40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • klikker
    vki??
  • Tinman #31971
    Detto, csak 8 hónap -szünetmentesen van- és Edimax és nem Linux alapú és 3 év garral adták és 7k volt csak :-D
  • kisgabo
    linksys wrt54gl messze veri a noném szarokat. ( cca 13k )

linux alapú firmware, nálam non stop 6 hónapja megy, semmi reset. ds, pda, psp, pikk pakk konfigurálható.
  • klikker
    sziasztok, lenne egy olyan kérdésem h psp slim-en is csak simán lelehet pattitani az analog pad-ot? tehát csak elkezdem huzni felfelé és kijön..? Mert akarok hozzá venni uj fajta analog padot amit jobban lehet mozgatni.. helpet előre is kösz!!!!
  • 5c0rp330n
    elég jó márka, talán a legjobb, ha wifi routerről van szó, de ebben az árkategóriában nem vagyok benne biztos, hogy kiemelkedne a többi noname-től, állítólag vannak rosszabb szériái neki is. nemtom, hogy ez a konkrét modell mennyire korrekt.
  • S8DJ
    legalább is én a Linksys-t ajánlom
  • S8DJ
    ha ezt megveszed akkor igen
  • 5c0rp330n
    amelyik támogat 802.11b protokollt, azzal tudod használni a psp-t elvileg..
  • Gomber
    Császtok!
    Lenne egy kérdésem! Ha ezek közül megveszem valamelyiket akkor a psp-mel rátudok kapcsolodni a netre?
  • Amat
    nyál? nem a pixelhiba amikor 1 kis pixel (pontocska) fehéren világit mindig álltalában feketén érezhető...Ja még lenne egy kérdésem : MAX POWER X5 BATTERY PACK (gyárto:dragon) aksit -tapasztalat szerint- lehet pandorázni?(Mert ugy olvastam hogy egyes utángyártott aksikat nem lehet.. )
  • PSPeti
    Én most Valentino Rossi-sat, De előző héten PS3-masat...
  • The Protector
    a pixelhiba mi?egy ki pontban elszineződés mintha nyál lenne rajat?
  • PoisonChihuahua
    Támogatott formátumok

Használni kéne a Google-t....
  • kisgabo
    van tippetek, az xvid4psp proggim eleinte szárnyalt, de most szánalmasan lassan kódol... valami gány van.

jahm, psp csak mp3 at jáccik le?
  • KILLER2
    Tutira egy alreg.
  • Anubys
    Hát barátom, ezért érdemes volt regisztrálnod... :p
  • PoisonChihuahua
    Mi történt?
  • S8DJ
    jaja
  • Amat
    warez, de legalább jo warez...
  • MaSzKa
  • S8DJ
  • xzzz
    moderálva]
  • shenmuedc #31950
    Windows XP témát. Nem mintha nagy microsoft fan lennék de tetszenek az ikonok.
  • Amat
    Ma már csak slimet tudsz venni ára 40.000-50.000 ig terjed aszt hiszem,
    mire kell de figyelni? Hát h van modod kiprobálni akkor mindenképpn a pixelhibára és persze arra hogy NE TA-088 V3 alaplaplegyen benne persze csak akkor fontos ha flashelni akarsz igy hirtelen csak enyi
    jutotteszembe....
    ja egyébként ki milyen témát használ???
  • The Protector
    Hy.PSP-t tervezek venno.semmit sem tudok róla.1x játszottam vele és nagyon tetszett.Mennyibe fájna egy ijen kis gép.És mire kell odafigyelnem.nem akarom h problémám legyen vele,.De nem értek semmit sem a leírásokból.Vki elmagyarázná?
  • Kokesz02
    kijelzője karcos, de használat közben észrevehetetlen. Új analóg van benne, 30eft reális ár.
  • MaSzKa
    ?ft-ért állapot?
  • Kokesz02
    Sziasztok, fat psp eladó, töltő, gyári filc tok, törlőkendő és egy 4g SanDisk UltraII.
  • PSPeti
    Luxor 2, (ott nem kell olvasni vmi sokat) De nemsoká' jön a loco roco 2!
  • KILLER2
    Én most a Megaman Maverick Hunter Xel próbálkozok. Az a helyzet, hogy az összes elérhető pálya közül egyet sikerült megnyernem. Ti próbáltátok már? Szerintem túlzottan nehéz és nagyon el is cseszi a játékmenetet, hogy ha megölsz egy ellenséget akkor ha kikerül a látómeződből az a hely, ahol volt, akkor rögtön megint ott lesz. Na most ez helyenként borzalmasan idegesítő és teljesen ellehetetleníti a játékot szerintem. Mindemellett a pályák is nagyon rövidek.
  • shenmuedc #31942
    Lehet hogy (és ez több mint valószínű:-)) én vagyok szerencsétlen, de ezzel a dj max játékkal az első nótát legkönnyebb fokozaton is 10 próbálkozásra csináltam meg. A többivel 10 másodpercig játszottam. Pedig imádom a ritmusjátékokat meg menni is szoktak ,de ezt nem tudom kinek csinálták.
  • 5c0rp330n
    sok dolgot azért nem kell ott elolvasni :)
  • PoisonChihuahua
    DJ Max Portable 1-2.
  • TrIp
    az nem lesz jó. szerinte az már nem játék hogyha el kell olvasnia valamit :)
  • PSPeti
    PataPon-t ajánlom!
  • Hixer
    én ezeket jáccom úgy mindig:

Metal Slug Anthology
    Naruto: Ultimate Ninja Heroes
  • TrIp
    milyen játékokkal tudtok játszani? mert én hiába nyomtam a bnőm kezébe a psp-t a locoroco-n kívül más nem kötötte le. azt meg hamar végigvitte. sajnos....
  • Amat
    hát igen ezt anyira felkináltam hogy le kellett csapni..
  • Prince of Máté
  • MaSzKa
    és psp nélkül nem tudsz játszani a barátnőddel????