40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • CaviaR
    "nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal"

ha hivatalos FW-t sem tudsz felrakni, akkor biztos érted is miről beszélsz
  • rnd
    A psp menüjében megtalálod a frissítés pontot ha jól emléxem akkor teljesen balra, teljesen fent, network update vagy vmi hasonló.
  • Super DANTE
    Ez egy közvetlen link a 3.90-hez, de minden újabb update tartalmazza az előző frissítéseket is, szóval nyugodtan felteheted a 4.0 felettieket is.
  • Super DANTE
    Letöltöd a legújabb szoftverfrissítést a www.eu.playstation.com-ról, vagy a hu.playstation.com-ról.
  • kabel15
    Hello!

Azt az FW honnan tudom leszedni amiben van SKYPE?
    Szigoruan GYÁRI FW kell mert nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal!
  • 5c0rp330n
    Gyakran Ismételt Kérdések
    többet nem tudunk segíteni. csak olvasni kell tudni és értelmezni a mondatokat.
  • geridosssz
    Vagy nem tudtok segíteni abban hogy lehet saját magamnak frissíteni 3.90 M33-ra?
  • geridosssz
    Sziasztok.Valaki tud segíteni hogy a 3.80-as szoftverten megy e iso/cso játék?Ha nem tudtok segíteni abban hogy lehet saját magamnak frissíteni 3.90 M33-ra?
  • 5c0rp330n
    Crisis Core:FF VII
    ez sem elhanyagolható cím :)
  • Super DANTE
    Hát God of War: Chains of Olympus, WipEout Pulse, Secret Agent Clank, Echochrome, csak néhány a jobbakból.
  • kisgabo
    jött ki psp-re valami ez elmúlt hónapokban?
  • Totis
    Igen azt értettem alatta.
    Castlevania? DS-en toltam ott nagyon bejött. Köszi!
  • 5c0rp330n
    scrollozós alatt 2d-s platformjátékot értesz? akkor Castlevania: Dracula X hasonló kategórás játék (csak 10szer jobb)
  • Totis
    Sziasztok!

Valami oldalra scroll-ozós-kardozós játékot tudtok mondani PSP-re? Ghost 'n Goblins -t ismerem csak. Előre is köszi!
  • rnd
    Vásárláskor az eladó bolt/cég kiállított egy "garanciajegy" feliratú garanciajegyet. Ezen megtalálható a szervizek listája - többek közt. Ha már nem is garanciális a géped jó magyar ropogós forintokért mindenre hajlandóak ezek a szervizek. Ha bátor és sóher is vagy egyszerre te magad is nekifoghatsz a javításnak. Ha használtan vetted lehet hogy az előző tulaj már szétszedte és szarul rakta össze pölö.
  • Alias91
    Hali! Az lenne a kérdésem, hogy a PSP-m alsó néhány gombja (Start, Select, hangerő) meghalt, és hol lehetne ezt megcsináltatni. Köszi.
  • KILLER2
    Tudtam, hogy nem az az igazi korod, csak hülyéskedtem.
  • TrIp
    hátez lol
  • Gomber
    nem 35 vagyok, hanem 15. Azért van 35 kiírva mert volt amikor nem akartam hogy tudják hogy mennyi idős vagyok! ^^)
    Most végeztem a 8 általánossal...most megyek 9 be!
    Sry az OFF-ért!
  • KILLER2
    35 fölött még suliba járni...
  • kisgabo
    jah, 1 hét. amúgy ideje lenne befejezned a 8 általánost.
  • Gomber
    hát mostmár nem lesz sok időm mivel iskola! :D
  • MaSzKa
    sandisk 4GB ultra2 15MB/s

• CaviaR
    persze, ha lent van az előlap, akkor már ugyanúgy le lehet húzni a gombát mint a fatnél.
    Így ezekről a képekről nem tudnám megmondani h biztosan jó slimre, viszont ha azt írták oda, akkor valszeg nem lesz vele gondod!
  • CaviaR
    eBayen vettem, Hong Kongból vagy Kínából szoktak érkezni, de gondolom dx-en is ezeket adják. Minőségileg kifogástalanok érkeztek eddig, azokról szinte alig lehetne megmondani, hogy cserélve voltak.
  • Banyapapa
    hireket nézni,meg ide benézni?
    jo sok idöd van akkor:D
  • klikker
    caviar, és megtudnád mondani ha szétszedem a slimem, akkor letudom e venni maga csak a gombát? mert találtam qrva jó kis szürke ps2 szerü gombát ebay-en és átszeretném cserélni... itt a link is h lásd milyen: http://cgi.ebay.com/PSP-EXTRA-BUTTONS-D-PAD-ANALOG-STICK-WHITE-SLIM-LITE_W0QQitemZ270268827534QQcmdZViewItem?hash=item270268827534&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 , HA ezen a linken nem jön be akkor probáld ugyh rákeresel h "psp d-pad white slim"
  • Verseghy
    Jó lesz:)
  • TrIp
    köszi szépen az infókat! DX-ről rendelted amiket te szereltél össze? milyen minőségileg?
  • Gomber
    Szóval akkor megvehetem és jólesz?
  • Gomber
    Nem baj :D Csak híreket akarok nézni ozt annyi..meg ide írni xD ha lehet persze...:D
  • Tinman #31981
    2 év gar vs 3 év gar ;-)
  • Verseghy
    Ha van wifi, arra tud csatlakozni, de nem valami kényelmes a PSP-n netezni:)
  • Gomber
    Vagyis az lenne a kérdés hogy NETEZNI tudok-e majd PSP-n?:D
  • Gomber
    Köszönöm a gyors választ...esetleg olcsobban nem lenne?
    Amugy kaptam egy ilyen privát üzenetet: .Nekem van egy eladó access pointom ha érdekel, csak mert a fórumon láttam azok wifi routerek után érdeklődtél. Még nem is volt használva csak kipróbálni hogy jó e, mert kettőt kaptam és ez megmaradt. Márkája dlink acess point támogatja a b és g szabványt És az lenne a kérdés hogyha ezt megveszem akkor tudok-e PSP-zni?
  • CaviaR
    Nem nagy cucc, cseréltem sokszor, lényeg:
    - 7 pici csavar és lent is van
    - garimatrica valszeg meg fog rongálódni leszedésnél, szal az bukó
    - az analog pad-al slimeknél nincs gond, nicsenek rögzítve. (FAT-eknél gond, mert meg kellett bütykölni h jól illeszkedjen)
    - gombokkal nincs para, viszont a négy led fényterelőjét le kell kapni a régi előlapról és felragasztani az újra. (rá van olvaszva, szal le kell vágni)
    - a képernyő fölött van két kis fémlemez, azt is érdemes átteni az újra

Ha ezekkel nem lesz gond, akkor meg tudod csinálni!
  • TrIp
    mennyire komplikált dolog készülékházat cserélni egy slimen? csinálta már valaki? egy dealextremes házat szemeltem ki, van esetleg valakinek onnan? milyen úgy kábé?
  • CaviaR
    Nem, a slimben csak az előlap leszedésével lehet kiszedni a gombot. Egyébként az "analog pad" magára a joystick szerkezetre utal, amit te le akarsz szedni az inkább gomba néven fut. Csak h tudd. :)
  • S8DJ
  • kisgabo
    nekem futja a minőségre, márkára. ennyi.