PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából a psp olvasója a szûk keresztmetszet és az USB 2.0 is
amúgy azt állapítottam meg ha sok kis file-t másolsz akkor a régebbi mintha gyorsabb let volna
a 15MB/s-eshez ajándék átalakító se jár csak 1 átlátszó védõ tok 😞
a régi jobb volt amit év elején vettem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A PSP meg maximum 9 megabájtos writet támogat, viszont ha belerakod egy kártyaolvasóba, akkor megy 15 megabájttal.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Sandisk 2Gb DUO Pro olvasás 6500kb/s írás 6500kb/s
érdekes a teszt
hol a Sandisk Ultra2
saját mérésem kb-re:
Sandisk 4Gb DUO Pro Ultra2 10MB/s olvasás 7000kb/s írás 9000kb/s 18eFt-ért vettem
Sandisk 4Gb DUO Pro Ultra2 15MB/s olvasás ?kb/s írás ?kb/s holnap veszem 10eFt-ért
Sony 2GB DUO Pro 6700kb/s írás 6500kb/s németországba pspslim-hez ajándékba járt
1. Sony 2GB High Speed (hamis) DUO Pro 6700kb/s írás 1900kb/s 17eFt-ért vettem 2éve
2. Sony 2GB High Speed (hamis) DUO Pro 6700kb/s írás 1300kb/s 13eFt-ért vettem 2éve
3. Sony 2GB High Speed (hamis) DUO Pro 6700kb/s írás 3200kb/s ismerõs most vette 5000Frt-ért
üdv
PSN ID: jay-jupiter
De itt errõl többet nem beszélek, mert nem akarom kivágatni magamat....
nem kell mindent külföldön megvenni....
meg.
ez nem igaz. a kérdésednek semmi köze a warezhoz, a f@szért kell fél méteres vörös betükkel idegelni az embert. meg nem értem, hogy miért érdekel ennyire a téma és ha már ennyire érdekel, mért nem bírsz utánaolvasni. az összes OE-t és M33-at õ csinálta.
Lenne 1 kérdésm, méghozzá; most Dark_AleX visszavonult végleg?
Vagy csak az OE ill. az SE cfw-k gyártásával állt le, mer' ugye a 3.71 M33-at még õ csinálta. De az ez felettieket is? Mert asszem a filezon olvasram vagy psphun.-on... mert mostmár teljes káosz van a fejemben........<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
HA EZ WAREZNEK SZÁMITOTT AKKOR BANNOLJATOK! ÉN NEM ANNAK SZÁNTAM, CSAK 1 ÉRDEKÕDÕ KÉRDÉS!
Ezzel csak egy ország térképe jön, amennyire kivettem a cikkbõl (azé az országé ahol megveszed).
Teljes nyugateurópa térkép (cirka 16 ország) további 25 angol font (még 8 ezer ft).
Szerintem 38 ezerért el lehet gondolkodni 2 kütyün...
Bowers&Wilkins...
igaz 1 hónap mire meghozzák
ha ezt összeveted a hamis általában szürke/fekete importból származó kártyákkal, máris jóval olcsobb, és még nem számoltuk a kártya árát 😊
én szerencsére gyakran járok külföldre, így amit csak lehet (elektronikai cuccokat) külföldrõl hozom be, így máris jobban járok. pl amazon.com-on 4gb-os ultra2 kártya 50 dollár = 8ezer forint és 100% eredeti, garanciával, de olcsóbban is lehet találni...
milyen drága?
sztem el vagy tévedve
Mint írtam bár fake karim van, de igyekeztem olyantól venni akiben megbízok és tudom hogy sok karit adott el sokak megelégedett nyugtázásával
(még mindig nem akciós vételrõl beszélek!)
persze mindenki azt vesz amit akar, én ha (egyszer, valamikor...) veszek egy nagyobb kártyát, akkor biztos hogy inkább kicsit mélyebben a zsebembe nyúlok és minimum egy ultra2-t veszek, bár lehet hogy inkább usából mint itthonról, azért annyira mély zsebem nincs 😊
persze mindenki azt vesz amit akar, de szerintem érthetõ ha valaki tart a hamisítványoktól...
Én tudom hogy az enyém fake, de megbízható és leellenõrizhetõ személytõl vettem (nem e-bay és nem vatera és tsai) és azt használom. Pont.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
1-et eladtam fél év után 17eft volt
a másik fél év múlva meghalt 13eft volt
utána még 1 meghalt 1 hónap múlva
és vettem németországi 2x PSP-Slimet 2GB Pack ahhoz eredeti Sony járt
az jó most is és utána Sandisk Ultra 2-t ez is jó
most is Ultra2 veszek hülye lennék hamisat venni mikor alig drágább az eredeti Sansisk ráadásul 10év gari és supergyorsa is 9000kb/s valós írás
hasonló ügy (volt) a PS2-k csippelése, ugyanis a sony szerint a hardveres módosítás nem engedélyezett, hiába vetted meg a konzolt.
Ausztráliában például elbuktak egy pert, így ott a PS2 legálisan módosítható, de ez úgy tudom ritka kivételnek számít...