40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32135 Amugy a gow-nak van több része is vagy csak az az Olimpus-os? -
#32134 Na talán év végére megint beindul a PSP piac -
rnd #32133 És a b-boy 2006-ban jelent meg európában... -
rnd #32132 Szerintem pár dolgot kihagytál (cirka 15%-át) ^_^ valhalla knights 2, brave: a warrior's tale, crash bandicoot, barnyard blast, nba live, KoF és még csak októberig néztem meg a "bejelentett" játékokat az általad forrásként megjelent ign-en... -
#32131 Itt a frissített lista, hogy milyen játékok várhatóak még az idén PSP-re.
Cabela's Legendary Adventures
BUZZ! Master Quiz
Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
Midnight Club: LA Remix
Spider-Man: Web of Shadows
CID The Dummy
NBA 09 The Inside
B-Boy
Yggdra Union
Star Wars: The Force Unleashed
Destroy All Humans! Big Willy Unleashed
Heroes Over Europe
LEGO Batman: The Videogame
FIFA09
NBA09
Pipemania
Dtar Ocean: TSe First Departure
Monster Jam: Urban Assault
Tom Clancy's EndWar
WWE SmackDown vs. Raw 2009
Need for Speed Undercover
Shaun White Snowboarding
Pro Evolution Soccer 2009
Megjelenési dátum a legtöbbnél nem 100% ezért nem került ki semelyikhez!
A lista még bővül(het).
Forrás: IGN&Gamespot -
#32130 várhatóan október közepén kerülnek a boltok polcaira -
#32129 mikorra is várható ez a psp 3000 vagy brite, kinek mi tetszik :) -
#32128 Én szerintem maradok a jó öreg 1. gen. PSP-nél. Ezen legalább nem fáj a kezem. -
#32127 Én próbáltam PSX-es játékot. Normál 4:3 arányban jeleníti meg a PSP. Amit én néztem ott normálisan lehetett olvasni a szöveget. -
#32126 valszeg egy beleerőltetett túlzással állunk szemben, hogy az új jaj mennyivel jobb -
#32125 Sziasztok.
Gondolkodom egy Psp vasarlasan hogy megfelelo atalakitas utan tudjak a regi PSX-es "NAGY" RPG jatekokkal mobil modon jatszani.Az erdekelne hogy egy atalakitott jateknal a betumeret mennyire olvashato a PSP-n?Pl a Suikoden eseteben a karakteradatok,kulonbozo feliratok mennyire olvashatoak?Bolhacirkusz osszemosodott paca vagy azert kiveheto es ertelmezheto dolog?
Huh remelem azert ertelmezheto a kerdes. -
#32124 -
#32123 DJ Max Portable 1 & 2 -
#32122 Tényleg, az is nagyon jó. Vagy ha szereti a verekedős játékokat, akkor nekem nagyon tetszett a Tekken Dark Resurrection is. -
#32121 God of War -
#32120 Ha szereted a stílusát, akkor esetleg Silent Hill Origins. Én nem szeretem a horror játékokat, de ez tetszik :) -
#32119 Sziasztok.
Tudtok ajánlani valami fasza gamet? (GTA,Manhunton,The Warriorson és mindenféle autós játékon kivül)
Köszi :-) -
Verseghy #32118 -
#32117 -
#32116 mondjuk ezt nem tudhatod, szar fényviszonyokban nézhet ki így a kijelzője.. vszínűleg azért kicsit el van túlozva a dolog.. -
Pitypang18 #32115 Csináltak ilyet anno a fat és a slim között is. Még rosszabb volt a kettő között az eredmény. Namost, ha hihetünk annak, hogy ez egy valós kép és nem módosítottak rajta semmit photoshoppal, akkor a fat meg a 3000 között olyan különbség lenne, hogy a fat-en nem látszódna semmi! -
Pitypang18 #32114 Igen, akkor is így kell! -
#32113 nem világosan látszik hogy a felső psp meg van döntve jobban és közelebb van a fény beesési szögéhez
ha a 2 psp-t megcserélnék sztem más lenne a kép az tutti -
#32112 Na most ha a felsőbbik PSP egy slim verzió, akkor ez az összehasonlítás kicsit túlzás
Ennyire szar képe nincs :) Tuti a felső eprek Photoshoppal vannak fehérítve -
#32111 Köszi Pitypang! :) Remélem széjjel tudom szedni... amugy ha veszek rá új "Skint" akkor is így kell széjje szedni?:D
Tényleg sokkal világosabb lesz! :O -
#32110 -
#32109 John Koller azt nyilatkozta, hogy a PSP 3000 színesebb képernyőjének köszönhetően 20 vagy 30 perccel kevesebb ideig bírja majd az aksi!
Az, hogy az valóban csak ennyi lesz-e csak akkor tudhatjuk meg, amikor kezünkben lesz az új psp!
még tovább gagyitanak -
Pitypang18 #32108 Így: Szétszedés -
#32107 Jah... én is kiszeretném takarítani mert már naon mocskos...valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám szét szedni annélkül hogy kárt okoznék a felületben, vagy a belsejében?
Előre is THX. -
#32106 FAT PSP-m van és mostanában egyre gyakrabban ragadnak be a gombok és kiszeretném tisztítani. Könnyen szét lehet szedni a PSP-t ellehet így rontani a cuccot? -
S8DJ #32105 nincsmit! :) -
#32104 7,5K -
#32103 ?ft -
evilscorpio #32102 KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII siker :D
-
S8DJ #32101 akkor a menüben hozd első a VSH menüt (select gomb) és az ISO Mod-ot állísd át M33 Driverről Sony NP9660-ra -
evilscorpio #32100 most fél órája tölt egy játék, dee megvan kb 4 kül féleképp ugyanaz a játék, és mind a 4 et mintha 10 játékbol neki nem tetezsene 3 és azt nem inditja.. a többinél sec perc alatt betölt
-
S8DJ #32099 szerintem a memóriakártyád vacakol -
evilscorpio #32098 hy all! valaki tudna segiteni, a legujjabb custom firmware van a psp-men és több játékkal azt csinálja hogy a töltésnél megragad.
tölt dee nem emgy tovább irja hogy loading és ennyi. hogy lehet ezt orvosolni? -
#32097 jóöreg c64,lehet énis felteszem nosztalgiából...én a minap Amiga emulátort próbáltam,több kevesebb sikerrel...
Ha vkit érdekel 2 használható progi van rá:
PSPUAE
Kifejezetten jól konfigurálható,rengeteg beállítási lehetőség,virtuális billenytűzet,multidisk támogatás,jobb kompatibilitás,viszont a hang + kép egyelőre nem megy együtt játszható formában...
PSPUAE4All
Na ez jóval jobb sebességű,sajnos még eléggén kiforratlan(egy vagy két verziót élt meg),tehát kevés opció van benne,kevesebb játék indul el rajta,de pl a superfrog kifejezetten játszható rajta hanggal együtt...ergo jóval igéretesebb mint az elődje... -
#32096 Kösz Kisgabo! :) Még 2 büntető pont és kivagyok tiltva 1 hétre :D Mondjuk már kilettem tiltva 1szer, és van is 1 másik felhasználóm :D Akkor azt hazsnáltam, de még mindíg megvan xD