PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem is legális a firmware módosíttása
használhatod emukra és mindenféle progikra is

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Nagyon nagy a valószinüsége hogy ennek sosem fog utánamenni a Sony. Esetleg úgy hogy ellehetetleníti a cfw-t pölö. De ez így a PSP életútjának végefelé nem hiszem hogy nagyon aggasztó lenne.
Egyébként milyen vidám is lenne hogy kopogtat a rendõr és ellenõrzi a psp firmware-jét <#vigyor2>
Tévedés. Szoftver (beleértve a firmware is) SOSEM lesz a te tulajdonod. Max a használat jogát vásárolod meg kikötésekkel. Például hogy nem nézheted meg a forráskódját, nem módosíthatod stb stb.
5c0rp330n
egy külföldi fórum szerint sokak szerint legális, sokak szerint nem az. sztem teljesen mind1, hogy legális-e. én igazából leszarom. ettõl úgysem fogok nyugodtabban/nyugtalanabbul aludni, teljesen mind1, hogy elméletileg hogy van. úgysem garanciális már nagyon régen a psp-m, ha pedig az lenne, egy pillanat alatt vissza tudnék rakni rá hivatalos fw-t, innentõl kezdve abszolút nincs mitõl félni.

tévedsz.

5c0rp330n
márpedig szerintem semmi illegális nincsen a cfw-ben, a garanciát lehet, hogy megvonhatják miatta, de jogi úton nem vonhatnak felelõsségre miatta, mert a te tulajdonod.

dicehater
Elég kezdõ vagyok még a témaban, hol tudom megnezni a psp menujeben?

PoisonChihuahua
Teljesen mindegy mi van a kártyára írva, azt is ráírhatnám, hogy 4GB Túrógombóc.... Ha a PSP-n MagicGate-re supported-et ír akkor nagy valószínüséggel állítható, hogy nem hamis, ha pedig unknown-t akkor meg valószínü hamis.
Bogyi007
http://www.ivpicture.hu/pic.php?mode18o=set itt vannak képek a karimról (telósak sajna így nem a legszebb a kép)

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

dicehater
Nalam ez van a kartyan: 4gb Memory Stick Pro Dup, Magic Gate (nincs Sony felirat), masik felen Made In Japan - akkor valszeg ez is "hamis"?

Bogyi007
Tudom ezért van az hogy ahonnan származik a progi ami módosítja a hivatalos firmware-t (Dark Alex installer programjáról beszélek most) ott a Sony által kiadott firmware-ek nem találhatóak meg.

Azaz Dark Alex csak írt egy installer progit de õ nem vétkes, egy szóval sem mondja senkinek hogy MUSZÁJ módosítanod a Fw-t,l aki itt a hunyó az a drága user aki az Installer progival felülírja a firmware-t.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

csak szóltam, hogy tudj róla, hiába van meg egy játék eredetiben is, a CFW akkor sem legális.

Bogyi007
A fw módosításról meg annyit eleve úgy kaptam (cseréltem az Xbomért) hogy már nem volt gari rajta így már nem bukok ezmiatt, meghát mint írtam én az eredeti játékaimról szoktam másolatot csinálni és hogy tudjam futtatni is ezért kell a cfw. ja és emulátorokat is használok fõként Amiga emulátort amihez természetesen megvannak hivatalos forrásból a játékok és a rom fájlok is.

Bogyi007
Kösz a megnevezést (majom) én nem alacsonyodom arra a szintre hogy téged bárminek is nevezzelek, ha neked az eredeti kell legyen a te dolgod az enyém meg az hogy nekem jó a fake Sony is, nekem nem warezhuszárkodásra kell, hogy neked arra-e azt nem tudom.

Van már 10 eredeti gamák és ennél több lesz, másoltam csak addig amíg be nem szerzem eredetiben vagy addig míg ki nem próbálom és letörlöm ha nem tetszik. Így ezért fölösleges számomra a drága áron vett kártya, ha meg nem próbálnám ki a játékokat így akkor a 32 megás is elég lenne a mentések miatt.

impala
nagyon köszönöm, müx 😊

tomi890125
vagy defaultra

The Only One!

Prince of Máté
Fõmenüben (xmb) selectet nyomsz, és a Cpu speedet 333/166mhz-re rakod!

5c0rp330n
de csak amíg vissza nem módosítod <#idiota>

impala
szevasztok!
vettem a fiamnak - ballagásra - egy 4GB-os eredeti kártyát a PSP-hez.
éppen próbálgatta, mikoris azt vette észre, hogy baromira belassult a gép.
még mondta is, hogy tényleg feljött valami üzenet, amiben volt USB is meg CPU is, de õ lazán túllépett rajta.
szal jó lenne visszaállítani a sebességet, ha valóban azt sikerült elállítania valahogy.
segítenétek, hogyan kell, mert az itteni faq kellett ahhoz is, hogy miként lehet a memkártya eredetiségét ellenõrizni.(amúgy supported 😊

nagyon köszönöm elõre is a segítõ hozzászólásokat.

Prince of Máté
De ha módosítasz rajta valamit akkor elveszik a garid 😄

Az volt, amíg az eredeti fw volt rajta! Mivel ezt nem a sony csinálta, így nem lehet az övéééé!!!! 😄
RTFM!

illetve EULÁt elolvasni 😊 hiába vetted meg a PSP-t a rajtalévõ firmware továbbra is a sony intellektuális tulajdona, abban módosítást stb nem végezhecc!

kisgabo
én eredetit adok, de jött a m@jom, hogy a hamis olcsóbb, inkább azt veszi, akkor? erre van igény. <#idiota>

kisgabo
mit nem módosíthacc?

azt csinálsz otthon a psp-del amit akarsz, kifizetted, nem bérled senkitõl. raksz rá olyan förmwert, ami jólesik.

valószínû hogy 8500-ért hamis, electro world-be vagy media markt-ba kb 20 lepedõért megy és magic gate supported. ha mégis eredeti lenne nem szóltam.

hát igen ez valószínû <#idiota> biztos sokan csinálják így<#hehe>

passatgt
mire leadják rendelést, mire megkapják 3 hét, mire te megkapod + 1 hét, így jön ki az 1 hónap😊

AleXXXXX
Ja😄 én megszerzem max 2 hét alatt😛

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

passatgt
mire behozzák a kínai hamisítványt...😄

MaSzKa
digitalmix.hu 1hónap a szállítás kb

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

passatgt
besthkstore.com

raven87
És ezt hol lehet beszerezni?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

MaSzKa
Sandsik Ultra2 4Gb Memorystick 8500Ft 10év garival

akinek annyi az esze hogy hamisat vesz
az megérdemli

AleXXXXX
Ezzel én is így vagyok:
Nekem Sandisk van, 4 gigás, Chines Edition😄, a magicgate unknown, de igazábol le***rom, minden pörfökt megy rajta, nem szaggat. Mindenki maga dönti el, miet vesz. Ha neked az a legfontosabb, hogy EREDETI Sony legye, adj ki nyugodtan érte 16-18-20k forintokat.
Ha megelélgszel a csájníz edisönnel is, akkor vehetsz nagyon olcsón is (megint csak az ebayre hivatkozok😄)

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

sajnos a CFW is illegális (bár nem warez), mert nem módosíthatod a firmware-t

MaSzKa
ja és annyit kell tudni magyaroszágon nem kapható!!

MaSzKa
ez az eredeti Sony nagy sebességû Magicgate-s
kb 30-40eFt

kisgabo
eredeti a sony, a csomagolása is, 16k ért vettem...<#beka2>

Bogyi007
Nálam is de az unknown-ot egyébként a Magic Gate-re írja ki a menûben egyébként nem a High Speedre.

Az én kártyám nem high speedes 4 gigás sony, de eddig még egy játék sem szaggatott. A menüben unknow-ot ír ki rá, így tuti fake.

Ez a silent hill origins piszok jó game!!!!!!!
Bogyi007
A fake karin az is rajta van hogy Sony és az is hogy High Speed. legalábbis az enyémen rajta van.

Bogyi007
Ne magyarázzunk már félre! TUDOM hogy az Fake, de az illetõ eredetit akar venni biztosan?

ha nem akkor nyugodtan vehet 4 gigásat amire Sony van ráírva és az hogy HS, ez nem eredeti de tökéletesen mûködik. Nekem is ez van és nem a felirat érdekel rajta hanem az hogy MÛKÖDIK!!!!! És nem mellékesen spóroltam is vele.

LOL szóval, hogyha azt rá tudják írni, hogy Sony, akkor azt nem, hogy High Speed? xD
Lehet veszek majd pár hamis kártyát és ráírom, hogy ultraspeed, aztán eladom drágábban xd

PSN: berghold

Prince of Máté
nem 😊
Sonyból a high speedes fake, a sima általában eredeti, de azt is hamisítják... Tehát semmiképp ne high speedest vegyél.

Bogyi007
Azt tudom hogy nem gyárt, de ha olvastad írták is lejjebb hogy nem eredeti
a cucc.

A lényeg hogy ha 4 gigásat vesz és rá is van írva hogy Sony (ami nem az) akkor olyat vegyen ami HS-es mert különben szaggatás lehet a játékoknál.

Bogyi007
Mert a CFW-vel lehet legálisan is játszani ha az EREDETI lemezededet lerippeled és kimásolod a tartalmat a karira. Sokan csinálnak így mert így nem koptatják az umd olvasót.

Prince of Máté
Sony nem gyárt 4 gigásból high speedest.

Bogyi007
Ha High Speedes attól még jó lehet. Nekem is ilyen van és semmi gond vele.

passatgt
az nem eredeti<#smile>

ezt nem írjuk ki hanem a konzolos topicoc adminja
és mi nagyon szeretjük ezért <#boxer>

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360