PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lambo fan
már ha egyáltalán fenn van a PSN-en a Gran Turismo 2 a PSP-hez...

Lambo fan
aha, nem tudtam hogy van ilyen PSN megoldás is, nah megném, mert fizetek is érte, csak elfusson a PS1 játék a PSP-men..

nem feltétlenül, a PSN store megy PC-s klienssel is!

amúgy aláírása szerint van neki 😊

wordsworth
De kell hozzá egy ps3 is 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

sajnos a warezzal jár a pécé fíling konzolon.

Ha a PSN-rõl megveszed a PS1 játékot, letöltöd, akkor megy mindenféle trükközés nélkül.

your choice 😊

ejha eléggé felkészültél a témában
engem meg gyõztél
nem is gondoltam erre hogy ilyen van

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Banyapapa
de ott van.
Kell hozzá valakitöl aza pandora aksi

nem mondod
35e FT
wordsworth
na menjél innen nagyon gyorsan 😄

Lambo fan
a gyakran ismételt kérdéekbe nincs benn hogy kell downgradelni.

wordsworth
Te még nem ismered a terhes macska, meg a sírásó történetét ugye? <#idiota><#idiota>

Gyakran Ismételt Kérdések

PSN: berghold

Lambo fan
aasszongya jelenleg 3.95-öt használom, nincs szükség frissitésre... igy hogy rekjem fel azt a custom firmwaret? 😞

Lambo fan
ez kezd egyre bonyolultabbá válni hogy játszhassak, tisztára pc feeling,

Lambo fan
há ez jo, nem is engedi felrakni a PSP a custom firmwaret 😊

Lambo fan
ha felrakkom az 3.90 M33-3 firmwaret akkor ugye semmit sem fogok elkurni a PSP-én? Mûködni fog minden?

Lambo fan
és ezt honnan tudom leszedni ?

wordsworth
GYIK felül...

NEOreg3
custom firmware

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lambo fan
cfw- --> ez micsoda?

5c0rp330n
gondolom nem cfw-t használsz...

Lambo fan
nah most megy, most meg ezt irja ki mielõtt elindulna a játék: The copyright protection information is invaiild

Lambo fan
bocsi de nem megy ahogy mondtátok!

feltettem a memkarira az eboot és keys fájlokat de semmi. Nem látja a játékot. Hiába teszem a PSP/Games könyvtárba...Ötletek?

wordsworth
Kell a halálnak a természetbeli fizetség 😄 Nem szeretem fizettségkent 😄

MaSzKa
MaSzKa Segít 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Énvagyokazapád
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy kis természetbeli fizetségért cserébe

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

wordsworth
Szerintem ettõl nem kell félned, de te tudod 😊 Mire itt lesz crisis core... A másik, hogy itt szerintem sok ember van aki segít, ha valamiben elakadsz

nem muszáj konvertálni de akkor kelleni fog 1 progi és h a film felbontása kissebb legyen mint a PSP képernyõjé

Az egy hónapos slim-em 40 k volt, 4 gigás kártyával, és több minden volt hozzá ajándék! Olcsóbban add!<#wilting>
olvasd újra miket írtunk 😊

a warez rossz

MaSzKa kitiltva
drága

Eladó egy fehér színû 8 hónapos Sony PSP-1004,karcmentes állapotban, 3.71 M33-3 FW van rajta + 1.50 kernel addon a homebrew programokhoz.

Amit adok:
-PSP
-Töltõ
-2GB Memory Stick pro Duo
-USB kábel
-15db játék DVD lemezen
-Magyar használati útmutató
-Tok
-Demo UMD
(doboza is megvan)
37e FT
AleXXXXX
mp4

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Lambo fan
avi-t mivé kell konvertálnom?

A saját könyvtárába mindegyiket! A zenét és a képet csak átmásolod, viszont az avi-t konvertálni kell!
Lambo fan
egyébként AVI felmeket, MP3 zenéket és JPG képeket hogyan tudok futtatni a PSP-én? Egyszerûen felmásolom õket a memóriakártyára egy könyvtárba s már indithatóak is?

Lambo fan
kössz

Banyapapa
az átalakitott ps1 játékok (pl:ha ISOban volt vagy cue akarmi párosban),készül el 2 file ami kell (meg régebben,volt még1 de az haszontalan asszem gépkönyveket is átalakitották),és aza két file a eboot,meg a keys cucc
ezek:

bemásolod ahová irta,és indithato is.

Lambo fan
ne haragudj de a végét nem igazán értem 😞 Honnan szedjem azt a Keys.bin-t?

" (pl. Gran Turismo 2/1)" ->ezt sem értem igazán, kifejtenéd bõvebben légyszives?
Köszi
Ádám

AleXXXXX
Jó deaha:
50km-re senkinek nincs kiütött psp-je=nem tudom átalakítani
2: Hardweresen nem fogom. Nem értek a szétszedéshez..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

5c0rp330n
hát, jó nagy fasságot csináltál, ez egy utángyártott szarnak tûnik, ennyibõl vehettél volna eredeti 2200-as aksit, amit akkor alakítasz unbricker aksivá, amikor akarsz 😊

Bogyi007
Elviekben a PsP\Game könyvtárba és az Eboot.pbp mellett legyen egy Keys.bin fájlod a játék könyvtárában (pl. Gran Turismo 2/1)

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Lambo fan
ha sikerül letöltenem a PSP-hez átalakított Gran Turismo 2-õt, akkor hová tegyem a memória karira és hogyan hogy elfusson?? köszi elõre is!

AleXXXXX
sziasztok!

Ebay-n van olcsón PSP Tool Aksi.
Én vettem egyet, mivel itt szalkán senkinek nincs cfw-s psp-je.. Meg eleve is jol jön egy szervízakku😊
LINK
A csávónak van még 90egynehány, de mostmár 24.99$, de meg lehet kínálni offer-rel is😊
Aki akar vegyen, de jöhetneka vélemények, hogy mien hülyeséget csináltam már megint😄

Lambo fan
sziasztok, segitsetek pls!
szeretnék játszani a Gran Turismo 2-vel a PSP-én! Honnan tudok a játékhoz hozzá jutni és átalakitani ugy, hogy vigye a PSP-ém???
köszi
Ádám

Bogyi007
Miért akarjátok egybemosni ennyire a warezt a használt játékok eladásával?

Azt akarjátok kihozni így hogy a warez nem is rossz mert akkor legalább senkinek sem fizetsz míg a használt árunál igen?

Érdekes én inkább abban a nézetben gondolkodom hogy ilyenkor eredeti áru van nálam és nem másolt!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

"Magánforgalomban viszont a kiadónak nincs bevétele."
nincs bevétele minden egyes továbbértékesítés után, csak az elsõ értékseítés után (legyen az ebay, vagy más, amíg új szoftverrõl van szó, persze nem lopott stb)

bár a mértéke változó, továbbra is azt mondom, hogy minden egyes továbbértékesítés HOZZÁJÁRUL ahhoz az elsõ értékesítés utáni jutalékhoz/bevételhez egyébhez!

tényleg núbság 😊 de külföldrõl még mindig megrendelheted!

"LICENSE CONDITIONS
You agree not to:
<...>
(b) Distribute, lease, license, sell, rent or otherwise transfer or assign this Software, or any copies of this Software, without the express prior written consent of LICENSOR <...>
"

amennyire én tudom, a "sell" és a "re-sell" jogi szempontból megkülönböztetendõ (angol nyelvben), tehát a "sell"-ben nincs benne a használtpiacon való értékesítés, kizárólag arról van szó, hogy újonnan, boltban, végfelhasználónak eladva