PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát tényleg bazi nagy szakembernek hangzik a haverod meg te is ha egy *hivatalos* *sony* *firmware* cfw változatát képtelenek vagytok elfogadni legújabbnak ha nem látjátok DA aláírását a readme-ben. Szép. Mongyuk gondolom azonnal megváltozna a véleményetek DA abbahagyná az ipart és más csinálná. Akkor az vóna az istenkirályság azonnal, gondolom...
Énvagyokazapád
lolmá ez már sokk :l

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

faq an nemtaláltam magyarûázatot szal azt tudom hogy létrehozom a vifdeo mappát meg van egy avim is de meik programmal konvertáljam át hogy jó legyen????????????????????
Énvagyokazapád
neeee :[[[[[[[[[
milyen régóta szegény Cold volt a házigazda, most meg ááá :[[[

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

tihs

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

meg, ha jó áron van (és töltõt is szerzel hozzá) de esélyes, hogy "kétes" forrásból származik.

gyakran ismételt kérdések környékén nézz körbe a játék kérdést illetõen!

Prince of Máté
Na egyedül ezzel a Cloak Me-vel bejön, de gyó lassan, még a PSP is sokkal gyorsabb!
AMúgy kisgabó miért adod el a psp-det?

5c0rp330n
ez érdekes. én megpróbálnám még Operával is. ha azzal sem jó, próbáld meg például ezen az oldalon át elérni: link
ha így sem meg, marad a google, elég sokféle hiba lehet sajnos..

kisgabo
újabb warnt szereztél? <#hehe>

greenvelvet
Hello! Megéri megvenni azt a pspt amihez nincs töltö, de van hozzá 1gb kártya,umd lemez és nem viszi a másolt játékot? ha igen hogyan kell megcsinálni hogy vigye?

Prince of Máté
Az a baj, hogy már próbáltam IE-vel is, és ott sem müxik, sõt ott még ki is írja a hibát:

A webhely elutasította a lap megjelenítését
HTTP 403
A legvalószínûbb okok:
A webhely megtekintéséhez be kell jelentkezni.

megpróbáltam tûzfal nélkül is, úgyse jó 😞
Bocs az offért de nem tudom hol kérdezzem meg!

5c0rp330n
ezzel a hangnemmel itt nem leszel sikeres. ignorálva leszel, hosszútávon bannolva ha így folytatod. ha pistike csinál egy fw-t, ami ugyanaz, mint az 1.5-ös, csak a verziószám át van írva 5.79-re, akkor szerinted azt fogjuk kiírni, mint legújabb fw? próbáld meg az értelmet keresni a dolgok mögött és talán egy fokkal közelebb kerülsz a világosság felé.
egyébként nem a 3.93 cfw készítõjét akartam ezzel az egésszel fitymálni, minden tiszteletem a psp fejlesztõké.

5c0rp330n
nálam bejön. de ha psp-vel bejön, gépen is be kéne jönni. próbálj egy cache-ürítést. (FF-ban: eszközök/személyes adatok törlése, gyorsítótár, sütik maradjanak bepipálva)

Prince of Máté
Egyébként nem tudjátok, hogy miért nem jön be a PSP Hungary oldal?
PSP-rõl bejön!

NEOreg3
tényleg, coldi örökban-on van, vállalkozik valaki házigazda szerepre? én nem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Elõször is nyugodj le.
Másodszor is, scorpeeon nem éppen hülye, van egy kis fogalma a PSP rõl...
Talán az is közrejátszhat, hogy a házigazda ki van tiltva, azért nem frissítette.
Mi csak azt nevezzük CFW-nek, amit DA csinált, nem holmi sárgakutya.
Egyébként mit is érsz a 3.93-mal?
Japánoknak is lett skype, nagyobb támogatás a PSN-nek, és pár új rádió csatorna, érdemes volt kiadni.

tomi890125
te sík hülye vagy!! atól mert szart se ér amit csinált meg stb attól még az a legújabb custom fw te nyomorék! akkor miért nem az a cím hogy
" LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
3.90 M33-2 amit Dark Alex csinált mert amit õ csinál az említésre méltó"

The Only One!

5c0rp330n
az eddigi beszólásaid után nem sokat jelent nekem ez a dícséret de azért köszi -.-

tomi890125
te olyan okos vagy pff...

The Only One!

vixo
1000 THX!!! (:

ha szorgosan utánaolvasol, akkor rá tudod rakni egyedül 😊

Doog
Nah kérlek most ne veszekedjetek.
Inkább segítsetek, és tényleg ez lesz az utolsó idegesítõ kérdésem mert már gondolom unjátok...

#28669 -----><#help>

...::::::...

5c0rp330n
direkt b@szod az agyam? nyílván hogy meg tudta csinálni különben nem lehetne letölteni ha nem mûködne. jesszus. csak éppen szart sem ér amit csinált, DAX nem véletlenül nem csinálta meg. annyit ér, hogy 3.90 helyett 3.93-at ír ki. de ha ez a cél, akkor vagy egy program, amivel átírhatod 99.99-re is, ez szerez neked örömet..

tomi890125
hmmm amatõr? érdekes mégis megtudta csinálni!

The Only One!

5c0rp330n
a 3.93-at egy amatõr csinálta és szart sem ér. ezért nem az van kiírva.

Doog
Ha veszek gépet saját magam is rá tudom tenni a magyarítást ???

tomi890125
valóban nem õ csinálta de attól még az a legújabb custom firmware! 😊
és miért nem a legmegbízhatóbb? próbáltad? nem mentek a játékok?
"Dark Alex kijelentette, hogy a 3.93-ból nem csinál CFW(mivel nagy változást nem tartalmaz).
Yellow_Rain viszont úgy gondolta, hogy meglepi a PSP-s közösséget egy új CFW-rel, a 3.93 m33-al.
Dark Alex korábbi CFW-jeiben néhány fájlt szerkesztett név szerint a popcorn.prx-et és a vshctrl.prx-et így jött létre az új CFW."
Psp Hunról idéztem!

The Only One!

Prince of Máté
a 3.93-at nem Dark alex csinálta, és nem a legmegbízhatóbb...

tomi890125
és nem a 3.90 M33-3-ra célzok 😊

The Only One!

tomi890125
egyébként miért ez a cím?
" LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE 3.90 M33-2"
már rég nem ez a legújabb custom firmware...

The Only One!

"ha pixelhibás akkor 24 órára ki kell kapcsolni és kipattan a hibás pixel"

ebbe ne nagyon reménykedj! ha csak beragad a pixel, akkor megjavulhat, de ha meghalt, akkor annak annyi.

a többi szavadra: GYIK elolvas, ha nem érted, akkor tedd fel újra a kérdésedet tagolva, mondatokba szerkesztve!

Prince of Máté
Hát persze, a slim kijelzõje 45°-kal el van dötve, ez itt a probléma.
Sejtettem hogy ide lyukadunk ki, valaki elkezdi, aztán Maszka jön a tapasztalataival 😄

nekem is slimem van és semmi baja se pixelhiba semmi amugymeg azt mondták ha pixelhibás akkor 24 órára ki kell kapcsolni és kipattan a hibás pixel amugy meg most vettem memcardot kicsit még 32 mb játékmentésnek elég meg pár zenének a fülesbe utközben de videot nemviszi avit tettem a Video mappába de nemjeleníti meg mien programmal kell konvertálni hogy jó legyen az avi?
Prince of Máté
Nincs 1 kiégett pixelem se nyugi, pedig a hõnszeretett megbízható Ósönödben vettem.
AZ hogy a barátaidnak volt attól az még nem egy alap dolog, bármelyik PSP-nél elõfordulhat.
A kijelzõje meg full ugyanaz, csak nagyobb fényerejû a Slimé, mert újabb.
Anyagát tekintve meg ugyanaz a kettõ, csak a slim borítása metál, és így ujjlenyomatos marad (ez csak a feketénél van így)

sztem fölösleges ezen rágódni, és fat vs slim-en vitázni, nincs jobb/rosszabb, újabb és régebbi van.

Ha ûjat akarsz, akkor a slim marad, és nem fogsz vele rosszabbul járni mint egy fattal, ilyen egyszerû.

MaSzKa
amúgy most vettek tõlem Hori Japan fóliát slimre és mivela fólia 2mm túllog és kemény a felület meg nem egyenes így nem fekszik fel a slimre rendesen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

akkor én tévedtem mégse odajártál, bocs 😊

kicsit úgy tûnt mintha védenéd azt a szart 😊

MaSzKa
amúgy a Fat is 2.00 és 2.60-as gyári FW-vel jöttek azok voltak a legjobbak pixelhiba szempontjából

MaSzKa
próbáld ki

menj be 1 olyan helyre pl este a szobába ahol nincs villany semmit se látsz

a psp fényerejét a legmaximum-ra állítsd

nézd végig a 4 alapszínt és a feketénél nem e világít 1 fehér pont

elötte tisztítsd le szemüvegtisztítval

Doog
Neked slimed van ?
A tiéd nem pixelhibás ?

Prince of Máté
Oké maszka ha te mondod 😊

MaSzKa
a slim gagyibb anyag-ból van

a régi Fat Japan-ba készült a Slim kínába

eddig volt 3 Slim-em mind 3 pixelhibás volt

5-6 ismerõsõmnek is mindenkinek kivétel nélkül pixel hibás

Prince of Máté
pedig az lesz...
A slimnek nincs semmiféle hátránya(kivéve infra), elõnyei meg le vannak írva a FAQban.
Egyébként meg kijött 30-án a 3.90 M33-3!

Doog
Jólvan most nem veszekedést akarok belõle nyitni,
csak részletes információt szeretnék kérni a konzollal kapcsolatban,
hogy tudjam miért adok ki 50-60 ezreket.

Most irták hogy nincs semmien pack silmbe. Emellett azokra is találunk érvet, hogy az miért jó. Szerintem vegyél egy alap slimet.
disz iz dõ fjúcsör..😄
Prince of Máté
Nem csak abban jobb...
Mindenben jobb, kivéve nincs benne infra.
Az meg hogy jobb a fogása hülyeség.
Kinek mi.
Slimnek jósolok nagyobb jövõt, 64 meg ramot több progi fogja majd használni. Most mindjárt jönnek az okosak, és leordítanak...

Doog
Tehát akkor most Slimet vegyek vagy sima PSP-t ?
Mert azt már eldöntöttem hogy Base Pack-ot veszek.

Melyiknek jósoltok nagyobb jövõt ?
Mert attól félek, hogy most megveszem
aztán kiadják az újabb változatát és már nem is adnek ki rá játékokat majd.

Én mondjuk egy kicsit hajlok a slim felé mert lehet TV-re kötni meg van Skype.

Prince of Máté
Én nem ezt mondtam? :/
Mind1, a szándék a fontos

Úgy beszélsz mintha a barátnõdet sértettem volna meg, hogy minden picsa olyan mint õõ😄😄😄 Durva.... Sztem akkor is jobb igy hogy olcsóbb, de csak a PSP aztán mindenki vesz hozzá azt ami kell keni.