PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
ezt tenném a helyedben
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hagyom az egészet a csodába
Pandora és visszamegyek alacsonyabb cfw-re vagy fw-re
felteszem a 3.93 fw-t. és akkor menni fognak az eredeti játékaim (vagy már az sem biztos?
Mi legyen? Mit tennétek a helyemben?
Psp
The Only One!
Most kettõ kérdésem lenne:
1. 4 GBs High Speedes (elvileg) memória kártyám van. Az információknál MagicGate típusa: ismeretlen. 😞 Azt olvastam, hogy ez 100%, hogy hamis. Ahogy néztem max. 2-2,5 MB/s sebességgel tudok másolni a kártyára, játékok közül többet próbáltam, többségük szépen megy is egyedül FIFA 08 akadt, nem tudom ez normális-e? KÉRDÉS: valódi high speedes kártyánál MagicGate típusánál mit ír ki, mennyivel kellene, hogy tudjak rá másolni?
2. Rendszer információknál PSP FirmWare Verziója: 3.90 M33, ha azonban játékot indítok a következõ jelenik meg pár pillanatig: 3.80 M33 CFW HUN-MOD. Akkor most milyen fw van a gépen?
Elõre is köszi, ha valaki segít! 😉
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
GTA megvan netrõl sztedettbe is ha neked nemlenne oda tudom adni, aztán betépünk és játszunk😄
van vmi értelmes játékod? 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
xD
The Only One!
Jah hogy már tövig bevagy nyalva nekik? és csak füttyentesz nekik hogy ezt és azt kéne bannolni! vicc vagy ember!<#idiota>#idiota>
The Only One!
amikor leriom mi ami nem jó - kitörlik a hozzászólásom 1 vitz
vegyetek amit akartok 😄û
slimpsp meg akkor is 1 gagyi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
én magamban a vitát lezártam és sok sikert a további psp témában! <#idiota>#idiota>
The Only One!
"5c0rp330n annyira kiakadt"
vs
"a 3.93-at egy amatõr csinálta és szart sem ér. ezért nem az van kiírva."
tényleg qrvára kiakadtam <#zavart2>#zavart2>. gratulálok. egyes, leülhetsz.
#28766->ez is már rég tisztázva lett csak úgy tûnik valahogy nagyon nem akarja az agyad megemészteni ezeket a dolgokat. és ha át lenne írva, akkor is 3.90 M33-3-ra lenne írva, nem 3.93-ra, megnyugodhatsz. és ne kérdezd miért, világosan leírtam. nem fogom még 5ször leírni azt amit már így is 3szor tisztáztam csak azért mert nem vagy képes még mindig felfogni és ugyanazon csámcsogsz. ez itt nem fogyatékosok topicja, bocsi.
Örülsz ha át lesz írva ?
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
© tomi890125
2008. ápr. 03. 18:15 #28665
egyébként miért ez a cím?
" LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE 3.90 M33-2"
már rég nem ez a legújabb custom firmware...
A Sony hivatalos legújabb fwje a 3.93
Gondolom te azt se tudod elképzelni hogy van aki a játékokat amivel játszik megveszi.
És enged meg egy utolsó kérdést:
akkor melyik is a legfrissebb firmware verzió? 3.90 vagy 3.93? o_O
egyik PSP, vagy SONY felirat sem kopik, se elõl, se hátul, vagy csak én vigyázok rá...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
még mindig #28733 😞
és talán nem véletlenül van meggyõzõdésem dolgokról, nem kell csontig benyalni, csak nem kell a tényeknek ellentmondani sem egy olyan témában, ahol én viszonylag otthon vagyok, te pedig sehol sem vagy.
#28746: és ott folytatod, ahol abbahagytad. arra már nem emlékszem biztosan, hogy az összes századosjegy-változású fw lényegi újítás nélküli volt-e (vszínûleg egyébként igen, de a 90%-uk biztos), arra is emlékszem, hogy például anno 2-3 éve az 1.51 semmi mást nem csinált, mint betömött egy biztonsági rést így sokan imádkoztak még akik pl szervízbe visszaküldték, hogy nehogy olyat kapjanak vissza, mert az egy ideig feltörhetetlen maradt. ez volt a legjelentõsebb újítás amire emlékszem, amit egy ilyen fw hozott, azóta csak ez a tipikus "Support for Playstation Network titles has been expanded." és "The Internet Radio feature has been expanded." kamuszöveg volt, mintha még õk is elismernék, hogy semmi újítás nincsen. nemhogy erõs jóindulattal, de minimális józan ésszel IS belátható, hogy a legtöbb ilyen alverzió, és ezekbõl is a 3.93 TELJESEN értelmetlen. talán neked és pár barátodnak értelmet ad, hogy verheted rá a melledet, hogy a tieden már 3.93 van, de egyéb értelme nincsen. ha valaki megkérdezné tõled, hogy "hú, tényleg már 3.93-ad van? és az miben jobb?", sztem csukva maradna a szád, mert fogalmad nincs. (és nem is lehetne, mert nincs is)
és mint már mondtam erre a célra van jobb megoldás is: egy program, amivel odaírhatod az fw helyére ha tetszik akkor azt, hogy 9.99, vagy hogy 666 vagy betükkel akár hogy "a legújabb pázmeg" és akkor már tényleg menõ lehetsz vele.
az Echochrome-ot pedig nyugodtan várd csak és egy pillanatig se zavarjon, hogy 3 hete kint van.
én itt befejeztem, eddig sem láttam sok értelmét a vitának, innentõl kezdve semmi értelmét nem látom.
Valaki a #28733-ra???
És hogy kivétel erõsítse a szabályt: én már alig várom a Metal Gear-t a PSNen <#nyes>#nyes> akárcsak az echochrome-ot <#szeret>#szeret>