40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32095 még mindíg van egy eladó SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB-os kártyám
új, bontatlan -
MrTressy #32094 nem sony, noname -
#32093 szerinted? -
#32092 hamis ? -
MrTressy #32091 Van pár darab 8GB Memory Stick Pro Duo + MS Duo adapter
( irási sebesség 2.3 megabyte/sec olvasás 5.7 mbyte/sec)
8500ft
ha érdekel valakit pü
-
amdrula #32090 Wizard of Wor rulez :D -
#32089 "amikor még nem a grafika számított hanem a tiszta játékélmény..."
DS-t kellett volna venned ;-)
Szerk:
LOOOOLLL... most látom, hogy Vamisten vagyol :-D
Akkor elnézést, tudod te, hogy mitől döglik a légy ;-)
PSP-t megrendeltem. FF fanatizmusom miatt FF Crisis Core pack jöhetett csak szóba, futárt nem akartam, személyesen akarom átvenni, remélem feljutok BP-re jövő héten.
Kártya már megvan, 10 év garos Sandisk MSPD, ígéretes darab :-)
Szerk 2:
Creatures 1-2 akkor nevek voltak, hogy haltunk meg tőle anno. Hihetetlen mi elment 1 MHz-en.
Ami nekem még nagyon maradandó az az Interkarate, Impossible Mission, Kings Bounty, Pirates, Hexenküche 1-2 aka Cauldron, no meg a rengeteg kiváló SID zene és demók.
Archont rongyá játszottuk... PC-n a Battle Chess már kevés volt nekem :-S -
#32088 Hali!
Kicsit elkanyarodva a lenti témától, és távol a wareztől, próbáltatok már a c64 emulátort futtatni PSP-n? (Sry az öreg rókáktól, ti biztos ismeritek, de nekem és még pár emberkének talán új lesz a dolog)
Az új 4.01-es cfw-vel és PSPVice emuval működik az emuláslás, mint az álom.
http://perso.numericable.fr/~ckckck/C64_PSPVice.html
Progi letölt, a PSPVICE könyvtár bemásol a PSP/GAME könyvtárba, és már csak a PSPVICE/GAMES könyvtárat kell feltölteni c64 játékokkal.
Aki elmúlt már 25+ annak a C64 játékok egyet jelentenek a felhőtlen gyermekkorral és a játék örömével, amikor még nem a grafika számított hanem a tiszta játékélmény... A többiek (warezhuszárok, ifjú politikuspalánták :-) ) meg próbálják ki, van vagy 9000 játék, mind szabadon letölthető a netről, és egy fillérbe nem kerül...
Egy kis ajánló a legjobbak közül:
http://www.c64games.com/1-10.html
Alapművek pl. (teljesség igénye nélkül ezek a személyes kedvenceim) : Wizard of War, Archon, Bubble Bobble, Creatures 1-2, Commando, Ikari, Warriors, Last Ninja 1-3... ez pár hónapig kitart mindenkinek.
Tinman megvetted már a PSP-t? (Együtt rendeltük a kütyüt Angolhonból anno, csak most már a TF2-es nickem használom :-) ) -
rnd #32087 Saját életképtelensége miatt másokat okolni eléggé poénos akár hogy is nézem.
És csókólgasd te őket... -
Verseghy #32085 Örülj, hogy én töröltem ki a hsz-ed, mert ha modi lett volna, akkor kisér egy jeggyel a banamákra...:D -
#32084 megy..nekem legalábbis... -
#32083 ne politizálj. ha fletót meg szereted, küldjél neki puszit. -
#32082 xDDDDDDDDDDDDDDDd -
rnd #32081 Ez számomra új elem a történetben: a mocskosgyurcsány miatt varezolsz? Te nem röhögöd szarrá az agyad amikor leírod? Nagy az isten állatkertje... -
#32080 nickedre katt,és ott rija miért van sárga jelzésed -
#32079 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=32040]#32040[/URL] -
#32078 Srácok Metal Gear Solid 1. PSX verzió megy PSP-n? -
#32077 Szerintetek ez megéri úgy hogy Csak a fólia, tok, kábel egyben: 4000 Ft ? -
#32076 Srácok 4gb memory sticket keresek psp-hez, cserébe tudnék adni X360 játékot, esetleg játékokat - elsősorban Bp -
#32075 lol?:O -
#32074 a modorodért. -
#32073 Megkérdezhetném miért kaptam 3 ien szart? -
#32071 Remélem egy modi meglátja ezt az hsz-ed és bannol a r*kba -
#32070 egy fasszal kevesebb lenne, ha lemondana, annyi igaz, de úgysem fog lemondani, soha. és persze semmi kihatása nem lenne ha le is mondana a játékok áraira. ha az egész geci pártja lemondana és eltakarodnának a halálba, akkor is évtizedek kellenének (feltételezve, hogy normális kezekbe kerülne az ország), mire nullába lennénk és kifizetnénk az ország adósságait és akkor onnan kellene majd elkezdeni az egészet újra. szóval az egész totálisan el van b@szva, esetleg az unokáink örülhetnek majd, ha szerencsénk lesz, más esetben addigra már nem is fog létezni ez a mocskos ország. körül lehet nézni: az összes műszaki cucc nagyságrendekkel drágább, mint nyugaton, vagy bárhol, ahol kicsikét több is futja játékokra meg egyébre. itt annyit kérnek el mindenért, amennyit nem szégyellnek. -
#32069 ha gyurcsány lemond szerinted olcsóbb lesz a wow?? ez a hét poénja, valakinek kenyérre alig jut, neked meg ez a fő szempont. grat. egyébként meg 3k körül van az alapjáték... (nem vettem meg nem is fogom soha) -
#32067 faszt nem igaz. az eredeti játék drága. alapból nem, de ebben az országban rohadtul. -
#32066 én inkább úgy fogalmaznék hogy a mai játékok többsége nem éri meg a pénzét... jól elvagy vele meg minden, de hosszabb ideig nem köt le. ami meg leköt azt meg kell venni. nekem is cfw van a gépemen, meg pc-n is van olyan játékom ami nem eredeti, de mellett ottvan az a több tucat például a gta-k vagy diablo warcraft cnc sorolhatnám tovább... psp-n viszont tuti hogy nem játszanék csak eredetikkel, valahogy ez nem az a konzol számomra... -
rnd #32065 Ez egy nagyon buta tévhit, hogy aki nem varezol az (ő maga vagy a szülei) gazdagok. Illetve a varezolók top #1 kifogása hogy az eredeti játék drága (ami egyébként szintén nem igaz) -
Verseghy #32064 Nem, de használt játékokból jól ki lehet jönni.
(bár azt se lehet mondani, hogy szegény, de lehetne gazdagabb:D:D:D) -
#32063 Akkor neked apucid biztos gazdag! -
Verseghy #32062 Amugy az tényleg elég fura, hogy én egy 'rendes' PSP user vagyok, nincs hack se semmi, csak a PSP és az eredeti játékok egy eredeti Sony 2GB-s memkarival. Szóval nemtudok hozzászólni, a 'melyik a legjobb, leggyorsabb legolcsóbb memkari?' témához, se a 'hogyan telepítsem a CFW-t és milyen hiábak ír ki meg miért?'-hez sem. Nekem ezért már lassan keresnivalóm sincs itt:D -
#32061 én azt tenném a helyedben... :D :D -
Verseghy #32060 Ki kéne törölnöm megint a fél topicot, hogy rend legyen:D:D -
#32059 Mit kell ebből olyan nagy patáriát csapni!?
O[szin=blue]-M-G[/szin]
-
#32058 Jólvan csíta! XD -
#32057 "voltatok akkor parasztok, hogy nem írtátok le 1 perc alatt a kérdésemre a választ"
Azért ezt te is érzed, hogy valami nem okés.
Amúgy ez a fórum nem azért van, hogy a magadfajta kretének idióta kérdéseire válaszolgassunk, ez nem egy 24/7 hotline support tudakozó. Itt mi egymásnak segítünk, többek közt olyan kérdésekben, ami pl nincs leírva a GYIK-ban. Ez egy társaság, és nem érted vagyunk itt.
Vili? -
lowdog #32056 bezony
eM82 -
lowdog #32055 hagyd, majd megunja :) -
rnd #32054 Véleményed szerint az a helyes hogy hetente betoppan 3-4 új arc és újra meg újra megkérdi és mi leírjuk hogy mi az a cfw, hogy kell felrakni, honnan tudni hogy egy memkártya hamis, lehet-e saját képet háttérnek berakni... bravó! nagyon jó ötlet!
Szerintem is az bunkó aki baszik elolvasni azt amit ezerszer megválaszoltak már, és ezért a neve is: Gyakran Ismételt Kérdések ráadásul akkora betükkel van kiírva a lap legtetején hogy a vakok is ki tudják tapogatni. -
#32053 SOHA ilyen jól megírt, rendszerbe szedett FAQ-ot nem láttam még. Ennek tükrében a bunkó -szó szerint- az, aki a fáradtságot sem veszi, hogy elolvassa.
Egyébként a lényegét elolvasni 10 perc.