40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30968 Sandisk Ultra II 4 GB -> 8k
-
#30967 Ez a kártya mennyire megbízható?
-
#30966 Univerzális cheat program PSP-re folyamatosan updatelik, ezt használd! -
#30965 Na jó, asszem megoldva. Cheat Device pont GTA LCShez, 3.71-től fölfelé. -
#30964 Nem tudom, most nézelődök mindenféle trainer után PSPre. Egy GTA-t én nem tudok elképzelni csalás nélkül, leszámítva a 4et. -
#30963 1.5-ös biztos van nem? :) -
#30962 Akkor most jöjjön valami PSPsebb téma. Nem tud valaki 3.90 M33-3as fw-n (végre megjegyeztem a nevét) működő trainert GTA LCS vagy VCS-hez? Azt láttam, hogy van valami cheat engine, de eddig csak 2.9hez és alatta lévő fwhez találtam és így inkább megkérdezem, hogy van-e. -
#30961 De, általában utánna szoktam olvasni a dolgoknak, de ez a chip dolog nem izgat annyira, csak megjegyeztem, hogy érdekes. -
#30960 flash -
#30959 én nem esek neked, nem izgat mennyire vagy tájékozott. látom a kártyát profin szétkaptad, de hogy kicsit olvass, hogy pontosan mi micsoda, gondolom nem az erősséged. -
#30958 Minden memoriát a Samsung gyárt, a Sony, SanDisk és társai csak köréépítik a kártyát. A selejteket viszont nem veszik be, hanem azt kisebb "hamisítók" veszik meg kilóra ők csinálják meg a kártya többi részét pont mint a nagyobb gyárakban, aztán elpasszolják bagóért.
Ezért pontatlan hamisítványnak nevezni ezeket a kártyákat, mivel ugyan abból vannak mint az eredetik, csak ezek valamilyen hibával rendelkeznek, ami vagy azonnal előjön, vagy csak idővel, de lehet h sosem. -
#30957 igen. magic gate:unknown. Meg amikor szedtem szét, a műanyag minősége is hát.. igazi csájníz volt.. vetekedett pl egy tusfördős flkonnal..:P bár 11$-ért mit várjak, egyenesen hong kongbol.. -
#30956 :D -
#30955 ez tutira hamis volt? :) -
#30954 úgy bazd+ essél nekem.. ezaz.. ügyes oksok kisfiu vagay, te meg így vagy "penge" ha nem vetted volna észre, kérdeztem, mert nekem furcsa volt, kis penge gyerek.. -
#30953 láccik mennyire penge vagy..... kb mennyi cég gyárt szerinted flash csippet?
nekem corsair dominator ramom /modul/ van, micron csippel, rohadék hamisítók... -
#30952 Lehet hogy most nem nagyon a témába illik, de kézi erővel szétkaptam az egyik kínai, elszaródott 4 gigás "sandisk" memóriakártyámat:D A furcsa nekem az, hogy az a nag chip, egy SAMSUNG chip.. de mit keres az a sandiskes kariban? vagy a chip is fake?
-
#30951 így van, a DS sztem abszolút nem ellenfele a PSP-nek, teljesen más kategória a kettő. ebből adódóan teljesen felesleges összehasonlítgatni az eladásaikat. volt sok láma, aki egyből temette a PSP-t, merthogy a DS mennyivel jobban fogyott. több oldalon lehetett olyanokat olvasni 1-2 éve, hogy megbukott a PSP, stb :) ezeken nagyon jókat tudtam derülni. jobban fogy természetesen a DS, mert az érintőképernyő és a kutyasimogatós játékok eladhatóvá tették a 7 éves kislányok körében is mint modern tamagocsit, míg a PSP inkább a korábbi PS2 tulajoknak és hc gamer pc-seknek szimpatikus. de az, hogy a DS jobban fogy, nem jelenti azt, hogy a PSP eladásaival bármi gond lenne, főleg mivel mint említettem 2 külön kategória a 2 cucc. a PSP-t a mai napig olyan ütemben veszik, mint a PS2-t vették a maga idejében, aminek a sikerét asszem nem kell bizonyítgatni. ráadásul Japánban majdnem egy éve folyamatosan elveri a PSP a DS eladásokat, köszönhető az olyan címeknek, mint Monster Hunter, Crisis Core: FFVII. szóval még mindig nagyon fényes jövő áll a PSP előtt és semmi sem veszélyezteti a sikerességét, ha jönnek még akkora címek, mint idén március környékén jöttek. -
#30950 nekem 2 2/1 éves a fat, és nagyon fitt. de a slim... aszittem valami utánzatot ad a kezembe a tag, de végülis megformázott egy 2 gigás karit, szal vélhetőleg psp volt.... de nekem kivitelezésre is gagyinak tűnt. fólia volt még a kijelzőn is, szal új volt. -
#30949 Aljával egyetértek, az X360 egyedül a játékkínálata miatt eladható.
Nindetno DS meg szerintem más kategória, mint a PSP. Mind2 kézikonzol, de teljesen más típusú a 2, akárcsak a játékaik.
De asszem valóban ne OFFoljunk többet. -
#30948 jaja elég rozoga hatásuak. Nálam van már kb 2 hónapja egy fekete slim, egy új ice silver, és egy fat. (sajnálom őket eladni:) )
Mivel a slim külsőleg max 10%-ban tér el az eredetitől, ezért csúnyának nem mondanám semmiképp. A vékonysága viszont sztem csak a kényelmes fogás rovására megy, ráadásul úgy érzem h összeroppan a kezemben a kis puhatestű. A joy jobb lett, a hardveres változások csak parasztvakítás, ember legyen a talpán aki észrevezi azt a tized másodperces különbséget UMDről töltésnél..
Mindent összevetve a PSP egy zseniálisan megtervezett és kivitelezett kézikonzol, aminek nincs ellenfele a piacon. Nintendo DS-t szóba hozni is bolondság, fényévekre van tőle grafikában teljesítményben, és fícsörökben a PSP.
Ha mondjuk PS3-ra is olyan kínálat lenne mint az X360ra, és lehetne warezelni, pár hónap alatt magát az Xbox 360 szót is elfelejtené a közönség, ez egészen biztos. ;) Úgy érzem ehez egyre közelebb ér az MS, a bukott HD-DVD drivejukkal, és az új hackelhetetlen DVD olvasóikkal..
De ez már más téma.. -
#30947 Értem én, csak én meg leírtam, hogy valóban olyan, amilyen, jól ismerem a cuccot. -
#30946 Nem akarok pofátlannak tűnni..de nemtaláltam sehol vétel/csere topicot a konzolokon belül ..ezért ide szeretném írni
Lenne egy w850i telóm,garival,minden tartozékával,karcmentes állapotban. Szeretnék érte egy psp-t + ráfizetek ha kell. Akit érdekel írjon privátot. -
#30945 ezt már sokan mondták, jah. viszont strapabíróságban még nem hallottam rá panaszt. -
#30944 ma volt a kezemben egy slim psp... hogy milyen gagyi fílingje van.... sokkal masszívabb a fat. -
#30943 ok, csak azért írtam le, hogy ezeknek a tudatában rnd mester hogyan jellemezné a microsoft konzolminőséget, ha a sony-t úgy jellemzte, ahogy leírta. -
#30942 Nekem nem kell magyarázni, hogy milyen, nekem most is van X360om. Minden szarságát és hibáját ismerem és nagy részükkel találkoztam is. De ha ez beszarik, akkor megy a szemétbe mindenestül. -
#30941 azt a konzolt már elcseszték, sztem már ők is nagyon meg akarnak szabadulni tőle és éveken belül inkább piacra dobnak megint egy konzolt (az élettartam rovására, ahogy xbox1-nél), minthogy ezzel többet kelljen foglalkozniuk. sztem így is rohadtul mínuszban vannakm hiába szedik a havidíjat a live-ért meg kérnek ugyanannyit a játékaikért, mint a PS3 BD lemezeiért, így is biztosan nagy szarban van a konzolrészlegük. gyakorlatilag egy selejt, az összes legyártott példány egy időzített bomba. nem is értem, hogy hogy lehetett ilyen ócskavasat a piacra dobni, tudtommal kéne lennie valami minőségellenőrzésnek, amin ez a szar tutira nem ment volna át. a mai napig olyan hangos olvasóval adják, mint egy porszívó, nem hallod a játékot mellette. aztán voltak még ilyen finomságai, hogy lemezeket karcolt. amiket az ember a boltban vett meg 17ezer forintért. egy igazi tajvani cucc, méghozzá elcseszett tervezéssel. -
#30940 áá, nem egyáltalán. ezt ugye viccből mondtad?
elárulnád, hogy hogyan jellemeznék a microsoft minőségét akkor? légyszíves, jellemezd már azt is.
a Sony konzoljai ugyanolyan jó minőségűek, mint bármilyen más termékei. a nintendo meg nem csoda, hogy nem b@szódik el, ennek egy egészen egyszerű magyarázata van: azon nincs ami elbaszódhatna. láttál már kinyítva egy ds-t vagy ismered a wii belsejét? bazdmeg ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az 50 éves órád még mindig ketyeg és semmi baja. hasonlítsd már össze az elektronikáját egy PS3 elektronikájával. jesszusom. egyébként a PSP-m 3 éves, több olyan időszak volt, amikor napi szinten nyúztam órákat. mintha új lenne. ismerősnél van PS1 a megjelenésétől kedzve szinte. a mai napig kifogástalanul működik. több ismerősnek PS2-je van legalább 3-4-5 éve és szintén egyiküknek sem volt soha semmi baja vele. de te biztosan kifogtál egy szart, mert rádsózta valami itthoni szemét konzolcég a használt hibás szarját és akkor innen jól leszűrted, hogy az összes Sony konzol szar. gratulálok öregem, ezért nem kapsz nobel díjat. -
#30939 Ez így igaz. Most nem akarok erről beszélni, mert már szarrábeszélt téma, de az MS nagyon érdekes, mert nem igaz, hogy ennyi fogyatékos barom van ott, hogy nem képesek megcsinálni egy konzolt. Nem először javítanak már az X360on, de még egyszer sem sikerült úgy javítaniuk rajta, hogy az változtatás valóban érjen is valamit vagy ne okozzanak vele egy másik hibát. Nem értem. És ez megéri nekik? Nem lenne gazdaságosabb, ha egyszer végre ha kicsit akár drágábban is, de úgy elkészítenék, hogy ne kelljen fél évente javíttatni és a garancia végén újat venni? -
#30938 Ez igaz... A sony sosem ad ki félkész szart! -
#30937 De ha szar is a Sony, az MSnél biztos jobb :) Azért mégis csak az X360 az eddigi legproblémásabb konzol. -
#30936 Nekem eddig semmi kontroller hibám nem volt, egyedül a PS2 olvasója szarakodik kicsit, de elég gyenge chipet tettek bele + régen szar lemezzel használtam... -
#30935 Nem lehet, hogy csak te szívtad meg? Nekem eddig semmi bajom nem volt egyszer sem ps controllerrel. Van egy haverom, ő igen nagy PSes. Bár már kezd leszokni róla, régebben van, hogy huzamban végigtolt 20 órát rajta, de mint napi 8 órát ment a gépe és tudtommal nem volt baja sem a konzollal, sem controllerrel (na jó, az egyiknek lejött az egyik analóg karjának teteje, de ennyi használattól csoda, hogy a keze nem jött le) -
rnd #30934 Ha megnézel egy szervizes árlistát komplett sony konzolokat össze tudsz rakni alkatrészekből. Mondjuk egy nintendo konzolhoz max burkolatot kapsz hogyha karcos vagy szétbarmolod akkor le tudd cserélni. Köztudomású hogy "normális" ember első dolga egy új ps2-vel hogy fejvédelmet rakat bele, különben hajlamos elégni, még gyári lemezekkel is. ps1 kontrollerből nekem is van egy rakat, valszeg össze tudnék rakni kettő-háromból egy jót, mert mindnek más baja van. Pedig nem vagyok már nyóc éves, vigyázok a holmimra Hálistennek a psp-mmel még nincs gond, és remélem még így marad egy ideig, de már riogattak itt a fórumon is az umd olvasási hibákkal, analóg kar beragadással... -
#30933 Miért mi bajod a PS1/2/3/P-vel? Írd már le miért bóvlik. -
#30932 Aha, biztos. Nekem eddig nem volt semmi bajom velük. PS1 3 évig húzta, azóta erőteljesen szarakodik az olvasófeje, de azért használatra lehet még bírni, PS2m most 1 éves, eddig semmi baja. -
rnd #30931 Azon kívül hogy nem tartós használatra készültek semmi. -
#30930 Miért, mi bajod van a konzoljaikkal? -
rnd #30929 Ja bocs, nem tudtam...
Akkor biztos véletlenül sikerül nekik minden bóvli minőségűre...