40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#39354 5,5 eves :)
az igazi hc jatekok 90%-at nem fogod tudni tapival meg rangatassal iranyitani.
lassan ideje lenne, valoban.. -
#39353 pont erről beszélek hogy 6(egyébként csak 5) éves hardwer!!! a psp2 már ki kelet volna adni rég! de csak huzták...
Amugy lehet irányítani Iphonos játékokta,tény hogy nehezebb, de van rá bőven minőségi játék!
LEGYEN PSP2! Ámen. -
#39352 omm, qrvanagy dolog az az iphone amikor a psp 6 eves hw.
tovabbi "bokkeno" hogy gombok hijan gyakorlatilag teljesen hasznalhatatlan mint "jatekgep", csak ilyen konzumer tapizos-forgatos fassagok jatszhatoak rajta amibol kino az ember 5 perc alatt.
psp2 meg vagy lesz most ee3-on.. vagy nem, ha lesz, kivancsi leszek ra :) -
#39351 hu. Nézetme az IPhone 4 et mit tud....A psp-t kiüti grafikában. az Ipad-ban használt erőforrás van, az eddigi Iphonoktól jóval erősebb. Már eddig is majden tudták a psp szintjét, de igy meg is előzi az új A4maggal. Kiváncsi leszelk egy-két hónap mulva mit hoznak ki 3d grafikában belőle(vagy kicsit késöbb). Egyetlen bökkenő az ár, de emellé azért nem csak egy hordozható játkonzolt kapunk.
A psp2 ebben ez éveben ki kell jönne és durrania kell grafban mert, mert psp-t már minden tekintetben felülmúlja szinte minden amiben eddig erős volt. Nem beszélve a Nintendó 3ds-ről ami szintén aránylag erős lesz(baromság azok a pletykák amik az Xbox360 szintjéhez hasonlítgatják)
Szeintem a Sony elbaszta az üzeletpolitikáját...miel a pspGO-ra semmi szükség nemvolt tudván,(igazi pénzlehuzás a negyedik bőrnek,de rájöttek erre az emberek és nemnagyon veszik) hogy készülnie kell a kettőnek. ezeket ez erőforrásokat(időt pénzt) már rég a PSP2 kifejlesztésére kellet volna tolni. Ötvözve a GO újításait egy (nagyon)erős hardverrel(kivéve a kisebb kijelző) plusz egyéb tulajdonságokkal mik mára alpok(érintőkijelző, kamera stb.) ha ezt megtatte volna már ebben az éveben egy nagyon átgondolt a kunkurenseket megelőzve egy tényleg ütőképes és anyagilag sikeres konzolt rakhatott volna össze. Mivel hatalmas vágy van már 2 éve a PSP2-re. igy szerintem most kapkodva valahogy 2011-re hozzák majd ki(eleje)látván a konkurensek előnyét.
ui:remélem jóra sikerül a 2.psp, mert a psp-t imádom(csak asony gondolkodása kicsit kezd unszipatikus lenni) -
#39350 ez nezopont kerdese, de en nem neveznem teljes munkanak, inkabb ideiglenes megoldas, bar nem ugy nez ki, hogy egyhamar lesz mas.
de vegulis megcsinalja amit kell. -
#39349 Egyébként ha egy PSP "chikenezve" van, tehát power offnál elveszik a törés, akkor azt mondhatjuk flashelt pspnek? -
#39348 olyan nem letezik, hogy csippelt psp. a psp hardware-et nem modostijak. aki "csippelt" psp-t arul az sima custom firmware-el ellatott psp-t arul, es arra mondja hogy csippelt, mert annyira se vette a faradsagot hogy utanajarjon, hogy mi az. te ne legyel ilyen. vannak kulonbozo FAQ-k azokat nezegesd mielott veszel psp-t, mert lesz egy psp-d es azt se fogod tudni mi az. tobbet nem mondok a cfw-rol mert az mar hajlik a warez fele es az tilos az sg forumain. -
#39347 De akkor olyat ne vegyek mert az nem jó? Vagy attól még jó? Én nem értek ehhez és nem szeretnék rosszat venni. -
#39346 nincs chipeles psp-n... aki azt irja az egy barom allat aki annyit se ert a psp-hez mint a... kutya -
#39345 Pár készüléknél írják, hogy chippeltetve van! Az mit jelent? Attól gyorsabb lesz? -
#39344 Köszönöm szépen a részletes segítséget. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor tulajdonképpen FAT-et is vehetek? Vagy azt inkább ne vegyek mert már elég régen gyárották őket? A Slim elvileg tud Wi-fi-t meg filmet is. -
#39343 a slim is ugyanugy visz minen jatekot mint a Fat. vigyazz arra, hogy jo allapotban legyen az aksi, hogy ne meruljon le hamar es ne legyen utangyartott (kb 5 orat kell tartson az aksi, ha utangyatott az aksi nem feltetlenul jelenti azt, hogy rossz, de faraghatsz a psp arabol) es a kepernyo ne legyen osszekarcolva. tovabba ha memoriakartyat is kapsz hozza akkor nezd meg, hogy eredeti legyen (sony vagy sandisk). tovabba probald ki elotte a gepet, kerd meg a tulajt, hogy hozzon egy jatekot, hogy lellenorizd az UMD meghajtot is. -
#39342 Sziasztok PSP-t szeretnék venni használtan, de nem nagyon vagyok otthonos benne egyáltalán. A kérdésem az lenne, hogy elsősorban mire kell odafigyelni amikor átveszem a terméket? Hol lehetnek a buktatok? És, hogy ha SLIM gépet veszek az mindent visz? 15 hónapos gép az már öregnek számít vagy egy Slim általában meddig működőképes?
Köszi előre is a választokat, még sose volt konzolom. -
#39341 elviekben ha lekapcsolod az összes plugint ami megy akkor menni fog a játék ... én most lekapcsoltam és egyenlőre okés. -
#39340 nekem is csak ugye nem lehet küldi közben menteni, és ez így kicsit idegőrlő, h mindent háromszor csinál meg az ember... :S -
#39339 Ilyet nekem is csinál.
Nem tudom mitől lehet de ha újraindíom a psp-t minden ok. -
#39338 mi lehet annak az oka, hogy az mgs peace walker megfagy játék közben különböző helyzetekben ? gen d3-am van :-) -
ch13 #39337 Akit érdekel az eladó PSP m: http://www.vatera.hu/psp_fat_1_gb_os_flashelt_172783904.html -
#39336 pont a vizsgáim utolsó napján :(:S -
#39335 junius 15-17 kozott lesz LA-be.
ORIASI TITOK:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!google beirtam, hogy e3 es elso talalat... meg az oldalt se kellett megnyitni mert irta a bevezetobe -
#39334 E3 az mikor szokott lenni? XD -
#39333 szerintem is erdemes varni. aztan majd meglatod... bar a psp2 konfihjara illetve debutaloarara kivancsi leszek, felteve ha megjelenik... -
Daryl Hall #39332 Oks értem, köszönöm.
"go meg reszben azert bukott meg mert azok akiknek mar volt psp-juk es vettek Go-t a regi jatekaikat dobhatak a szemetbe" Nos, igen, itt van a kutya elásva, ezzel a húzásával a Sony úgy elvágta magát, hogy még a hazai japán piacán sem kell senkinek sem a Go. A legegyszerűbb az lett volna, ha az only for online funkciót a PSP2-be teszik bele. Gondolom a PSP 1-el próbáltak kísérletezni, hogy mit szólnának a vásárlók egy ilyen húzáshoz, de a válasz egyértelmű senki sem kért belőle. Na, mindegy PSP-t mindenképpen akarok venni, de mondom, várok még 1 hetet az E3-on eldőlhet a Go és a PSP2 sorsa is.
-
#39331 van wifi benne, ez termeszetes. veszel egy wireless routert es azzal megoldod a psp intenetellatasat.
a
go meg reszben azert bukott meg mert azok akiknek mar volt psp-juk es vettek Go-t a regi jatekaikat dobhatak a szemetbe, mert azokat nem tudtak felhasznalni. ha megoldotta volna a sony azt, hogy azokat a jatekokat amiket mar megvettel ingyen letoltheted store-rol akkor nyilvan nagyobb sikere lett volna. ez az egyik oka. a masik a kisebb kijelzo. -
Daryl Hall #39330 Hú, még valami, ezt elfelejtettem megkérdezni. Lehet, hogy nagy baromság, de azért megkérdezem. PSN Store nyílván mivel online, csak is internet kapcsolattal jöhet létre (máshogy kizárva, evidens). De pl. a GO-ban van beépített WiFi, kérdem én milyen internet szolgáltatóhoz akar kapcsolódni a Go, amikor bekapcsolom. Mert pl. nekem itthon, csak vezetékes internetem van?????? -
Daryl Hall #39329 Oks, értem. Köszönöm a válaszodat. Most még várok, 1 hetet kíváncsi vagyok, hogy az idei E3-on bejelentik-e a PSP2??? Ha nem, akkor veszek Go-t, ha igen akkor elgondolkozom. Mondjuk valahol érthetetlen a Go bukása a digitális disztribúció pár éven belül elkerülhetetlen lesz. -
#39328 megvalaszoltad a kerdesed. a vasarlas a te dontesed. es igen store-on vannak ps1-es cimek is. -
Daryl Hall #39327 Sziasztok!
PSP vásárlás előtt állok és érdekelne rutinos PSP tulajok véleménye.
PSP Go vagy PSP Slim?
Melyik a jobb és miért?
Zárójelben annyit szeretnék megjegyezni, hogy én nagyon szemezgetek a PSP Go-val is. Tehát, nekem elsősorban a Warez NEM LÉNYEG! Tisztában vagyok azzal is, hogy itthon nincs hivatalos PSN Store. Magyarul úgy tudnék, játszani a GO-val, hogy regisztrálnék egy angliai címre és vehetném az 50 fontos feltöltő kártyákat. Én a Go nagy előnyét pontosan abban látom, hogy nincs benne UMD meghajtó, magyarul kisebb, könnyebb, praktikusabb és gyakorlatilag sokkal olcsóbban vásárolhatnék Store-n keresztül játékokat. Valamint PSP-re lehet klasszikus PS1-es játékokat is letölteni?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
#39326 én nagyon kevés esélyt látok hogy valakinek manapság AGP-s karija legyen, és azt PSP játékra cserélje. Mondjuk olyan nulla egész 000000000000000000000000000000000000000000000001 körüli értéket, merthogy mindig is vannak fura emberek :D -
#39325 Sziasztok!
van itt valaki aki ismeri a pspdisp nevű homebrow progit psp-re? -
#39324 Sziasztok!
4DB HIBÁTLAN PSP JÁTÉKOT SZERETNÉK ELCSERÉLNI EGY ATI X1650 PRO DDR2 512-ES AGP-S KARIRA!
Akit érdekel a dolog és van otthon feleslegben egy ilyen karija az írjon nekem itt vagy a meg adott linken>>>Ide írjatok , nagyon fontos lenne ez a kari nekem!!! -
#39323 nem beszelni nyelvet azt amit elebbi hsz-ben kanyarintottal vala oda... -
#39322 akkor 3000 et veszek :D
csak ugye atól hogy még az a szar neten töltögetős a játékok umdre kijönnek nem? -
#39321 Go-n nem erdemes gondolkodni sem. -
#39320 Paypal only in US :/
máshogy meg játékot nemtudok rátenni szal akk szerintem PSP3000 et veszek -
SirArcheer #39319 UTFG -
krunyec #39318 nevetni fogtok,tudjátok mi volt a rossz?A TÖLTŐ!!! köszi a segítséget azért! -
SirArcheer #39317 Regisztráltál PSN store-ra? -
#39316 Foggalmam sincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warez ge*i vagyok. :P
-
#39315 PSn store ról tudok vásárolni paypallal PSPgora? sokadjára kérdezem.... magyarországról persze...