40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31732 2760ft -
#31731 az BandiT :P -
#31730 speedshop meg planar.hu -
#31729 hol? -
#31728 joféle akciojáték.
idejére nem emlékszem,összes mellékküldit nem csináltam meg. -
#31727 találtam hazai forgalmazót is. de csak úgy adják az átalakitót hogy van hozzá kárta is. 2500től 4000ig. így már kicsit sokallom mondjuk. speedshopnál néztem
-
#31726 és akkor az biztos h menni fog ? Mert akkor visszaviszem a boltba a kártyát és visszakérem a pénzt. -
#31725 Bóltban 12.000 ért. -
#31724 visszaolvasol és megtudod
egyébként digitalmix.hu és sandisk -
#31723 hol lehet akkor normális eredeti 4 gigás kártyát venni? -
#31722 kurvajó :S mindenhol ahol néztem ilyet adtak ... :S -
#31721 átalakító olyan van valakiek?
microsd ms duo?
sebesség? -
#31720 Sony 4 gigabyte Memory Stick pro duo high speed
ilyen kártyát a sony hivatalosan se gyárt eredetibe se -
#31719 szerintem veszel egy 8gigás sandisk microsdt a digitalmix.hu-n
meg szerzel egy pro duo adaptert hozzá. nem fog akadni semmi, gyorsabb mint a hamis produo, és használhatod az sd-t másban is.. -
#31718 Nekem nagyon bejött. Csak nem túlzottan RPGs. Játékidejét nem tudom. -
#31717 nekem is konzolboltban vett hamis 4G-s memory stickem van:) GOW az néha beröccen majd megy rendesen:P ennek viszont örülök:P -
#31716 Nem jóféle?
Gametime mennyi? -
#31715 a FAQ-ban van leírva ne engem basszá le kérlek :) Sony 4 gigabyte Memory Stick pro duo high speed ---és ott díszeleg alul jobb oldalt egy magicGate felirat... Télleg hamis mert unkrown de akkor hol vegyek olyan memkarit ami jó is ???hm??? A faqban az van írva hogy 3.80as firmwaretól felfelé nem kezeli jól a gép a 4 ill 8 gigás kártyákat. ezért kértem h segítsetek h mi van -
#31714 micsoda?
te vettél gagyit nem a sony cseszte el
nekem semmibajom se volt Sandisk Ultra 2 4gb 10MB/s és 15MB/s -osom van
17eft volt most kapni 7500Ft-ért is 10év garival 8MB/s írás psp-be -
#31713 azt az ff:cc-t nem várd nagy rpg-nek,me aztán nagy kopp lesz. -
#31712 azért valaki aki a patchről tud valamit majd szóljon :) -
#31711 jó hát mondjuk a bolt mondta h cseréli a 4 gigásat ha nem megy.
csak most érted
ez a gondom hogy ha az se megy akkor mi van...
meg a kártya kinézetre full eredetinek tünik /csak unkrown van ugye// sony magicgate 2 giga high speed pro duo meg 4gigás is ugyanez és előttem bontották fel őket :) de majd holnap visszaviszem azt meglátjuk mi lesz :)
-
#31710 Azt nem tudom, nekem nem volt ilyen gondom. Szerintem így jártál, hogy más mit mond majd erre és hogy hogyan kell patchelni, azt már nem tudom. -
#31709 A faqban azt írták hogy a sony kúrta el a kártyák kezelését. És valamilyen patchel lehet megoldani... -
#31708 Szerintem semmit. Hamis a kártya. Asszem, hogy a hamisaknál pont az a szar, hogy 2GBig minden rendben van, de afelett már vagy megy vagy nem. -
#31707 Értem de nem tudnátok segíteni hogy mit kéne csinálni hogy menjen a 4 gigás kari rendesen ? -
#31706 Ez azt jelenti, hogy a fájl nem létezik. -
#31705 lécci segítsetek a karival. Letöltöttem ezt a patch-t amit psphungary-n írtak. elindítottam de azt írta hogy a mittomén milyen file amit patchel doesn't exist. ez jó vagy nem ? :D -
#31704 olvass vissza
a hamis szar így jártál :D -
#31703 Na igen ez a baj... én meg eléggé RPG, jRPG fan vagyok és szépen fogyatkoznak DS-en, gondolnom kell a jövőre. :-)
De ezen a platformon max 4 RPG van ami érdekel. -
#31702 Én meg újabban a DSt hanyagolom és a PSPt nyomizom. Ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik jobban. Nekem bejönnek a PSPre írt játékok. Újabban pl Burnout Legendset tolom orrba szájba, nagyon ott van a játék. Meg az FF CC is nagyon jó, bár azt még nem fejeztem be. Én nem vagyok nagy RPG kedvelő. -
#31701 He-he, nem is tudtam, hogy te is :-))))
Köszi, de akkor már egy picit drágábban a FF CC pakk.
Nekem igazából csak FF CC miatt kellene és találtam egy boltot, ahol 45-ből megúsznám ezt a csodás pakkot.
De a játékok?
HÁÁÁÁÁÁÁT :-S
Ami úgy FF-n kívül érdekel, az kb. 3 játék... nagyon át kell ezt még rágnom.
DS-re annyi jó játék van /GBA kompatibilitás egyszerűen priceless/, hogy szinte mellbevágott, hogy PSP-re az én ízlésemnek mennyire nincs. -
#31700 meg a patch-et honnan lehet megszerezni ? A faq-s link nem jó -
#31699 a másik kérdésem, hogy nekem mind kettő kártya elvileg hamis.///és mindkettőt rendesen legális boltban vettem./// de a 2 gigás pl müxik rendesen egyenlőre. Nagyon gáz hogy hamis a kártya vagy van valami hátránya is ? :) -
vamisten #31698 Tinman:
Én itt és ezt vettem, teljesen korrekt hely, futár hozta a megbeszélt időben, számla, gari papír kiállítva ahogy kell.
http://www.konzolokszervize.hu/product.php?id=590
Jah, és DS mellé bőven megfér, sok jó játék van rá, és még akár a Diablo 1 is megy rajta (bár ahhoz okosítani kell...) -
#31697 sziasztok
Vettem egy 4 gigás kártyát PSP-hez. 3.80as firmwarem van. A kártya meg nem müxik. Első nap minden ok volt vele. Második nap benyomtam, azt mondta a kártyán nincs adat, rá 10 percre meg a kártyát se érzékelte. Most akkor elvileg ez a patch kell és menni fog ?? :) -
#31696 dehát ö is azt irta. -
#31695 Nem így megy ez...
Hiába van eredetid, csak CFW-vel tudod futtatni! -
#31694 Na de srácok... nekem LEGÁL, EREDETIBEN van pár PS1 címem, azokat szeretném rátenni.
Ehhez csak okosított fw kell és elvileg mehetne a cucc, gyakorlatban meg azt látom, hogy hát ez sem megy, meg az sem megy. :-( -
#31693 Akkor nem segíthetek