PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl mit szólnál, ha egyszerûen felrobbanna játszás vagy töltés közben?
és ha óránként tölthetnéd újra mert lemerül?
hozzá nem értõk inkább ne linkelgessenek semmit, mert egy láma százat csinál!
#29748: igazábol attol, hogy valami utángyártott, attol nem feltétlenül szar..vagy azért mert kínbáan gyártják.. manapság a mûszaki cikkek, és ruhák erõs 90%-a kínában, és a távolkeleten készül, nemtudom miabajod velük..
A kötözködéseidbe meg szarok bele😛
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
PSN: berghold
Sztem nem ilyen szar utángyárottat akar venni, ami még az alapnál is gyengébb.
2. Akkor itt van 1 BELFÖLFRÖL az uraságnak..:
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ebay-n kerestem neked egy akkut psp-hez😊
ez lenne az ha segítség kell ebay-hez írj, vagy msn: lakatos_alex
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Ridge Racer 2
NFS Most Wanted
F1 2006
Burnout Dominator
Grand theft auto Vice city Stories
Mindegyikhez meg van a tok és a könyvecske 😛.
Egyben 10000ft + posta ,priviben lehet érdeklõdni !
PS3/X360 user: Infernohun
eddig az összes közül itt voltak a legrendesebbek az emberek de látom itt is megy az oltás
csak nem menjen ét a pc-s játékoknak leáldozott fajta 5 ember beszél a többi ki van utálva stílusba
az viszont igaz hogy ide azért jöjjenek az emberek mert van nekik psp-jük vagy szeretnének és ne azért hogy elmondják mennyire szar mert kicsit sem érdekel minket
de komolyan a trabi találkozóra sem mész el hogy ott ól beszólj mindenkinek hogy mennyire szar az autójuk
agyon is vernének 😊
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Szóval úgy tûnik csak ti vagytok ilyen ultra-kényes sony fanboy-ok
menj be egy manchester topicba és szóld le a csapatukat, dícsérd a chelsea-t.
menj be egy nokia topicba és dícsérd a sony ericssont.
menj be egy black metal topicba és istenítsd a feka rappet.
miért is ne?
"Moderálási alapelveink
<...>
Hozzászólások törlése:
<...>
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások."
egy moderátor nem olyan, mint egy diktátor, nem adhat mindennek helyet, vannak általános szabályok, amiket be kell tartani. mellesleg az, hogy most nincs itt, nem jelenti azt, hogy ennek helyet adna, ami itt most folyik. és az, hogy off volt, még hagyján. a rivális konzolok dicsérésérõl volt szó a psp-vel szemben. kb a topic alapelve kérdõjelezõdött csak meg.
ki buzizott le kit? a komment végén, ahova mutatsz, található egy kis jel
és ki fenyegetõzik a moderátor haverjaival?
NEO: ebben azért ne maradjunk 😊 az a wii valóban pofátlanul drága ahhoz képest, hogy mit tud, de én még így is többre tartom, mint a suxxboxot.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vagy nem ezt kell cáfolnom? o_O
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
és vszeg el is cserélem <#smile>#smile>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
igen, irigy vagyok a suxxboxosokra, hogy én sosem kaphatok RRoD-t, miközben játszok, hogy az én konzolom nem olyan zajos, nem karcolja a lemezeket, nem füstöl el, nem kell havidíjat fizetni. meg a wii-re is irigy vagyok, hogy nem játszhatok 10 éves ps2-nél szarabb grafikával egy közel ps3 árú konzolon. kurva irigy vagyok, látszik?
Ti tényleg ennyi irigyek vagy nyomik vagytok? <#confused>#confused>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
akkor ezentúl legyen szabály: ebben a topicban NE kerüljön szóba se a nintendo se a microfos konzolja, csak abban az esetben, hogyha egy psp-s mondanivalóhoz feltétlenül meg kell említeni õket. és ha már elõkerülnek, ne dicsérjük egyiket sem, egyrészt mert annak megvan a maga helye másrészt mert nincs rajtuk semmi dicsérnivaló, mert mind egy SZAR.
egy példa a helytelen használatra:
-holnap eladom a psp-met, mert elegem van már belõle, és veszek egy x360-at -><#bdead>#bdead>
egy példa a helyes használatra:
-ez a psp qrvajó, ez a GoW meg Crisis Core jobb címek, mint a suxxbox és nincsendó összes címe együttvéve! -> <#eljen>#eljen>
De ha X360-at akarsz venni, akkor vedd a szó szoros értelmében 😊
A
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(