PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy aláírása szerint van neki 😊
Ha a PSN-rõl megveszed a PS1 játékot, letöltöd, akkor megy mindenféle trükközés nélkül.
your choice 😊
engem meg gyõztél
nem is gondoltam erre hogy ilyen van
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSN: berghold
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
feltettem a memkarira az eboot és keys fájlokat de semmi. Nem látja a játékot. Hiába teszem a PSP/Games könyvtárba...Ötletek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Amit adok:
-PSP
-Töltõ
-2GB Memory Stick pro Duo
-USB kábel
-15db játék DVD lemezen
-Magyar használati útmutató
-Tok
-Demo UMD
(doboza is megvan)
37e FT
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
ezek:
bemásolod ahová irta,és indithato is.
" (pl. Gran Turismo 2/1)" ->ezt sem értem igazán, kifejtenéd bõvebben légyszives?
Köszi
Ádám
50km-re senkinek nincs kiütött psp-je=nem tudom átalakítani
2: Hardweresen nem fogom. Nem értek a szétszedéshez..
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ebay-n van olcsón PSP Tool Aksi.
Én vettem egyet, mivel itt szalkán senkinek nincs cfw-s psp-je.. Meg eleve is jol jön egy szervízakku😊
LINK
A csávónak van még 90egynehány, de mostmár 24.99$, de meg lehet kínálni offer-rel is😊
Aki akar vegyen, de jöhetneka vélemények, hogy mien hülyeséget csináltam már megint😄
szeretnék játszani a Gran Turismo 2-vel a PSP-én! Honnan tudok a játékhoz hozzá jutni és átalakitani ugy, hogy vigye a PSP-ém???
köszi
Ádám
Azt akarjátok kihozni így hogy a warez nem is rossz mert akkor legalább senkinek sem fizetsz míg a használt árunál igen?
Érdekes én inkább abban a nézetben gondolkodom hogy ilyenkor eredeti áru van nálam és nem másolt!
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
nincs bevétele minden egyes továbbértékesítés után, csak az elsõ értékseítés után (legyen az ebay, vagy más, amíg új szoftverrõl van szó, persze nem lopott stb)
bár a mértéke változó, továbbra is azt mondom, hogy minden egyes továbbértékesítés HOZZÁJÁRUL ahhoz az elsõ értékesítés utáni jutalékhoz/bevételhez egyébhez!
You agree not to:
<...>
(b) Distribute, lease, license, sell, rent or otherwise transfer or assign this Software, or any copies of this Software, without the express prior written consent of LICENSOR <...>
"
amennyire én tudom, a "sell" és a "re-sell" jogi szempontból megkülönböztetendõ (angol nyelvben), tehát a "sell"-ben nincs benne a használtpiacon való értékesítés, kizárólag arról van szó, hogy újonnan, boltban, végfelhasználónak eladva