40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31048 nahhát ez nagyon fasza kis kütyü :) örülök neki hogy megvan :) tud valaki valami jó Mp4-be konverter progit ? Én eddig mp4emhez total video convertert használtam :) -
#31047 Tényleg nem tudtok semmit a psphungary.hu oldalról? Már két napja semmi életjel róla. -
#31046 ah megvan :D -
#31045 nah a nagy kérdés :)
hogy kell berakni aksit a psp-be ? :) -
#31044 http://gamepod.hu/tema/nagy_sony_psp_topik/hsz_46-46.html
http://gamepod.hu/tema/nagy_sony_psp_topik/hsz_47-47.html
amúgy amik gyárilag 2.0 2.5FW-vel jöttek ki azokból volt a legkevesebb a pixelhibás
ami 1.52-vel az is minden 2. pixelhibás volt -
#31043 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1160230663&no=42 -
#31042 nem is rossz ötlet :D
amúgy a JApan Fat PSP-mből az 1. abból is subpixelhibás volt
a második már tökéletes sőt erre még a Hori Japan fóliát is sikerült tökéletesen felrakni
azóta 2éve ezt használom -
#31041 Pedig ha UV fénnyel néznéd egy lég és fénymentes helyen, akkor biztos észrevennéd :D -
#31040 kb4 az teljesen új volt
pesten lett véve golemkonzol, konzolstudio, consolcorner meg ilyen helyeken
1éve kb -
#31039 Te hidd el, hogy simán bebeszéli! tele van a PSP-d subpixellel, csak nem látod! -
#31038 Hidd már el h nincs benne pixelhiba!
Az egy dolog h falun rádsóztak egy rakat hibásat, de ez távolról sem jelenti azt, hogy ez jellemző lenne a slimekre. -
#31037 tehát meg kell nézni az összes alapszínű egynemű háttérnél hogy jó szine van e az összes pixelnek és a feketénél hogy nem e világít 1 pixel fehéren (subpixel) vagy más színbe -
#31036 hát nem működik -
#31035 Még a végén kideríted, hogy a gyereknek üvegszeme van? xD -
#31034 nemkem 3saját slimem volt
ezenkívűl járt nálam kb 10db
az összes pixelhibás volt (piano black)
nagyon érzékeny a szemem az ilyenekre
van subpixel és pixelhiba is
tehát Max (4-es) fényerőnél kell megnézni 1 olyan helységbe este ahol semmi fény nem szűrődik be (pl ahol hívják elő a képet fotólabor) -
#31033 Vágod ha nem azt mondod ami hallani akkor akkor vak vagy, esetleg hülye, amúgy meg hazudsz :D -
#31032 Nekem van 2 slimem is, de egyik sem pixelhibás.
Mindkettő 2001-es széria, gyári kijelzőkkel, az egyik piano black, a másik ice silver. Közelre jól látok, simán kiszúrnám egy pillanat alatt ha akár egyetlen pixel is abnormálisan viselkedne.
Szal valszeg csak kifogtad. -
#31031 honnan tudod hogy nincs?
hogy vizsgáltad meg?
jó a szemed?
milyen típus? -
#31030 mondjuk még senkit nem láttam szebbnek nevezni a Slim-et de ettől függetlenül igazad van, nem szar az se :) -
#31029 Az én slimemmel sincs semmi baj..
A fatnek valóban jobb az anyaga de kb. itt véget is ér az "előnye".
-
PSPeti #31028 Nekem érdekes hogy 1 sincs... -
PSPeti #31027 NANA!
Azért ne hulladékozd le légyszíves!
Nekem volt régebben ill. most van kölcsönben nálam egy fat, és nekem a slim sokkal jobban tetszik. Mindenkinek megvan a saját véleménye az egyikről és a másikról. Szerintem ez izlés kérdése... Az tény hogy a fat masszívabb meg minden... de nekem a slim szebb és vékonyabb, könnyebb(, ezért slim) -
#31026 és ilyen a bemenet
-
#31025 ilyen-e
-
#31024 Jupí ma megyek a gépemért :)
Usb kábel milyen kell neki , Mert nekem van itthon olyan ami fényképezőgépekbe kell. Ilyen trapéz alakú bemenettel.Az jó ? -
rnd #31023 Tényleg elég magas kútúrával megy az érvelés... -
#31022 Ennyi te egy láma vagy. -
#31021 Ez ám a vitakultúra, nem is vártam többet. -
#31020 hazudsz vagy láma vagy
:S -
#31019 Volt nálam úgy 15 slim, egy sem volt pixelhibás. Nem gáz fél éve ugyanazt ismételgetni? -
#31018 Jut eszembe. Láttam, hogy a toknak van egy lyuk a hátulján az ezüst körnél. Ott csak átlátszó a cucc vagy teljesen ki van vágva? -
#31017 Sziasztok!
Megvállok hőn szeretett gépemtől anyagi okok miatt. Nem szeretném telespammelni a topicot, akit érdekel katt ide.
Az allja 30.000
Villámár:40.000 -
#31016 slim 1 fos
nekem volt 3 is mind pixelhibás volt kivétel nélkül -
#31015 Én is ezt találtam. Nagyon állat és nem is drága. Gyakorlatban hogy teljesít? Kényelmes ezzel játszani és semmi nem zavaró rajta? -
#31014 a slim egy hulladék, sajnos... -
#31013 -
#31012 Nem tudjátok mi van a psphungary.hu oldallal? -
#31011 még csak fatra van. -
#31010 Jó, hogy említetted ezt a logitech házat, mert akartam venni neki tokot. A logitechet nem is ismertem, de megnéztem és igen csak frankó, ha azt láttam, amire te gondolsz. -
PSPeti #31009 Igazából az a probléma hogyha leteszem az asztalra rendesen, már attól is karcolódik. És ez a logitech ház van slimre is?Mert igazából arra kéne