40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32012 "nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal"
ha hivatalos FW-t sem tudsz felrakni, akkor biztos érted is miről beszélsz -
rnd #32011 A psp menüjében megtalálod a frissítés pontot ha jól emléxem akkor teljesen balra, teljesen fent, network update vagy vmi hasonló. -
#32010 Ez egy közvetlen link a 3.90-hez, de minden újabb update tartalmazza az előző frissítéseket is, szóval nyugodtan felteheted a 4.0 felettieket is. -
#32009 Letöltöd a legújabb szoftverfrissítést a www.eu.playstation.com-ról, vagy a hu.playstation.com-ról. -
#32008 Hello!
Azt az FW honnan tudom leszedni amiben van SKYPE?
Szigoruan GYÁRI FW kell mert nem akarom elcseszni a gépem házilag készítet cucokal! -
#32007 Gyakran Ismételt Kérdések
többet nem tudunk segíteni. csak olvasni kell tudni és értelmezni a mondatokat. -
geridosssz #32006 Vagy nem tudtok segíteni abban hogy lehet saját magamnak frissíteni 3.90 M33-ra? -
geridosssz #32005 Sziasztok.Valaki tud segíteni hogy a 3.80-as szoftverten megy e iso/cso játék?Ha nem tudtok segíteni abban hogy lehet saját magamnak frissíteni 3.90 M33-ra? -
#32004 Crisis Core:FF VII
ez sem elhanyagolható cím :) -
#32003 Hát God of War: Chains of Olympus, WipEout Pulse, Secret Agent Clank, Echochrome, csak néhány a jobbakból. -
#32002 jött ki psp-re valami ez elmúlt hónapokban? -
#32001 Igen azt értettem alatta.
Castlevania? DS-en toltam ott nagyon bejött. Köszi! -
#32000 scrollozós alatt 2d-s platformjátékot értesz? akkor Castlevania: Dracula X hasonló kategórás játék (csak 10szer jobb) -
#31999 Sziasztok!
Valami oldalra scroll-ozós-kardozós játékot tudtok mondani PSP-re? Ghost 'n Goblins -t ismerem csak. Előre is köszi! -
rnd #31998 Vásárláskor az eladó bolt/cég kiállított egy "garanciajegy" feliratú garanciajegyet. Ezen megtalálható a szervizek listája - többek közt. Ha már nem is garanciális a géped jó magyar ropogós forintokért mindenre hajlandóak ezek a szervizek. Ha bátor és sóher is vagy egyszerre te magad is nekifoghatsz a javításnak. Ha használtan vetted lehet hogy az előző tulaj már szétszedte és szarul rakta össze pölö. -
Alias91 #31997 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy a PSP-m alsó néhány gombja (Start, Select, hangerő) meghalt, és hol lehetne ezt megcsináltatni. Köszi. -
#31996 Tudtam, hogy nem az az igazi korod, csak hülyéskedtem. -
#31995 hátez lol -
#31994 nem 35 vagyok, hanem 15. Azért van 35 kiírva mert volt amikor nem akartam hogy tudják hogy mennyi idős vagyok! ^^)
Most végeztem a 8 általánossal...most megyek 9 be!
Sry az OFF-ért! -
#31993 35 fölött még suliba járni... -
#31992 jah, 1 hét. amúgy ideje lenne befejezned a 8 általánost. -
#31991 hát mostmár nem lesz sok időm mivel iskola! :D -
#31990 sandisk 4GB ultra2 15MB/s
-
#31989 persze, ha lent van az előlap, akkor már ugyanúgy le lehet húzni a gombát mint a fatnél.
Így ezekről a képekről nem tudnám megmondani h biztosan jó slimre, viszont ha azt írták oda, akkor valszeg nem lesz vele gondod! -
#31988 eBayen vettem, Hong Kongból vagy Kínából szoktak érkezni, de gondolom dx-en is ezeket adják. Minőségileg kifogástalanok érkeztek eddig, azokról szinte alig lehetne megmondani, hogy cserélve voltak. -
#31987 hireket nézni,meg ide benézni?
jo sok idöd van akkor:D -
klikker #31986 caviar, és megtudnád mondani ha szétszedem a slimem, akkor letudom e venni maga csak a gombát? mert találtam qrva jó kis szürke ps2 szerü gombát ebay-en és átszeretném cserélni... itt a link is h lásd milyen: http://cgi.ebay.com/PSP-EXTRA-BUTTONS-D-PAD-ANALOG-STICK-WHITE-SLIM-LITE_W0QQitemZ270268827534QQcmdZViewItem?hash=item270268827534&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 , HA ezen a linken nem jön be akkor probáld ugyh rákeresel h "psp d-pad white slim" -
Verseghy #31985 Jó lesz:) -
#31984 köszi szépen az infókat! DX-ről rendelted amiket te szereltél össze? milyen minőségileg? -
#31983 Szóval akkor megvehetem és jólesz? -
#31982 Nem baj :D Csak híreket akarok nézni ozt annyi..meg ide írni xD ha lehet persze...:D -
#31981 2 év gar vs 3 év gar ;-) -
Verseghy #31980 Ha van wifi, arra tud csatlakozni, de nem valami kényelmes a PSP-n netezni:) -
#31979 Vagyis az lenne a kérdés hogy NETEZNI tudok-e majd PSP-n?:D -
#31978 Köszönöm a gyors választ...esetleg olcsobban nem lenne?
Amugy kaptam egy ilyen privát üzenetet: .Nekem van egy eladó access pointom ha érdekel, csak mert a fórumon láttam azok wifi routerek után érdeklődtél. Még nem is volt használva csak kipróbálni hogy jó e, mert kettőt kaptam és ez megmaradt. Márkája dlink acess point támogatja a b és g szabványt És az lenne a kérdés hogyha ezt megveszem akkor tudok-e PSP-zni? -
#31977 Nem nagy cucc, cseréltem sokszor, lényeg:
- 7 pici csavar és lent is van
- garimatrica valszeg meg fog rongálódni leszedésnél, szal az bukó
- az analog pad-al slimeknél nincs gond, nicsenek rögzítve. (FAT-eknél gond, mert meg kellett bütykölni h jól illeszkedjen)
- gombokkal nincs para, viszont a négy led fényterelőjét le kell kapni a régi előlapról és felragasztani az újra. (rá van olvaszva, szal le kell vágni)
- a képernyő fölött van két kis fémlemez, azt is érdemes átteni az újra
Ha ezekkel nem lesz gond, akkor meg tudod csinálni! -
#31976 mennyire komplikált dolog készülékházat cserélni egy slimen? csinálta már valaki? egy dealextremes házat szemeltem ki, van esetleg valakinek onnan? milyen úgy kábé? -
#31975 Nem, a slimben csak az előlap leszedésével lehet kiszedni a gombot. Egyébként az "analog pad" magára a joystick szerkezetre utal, amit te le akarsz szedni az inkább gomba néven fut. Csak h tudd. :) -
S8DJ #31974 -
#31973 nekem futja a minőségre, márkára. ennyi.