40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
klikker #31972 vki?? -
#31971 Detto, csak 8 hónap -szünetmentesen van- és Edimax és nem Linux alapú és 3 év garral adták és 7k volt csak :-D -
#31970 linksys wrt54gl messze veri a noném szarokat. ( cca 13k )
linux alapú firmware, nálam non stop 6 hónapja megy, semmi reset. ds, pda, psp, pikk pakk konfigurálható. -
klikker #31969 sziasztok, lenne egy olyan kérdésem h psp slim-en is csak simán lelehet pattitani az analog pad-ot? tehát csak elkezdem huzni felfelé és kijön..? Mert akarok hozzá venni uj fajta analog padot amit jobban lehet mozgatni.. helpet előre is kösz!!!! -
#31968 elég jó márka, talán a legjobb, ha wifi routerről van szó, de ebben az árkategóriában nem vagyok benne biztos, hogy kiemelkedne a többi noname-től, állítólag vannak rosszabb szériái neki is. nemtom, hogy ez a konkrét modell mennyire korrekt. -
S8DJ #31967 legalább is én a Linksys-t ajánlom -
S8DJ #31966 ha ezt megveszed akkor igen -
#31965 amelyik támogat 802.11b protokollt, azzal tudod használni a psp-t elvileg.. -
#31964 Császtok!
Lenne egy kérdésem! Ha ezek közül megveszem valamelyiket akkor a psp-mel rátudok kapcsolodni a netre? -
Amat #31963 nyál? nem a pixelhiba amikor 1 kis pixel (pontocska) fehéren világit mindig álltalában feketén érezhető...Ja még lenne egy kérdésem : MAX POWER X5 BATTERY PACK (gyárto:dragon) aksit -tapasztalat szerint- lehet pandorázni?(Mert ugy olvastam hogy egyes utángyártott aksikat nem lehet.. ) -
PSPeti #31962 Én most Valentino Rossi-sat, De előző héten PS3-masat... -
#31961 a pixelhiba mi?egy ki pontban elszineződés mintha nyál lenne rajat? -
#31960 Támogatott formátumok
Használni kéne a Google-t.... -
#31959 van tippetek, az xvid4psp proggim eleinte szárnyalt, de most szánalmasan lassan kódol... valami gány van.
jahm, psp csak mp3 at jáccik le? -
#31958 Tutira egy alreg. -
#31957 Hát barátom, ezért érdemes volt regisztrálnod... :p -
#31956 Mi történt? -
S8DJ #31955 jaja -
Amat #31954 warez, de legalább jo warez... -
#31953 -
S8DJ #31952 -
xzzz #31951 moderálva] -
#31950 Windows XP témát. Nem mintha nagy microsoft fan lennék de tetszenek az ikonok. -
Amat #31949 Ma már csak slimet tudsz venni ára 40.000-50.000 ig terjed aszt hiszem,
mire kell de figyelni? Hát h van modod kiprobálni akkor mindenképpn a pixelhibára és persze arra hogy NE TA-088 V3 alaplaplegyen benne persze csak akkor fontos ha flashelni akarsz igy hirtelen csak enyi
jutotteszembe....
ja egyébként ki milyen témát használ??? -
#31948 Hy.PSP-t tervezek venno.semmit sem tudok róla.1x játszottam vele és nagyon tetszett.Mennyibe fájna egy ijen kis gép.És mire kell odafigyelnem.nem akarom h problémám legyen vele,.De nem értek semmit sem a leírásokból.Vki elmagyarázná? -
#31947 kijelzője karcos, de használat közben észrevehetetlen. Új analóg van benne, 30eft reális ár. -
#31946 ?ft-ért állapot? -
#31945 Sziasztok, fat psp eladó, töltő, gyári filc tok, törlőkendő és egy 4g SanDisk UltraII. -
PSPeti #31944 Luxor 2, (ott nem kell olvasni vmi sokat) De nemsoká' jön a loco roco 2! -
#31943 Én most a Megaman Maverick Hunter Xel próbálkozok. Az a helyzet, hogy az összes elérhető pálya közül egyet sikerült megnyernem. Ti próbáltátok már? Szerintem túlzottan nehéz és nagyon el is cseszi a játékmenetet, hogy ha megölsz egy ellenséget akkor ha kikerül a látómeződből az a hely, ahol volt, akkor rögtön megint ott lesz. Na most ez helyenként borzalmasan idegesítő és teljesen ellehetetleníti a játékot szerintem. Mindemellett a pályák is nagyon rövidek. -
#31942 Lehet hogy (és ez több mint valószínű:-)) én vagyok szerencsétlen, de ezzel a dj max játékkal az első nótát legkönnyebb fokozaton is 10 próbálkozásra csináltam meg. A többivel 10 másodpercig játszottam. Pedig imádom a ritmusjátékokat meg menni is szoktak ,de ezt nem tudom kinek csinálták. -
#31941 sok dolgot azért nem kell ott elolvasni :) -
#31940 DJ Max Portable 1-2. -
#31939 az nem lesz jó. szerinte az már nem játék hogyha el kell olvasnia valamit :) -
PSPeti #31938 PataPon-t ajánlom! -
#31937 én ezeket jáccom úgy mindig:
Metal Slug Anthology
Naruto: Ultimate Ninja Heroes -
#31936 milyen játékokkal tudtok játszani? mert én hiába nyomtam a bnőm kezébe a psp-t a locoroco-n kívül más nem kötötte le. azt meg hamar végigvitte. sajnos.... -
Amat #31935 hát igen ezt anyira felkináltam hogy le kellett csapni.. -
#31934 -
#31933 és psp nélkül nem tudsz játszani a barátnőddel????