PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyáltalán nem szaggat csodálkoztam is rajta.Most is azzal játszottam.
Prince of Máté
Ezeket minde feltételesben írtam!
Egyébként a GTA VCS sem akadozik, ha gyorsan mész kocsival?
A legnagyobb jelenlegi kártya PSP-be a 8 gigás, van már 16 gigás is, de még nem támogajta.

Érdekes de szerintem hülyeség látszik hogy bele van szerkesztve, viszont van 32GB-s memókari de az SD HC kártya
érdekes nekem is ugyanez a hamisítvány van és nem szaggat a játék és 1,9GB a mérete
Ezt nézzétek!
A SONY mióta gyárt 32gb-os memkarikat? Vagy csak valaki profin megszerkeztette... Egy Taiwani oldalon találtam a címére sajnos már nem emlékszem valami memi.irity.twii.net vagy vmi ilyesmi volt. Kerestem mindenhol a gúgliban yahoon de csak találgatások vannak vagy összekombinált képcímek... csak gondoltam megosztom....
pontosan
Prince of Máté
Már leírták hogy hamis...
Egyébként lehet hogy abból a 2 gigából csak 1 giga használható, mert FAKE, és a játékok akadozhatnak rajta!

MaSzKa
ez hamis

használni tudod ameddig müködik ez lehet 1 hónap vagy 2év is

a játékok nem szagatnak de a karira másolni 3-4x több idõ másolni valamit 7perc helyett pl 21perc

gari erre nincs! nem éri meg manapság

mert Sandisk Pro Dou Ultra2 4GB-os 8400Ft 10év garival ajándék átalakítóval lehet kapni 1500Ft-ért meg bárhova kiszállítják 1 hónapon belül digitalmix.hu

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ha nem olyan gagyi! Nekem volt ugyanilyen 2gbosom.... hamis volt, én is vaterán vettem viszont õ kiírta h 100% origi. megajándékoztam 1 negatívval, kicseréltek egy 2gigás origi nem highspeedesre. aztán hamar túladtam azon a kártyán... de ez már más történet
NEOreg3
ha szerencséd van nem fog elromlani és nem fognak vele szaggatni a játékok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ha a csávó azt írta h eredeti vagy made in japan meg 100% origi.... haonlók akkor szerintem reklamálhatnál...
Válasz:hamis!
Nem tudom hogy mi történhet. akinek van az majd megmondja itt a fórumon(leírja)
Sziasztok vettem a Vaterán egy sony pro duo high speed karit a PSP-m azt írja rá UNKNOWN akkor most ez hamisított? ha hamisított mi bajom lehet vele? (lassabb játékok fagy vagy jó ez is igazából mind1 hamisított e vagy nem)

5c0rp330n
h*** -> ez hülye akart lenni? ilyen szót ne csillagozzunk már ki.. használt vételben mindenképpen van kockázat, ha nincs peched, akkor tényleg azért adja el, mert megunta/gyorsan pénz kell neki és nem azért, mert nagyobb baja van.

ilyen belsõ dolgokra gondoltam,h. csak 2-3 órára élesztették-e fel, nem nagyon merek használtat venni mer pl. 2 hét után ki az h*** aki eladja?

Xbox360,PSP

5c0rp330n
hogy mennyire van szanaszéttörve a kijelzõ, megvan-e az umd fedél, hasonló apróságok nem árt, ha megvannak

roszul tettem fel a kérdést,a psp-n hol lehet?
meg ha használtan veszem mit kell rajta megfigyelni?

Xbox360,PSP

Prince of Máté
wikipedia

hol lehet megnézni mikor lett forgalomba hozva 1 psp?

Xbox360,PSP

Prince of Máté
Hát pont elég, egy full UMD-re, amibõl nincs kivéve semmi...
Persze ha azt átrakod CSoba, plusz külföldi nyelvek kivételével le lehet szelni belõle akár 1 gigát is.

tarti19
2G-s kari elég egy psp-hez?😄 mert annyival kapom majd mega kicsikét és nagyobbra nem igen szándékozok váltani...

Bizony!<#nyes><#eplus2>[#eplus2
Prince of Máté
Te nem fogod mert eladod<#eplus2>
Bezzeg mi PSP tulajok... Bármit nyomhatunk!

én meg majd Halo 3-at meg az UT3-at fogom PSP-n tolni
én meg amikor CoD4 multizok<#wink>
5c0rp330n
ha gondolod, csinálok neked olyan videót, ahol Crysis fut rajta, maximum beállításokkal.

akkor nem csak én vettem észre ezeket a dolgokat.... 😄
CaviaR
Jaja pontosan 😊
Látszik, hogy miután lemegy a logo, ott van a vágás, köv pillanatban meg már messzebbrõl is van a psp, és a tökrözõdés is odébbugrik a képernyõn. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

és ha jól megnézed ott a 16:9es csík... ráadásul azt sem mutatja hogy nyomná a gombokat....
Úgy van hogy ez egy összevágott videó. Ha jól megnézed, amikor elsötétül a pspnek a képernyõje van 1 kis pause. Aztán pcrõl felvették valami cuccal pl.: fraps vagy ilyesmi, aztán a videót rányomták a psp-re és megy a kamu gombnyomogatás stb... nem nagy cucc... ilyesmit mi is csináltunk még régebben a haverokkal ökörségbõl és nagyon jó lett... mi a TES obliviont "csináltuk meg" psp-re 😄 meg a motogp2007-et 😄 San Andreas-t.... De az már régen volt.
vixo
akkor ez hogy van?:

http://youtube.com/watch?v=Ppr7ULw-zS4

itt a resident evil 4et tolják psp-n,ami tudtommal ps2re meg pcre jött ki,pspre nem adtak ki re játékot.

hát volt 1 fostalicska 2gb "EREDETI" hájszpíd😄
Nah azon akadt a játék mint az állat
5c0rp330n
már csak az lenne a szép, ha akadnának rajta a dolgok 😊 itt célhardver van, ez nem pc.

mármint az én kártyám<#idiota>

Bocsi a duplapostért!/apro]
Most kaptam 1 ilyen gyönyörûséget<#idiota>:
Nagyon jó, semmi nem akad rajta. Amcsi e-bayrõl vették. És hála istennek nem hamisítvány. Bár már ismerõsöm vett 10$-ért Sony 8gb-ot. És láss csodát hamis. (Késõbb nézte mikor már leütötte hogy hong-kongi csávesztól vette.<#falbav><#guluszem1>) MagicGate supported (vagy mi<#idiota>) nemtudom hogy hogy kell írni, de értitek remélem<#smile>Szóval ha e-bayen tervezel venni karit alaposan meg kell nézni mert sok a hamisítvány de jót is ki lehet fogni(nagyon jókat)
5c0rp330n
hát persze! hogy nem.

Persze! Felveszed videóra utána meg lejátszod PSP-n, vagy ha a teljes játék kell ráteszed a MS-re iso-ba (gondolom játszani nem akarsz vele csak rátenni). <#idiota><#idiota><#idiota>

NEOreg3
nem lehet, max PS1-es játékokat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vixo
hi all!

psp-re ps2 illetve pc játékokat lehet felrakni???
Hai gen,hogy?
elõre is thx a helpet!

Egyébként pedig egy psp (és minden más is) annyit ér amennyit hajlandó vagy érte fizetni. Ha neked megér 38-at vedd meg! Ha 45-öt is megér neked akkor vegyél 45-ért. Ennyi.
Az a baj! hogy! vak is vagy! mert ugyanezt! a kérdést feltetted! a #29596 hozzászólásban! és válaszoltak! is! rá a #29597-ben!!!
NEOreg3
psp-t! azt neked nem! ajánlom! nincs rajta! felkiáltójel!

Prince of Máté
Nyugi! ez! fórum! nem chat!

egy leendõ psp tulajjal!

Xbox360,PSP

hátha ez mindenkinek jól esik csialjatok nyugodtan!

Xbox360,PSP

5c0rp330n
de azért a felkiáltójel befigyel a végén 😊 a mondattagolásodról nem is beszélve. nem szívesen lennék az msn partnered hallod.

Elnézést,ritkán fórumozok.ez az msn negatív hatása azért el kellne az a help!

Xbox360,PSP

Prince of Máté
Már csak azért sem segítek, mert bassza a szemem az a sok felkiáltójel!

Helo!annyit szeretnék! kérdezni! h. mennyiért érdemes! venni psp! mert én tudok! 35-38-ba úgyh. mennek a szedett játékok??? ez megéri!?

Xbox360,PSP

5c0rp330n
egyébként telómba mostanában vettem microSD kártyát, ez egy 8 gigás Sandisk. méretben töredéke a memstick-nek, 15MB/s-el írom, 18MB/s-el olvasom 😊 ahhoz képest, hogy telóba szánták, bünteti a fényképezõkbe szánt kártyákat is. ráadásul 11k volt csak.