40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32052 Jajj bocs, várjá! Ez a Topic a FAQ átirányítására készült? Mert nem hiszem -.-' -
#32051 Hogy lehetsz ekkora paraszt már? Azért vagyok ilyen vele mert szeretek segíteni, és utálok elutasítani amit ti is csináltok!
Amugy azért is segítek neki, mert énis ilyen voltam! Idejöttem itt kérdeztem 1 csomó mindent, és akkor voltatok akkor parasztok, hogy nem írtátok le 1 perc alatt a kérdésemre a választ, inkább elkezdettetek bunkózni, meg parasztozni hogy nem olvasom el 1 nap alatt a FAQ, amiben talán megtalálom amit keresek!
Nagyon nagy kérés ez? Akkor miért van ez a fórum? Ennyi erővel nem is kéne, hiszen 1 kérdésre se válaszoltok, mert itt bunkóztok a kezdő psp-zővel...na ennyit akartam! Sry az OFFÉRT! -
#32050 Hidd el nekem a GYIK baromi jó!
Úgy jöttem ide, hogy SEMMIT nem tudtam a PSP-ről és mára már totál felvilágosult vagyok.
Használd! Jó! Komolyan -.- -
#32049 mostantól a seggét is te fogod törölni, mert azt sem fogja megtalálni -
#32048 Úgy tudod megnézni a memory sticked eredetiségét, ha rámész HÁROMSZÖGGEL a memóriakártyára...utána INFORMATION, vagy információ és ha asszem az ucsó sorban van!Ha UNKOWN szöveget látsz akkkor hamis !!! -
rnd #32047 Ezért eleve nem kellett volna válaszolnod. Idetolja az arcát és hiába van ott akkora betűkkel hogy kiböki a szemét, baszik elolvasni a gyíkot... -
#32046 FAQ mi meg aszongyuk nekijje -
rnd #32045 Következő kérdése az lesz: "és azt hol lehet megnézni?"
Lustaságra nincs gyógyszer... -
#32044 magicgate kirva vagy nem a psp-be -
PSPeti #32043 -
rnd #32042 Szerintem azok az embereknek akik annyira lusták, hogy még a "gyakran ismételt kérdések"-et sem olvassák el az a legjobb lecke ha senki nem válaszol az egyébként már csilliószor megválaszolt kérdésükre... -
#32041 Hogyan nézhetem meg Memory Stick-em eredetiségét? -
#32040 Eladó PSP-hez:
- SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB 7.500 Ft
- HORI kijelzővédő fólia 800 Ft
- Kemény tok, fekete 2.500 Ft
- SpeedLink USB kábel 1.500 Ft
Egyben a négy: 12.000 Ft
Csak a fólia, tok, kábel egyben: 4000 Ft
Mindegyik új, bontatlan! Érdeklődni privátban
-
#32039 Mennyi volt a plusz 1 év gar?
-
#32038 az az több mint féléve! -
#32037 Az 1 év a sima gari de én az ELECTROWORLD ben vettem és lehetett venni hozzá 2 éves mindenre kiterjedő garanciát! És mivel fél éve vettem ezért van még 16hónap garim! -
laca70 #32036 Budapesten hol lehet kapni olyan USB-s sticket, ami jó wifi kapcsolat létrehozására PSP-vel? -
lowdog #32035 mond valamit, ezt nem tudtam
I
I
_I_
\I/
V -
#32034 és még egy tipp: csak PSP-2000-en (és majd PSP-3000-en) lehet Skype-od, bármilyen fw-d is van. nem említetted, hogy neked milyen van. -
#32033 aham. a Sony összesen 1 év garit ad rá, de biztosan van még 16 hónapod :)
egyébként nem lehet tönkretenni a cuccot egy cfw telepítéssel, már nagyon régóta. -
#32032 Köszönöm! -
lowdog #32031 ha emiatt aggódsz akkor mindenképpen az rnd által említett módon update-lj vagyis a PSP network update funkciójával.
esetleg letöltheted az update fájlt amit a memóriakártyáról tudsz indítani
-
#32030 Tudod azért nem szeretnék más házilag tákolt FW-t felrakni mivel még igencsak garis a PSP-m. még van rá 16hónap gari és ha felrakok egy nem a SONY által kiadot FW akkor elveszítem a garit! Agy már érthető??????? -
#32029 vagy esetleg itt -
PSPeti #32028 -
#32027 Kedves Nemes Ádám! ITT van amit kértél! Jó szórakozást! -
#32026 Hali meg tudja valaki mondani hogy a force unleashednek van e demója psp-n és ha igen honnan tudom letölteni mert én sehol se találom előre is köszi. -
#32025 És azt hogyan kell? -
#32024 lehet ékezetet beállítani ám sajnos csak laponként lehet és azt is csak egyszer, mikor újra betöltöd újra be kell állítani -
#32023 nem, hanem h azt hiszi h az tönkreteszi a gépét. lol -
rnd #32022 Látom a többi választ nem vagy hajlandó elolvasni... -
rnd #32021 Igen is, meg nem is. Mivel a psp böngészésre nem igazán "alkalmas" (értsd: borzasztó lassú) szerintem nem nagy különbség van a 54% és a 96% között sebességben. És tudomásom szerint ékezetet sehogy sem lehet csinálni -- mondom ezt úgy hogy még 1 percet se próbáltam böngészni vele. -
#32020 Kösz!
De ezt innen hogy tudom leszedni? -
#32019 Jeah! Már kezdtem azt hinni hogy a PSP-m szar és azért nem tudok felkapcsolodni, a netre! :D De találtam 1et amire sikerült, és lenne 2 kérdés....az 1ik az hogy nem lehet-e valamit kezdeni azzal hogy az ékezetet is kiírja és ne ilyen: _ meg @ meg $ meg # meg & ilyen jelekkel helyettesítse? A másik az hogy minnél több % on van, annál gyorsabb? Vagy hogy lehet a sebességet növelni? -
#32018 oKÉ köSZy! -
rnd #32017 Szerintem meg az a problémája hogy a frissítés (varez nélkül) le van írva a készülék könyvecskéjében, illetve ha csak körbebóklászik a menüben (mindenféle tudomány mellőzésével) akkor is meg lehet találni kábé 20 másodperc alatt. -
rnd #32016 Gondolom nem a sajátod a router, keress másik jelet, nem csak az számít hogy a security-nál none legyen, máshogy is lehet védeni a wifit... -
#32015 Kituttam vinni 100% ra! És ezt írja:
A connection error has occurred.
A connection to the acces point could not be estabilished.
Chech the security settings for the netwoek and try again.
Connection name dling
SSID: dlink
Jah és a securitinál NONE volt! Szóval nincs passal védve...mi a faszom van ezzel? -
#32014 hány százalékosnak kell lenie 1 jelnek a nethez? mert max 80 ta tom kivinni? az mé nem elég? -
#32013 Most az a problémád, hogy ő nem akar warezolni? Fúúúj, ő nem warezol, csicska, akkor haljon meg......