja, és jobbra megy a kocsi. Na meg valahogy az is furcsa, hogy egy gombot kell nyomni a tolatáshoz, és az elõremenetelhez is (talán ennyire automata a kocsi) Vagy biztosan új irányítást, meg gombkiosztást kapott a game.

De biztosan nem kamu<#idiota>

Nem kell mindent elhinni, amit a neten látsz.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D