40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Amat #31932 melopénzböl vettem egy slimet...de meg szeretném csinálni a másikat, mert barátnömnek jo lenne..meg persze nekem is lenne kivel játszani..:) -
#31931 akkor miért nem adtad el?
és vettél volna 1 másikat jobban jártál volna -
Amat #31930 MaSZKa igen szervizbe is volt csak nem volt éppen alplpjuk..sajnos valami hang probléma (néma lett) a jack dugo panel cserélve lett de nem oldotta meg a hibát..ja és persze a "hangfalak" is meg lettek nézve...igycsak az alaplap maradt.. -
#31929 és honnan tudod hibás lett?
mitől mi baja?
szlt lett szedve? -
#31928 A Pursuit Force Extreme Justice-on kívül van még olyan PSP játék ami szinkronnal jelent meg nálunk? -
Amat #31927 és esetleg nem tudtok olyan oldalt ahol alaplapot lehet venni és postán vagy futárszolgálattal leküldik...(sajnos elejtettem és alaplap hibás lett:( ) pufiba kéne jelenleg TA-082-es van benne -
#31926 Valahol lehet (Mo.-n) kapni olyan UMD ajtót amin nincs SEMMI! Tehát egy üres fekete? Sürgős és Fontos lenne! -
#31925 photoshoppal ellenőriztem, ugyanolyan képarányú a két kijelző, magából a psp-ból nyestek le kicsit alul meg felül :) -
#31924 mintha hosszúkásabb lenne a kijelzője. azt meg mégis hogy gondolták? :) -
#31923 legalább ha nem tudják feltörni lemegy a slim ára... -
#31922 Így néz ki, az alsó részén van a mikrofon, valamint a Home gombon már a PS logó van. -
Kicsivale #31921 Ha télleg csak ennyi és semmi eltérés nem lesz a slim technikai adataitól ezeken kívűl akkor nemsok értleme van megvenni. + ha a $ony ilyen TA-088 V3-as alaplapot tesz bele, akkor még törés-sem nagyon lesz hozzá(Bocsika a warezért)
Egyenlőre nem sok értelmét látom hogy a fat vagy a slim gépet lecseréljem erre... -
#31920 Na vanyeg két hete vettem!
Na de sebaj a mikrofont úgysem használnám (Nincsen ember a földön aki rávenne erre a gagyi msn őrületre)
Csak a kijelzőt sajnálom pláne ha a válaszidőn is javítanak esetleg. -
#31919 Tényleg hervasszatok tovább :-( -
#31918 Lesz PSP-3000.
Ami új:
1. Beépített mikrofon a Skype-nak és Go!Messengernek
2. Világosabb, és kevésbé tükröződő kijelző.
forrás -
#31917 az amit linkeltem slim FF7-es PSP 1 hónapos és a sart gomb széle már le is kopott
slim gagyi -
#31916 Igen tapasztalat, hogy az SG-t lassan hozza be, de próbáld ki Java nélkül :) Ugyanolyan "gyors" lesz mint a többi oldal.
MP4-et pedig a Video könyvtárba kell rakni, ha nem megy, az azért van, mert nem vagy rosszul konvertáltad át.
Használd az Xvid4PSP progit :) -
#31915 azért nem csak attól függ, sőt, psp esetében leginkább nem attól függ. egyrészt mivel 802.11b szabványt támogat csak, ami a ma elterjedt wifi sebességének a harmadát ha tudja, másrészt és az sg kitűnő példa, hogy hogyan tud perceken elszarakodni egy sima oldalon a semmin. (ami telefonon pár másodperc alatt bejön, chatbox-al, javástul, flash-al, mindennel) -
#31914 még egy kérdésem lenne...az mp4 videókat melyik könyvtárba kell rakni,hogy lássa a PSP??? videóból nem megy. -
#31913 saját értelemszerűen...egyébként kösz,így már jobb! -
#31912 Az a a wi-fi állomásól függ... Illetve mekkora jelerősség. Ugye a saját netedet használod és nem a szomszédét?
Ha SG-zni akarsz, kapcsold ki a Javát. -
#31911 thx...és a gyorsaságra? kikapcsoltam mindent,mégis tetű lassú.... -
#31910 Kódolást átrakod nyugatira :) Sajna mindig át kell állítani. -
#31909 én most vettem slim-et,sztem k*rvajó...Nagyon könnyű,ergó nem zavar,ha zsebrevágod..Valóban minden műanyag rajta,de nem gagyi,max annak tűnhet a súlya miatt...netezésre sztem alkalmatlan,egyrészt lassú,másrészt a magyar betűk hiányában nehezen olvasható minden..ezekre van megoldás?!?
-
#31908 szerintem a slim minőségi kivitelezésban jóval a fat alatt van... olcsósított a sony. -
Amat #31907 Köszi..
Fatom volt és most slimem van hát a silm gyorsabb és talán jobb vele a netezés a megnövekedett memoria miatt, de 1.5 fw-et ugyebár emulálni
kell ami kicsi macera..mondjuk nem nagy dolog és mint okan irják
szerintem is kicsit talán az anyagi minösége nem a legjobb ,de
szerintem egyáltalán nem olyan szörnyü hogy csak ezért vegyél fat-ot..
Ughogy én azt mondom hogy izlés kérdése
-
#31906 olvass vissza 1 keveset itt
sztem 8gb-ost vegyél arra sok mined ráfér
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II -
#31905 SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II
Illetve 8Gbos társa között vacilálok! :S
Kérdésem: Csak a tárhely több... vagy (Ha azon vannak a játék "B.Mentések" akkor) gyorsabban tölti be illetve gyorsabban futtatja a játékokat?
Mert ha a Difi a 4Giga meg a 8Giga.. akk. elég a 4Gigás! :P Úgyis a gépen ott van minden! :D
Illetve 2.kérdésem: A Fat és a Slim PsP között milyen különbség van? (Kinézetet, vékonyságot, és elrendezést eltekintve!) Vagy erre nincs egy Összehasonlítás? Vagy 1 táblázat? -
#31904 Használd egészséggel! :P -
Amat #31903 S.A.J.T. Pack [eM82] ! (3.90M33 Custom FW ) -ot szeretném valahonnan
megszerezni..eM82 oldalárol már sajnos nem tudtam elérni és
mindenhonnan oda irányitanak..segitsen valaki rajtam
ingyenes ugyhogy remélem nem warez
előlapot cserélni nem ngy dolog csak egy csavarhuzo kell hozzá..ja és tudod ami nem jön azt ne feszitsd hanem keress tovább csavarokat.. -
#31902 hali annyi lenne akérdésem hogy egy előlapot mennyire nehéz/könnyű lecserélni?
Kell valamennyire érteni a belső dolgokhoz? -
PSPeti #31901 én sem számítok nagy durranásra... -
#31900 honnan tudod? nem alaptalan a feltevése a legutóbbi hígfos alapján amit kaptunk fél év késéssel.. -
S8DJ #31899 tévedsz
-
#31898 Ja, jó szar lesz ez is. -
#31897 jól hangzik! -
#31896 Az új Need For Speed: Undercover premierje November 21. És láss csodát, azon a napon PSPre is kijön
klikk -
#31895 http://www.youtube.com/watch?v=BSl1VZLb6yU -
#31894 LocoRoco2/Patapon2.. hogy mikor azt nemtom.. -
#31893 ez egy-az-egyben a sima slim, max átírták a kettest hármasra. :)
A slimben ugyanis pont itt van a wlan modul és az antenna.
Egyébként a fatben is ott van az antenna, csak a wlan modul a baloldali iránygombok alatt van a kártyaolvasóval és a hangkarival.
Szal fake