40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • LeventeV
    hat Prince of Persia 2D-s lesz, ami a regi klasszikust idezi, az szerintem jofele lesz, akkor ott van 2 ps2-re nagyon sikeres rpg, a kingdom hearts es a persona 3, ezek nyaron jonnek. es meg a ghost recon future soldier-be bizhatunk (osszel erkezik). de tobbet majd az e3 utan. de a peace walker es a god of war 2 olyan jatek amelyik mar magaban is nagyon huzza ezt az evet, amely azert valjuk be, nem indult fenyesen a psp szamara.
  • 5c0rp330n
    egyebkent itt a teaseroldala, eddig nem lehetett tudni h mi lesz belole
  • 5c0rp330n

varjuk szeretettel :)
  • Tekken 6
    Tudsz még megjelenéseket psp-re?? játékokat vagy ijenek?? pl:valami új háborús játék is jóljönne!?
  • Tekken 6
    ez enyhén szolva jóhír!!
  • LeventeV
    ja ez tuti biztos, psp exkluziv lesz, ugyanaz a csapat fejleszti mint a chains of olympus-t es Ghost of Sparta alcimmel fog megjelenni, tobb infot az idei E3-on fognak kozolni.
  • Tekken 6
    KOMOJ ASZT A KUR-A bisztos?? me én god of war rajongó vagyok
  • LeventeV
    UJ GOD OF WAR JELENIK MEG PSP-RE MEG IDEN!!!
    van Isten, es megmenekul az idei psp-s ideny.
  • Prody
    Akinek van PSP Go-ja kérem írjon egy PÜ-t.
  • Tekken 6
    Használt psp játékot vennék!: army of two the 40 day
    (jó állapotban használtan)
    az ajánlatokat várom
  • Prody
    PS3-on(Store) épp nézem hogy PSP games -ben nincs fent a Space invaders extreme... ergo PSP Go-n hogy lehet ezzel játszani?:)
  • LeventeV
    megvan az elonye es a hatranya is a slimnek is es a go-nak is. en is inkabb maradok a slimnel.
  • Sephi
    Nem is a kepernyo hanem az iranyitas ol meg. Annyira kenyelmetlen a fogasa, hogy belefajdul a kezem egy hosszabb utazas utan. Az aksija jol birja, de na... ez meg nem eleg.
  • LeventeV
    eddig csak Auchan-ba es Cora-ba lattam GO-t. forumokon arulnak olcsobban is. de nem kene, foleg a kisebb kepernyo ami kikeszit.
  • Sephi
    Ezt hol lattad? Boltban? Probald meg az okazii.ro, regebben nagyon jo dolgok voltak ott.

Amugy meg GO borzalmasan kenyelmetlen, en nem egyszer kiejtettem a kezembol. Maradok a SLIM-nel.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Ha érdekel valakit, lenne egy eladó 2GB-os eredeti Sony Memory Stick kártyám. Írj üzit, ha érdekel!
  • LeventeV
    jo nektek. itt erdelybe egy kemeny 30assal dragabb a go mint a slim. dragabb a go mint a ps3.
  • Caine
    A Sore-ról én tudtam vásárolni itthonról, ezzel nincsen gond, de én is inkább slimet vettem, mert a go egy tízessel több, cserébe viszont nincs UMD.

Szerintem nem éri meg ...
  • Prody
    US/UK store-rol tudok letölteni, feltööltökártyával vásárolok, accountom van már ps3-ra és ugyanigy vettem arcade gammákat. tehát Go-nál is így használnám.... de még ezen gondolkodom
  • LeventeV
    psp go-t ne vegyel, mert draga es nincsenek ra jatekok, legalabbis magyarorszag teruleten nem tudsz store-rol letolteni. plusz a letoltheto jatekok neha dragabbak mint az umd-sek.
  • Tjay
    szeretnek nagyobb memóriakártyát venni, eddig 4gb-os volt, de fogalmam sincs erdemes-e nagyobbat venni, nem tudom mukodne e benne. fat psp-m van 5.x (fogalmam sincs) firmware van rajta. Ha valaki segitene azt megkoszonnem.
  • Prody
    PSP Go megéri (kinek van itt, tapasztalatok?)? Vagy inkább 3004-es a használt játékcserélés és a kicsit nagyobb képernyő miatt?
  • wordsworth
    Hali mi a forum neve ami eltunt a linkekbol? :D
  • LeventeV
    altalaban a komboja mindig ugy er veget, hogy feluti a ket kardjat. ekkor a legsebezhetobb. addig vedekezz.
  • tomo05
    Eladó SŰRGŐSEN egy PSP 1004 (Fat)!

CFW 5.50 GEN-D2 operációs rendszer van rajta!
    Az aksi jól bírja!(4-5 órát folyamatosan)
    Adom hozzá:

a dobozát benne a leírással
    egy kemény tokot
    töltőt
    egy 2GB-os memóriakártyát
    Kb. 10 DVD-nyi játékot!(GTA Chinatown Wars,Need For Speed
    összes…)
    egy eredeti Moto GP 06 játékot
    adatkábelét (mini-USB)

A kijelzőn van két kis „karc”(már így vettem) Persze ha be van kapcsolva egyáltalán nem zavaró!Nagyon vigyáztam rá!Kérésre másolok rá rengeteg témát is!
    Új számítógép vásárlása miatt kell megválnom tőle.
    Átvétel lehetséges személyesen Esztergom-Dorog-Nyergesújfalú környékén!

Ha érdekel írj üzit!
  • Empty
    Hy! Prince of Persia Revelations-ben az elején a nő lever mindig mielőtt én nyomnám le! Van valami speckó támadás ellene? Én nem igen jöttem rá!

Kösz!
  • LeventeV
    snes9x
  • Sephi
    Melyik a legjobb SNES emu most PSP-re?
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Egy olyan két lemezes psx játékkal játszanék PSP-n ahol nem lehet a Cd váltás előtt menteni, ez név szerint az Abe's Exodus. Hogyan tudnám kicserélni a lemezt, hogy folytatódjon a játék ? Popsloader fennt van, 401-ig de ott nincs a HOME résznél change disc. Valaki valami ötlet?
  • Sephi
    Haha, az jo volt, el is feledtem mar :D Kurvara beneztem akkoriban valamit.
  • Csak77
    prociflashelt PSP-d megvanemég?
  • Verseghy
    Nem azt mondtam, hogy csak magyarok csinálják, csak itt dupla annyi.. -.-
  • bboyatty
    Nekem is 333 mhz-én megy állandóan és semmi baja, nyugodtan húzd fel.
  • 5c0rp330n
    333-ig nincs tulhuzva, eredetileg is annyira terveztek. azonkivul nem nagyon lehet baja h hamarabb lemerul..
  • mb66
    Srácok! Ha 300 vagy 333 mhz-en használom a PSP-t (emulátorok miatt) lehet valami baja, hogy túl van húzva?
  • Sephi
    Nezd mar meg a kulfoldi forumokat, tele van flashelokkel, a torrent oldalakon szazasaval toltik le a PSP warez jatekokat, az mind magyar lenne? Dehogy is.

• Rip
    Keress rá a fórumban, tényleg ezerszer ki lett tárgyalva, vagy nézelődj a fenti linkeken.
    A lényeg, hogy pontosan olvass el mindent, mit, hogyan kell, mert el is lehet rontani vele a gépet. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy írják, nem lehet baj.

Amúgy meg az "eszt" és a "bisztos" az komoly volt?
  • Verseghy
    Flashelést ezerszer beszélték már itt is át, de mivel engem nem érdekel egyszer se olvastam el, de ha szeretném akkor utána néznék és megcsinálnám, mert azt már ezerszer leírták, hogy meglehet otthon magadnak. Játékokat torrentről és warez oldalakról lehet letölteni, google. Amúgy az enyém nincs flashelve, használt játékokat veszek 3000ért, egyikkel se volt még bajom, tök jók. Ez az egész flashelés kb csak magyarokra jellemző, külföldön mindenki megveszi a játékokat, bár jobban is keresnek az emberek.
  • Tekken 6
    jó éncsak mondtam!! jó bisztos igazad van dehamár itt tartunk hogylehet psp- t flashelni ???
    ja és,hogy utána mivan mármint a flash után ? honanlehet letölteni játékokat és hogy hol lehet eszt megcsináltatni??

(Bocs nemértek hozzzá)
  • Sephi
    Nezz korbe a neten, pl prohardver.

30.000-ert lehet mar kapni full-os (tehat HS 4gb karya is hozza) PSP 3000 -es szeriat, karcementest.

Tehat eros tulzas a 40k.