40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • kisgabo
    a körömlakkod karcolja...

logitech ház csodát tesz
  • S8DJ
    persze hogy karcolódik
  • PSPeti
    Nagyon szívesen!
    Egyébként nektek is karcolódik a PSP hátulján az a fém karika?
    Mert most nézem hogy nekem eddig 2 vagy 3 karc volt rajta most meg egyre több 8-9.......
  • Gideon Wieth
    tudom :D nem vok hülye csak álmos :D egyszerübb volt az A betűhöz nyulni
  • AleXXXXX
    "Very Match"
    A Match az azt jelenti, hogy megeggyezni, pl a 2 mail cím megeggyezik
    ..Very Much
    Csak gondoltam szólok:)
  • AleXXXXX
    Tééynleg: nekem is van egy eladó routerem, vaterán
    akit érdekel, nézze meg:) 2 hetet volt használva, dobozában minden tartozékkal. wifis kapcsolatok:150, vezetékes:4
  • shenmuedc #31002
    Van egy gyakorlatilag még soha nem használt (Ki lett csak próbálva) Linksys acess pointom ha kell valakinek odaadom egy 4 gigás memóriakártyáért.
  • Gideon Wieth
    Thank You Very Match :D
  • PSPeti
    Szeva!
    Persze hogy lehet!
    CFW-n is meg OFW-n is. Csak rámásolod a hátteret a karira a pictures mappába. PSP-t bekapcsolod, rámész a photo-> Memory Stick ->(kivalasztomakepetamithatterkentszeretnekalkalmazni.jpg)->3szög->Set as Wallpaper aztán settings->Themne settings->Background->Wallpaper
    És Voálá ott is a háttér
  • Gideon Wieth
    sziasztok. Legálisan lehet saját háttérképet berakni Psp-re? Csak valami sima kép :)
  • tomi890125
    a nintendo meg nintendo kazettákat tudott elbaszni :D
  • 5c0rp330n
    mintha nem írtam volna oda: ez NDS, a másik PSP :)
  • rnd
    Érdekes módon a sony egy gagyi dévédé olvasót is el tud baxni... pl ami a ps2ben van...
  • Prince of Máté
    Mi ez gémboj ádvensz?
  • 5c0rp330n
    NDS vs PSP
    áhh, tényleg baromság ilyet feltételezni, hogy azért nem megy tönkre, mert primkó a belseje :) lololol
    gg.
  • 5c0rp330n
    "Az meg megintcsak baromság hogy a nintendo azért tartós mert primkó a belseje, sztem azt inkább szimplán arra tervezték hogy használják... játékra... gyerekek... "
    biztos?

vs

• baaka
    ok!
  • rnd
    A válasz ott van a hozzászólásomban: ha van softAP mód a szoftverében akkor kapcsold be, ha nincs vegyél wifi routert/accesspointot.
  • baaka
    Kaptam egy ilyen belkin wifi adapter!!Felraktam az inst cd t de nem tudom beállítani úgy hogy adjon jelet a psp-nek egyszer találtam eddig jelet de az eléggyenge volt.nem tudom hogy hogy állítsam be a pc hogy legyen hálózat
  • rnd
    Használj internet explorer-t, azon nem működik a régió ellenőrzés
  • Asher
    Segítségre lenne szüksége. Az angol ps store-ról nem tudom bankártyával fizetni. Olvastam, hogy nem is lehet. Viszon az USA storenál lehet, viszont oda nem tudom belépni mert mindíg visszadob, hogy nem az a régióm. Tudna nekem valaki segíteni.
  • rnd
    Pedig úgy néz ki azt akar...
    Ha a driverbe van softAP mód akár még sikerülhet is neki
  • rnd
    Óóóó jaj... hát hol érdekel engem hogy egy microsoft konzol milyen minőségű? Nem vettem és nem is fogok venni olyat. Ha valamit megveszek és széthullik, miért lenne mentség hogy más gyártó más terméke is szar? Az meg megintcsak baromság hogy a nintendo azért tartós mert primkó a belseje, sztem azt inkább szimplán arra tervezték hogy használják... játékra... gyerekek...
  • Horakme
    Sziasztok
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lehet akkor milyen programmal tudok a játékokról gaeplay videot csinálni? Előre is köszönöm a választ.
  • kisgabo
    ugye nem usb kulccsal akarsz psp wifit varázsolni?
  • baaka
    sziasztok!Kaptam egy BELKIN Wireless G USB Network Adapter felraktam az instal cd-t a leírások alapján!És ha belemegyek a hálózati kapcsolatokba állandóan azt írja nincs kapcsolat!!!Nics valami ötletetek?
  • FoToS
    Ha valakinek van eladó gépe ami moddolt akkor az dobjon már egy üzit köszi.
  • kisgabo
    ennek ellenére tudod hány sutyerák vesz hamisat? 500 froncsiért a sánta kutyát meghúzná némelyik...
  • MaSzKa
    az alsó az csak 8.397 Ft
  • MaSzKa
    best buy árak:D (aki hamisat vesz az hülye!!!! :D)

SanDisk 8GB Memory Stick PRO Duo Gaming 14.738 Ft.
    SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra 2 MSPD Video HD 16.570 Ft.
    SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra 2 VideoHD Card 60min 6.594 Ft.
    SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO 7.084 Ft.
    SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra 2 28.397 Ft.
  • MaSzKa
    ez ránézésre eredeti

de amit a vaterán kapsz az csak hasonlít erre és az hamisítvány

ott vegyél karit ahol garit is kapsz rá és eredetit kapsz vagy vissza tudod vinni ha hamisat kapsz

amúgy 1.2 napja linkeltem árlistát ahol Sandisk Ultra 2 VideoHD 6500ft 10év garival a digitalmix.hu-n
  • MaSzKa
    nekem a sony-ba is "samsung" chip van

be kell írni a chip számát és megnézni google mit talál

ha gyári samsung oldalon is fent van be lehet azonosítani
  • kisgabo
    én nem utaztam.
  • raven87
    Nah azért nehogy már leutazzak pestre egy szaros memóriakártyáért.
  • kisgabo
    besétáltam a nagykerbe, és vettem. ilyen egyszerű.
  • raven87
    Hol? Bár én Tatabányán kerestem, de sehol sem lehet kapni, netről meg több hét míg szállítják.
  • raven87
    Azt nem írta, hogy van-e garancia papír, bár úgy sem onnan venném meg, láttam más helyeken is. (Üzletekben)
  • kisgabo
    ultra2 is elérhető. dögivel.
  • raven87
    Ez valami Gameing és ez is 8k körül van.
    És ahogy néztem ezt könnyebb beszerezni mint az Ultra II-őt.
  • kisgabo
    a garanciáról van papir? vaterára nem jellemző...