40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gideon Wieth
    nahhát ez nagyon fasza kis kütyü :) örülök neki hogy megvan :) tud valaki valami jó Mp4-be konverter progit ? Én eddig mp4emhez total video convertert használtam :)
  • Bogyi007
    Tényleg nem tudtok semmit a psphungary.hu oldalról? Már két napja semmi életjel róla.
  • Gideon Wieth
    ah megvan :D
  • Gideon Wieth
    nah a nagy kérdés :)
    hogy kell berakni aksit a psp-be ? :)
  • MaSzKa
    http://gamepod.hu/tema/nagy_sony_psp_topik/hsz_46-46.html

http://gamepod.hu/tema/nagy_sony_psp_topik/hsz_47-47.html

amúgy amik gyárilag 2.0 2.5FW-vel jöttek ki azokból volt a legkevesebb a pixelhibás

ami 1.52-vel az is minden 2. pixelhibás volt
  • MaSzKa
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160230663&no=42
  • MaSzKa
    nem is rossz ötlet :D

amúgy a JApan Fat PSP-mből az 1. abból is subpixelhibás volt

a második már tökéletes sőt erre még a Hori Japan fóliát is sikerült tökéletesen felrakni

azóta 2éve ezt használom
  • Prince of Máté
    Pedig ha UV fénnyel néznéd egy lég és fénymentes helyen, akkor biztos észrevennéd :D
  • MaSzKa
    kb4 az teljesen új volt

pesten lett véve golemkonzol, konzolstudio, consolcorner meg ilyen helyeken

1éve kb
  • Prince of Máté
    Te hidd el, hogy simán bebeszéli! tele van a PSP-d subpixellel, csak nem látod!
  • CaviaR
    Hidd már el h nincs benne pixelhiba!
    Az egy dolog h falun rádsóztak egy rakat hibásat, de ez távolról sem jelenti azt, hogy ez jellemző lenne a slimekre.
  • MaSzKa
    tehát meg kell nézni az összes alapszínű egynemű háttérnél hogy jó szine van e az összes pixelnek és a feketénél hogy nem e világít 1 pixel fehéren (subpixel) vagy más színbe
  • tomi890125
    hát nem működik
  • Prince of Máté
    Még a végén kideríted, hogy a gyereknek üvegszeme van? xD
  • MaSzKa
    nemkem 3saját slimem volt

ezenkívűl járt nálam kb 10db

az összes pixelhibás volt (piano black)

nagyon érzékeny a szemem az ilyenekre

van subpixel és pixelhiba is

tehát Max (4-es) fényerőnél kell megnézni 1 olyan helységbe este ahol semmi fény nem szűrődik be (pl ahol hívják elő a képet fotólabor)
  • NecroJoe
    Vágod ha nem azt mondod ami hallani akkor akkor vak vagy, esetleg hülye, amúgy meg hazudsz :D
  • CaviaR
    Nekem van 2 slimem is, de egyik sem pixelhibás.
    Mindkettő 2001-es széria, gyári kijelzőkkel, az egyik piano black, a másik ice silver. Közelre jól látok, simán kiszúrnám egy pillanat alatt ha akár egyetlen pixel is abnormálisan viselkedne.
    Szal valszeg csak kifogtad.
  • MaSzKa
    honnan tudod hogy nincs?
    hogy vizsgáltad meg?
    jó a szemed?
    milyen típus?
  • 5c0rp330n
    mondjuk még senkit nem láttam szebbnek nevezni a Slim-et de ettől függetlenül igazad van, nem szar az se :)
  • greyfox
    Az én slimemmel sincs semmi baj..

A fatnek valóban jobb az anyaga de kb. itt véget is ér az "előnye".
  • PSPeti
    Nekem érdekes hogy 1 sincs...
  • PSPeti
    NANA!
    Azért ne hulladékozd le légyszíves!
    Nekem volt régebben ill. most van kölcsönben nálam egy fat, és nekem a slim sokkal jobban tetszik. Mindenkinek megvan a saját véleménye az egyikről és a másikról. Szerintem ez izlés kérdése... Az tény hogy a fat masszívabb meg minden... de nekem a slim szebb és vékonyabb, könnyebb(, ezért slim)
  • Énvagyokazapád
    és ilyen a bemenet
  • Énvagyokazapád
    ilyen-e
  • Gideon Wieth
    Jupí ma megyek a gépemért :)
    Usb kábel milyen kell neki , Mert nekem van itthon olyan ami fényképezőgépekbe kell. Ilyen trapéz alakú bemenettel.Az jó ?
  • rnd
    Tényleg elég magas kútúrával megy az érvelés...
  • Prince of Máté
    Ennyi te egy láma vagy.
  • NecroJoe
    Ez ám a vitakultúra, nem is vártam többet.
  • MaSzKa
    hazudsz vagy láma vagy

:S
  • NecroJoe
    Volt nálam úgy 15 slim, egy sem volt pixelhibás. Nem gáz fél éve ugyanazt ismételgetni?
  • KILLER2
    Jut eszembe. Láttam, hogy a toknak van egy lyuk a hátulján az ezüst körnél. Ott csak átlátszó a cucc vagy teljesen ki van vágva?
  • AleXXXXX
    Sziasztok!
    Megvállok hőn szeretett gépemtől anyagi okok miatt. Nem szeretném telespammelni a topicot, akit érdekel katt ide.
    Az allja 30.000
    Villámár:40.000
  • MaSzKa
    slim 1 fos

nekem volt 3 is mind pixelhibás volt kivétel nélkül
  • KILLER2
    Én is ezt találtam. Nagyon állat és nem is drága. Gyakorlatban hogy teljesít? Kényelmes ezzel játszani és semmi nem zavaró rajta?
  • kisgabo
    a slim egy hulladék, sajnos...
  • kisgabo
  • Bogyi007
    Nem tudjátok mi van a psphungary.hu oldallal?
  • Prince of Máté
    még csak fatra van.
  • KILLER2
    Jó, hogy említetted ezt a logitech házat, mert akartam venni neki tokot. A logitechet nem is ismertem, de megnéztem és igen csak frankó, ha azt láttam, amire te gondolsz.
  • PSPeti
    Igazából az a probléma hogyha leteszem az asztalra rendesen, már attól is karcolódik. És ez a logitech ház van slimre is?Mert igazából arra kéne