40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • LeventeV
    divx lejatszo programot en sem tudtam ra varazsolni, vagyis a programot ratettem, mar nem emlekszem mit de asszem a psplayer volt, de divx filmet nem tudtam lejatszani vele. a messenger-be nem tudok segiteni, de lehet az a baj, hogy regisztralni kene a store-ra, de azt a cfw miatt nem teheted meg, bar tudtommal van valami plugin hozza.
  • sunny007
    sziasztok van egy 2004 pb slim psp-m 5.03 gen c van rajta és szeretnék vele divx et nézni tudnátok ajánlani valami progit rá?A psplayer mt meg psplayer 2.0 probáltam és nem jo! meg ha rákötöm a tv-re és elindítok egy játékot akkor kiír valamit és el se indítja a játékot.meg hogy a gomessengert hogyan tudnám beállítani? elöre is köszönöm a segítségeket
  • LeventeV
    mindegy mit csinalsz... csodat ne varj. a psp felbontasa nagyon kicsi (480x272). mindegy mit csinalsz borzaszto kepet kapsz, sajnos.
  • Prody
    Sziasztok!
    Van egy régi TV-m, amin csak kompozit illetve scart csati van. A Psp-t kompozit kábellel rákötöttem és TV-n adta a PSP képét, csak borzalmas ronda volt :P
    Szerintetek EZZEL ha a VGA vég a 22" monitoromba megy, másik végébe meg a kompozitot (PSPböl), akkor monitoron meg fogja jeleniteni a psp képét?
  • KaszaN
    Hát akkor sosem tudom meg. :/
  • LeventeV
    ugy kell megnezni.
  • KaszaN
    Aztmondták, hogy a psp alaplap típusát meglehet nézni, ha kinyitom a umd lemez meghajtót és ott látszik a tipus. De nekem nemlátni. Most hogyan nézzem meg?
  • KaszaN
    Há! Sikerült regisztrálnom végre. :D
  • KaszaN
    Nemlehet, mert a névre sem emlékszek.
  • LeventeV
    hat ez mar fail. eloszor a yahoo most meg ez. regisztralj megegyszer vagy van Elfelejtetted a jelszavad? opcio is altalaban minden regisztralos oldalon. nehogy mar ezen muljon.
  • KaszaN
    apropo psphungary...regisztráltam oda egyszer, de a firefox elfelejtette a jelszavam meg a nevet és azóta nemtudom kitalálni mivolt az, próbáltam új accountot csinálni de valami baja mindíg van, és nemtudok. Pedig egy fórumra beírtam volna, hogy aki győrben lakik és csinált már ilyet az írhatna, ha vállalja. Nekem anno 2ezerér ajánlották, hogy megcsinálják.
  • LeventeV
    olyan egyszeruen nincs, hogy nincsenek meg az eszkozei. ha eredeti fw-t akarsz ra tenni akkor egy 32mb-os memkari kell, sot meg annyi sem, ha van egy eredeti jatekod akkor azon is fentvan. ha meg hackelni akarod akkor egyszeruen nem fogom fel, hogy mi hianyzik. helybe megcsinalnam ha itt lenne. esetleg javaslom a "szakertonek" hogy nezegesse a psphungary.hu oldal forumait.
  • KaszaN
    Tudom, nekem is sokat segített, megvan a yahoo címe de nekem rendszertelepítés után elveszett a bejelentkező adatom és azóta nemtudok belépni és nincs kihez fordulnom, amúgy egyből hozzáfordultam volna. :) Am kipróbáltam ezt a formatáló progit, ezzel is gyanaz van. Akárhova teszem be seholsem látja. Viszont a képeket, meg a zenéket felismeri és le is játsza rendesen. Igazán ráférne egy új fw :S. Viszont nekem custom kell mert, nemveszek rá játékokat, mert a pc-s játékok mellett már nincs rá keretem. :D
  • bboyatty
    Aham, értem. De van gugli, ott se lehet infóhoz jutni, hogy mi módon lehetne frissíteni? Vagy nem is tudom, sajnos én nem vagyok nagy guru az ilyen cuccokba de levente barátom hátha tud valamit mondani neked, nekem ő rendezte a PSP-m csak most nincs gép közelbe de ahogy itt lesz megkérem, hogy nézzen be ide. ;)
  • KaszaN
    Azért nemtudom, mert nemtudom hogy kell. :D Há nem egyértelmű. :D Ismertem valakit aki márt nem egyet csinált meg, ezért elvittem hozzád de ő is aztmondta, hogy nemtudja megcsinálni, az ilyen fajtához nincsenek meg a kellő eszközei, vagy valami ilyesmi.
  • bboyatty
    Miért nem tudod frissíteni?
    Máskülömben én WinAVi iPod PSP video converter-t használok, és tökéletesen működik, esetleg próbáld ki.
  • KaszaN
    Egyszerűen nemtudom rávenni, hogy ismerje fel az mp4-et akárhova is teszem. Ki mivel alakítja át a videót mp4-be? Persze lehet, hogy közrejátszik az, hogy 2.71es rendszerem van és nemtudom frissíteni.
  • LeventeV
    akkor nem jol alakitottad at a videot.
  • KaszaN
    Igen, mert már voltak nekem olyan mappák.
  • LeventeV
    akkor nevezd at 100ANV01-re. amugy biztos, hogy jol hoztad letre a konyvtarszerkzetet?
  • KaszaN
    Úgysem jó.
  • LeventeV
    akkor hozd letre ezt a konyvtarszerkezetet:
    MP_ROOT\100MNV01 es oda masold.
  • KaszaN
    folder? Az mi? Ha a mappára gondoltál azt már próbáltam.
  • LeventeV
    csinalsz egy video foldert es oda.
  • KaszaN
    Izé. Hovakell tenni a videókat? Mert nekem csak game, music, photo, savedata, system mappa van.
  • LeventeV
    de. tovabbi videoformatumok lejatszasahoz programokra van szukseg, azokhoz meg cfw-re.
  • bboyatty
    Nem mertem ideírni de látom jól gondoltam. A PSP alapból nem csak az mp4-et játsza(plugin nélkül értem)?
  • LeventeV
    mp4
  • KaszaN
    2.71 es fw milyen videóformátumot tud kezelni?
  • LeventeV
    akkor tudtommal nem lehet. 5.03ig lehet a 3000es szeriara cfw-t telepiteni.
  • Tóbiás15
    Igen, psp 3000, ezen van az 5.51, és ennek az alaplapján van egy szám ami a 8B. Köszi a választ!
  • LeventeV
    milyen psp? 3000es?
  • Tóbiás15
    Érdeklődök, hogy a psp-n 5.00 m33-4-es szoftver van. Ezen működne-e egy psp go camera?
    A másik kérdésem, hogy van egy psp, amelyen a szoftver gyári 5.51 8B alaplappal, szerintetek törhető?
  • LeventeV
    utanajarok. kosz.
  • 5c0rp330n
    van ilyen hivatalosan is, ad hoc party a neve asszem, ps3-on keresztul megy.
  • LeventeV
    igen, olyanra mint a hamachi. megyek megerdeklodom masfele is.
  • Prince of Máté
    Olyan programra gondolsz mint gépen a Hamachi?
    Hallottam már ilyet változatot PSP-re is, de nem tudom a nevét :/
  • LeventeV
    arrol tudok en is, csak arra lennek kivancsi, hogy olyan jatekokat miket nem lehet jatszani csak ad-hoc modba (tekken pl) nincsen valami fele program ami elhiteti a psp-vel ,hogy ad-hoc-ba akarok jatszani, de kozbe felmegy a netre es kapcsolodik egy masik psp-hez?
  • edios
    programról nemtok, de játékból van 1-2. asszem medal of honor ilyesmi pl
  • LeventeV
    azt szeretnem megtudni, hogy letezik-e olyan program psp-re aminek koszonhetoen a jatekokat interneten keresztul is lehessen jatszani, ne csak ad-hoc modban?