PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
persze

igazából a psp olvasója a szûk keresztmetszet és az USB 2.0 is

amúgy azt állapítottam meg ha sok kis file-t másolsz akkor a régebbi mintha gyorsabb let volna

a 15MB/s-eshez ajándék átalakító se jár csak 1 átlátszó védõ tok 😞

a régi jobb volt amit év elején vettem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
Írást gondolom úgy próbáltad, hogy a PSP-ben van a kártya...
A PSP meg maximum 9 megabájtos writet támogat, viszont ha belerakod egy kártyaolvasóba, akkor megy 15 megabájttal.

MaSzKa
Sandisk 4Gb DUO Pro Ultra2 15MB/s olvasás 9000kb/s írás 8800kb/s

Annyiért valóban megéri...
HAF Rigel
Köszi sokat segitettél. 20 ezerbõl megvan a cucc ahogy nézem , így meg nagyon megéri

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Bogyi007
kártyák gps cucc és egyéb tartozékok: http://www.multiformat.hu/index.php?fu=wa&tcs=405&ol=6

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Írtam neked választ.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Total Commander alatti másolás félrevezetõ lehet. Nekem egy korábbi változat volt fennt azzal bitang lassan ment a másolás a kártyára, most a 7.02a van meg azzal szépen másol. Nálam átlagosan 3400kb/s a másolás az olvasás olyan 5000kb/s körüli.

MaSzKa
ja és volt nálam kék

Sandisk 2Gb DUO Pro olvasás 6500kb/s írás 6500kb/s

MaSzKa
http://www.konzolbarlang.hu/msteszt2.html

érdekes a teszt
hol a Sandisk Ultra2

saját mérésem kb-re:

Sandisk 4Gb DUO Pro Ultra2 10MB/s olvasás 7000kb/s írás 9000kb/s 18eFt-ért vettem

Sandisk 4Gb DUO Pro Ultra2 15MB/s olvasás ?kb/s írás ?kb/s holnap veszem 10eFt-ért

Sony 2GB DUO Pro 6700kb/s írás 6500kb/s németországba pspslim-hez ajándékba járt

1. Sony 2GB High Speed (hamis) DUO Pro 6700kb/s írás 1900kb/s 17eFt-ért vettem 2éve
2. Sony 2GB High Speed (hamis) DUO Pro 6700kb/s írás 1300kb/s 13eFt-ért vettem 2éve
3. Sony 2GB High Speed (hamis) DUO Pro 6700kb/s írás 3200kb/s ismerõs most vette 5000Frt-ért

Bogyi007
Tessék ezt olvassátok el memóriakártya témában: http://www.konzolbarlang.hu/msteszt1.html

Bogyi007
Én már a GPS témánál járok de ha téged még emez a téma érdekel akkor adok egy linket a témával kapcsolatban ahol egy teszt van írva a kártyákról és a sebességükrõl az egyik ottani user csinálta és írta.

dicehater
Nos megneztem mennyivel lehet masolni a kartyara: 3db 1gb file-t huztam át - Total Cmd - átlag sebesség 3800kb/s max sebesseg 5000kb/s. Mennyivel kellene irnia az eredeti kartyat?

stockhouse
miért, milyen szériák vannak még hamis kariból, tudnál pontos leírást adni hogyan lehet õket beazonosítani, vagy mi alapján lehet mondani hogy az a legmegbízhatóbb, vagy írnak errõl valahol? csak azért kérdem mert nekem ez ujdonság.
üdv

PSN ID: jay-jupiter

Bogyi007
Nézzetek el arra az oldalra amit lentebb írtam onnan tudom hogy ennyibe kerül, sõt van már a térkép progi magyarul is házilag ami támogatja a gps kütyüt.....

De itt errõl többet nem beszélek, mert nem akarom kivágatni magamat....

Bogyi007
Valamit nagyon benéztél az árral itthon a progit meg a kütyüt 20e forintért is megkaphatod sõt akkor már autós tartót is kapsz valszeg mellé.

nem kell mindent külföldön megvenni....

5c0rp330n
bazd
meg.
ez nem igaz. a kérdésednek semmi köze a warezhoz, a f@szért kell fél méteres vörös betükkel idegelni az embert. meg nem értem, hogy miért érdekel ennyire a téma és ha már ennyire érdekel, mért nem bírsz utánaolvasni. az összes OE-t és M33-at õ csinálta.

Hi!
Lenne 1 kérdésm, méghozzá; most Dark_AleX visszavonult végleg?
Vagy csak az OE ill. az SE cfw-k gyártásával állt le, mer' ugye a 3.71 M33-at még õ csinálta. De az ez felettieket is? Mert asszem a filezon olvasram vagy psphun.-on... mert mostmár teljes káosz van a fejemben........<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#nevetes1>
HA EZ WAREZNEK SZÁMITOTT AKKOR BANNOLJATOK! ÉN NEM ANNAK SZÁNTAM, CSAK 1 ÉRDEKÕDÕ KÉRDÉS!
Mikor olaszországban jársz beugrassz egy konzolos boltba és kipróbálod, ott hivatalosan is kapható <#vigyor2>
HAF Rigel
Igazad van , de én megvenném most pl olaszt , mert oda megyük . PSN-en már láttam fent pár dollár az ára. Bár lehet hogy kölcsönkérek egyet aztán majd ha már elterjetteb lesz beszerzek 1et.

rosszul emlékszem hogy van homebrew térkép szoftver PSP-re? bár lehet a GPS-t nem támogatja.

Go!explore UMD + GPS vevõ = 119 euró / 99 angol font (cirka 30 ezer ft)
Ezzel csak egy ország térképe jön, amennyire kivettem a cikkbõl (azé az országé ahol megveszed).
Teljes nyugateurópa térkép (cirka 16 ország) további 25 angol font (még 8 ezer ft).
Szerintem 38 ezerért el lehet gondolkodni 2 kütyün...
HAF Rigel
Hát ha münködne és lenne magyar nyelven biztos megvenném , minek 2-3 kütyüt hordani , mikor 1 be is bele tudom rakni. Psp mindenképpen viszem így gondoltam megé 30ezret .

Jobban jársz egy PNAval 20 ezer körül, gondolom az ájgót (psp-n go!explore) úccse vennéd meg...
HAF Rigel
Egy kérdésem lenne , valakinek van már gpses pspje ( antenna + progi) kiprobálta hogy tényleg münködik , mert megyük olaszba és arra gondoltam GPSitem a pspm .

Hy! Nem tud vki Veszprém környékén eladó Psp Slimet?😊 Ha vki tud, kérem irja meg. Köszönöm!

Bowers&Wilkins...

Bogyi007
remélem ez nem warezre való felhívás meg nem reklám - én nem annak szántam!

Bogyi007
A psphungary egyik adminától vettem 7e forintért másnapi szállítással a fake Sony karik legmegbízhatóbb szériájából 2 hónapja.

nem tudtam hogy itthon van ennyiert, de nem mindegy melyik kereskedonel, lattam en mar 20k-ert is...

5c0rp330n
valóban <#idiota>

Prince of Máté
Kifelejtetted, hogy átalakítót is adnak<#awink>

MaSzKa
itt magyarországon hivatalosan is Ultra2 4Gb 8500Ft körül van
igaz 1 hónap mire meghozzák

sajnos Magyarországon tényleg nagyon drágák az eredeti kártyák, vám, áfa, artisjus, mindenki rabol belõle egy picit, még a kereskedõ is, de hát neki tényleg muszáj hogy legyen egy kis haszna legalább...

ha ezt összeveted a hamis általában szürke/fekete importból származó kártyákkal, máris jóval olcsobb, és még nem számoltuk a kártya árát 😊

én szerencsére gyakran járok külföldre, így amit csak lehet (elektronikai cuccokat) külföldrõl hozom be, így máris jobban járok. pl amazon.com-on 4gb-os ultra2 kártya 50 dollár = 8ezer forint és 100% eredeti, garanciával, de olcsóbban is lehet találni...

MaSzKa
hol vetted és mennyiért?

milyen drága?
sztem el vagy tévedve

Bogyi007
Nem eredeti ellenes vagyok, csak nem értem miért kell ilyen rohadt drágának lennie!

Mint írtam bár fake karim van, de igyekeztem olyantól venni akiben megbízok és tudom hogy sok karit adott el sokak megelégedett nyugtázásával
(még mindig nem akciós vételrõl beszélek!)

MaSzKa
<#eljen>

én mondjuk azért nem szerenték magamnak hamis kártyát (illetve nem ajánlanám másnak se), mert ki tudja hogy és meddig él - nem örülnék ha elszállnának róla a mentéseim. bár így hogy eredeti kártyám van (giga pakkhoz volt), így is kb kéthetente csinálok backupot róla a gépre, biztos ami biztos.

persze mindenki azt vesz amit akar, én ha (egyszer, valamikor...) veszek egy nagyobb kártyát, akkor biztos hogy inkább kicsit mélyebben a zsebembe nyúlok és minimum egy ultra2-t veszek, bár lehet hogy inkább usából mint itthonról, azért annyira mély zsebem nincs 😊

persze mindenki azt vesz amit akar, de szerintem érthetõ ha valaki tart a hamisítványoktól...

Bogyi007
Tedd akkor azt és kész, miért foglalkozol akkor azzal hogy más mit vesz?

Én tudom hogy az enyém fake, de megbízható és leellenõrizhetõ személytõl vettem (nem e-bay és nem vatera és tsai) és azt használom. Pont.

MaSzKa
8500Ft a Sandisk Ultra 2 15MB/s 10év + ajándék átalakító

Énvagyokazapád
rosszakat fogtál ki, ez van, akkor vegyél xx.000ért eredetit

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

MaSzKa
nekem 3 hamis volt

1-et eladtam fél év után 17eft volt

a másik fél év múlva meghalt 13eft volt

utána még 1 meghalt 1 hónap múlva

és vettem németországi 2x PSP-Slimet 2GB Pack ahhoz eredeti Sony járt

az jó most is és utána Sandisk Ultra 2-t ez is jó

most is Ultra2 veszek hülye lennék hamisat venni mikor alig drágább az eredeti Sansisk ráadásul 10év gari és supergyorsa is 9000kb/s valós írás

Énvagyokazapád
nem tudom miért vagytok ki akadva ezen a hamis nem hamis dolgon, jó lenne már befejezni... Nekem két hamis 2gb-os karim van, hibátlanul mûködik mind2, az egyiken még koreai matrica is van. ennyit errõl.

Nem "valszeg"...
PoisonChihuahua
Valszeg hamis...<#rinya>
dicehater
Unknown 😉

max ki kickelitek a csalókat mi is azt csináltuk
PoisonChihuahua
Igen, a memóriakártya ikonjára rámész, háromszöget nyomsz és ott pedig Information alatt találod.
5c0rp330n
így van, országonként változó, hogy hol legális, hol illegális. a sony sincs teljesen tisztában, hogy pontosan mi és hol van elfogadva, ezért nem fognak perre vinni ilyen ügyet, nem ér annyit az egész. ha hardveres chippelés el van valahol fogadva, akkor azért lehet sejteni, h egy kis szoftveres buherát ami alapból semmi jogsértõt nem csinál, nem nagyon fognak büntetni.

valószínûtlen hogy ebbõl probléma lesz, de nem elképzelehetetlen.

hasonló ügy (volt) a PS2-k csippelése, ugyanis a sony szerint a hardveres módosítás nem engedélyezett, hiába vetted meg a konzolt.

Ausztráliában például elbuktak egy pert, így ott a PS2 legálisan módosítható, de ez úgy tudom ritka kivételnek számít...