PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A LightMP3 -ban nekem nagyon tetszik, hogy a kijelzõ kikapcsolása esetén is mûködnek a gombok(anélkül hogy visszakapcsolná) és sztem lényegesen nagyobb hangerõt tud leadni, mint a GMGearMX. Viszont az utóbbi sokkal kényelmesebb kezelõfelülettel rendelkezik szinte minden funkciót arra a gombra rakhatsz ahova neked tetszik. A GMGearMX -el messze jobb hangzást tudok csinálni, mint a LightaMP3al ez köszönhetõ annak is, hogy itt van grafikus EQ, míg a Lightban ezt sokkal macerásabb megoldani(egy fájlban kell 32 helyre meghatározni az értékeket 1-5ig).
LightMP3 –ban azért próbálkoztam valami értelmes hangzást kihozni ezzel az editálással, de számomra eddig semmi elfogadható nem jött össze, úgyhogy ha valakinek igen, akkor légyszi ossza meg.
És mi az a lejátszó amivel megoldható,mi a neve?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Egy egyszerû kérdésem lenne: "ki lehet ütni" valahogy a psp-ben a hangerõszabályzást? Egyszerûen számomra zavaróan halk😞
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
köszönöm!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Valaki meg tudná mondani mi annak a játéknak a neve ami olyan felülnézetes mint a GTA 1-2? Asszem itt olvastam róla, de nem találtam meg újra a hszt.
Köszi!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Még annyi hogy psp 2004 8c 4.05ös ofwvel, ezt se lehet flashelni?
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Kamu lenne?😮 Psp 3000 sorozatra irták, és 'TA-088V2'-nél lejjebb.
Nem vagyok kezdö psps, volt már 4db=), de honnan tudom meg hogy az enyémnek, psp 2004 8c, milyen alaplapja van?
köszi=)
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Privibe ha lehet, ha kõ valakinek, vagy ha akármivan... 😊
www.digimomentsvideography.com
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
az miért lehet, ha rádugom a gépre, akkor lekell formáznom a kártyát?
ha leformázom psprõl, akkor utána is ez van
felismeri majd kihõzom visszadugom és vége..
vmi ötlet?😞
De ha biztosra akarsz menni keress egy végigjátszást, mert nagyon régen játszottam már vele.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Ma psp.zone nevû mûsor játékhírekkel és LIVE játékbemutatóval.
( Assassins Creed és Puzzle Chronicles )
Chips & Cola - psp.ZonE
A mûsornaptárban megtaláljátok a kezdés idõpontját.
Jó szórakozást !
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Vennék egy PSP 3000-et amin már az m33-as firmware van.
Az eladó azt állítja,hogy nem pandora módszerrel csinálta mert "ezt a fajtát nem lehet pandorázni".
kérdésem: ha egy picike 128mb-os magic sticket használ a géphez,de én 4GB-os kártyát vennék hozzá akkor a flashelés nem vész el a géprõl?
Tel.:20/2224-137