40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • MaSzKa
    2760ft
  • MaSzKa
    az BandiT :P
  • TrIp
    speedshop meg planar.hu
  • MaSzKa
    hol?
  • Banyapapa
    joféle akciojáték.
    idejére nem emlékszem,összes mellékküldit nem csináltam meg.
  • TrIp
    találtam hazai forgalmazót is. de csak úgy adják az átalakitót hogy van hozzá kárta is. 2500től 4000ig. így már kicsit sokallom mondjuk. speedshopnál néztem
  • Gideon Wieth
    és akkor az biztos h menni fog ? Mert akkor visszaviszem a boltba a kártyát és visszakérem a pénzt.
  • jaszy
    Bóltban 12.000 ért.
  • MaSzKa
    visszaolvasol és megtudod

egyébként digitalmix.hu és sandisk
  • Gideon Wieth
    hol lehet akkor normális eredeti 4 gigás kártyát venni?
  • Gideon Wieth
    kurvajó :S mindenhol ahol néztem ilyet adtak ... :S
  • MaSzKa
    átalakító olyan van valakiek?

microsd ms duo?

sebesség?
  • MaSzKa
    Sony 4 gigabyte Memory Stick pro duo high speed

ilyen kártyát a sony hivatalosan se gyárt eredetibe se
  • TrIp
    szerintem veszel egy 8gigás sandisk microsdt a digitalmix.hu-n
    meg szerzel egy pro duo adaptert hozzá. nem fog akadni semmi, gyorsabb mint a hamis produo, és használhatod az sd-t másban is..
  • KILLER2
    Nekem nagyon bejött. Csak nem túlzottan RPGs. Játékidejét nem tudom.
  • tarti19
    nekem is konzolboltban vett hamis 4G-s memory stickem van:) GOW az néha beröccen majd megy rendesen:P ennek viszont örülök:P
  • Tinman #31716
    Nem jóféle?
    Gametime mennyi?
  • Gideon Wieth
    a FAQ-ban van leírva ne engem basszá le kérlek :) Sony 4 gigabyte Memory Stick pro duo high speed ---és ott díszeleg alul jobb oldalt egy magicGate felirat... Télleg hamis mert unkrown de akkor hol vegyek olyan memkarit ami jó is ???hm??? A faqban az van írva hogy 3.80as firmwaretól felfelé nem kezeli jól a gép a 4 ill 8 gigás kártyákat. ezért kértem h segítsetek h mi van
  • MaSzKa
    micsoda?
    te vettél gagyit nem a sony cseszte el

nekem semmibajom se volt Sandisk Ultra 2 4gb 10MB/s és 15MB/s -osom van
    17eft volt most kapni 7500Ft-ért is 10év garival 8MB/s írás psp-be
  • Banyapapa
    azt az ff:cc-t nem várd nagy rpg-nek,me aztán nagy kopp lesz.
  • Gideon Wieth
    azért valaki aki a patchről tud valamit majd szóljon :)
  • Gideon Wieth
    jó hát mondjuk a bolt mondta h cseréli a 4 gigásat ha nem megy.
    csak most érted
    ez a gondom hogy ha az se megy akkor mi van...
    meg a kártya kinézetre full eredetinek tünik /csak unkrown van ugye// sony magicgate 2 giga high speed pro duo meg 4gigás is ugyanez és előttem bontották fel őket :) de majd holnap visszaviszem azt meglátjuk mi lesz :)
  • KILLER2
    Azt nem tudom, nekem nem volt ilyen gondom. Szerintem így jártál, hogy más mit mond majd erre és hogy hogyan kell patchelni, azt már nem tudom.
  • Gideon Wieth
    A faqban azt írták hogy a sony kúrta el a kártyák kezelését. És valamilyen patchel lehet megoldani...
  • KILLER2
    Szerintem semmit. Hamis a kártya. Asszem, hogy a hamisaknál pont az a szar, hogy 2GBig minden rendben van, de afelett már vagy megy vagy nem.
  • Gideon Wieth
    Értem de nem tudnátok segíteni hogy mit kéne csinálni hogy menjen a 4 gigás kari rendesen ?
  • KILLER2
    Ez azt jelenti, hogy a fájl nem létezik.
  • Gideon Wieth
    lécci segítsetek a karival. Letöltöttem ezt a patch-t amit psphungary-n írtak. elindítottam de azt írta hogy a mittomén milyen file amit patchel doesn't exist. ez jó vagy nem ? :D
  • MaSzKa
    olvass vissza

a hamis szar így jártál :D
  • Tinman #31703
    Na igen ez a baj... én meg eléggé RPG, jRPG fan vagyok és szépen fogyatkoznak DS-en, gondolnom kell a jövőre. :-)
    De ezen a platformon max 4 RPG van ami érdekel.
  • KILLER2
    Én meg újabban a DSt hanyagolom és a PSPt nyomizom. Ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik jobban. Nekem bejönnek a PSPre írt játékok. Újabban pl Burnout Legendset tolom orrba szájba, nagyon ott van a játék. Meg az FF CC is nagyon jó, bár azt még nem fejeztem be. Én nem vagyok nagy RPG kedvelő.
  • Tinman #31701
    He-he, nem is tudtam, hogy te is :-))))

Köszi, de akkor már egy picit drágábban a FF CC pakk.

Nekem igazából csak FF CC miatt kellene és találtam egy boltot, ahol 45-ből megúsznám ezt a csodás pakkot.

De a játékok?
    HÁÁÁÁÁÁÁT :-S
    Ami úgy FF-n kívül érdekel, az kb. 3 játék... nagyon át kell ezt még rágnom.
    DS-re annyi jó játék van /GBA kompatibilitás egyszerűen priceless/, hogy szinte mellbevágott, hogy PSP-re az én ízlésemnek mennyire nincs.
  • Gideon Wieth
    meg a patch-et honnan lehet megszerezni ? A faq-s link nem jó
  • Gideon Wieth
    a másik kérdésem, hogy nekem mind kettő kártya elvileg hamis.///és mindkettőt rendesen legális boltban vettem./// de a 2 gigás pl müxik rendesen egyenlőre. Nagyon gáz hogy hamis a kártya vagy van valami hátránya is ? :)
  • vamisten
    Tinman:

Én itt és ezt vettem, teljesen korrekt hely, futár hozta a megbeszélt időben, számla, gari papír kiállítva ahogy kell.

http://www.konzolokszervize.hu/product.php?id=590

Jah, és DS mellé bőven megfér, sok jó játék van rá, és még akár a Diablo 1 is megy rajta (bár ahhoz okosítani kell...)
  • Gideon Wieth
    sziasztok
    Vettem egy 4 gigás kártyát PSP-hez. 3.80as firmwarem van. A kártya meg nem müxik. Első nap minden ok volt vele. Második nap benyomtam, azt mondta a kártyán nincs adat, rá 10 percre meg a kártyát se érzékelte. Most akkor elvileg ez a patch kell és menni fog ?? :)
  • Banyapapa
    dehát ö is azt irta.
  • Prince of Máté
    Nem így megy ez...
    Hiába van eredetid, csak CFW-vel tudod futtatni!
  • Tinman #31694
    Na de srácok... nekem LEGÁL, EREDETIBEN van pár PS1 címem, azokat szeretném rátenni.
    Ehhez csak okosított fw kell és elvileg mehetne a cucc, gyakorlatban meg azt látom, hogy hát ez sem megy, meg az sem megy. :-(
  • Prince of Máté
    Akkor nem segíthetek