40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gomber
    Amugy a gow-nak van több része is vagy csak az az Olimpus-os?
  • Prince of Máté
    Na talán év végére megint beindul a PSP piac
  • rnd
    És a b-boy 2006-ban jelent meg európában...
  • rnd
    Szerintem pár dolgot kihagytál (cirka 15%-át) ^_^ valhalla knights 2, brave: a warrior's tale, crash bandicoot, barnyard blast, nba live, KoF és még csak októberig néztem meg a "bejelentett" játékokat az általad forrásként megjelent ign-en...
  • baaka
    Itt a frissített lista, hogy milyen játékok várhatóak még az idén PSP-re.

Cabela's Legendary Adventures
    BUZZ! Master Quiz
    Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
    Midnight Club: LA Remix
    Spider-Man: Web of Shadows
    CID The Dummy
    NBA 09 The Inside
    B-Boy
    Yggdra Union
    Star Wars: The Force Unleashed
    Destroy All Humans! Big Willy Unleashed
    Heroes Over Europe
    LEGO Batman: The Videogame
    FIFA09
    NBA09
    Pipemania
    Dtar Ocean: TSe First Departure
    Monster Jam: Urban Assault
    Tom Clancy's EndWar
    WWE SmackDown vs. Raw 2009
    Need for Speed Undercover
    Shaun White Snowboarding
    Pro Evolution Soccer 2009

Megjelenési dátum a legtöbbnél nem 100% ezért nem került ki semelyikhez!
    A lista még bővül(het).

Forrás: IGN&Gamespot
  • baaka
    várhatóan október közepén kerülnek a boltok polcaira
  • tomi890125
    mikorra is várható ez a psp 3000 vagy brite, kinek mi tetszik :)
  • Totis
    Én szerintem maradok a jó öreg 1. gen. PSP-nél. Ezen legalább nem fáj a kezem.
  • Totis
    Én próbáltam PSX-es játékot. Normál 4:3 arányban jeleníti meg a PSP. Amit én néztem ott normálisan lehetett olvasni a szöveget.
  • Kata
    valszeg egy beleerőltetett túlzással állunk szemben, hogy az új jaj mennyivel jobb
  • rezes
    Sziasztok.

Gondolkodom egy Psp vasarlasan hogy megfelelo atalakitas utan tudjak a regi PSX-es "NAGY" RPG jatekokkal mobil modon jatszani.Az erdekelne hogy egy atalakitott jateknal a betumeret mennyire olvashato a PSP-n?Pl a Suikoden eseteben a karakteradatok,kulonbozo feliratok mennyire olvashatoak?Bolhacirkusz osszemosodott paca vagy azert kiveheto es ertelmezheto dolog?
    Huh remelem azert ertelmezheto a kerdes.
  • PoisonChihuahua
  • PoisonChihuahua
    DJ Max Portable 1 & 2
  • KILLER2
    Tényleg, az is nagyon jó. Vagy ha szereti a verekedős játékokat, akkor nekem nagyon tetszett a Tekken Dark Resurrection is.
  • 5c0rp330n
    God of War
  • KILLER2
    Ha szereted a stílusát, akkor esetleg Silent Hill Origins. Én nem szeretem a horror játékokat, de ez tetszik :)
  • Xreactor
    Sziasztok.

Tudtok ajánlani valami fasza gamet? (GTA,Manhunton,The Warriorson és mindenféle autós játékon kivül)

Köszi :-)
  • Verseghy
  • baaka
  • 5c0rp330n
    mondjuk ezt nem tudhatod, szar fényviszonyokban nézhet ki így a kijelzője.. vszínűleg azért kicsit el van túlozva a dolog..
  • Pitypang18
    Csináltak ilyet anno a fat és a slim között is. Még rosszabb volt a kettő között az eredmény. Namost, ha hihetünk annak, hogy ez egy valós kép és nem módosítottak rajta semmit photoshoppal, akkor a fat meg a 3000 között olyan különbség lenne, hogy a fat-en nem látszódna semmi!
  • Pitypang18
    Igen, akkor is így kell!
  • MaSzKa
    nem világosan látszik hogy a felső psp meg van döntve jobban és közelebb van a fény beesési szögéhez

ha a 2 psp-t megcserélnék sztem más lenne a kép az tutti
  • fikoo
    Na most ha a felsőbbik PSP egy slim verzió, akkor ez az összehasonlítás kicsit túlzás

Ennyire szar képe nincs :) Tuti a felső eprek Photoshoppal vannak fehérítve
  • Gomber
    Köszi Pitypang! :) Remélem széjjel tudom szedni... amugy ha veszek rá új "Skint" akkor is így kell széjje szedni?:D

Tényleg sokkal világosabb lesz! :O
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    John Koller azt nyilatkozta, hogy a PSP 3000 színesebb képernyőjének köszönhetően 20 vagy 30 perccel kevesebb ideig bírja majd az aksi!
    Az, hogy az valóban csak ennyi lesz-e csak akkor tudhatjuk meg, amikor kezünkben lesz az új psp!

még tovább gagyitanak
  • Pitypang18
    Így: Szétszedés
  • Gomber
    Jah... én is kiszeretném takarítani mert már naon mocskos...valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám szét szedni annélkül hogy kárt okoznék a felületben, vagy a belsejében?
    Előre is THX.
  • raven87
    FAT PSP-m van és mostanában egyre gyakrabban ragadnak be a gombok és kiszeretném tisztítani. Könnyen szét lehet szedni a PSP-t ellehet így rontani a cuccot?
  • S8DJ
    nincsmit! :)
  • james69holden
    7,5K
  • MaSzKa
    ?ft
  • evilscorpio
    KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII siker :D
  • S8DJ
    akkor a menüben hozd első a VSH menüt (select gomb) és az ISO Mod-ot állísd át M33 Driverről Sony NP9660-ra
  • evilscorpio
    most fél órája tölt egy játék, dee megvan kb 4 kül féleképp ugyanaz a játék, és mind a 4 et mintha 10 játékbol neki nem tetezsene 3 és azt nem inditja.. a többinél sec perc alatt betölt
  • S8DJ
    szerintem a memóriakártyád vacakol
  • evilscorpio
    hy all! valaki tudna segiteni, a legujjabb custom firmware van a psp-men és több játékkal azt csinálja hogy a töltésnél megragad.
    tölt dee nem emgy tovább irja hogy loading és ennyi. hogy lehet ezt orvosolni?
  • Alien!
    jóöreg c64,lehet énis felteszem nosztalgiából...én a minap Amiga emulátort próbáltam,több kevesebb sikerrel...
    Ha vkit érdekel 2 használható progi van rá:

PSPUAE

Kifejezetten jól konfigurálható,rengeteg beállítási lehetőség,virtuális billenytűzet,multidisk támogatás,jobb kompatibilitás,viszont a hang + kép egyelőre nem megy együtt játszható formában...

PSPUAE4All

Na ez jóval jobb sebességű,sajnos még eléggén kiforratlan(egy vagy két verziót élt meg),tehát kevés opció van benne,kevesebb játék indul el rajta,de pl a superfrog kifejezetten játszható rajta hanggal együtt...ergo jóval igéretesebb mint az elődje...
  • Gomber
    Kösz Kisgabo! :) Még 2 büntető pont és kivagyok tiltva 1 hétre :D Mondjuk már kilettem tiltva 1szer, és van is 1 másik felhasználóm :D Akkor azt hazsnáltam, de még mindíg megvan xD