40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • baaka
    ok már megcsináltam de azért köszi!!
  • S8DJ
    igen futtasd végig és 50% az esélye hogy jó lesz
  • lowdog
    van PS3-ra is. már ha azt is vennél...

ja és EXIT!! második résszel még mindig elvagyok, rengeteg letölthető pálya is van hozzá!
  • Tinman #31769
    Echochrome mekkora jó már... nagyon tetszik
  • lowdog
    nem egyezik az izlésünk (ez mondjuk nem újdonság :)) de gondoltam hogy rnd kolléga beindul, korábban is írt már bő kívánságlistákat (pl) :)

ha már úgyis meglesz a PSP-d akkor ne hagyd ki a könnyedebb gémeket se szerintem, mint pl god of war, loco roco, patapon, echochrome
  • baaka
    A pixeljavítót végiig le kell futtatni?szóval hogy mind a 20és fél perc lemenjen?Ja és tuti orvosság a beragadt pixel ellen?
  • TrIp
    az a star ocean az jónak hangzik
  • rnd
    Pedig ha más stílus is érdekel tudok még hozzáírni...
  • Tinman #31764
    Mi mától nem vagyunk jóba!

Miattad adhatok ki 45 ezret a PSP-ért

Köszi!
  • rnd
    És ami még idén jön: Yggdra Union, Valhalla Knights 2, Star Ocean 1+2, Mana Khemia...
  • kisgabo
    psp-re meg nem jön semmi....

ds-re azé van pár jó gém.
  • rnd
    Tales of Eternia, Y's the Ark of Napishtim, Blade Dancer, Monster Kingdom, Valhalla Knights, Riviera, Tales of the World, Brave Story, Dragoneer's Aria, Jeanne d'Arc, Disgaea, Warriors of the Lost Empire, Wild Arms XF esetleg?
  • Tinman #31760
    1. FF Crisis Core
    2. Kingdom of Paradise
    3. Valkyrie Profile: Lenneth
    4. The legend of heroes

Esetleg még a Metal Gear Acid, Solid nem, az vótmá'...
  • TrIp
    hátezaz. és még az az 1 sem biztos hogy bejön, mert hiába a név (civilization), sikerült elrontani... :(
  • Prince of Máté
    DS
  • lowdog
    most a melyik konzolról beszélünk? :)
  • baaka
    PLS:.
  • Prince of Máté
    Havonta kijön rá 30 igénytelenebbnél igénytelenebb játék, jó ha érdekel abból 1 darab.
  • lowdog
    azt irtad kb 3 játék érdekelne, megkérdezhetem melyek ezek? hátha tudunk ajánlani hasonló jót :)
  • TrIp
    hagyjuk már a ds-t... a sok japán szemét ami kijön rá, mármár undorító. játszható játék van rajta kábé 15-20 darab... tele van gyerekes hülyeségekkel, simcity-n például kiakadtam, civilization is egy kalap szar lett. gyakorlatilag a new super mario-n a finalfantasyn meg a castlevanian kívül nem sok normális játék van rá. aki az autós meg a sport játékokat szereti az (mint például én is) az elfelejtheti a ds-t mert röhelyes a fifa meg az nfs is de még sorolhatnám hogy miket próbáltam ki. a mobilos java játékokkal vannak kábé egy szinten. Online játék van, viszont hogy kivel játszol azt nem tudod, sokszor megszakad a kapcsolat. psp-n szerintem nagyon jól meg van oldva.
  • rnd
    Te írtad hogy összes: abba pedig minden beletartozik. Még a sega megadrive is
  • tom235
    és ha beleszámoljuk a ps1 játékokat? naugye
  • kisgabo
    mert nincs játék. v mi jelent meg mostanság, ami értelmes?
  • rnd
    Tévedsz. A "retró" konzolok közül sok veri. És messze lemarad gba, ds mögött is...
  • rnd
    Sokkal fontosabb téma a varez, cfw, meg a memóriakártya... ez van.
    Egyébként pont ma láttam:
  • baaka
    Sziasztok!Találtam egy beragadt pixelt a psp-m en ha INNEN leszedem a pixel javítót az segíteni fog a psp-n?JA és több beragadt pixelt nem tud rajta okozni ez a progi?És végig kell hagyni hogy lefusson a prog ?asszem kb 20 perc!
  • tom235
    szerintem az összes platform közül psp-re van a legtöbb játék a ps2 után, de javítsatok ki ha tévedek.
  • Tinman #31745
    Elképesztő mennyire nincs játék PSP-re... 3 oldalt visszaolvastam, hogy okuljak, de játékról 1%-ban esett szó :-(
  • TrIp
    nem sdhc-s 2 gigás kártyával írás 5-6 m/s olvasás 8-9 M/sec
    sdhc-s 8 gigással írás 8-9 olvasás 10-11
  • rnd
    Az a legbiztosabb ha nem veszed meg egyiket sem. Akkor tuti nem lesz kidobott pénz.
  • turho
    Chipelt GAMECUBE 250+ lemezzel cserélhető a legjobb ajánlatú psp szettre...PÜ de inkább mail: [email protected]
  • Gideon Wieth
    hátazért 6000 Ft-t nem dobnék ki az ablakon 10 000t feleslegesen végképp nem ezért kérdezem hogy hol és mit h biztos jó legyen a hol már megvan. Már csak a MIT-re várom a választ. Amit írtam az jó ???

SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II
  • rnd
    Ezt én mind értem... de ekkora hisztit vágni miatta...
  • Gideon Wieth
    SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II Én ezt néztem ki. Ez jó Psp-be ? És nem hamis ugye ? :)
  • Gideon Wieth
    légyszi linkeljetek be nekem egy 2 egy 4 gigásat meg ha kell átalakítót :) és nem horrorr árban
  • Gideon Wieth
    és ott melyiket és mien átalakítóval ? bocsi de én ezekhez egyáltalán nem értek :(
  • rnd
    Már háromszor leírták vazzeg! Ennyire egyszerű vagy, vagy nem tudsz olvasni? DIGITALMIX.HU
  • Gideon Wieth
    most akkor hol érdemes mem karit venni ? Én Überkonzolnál láttam 6500 2 gigás sandisket.. 4 gigásat nem találtam. A mostani meg nem müködik amit a konzoljatek.extra.hu-nál vettem :( pedig mindenhol ilyen Sony kártyákat kapni szinte :S
  • MaSzKa
    sebessébe milyen?

hd tune vagy totalcommander olvasás írás?

mi van benne
  • TrIp
    aha.. írtam neki de csak jövőhétre lesz.. egy már van a dealextremeről de mégegy kell