PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem bantasbol irom)
Van Szombathelyen valaki aki tud "okosítani" PSP - t ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
elõre is köössz
Milyen Star Wars játékok vannak PSP - re ?
És milyenek várhatóak ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
priv, akit érdekel.<#awink>#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van elég sok kiegészítõm és alkatrészem, privát
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amit adok:
-PSP
-Töltõ
-2GB Memory Stick pro Duo
-USB kábel
-15db játék DVD lemezen
-Magyar használati útmutató
-Tok
-Demo UMD
(doboza is megvan)
33e Ft
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Meg nem értem azt, hogy minek kiadni több 10e ftokat memókarira? Én ebay-röl vettem 2x4 gigás "sandisk" karit 22€-ért, persze nem eredeti, nem támogatja a magic-gate-et,de ugyanúgy fut rajta minden, tökéletesen..
Én nem vagyok ilyen márkamániás😄 Mert mit gondoltok, a híres sandisket, meg a sony-t hol a **csába gyártják, ha nem kínában/hong-kongban?😄
Mindenesetre nekem tökéletes a "kínai sandisk"😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
GTA LCS-VCS
God Of War CoO
(Ha bejön a Dragonball akkor) DragonBallZ Shin Budokai 1-2
Burnout 1-2
Syphon Filter 1-2
Castlevania Dracula X Chronicles
Final Fantasy VII Crisis Core
...
PSN: berghold
Még nem tudom eldönteni, hogy jó ötlet volt-e a megvásárlása... mik az instant klasszikusok PSP-n? Mi az amit mindenképpen ki kell próbálni (stílustól függetlenül, jöhet bármi, ami jó)? Elsõ körben vettem egy Loco Roco-t, mert emlékeztem a videók alapján nagy poén, szerencsére nem is csalódtam benne😊.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Xbox360,PSP
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amúgy a 8gb-os ugyanilyen az kb 21800ft lett volna
ha kell ne kelljen rá várni hónapokat
mert aztmondják lehet kivonják a piacról nem szállít eleget a sandisk
a videohd ultra2 60min meg fogalman nincs milyen
ki kéne próbálni mert semmi lényeges adat róla
rendeltem 2-õt is nem kelljen rá várni megint 😄
mondjuk karcolódni nem hiszem hogy karcolódna... ki lehet tömni zsepivel esetleg <#zavart1>#zavart1>
de azért azt javaslom folytasd a keresést 😊
egyébként sokan rinyálnak hogy miért nem csinál új tokot a logitech. én sem értem.
40-be ujjan 4gb-s memkarival drágának számit ,persze ujonnan!
Xbox360,PSP
de vmi tok tuti kellene és etöl jobat nem leltem neten!
Xbox360,PSP
Xbox360,PSP
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Xbox360,PSP
nekem is teccik, már rendelem is😄
Xbox360,PSP