PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
Párszor még próbálkoztam, de aztán feladtam. Gyere inkább Killzone-ozni.... <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Belépek egy szeróra, elindul, felsorakozunk a rajtnál, és akkor a hibaüzenet : "your connection to the host has been lost"
Nem tudja valaki mi a baj?
PSN: berghold
Azért nem gyanús, hogy egy "vadiúj überjó microsoft minõségi fejlesztés" 20ezerrel drágább mint egy PS2?
Vicces nagyon ez a <#violent>#violent> Bill Gates... <#vigyor>#vigyor>
FIFA-ban tuti nincs, a PES-ben lehet.
A
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A
új PSP tulaj lettem és csak egy gyors kérdésem van:Tudtok egy linket adni,ahol megnézhetem eddig milyen progik jelentek meg PSP-re?
Elölre is köszönöm.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
egy high speedes kártyának sztem 1 percen belül kéne 400 megát másolnia, ha csak 8MB/s-el számolok is.
az eredeti 1 gigás sandiscem is 2 perc alatt másol 400 gigát
2 gb-os m2-es memória kártya memoristick adapterrel 7000 FT
felismeri a psp és tökéletes másolási sebesség 400 megával próbáltam ki 2 perc volt
ennek azért örülök mert az m2-es kártya sokkal olcsóbb adapter nélkül 5000 az eredeti
hát nem az mert a sony 20 ezer a sandisk meg 14
gondolom kitaláltátok hogy nem vettem
ez a jó székesfehérváron
van photo hall meg media markt aztán kifújt
Csak azért emlegetem föl, mert még mindig fennáll a jelenség.<#szomoru1>#szomoru1>
Lehet, hogy írok a supportnak....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha a házigazda vagy moderátor törli akkor így jártam, viszont a lényeg hogy megunt chippelt PS2-met elcserélném egy slim vagy vastag PSP-re.
További info priviben, kösz a figyelmet.
GTA LCS, Tony Hawk, de sztem nem kamuból írták oda a supportot.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha drága elvileg jó de lehet hamisat adnak drágán
ilyenkor azért zavarnak a hamisittások azért nekem sem mind1 hogy 7 perc vagy 21 perc a másolás
elvileg 2 gigás 4 ezerért jó. igazam van?
és semmiképp sony
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
PSN: berghold
(nem tudok linkelni sajnos. Bal oldalt-> kiegészítõk-> fotókiegészítõk-> memóriakártyák)
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
De ha picit gondolkodnál tudnád a válaszokat magadtól is...
Két féle kábel van a slim psp-hez: kompozit és komponens. A kompozit (három dugó: sárga-piros-fehér, de az "európai" tévék scart-on is tudják ezt, tehát elvben scartos is létezik/het) csak az XMB és videók tévére rakására jó. A komponens (öt dugó) a játékok képét is ki tudja rakni tévére, de csak akkor ha a tv tudja a progresszív megjelenítést.
Tévé oldaláról nézve:
Scart csati vagy AV bemenet > kompozit/scart kábel, csak XMB és videó lejátszás
Komponens csati, de "normál" váltottsoros (interlaced) tévé > komponens kábel, csak XMB és videó lejátszás
Komponens csati, EDTV ("normál" de progresszívet is tud), HDready, FullHD > komponens kábel, játékok is mennek
A normál, EDTV, HDready, FullHD kifejezések NEM azt jelentik hogy képcsöves, lcd vagy plazma lenne a tévé. Nagyon sok képcsöves tévén is van komponens csati (van amelyik viszont nem tudja a progresszívet), illetve van HDready is pár.
Van már olyan progi, hogy FUSA, amivel játszani is lehet AV cábellel 😊
Egyébként ha a VCS-ben gyorsan mész (elmosódik a képernyõ) hamis kártyán, akkor beszaggat, tökmind1 h ISO-e vagy CSO!
mert ha hamis is akkor is az olvasási sebesség rendben van rajta
nálam volt már rengeteg memkari fajta
Sandisk Ultra2 a legjobb akár hogy nézzük
a Sandisk Extreme3-4-5 az Eisa díjat is nyert
de az sztem irreálisan drága
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Hogy értsd: nagyhátú és kishátú TV-n is lehet ilyen csati
Hogy értsd: a TV kábellel tv-n lehet PSPz-ni, nem értem a kérdésed.