PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
apropo psphungary...regisztráltam oda egyszer, de a firefox elfelejtette a jelszavam meg a nevet és azóta nemtudom kitalálni mivolt az, próbáltam új accountot csinálni de valami baja mindíg van, és nemtudok. Pedig egy fórumra beírtam volna, hogy aki gyõrben lakik és csinált már ilyet az írhatna, ha vállalja. Nekem anno 2ezerér ajánlották, hogy megcsinálják.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

LeventeV
olyan egyszeruen nincs, hogy nincsenek meg az eszkozei. ha eredeti fw-t akarsz ra tenni akkor egy 32mb-os memkari kell, sot meg annyi sem, ha van egy eredeti jatekod akkor azon is fentvan. ha meg hackelni akarod akkor egyszeruen nem fogom fel, hogy mi hianyzik. helybe megcsinalnam ha itt lenne. esetleg javaslom a "szakertonek" hogy nezegesse a psphungary.hu oldal forumait.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

KaszaN
Tudom, nekem is sokat segített, megvan a yahoo címe de nekem rendszertelepítés után elveszett a bejelentkezõ adatom és azóta nemtudok belépni és nincs kihez fordulnom, amúgy egybõl hozzáfordultam volna. 😊 Am kipróbáltam ezt a formatáló progit, ezzel is gyanaz van. Akárhova teszem be seholsem látja. Viszont a képeket, meg a zenéket felismeri és le is játsza rendesen. Igazán ráférne egy új fw :S. Viszont nekem custom kell mert, nemveszek rá játékokat, mert a pc-s játékok mellett már nincs rá keretem. 😄

bboyatty
Aham, értem. De van gugli, ott se lehet infóhoz jutni, hogy mi módon lehetne frissíteni? Vagy nem is tudom, sajnos én nem vagyok nagy guru az ilyen cuccokba de levente barátom hátha tud valamit mondani neked, nekem õ rendezte a PSP-m csak most nincs gép közelbe de ahogy itt lesz megkérem, hogy nézzen be ide. 😉

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

KaszaN
Azért nemtudom, mert nemtudom hogy kell. 😄 Há nem egyértelmû. 😄 Ismertem valakit aki márt nem egyet csinált meg, ezért elvittem hozzád de õ is aztmondta, hogy nemtudja megcsinálni, az ilyen fajtához nincsenek meg a kellõ eszközei, vagy valami ilyesmi.

bboyatty
Miért nem tudod frissíteni?
Máskülömben én WinAVi iPod PSP video converter-t használok, és tökéletesen mûködik, esetleg próbáld ki.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

KaszaN
Egyszerûen nemtudom rávenni, hogy ismerje fel az mp4-et akárhova is teszem. Ki mivel alakítja át a videót mp4-be? Persze lehet, hogy közrejátszik az, hogy 2.71es rendszerem van és nemtudom frissíteni.

LeventeV
akkor nem jol alakitottad at a videot.

KaszaN
Igen, mert már voltak nekem olyan mappák.

LeventeV
akkor nevezd at 100ANV01-re. amugy biztos, hogy jol hoztad letre a konyvtarszerkzetet?

KaszaN
Úgysem jó.

LeventeV
akkor hozd letre ezt a konyvtarszerkezetet:
MP_ROOT\100MNV01 es oda masold.

KaszaN
folder? Az mi? Ha a mappára gondoltál azt már próbáltam.

LeventeV
csinalsz egy video foldert es oda.

KaszaN
Izé. Hovakell tenni a videókat? Mert nekem csak game, music, photo, savedata, system mappa van.

LeventeV
de. tovabbi videoformatumok lejatszasahoz programokra van szukseg, azokhoz meg cfw-re.

bboyatty
Nem mertem ideírni de látom jól gondoltam. A PSP alapból nem csak az mp4-et játsza(plugin nélkül értem)?

LeventeV
mp4

KaszaN
2.71 es fw milyen videóformátumot tud kezelni?

LeventeV
akkor tudtommal nem lehet. 5.03ig lehet a 3000es szeriara cfw-t telepiteni.

Igen, psp 3000, ezen van az 5.51, és ennek az alaplapján van egy szám ami a 8B. Köszi a választ!
LeventeV
milyen psp? 3000es?

Érdeklõdök, hogy a psp-n 5.00 m33-4-es szoftver van. Ezen mûködne-e egy psp go camera?
A másik kérdésem, hogy van egy psp, amelyen a szoftver gyári 5.51 8B alaplappal, szerintetek törhetõ?
LeventeV
utanajarok. kosz.

5c0rp330n
van ilyen hivatalosan is, ad hoc party a neve asszem, ps3-on keresztul megy.

LeventeV
igen, olyanra mint a hamachi. megyek megerdeklodom masfele is.

Prince of Máté
Olyan programra gondolsz mint gépen a Hamachi?
Hallottam már ilyet változatot PSP-re is, de nem tudom a nevét :/

LeventeV
arrol tudok en is, csak arra lennek kivancsi, hogy olyan jatekokat miket nem lehet jatszani csak ad-hoc modba (tekken pl) nincsen valami fele program ami elhiteti a psp-vel ,hogy ad-hoc-ba akarok jatszani, de kozbe felmegy a netre es kapcsolodik egy masik psp-hez?

edios
programról nemtok, de játékból van 1-2. asszem medal of honor ilyesmi pl

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LeventeV
azt szeretnem megtudni, hogy letezik-e olyan program psp-re aminek koszonhetoen a jatekokat interneten keresztul is lehessen jatszani, ne csak ad-hoc modban?

LeventeV
hat Prince of Persia 2D-s lesz, ami a regi klasszikust idezi, az szerintem jofele lesz, akkor ott van 2 ps2-re nagyon sikeres rpg, a kingdom hearts es a persona 3, ezek nyaron jonnek. es meg a ghost recon future soldier-be bizhatunk (osszel erkezik). de tobbet majd az e3 utan. de a peace walker es a god of war 2 olyan jatek amelyik mar magaban is nagyon huzza ezt az evet, amely azert valjuk be, nem indult fenyesen a psp szamara.

5c0rp330n
egyebkent itt a teaseroldala, eddig nem lehetett tudni h mi lesz belole

5c0rp330n
<#eljen><#worship>
varjuk szeretettel 😊

Tudsz még megjelenéseket psp-re?? játékokat vagy ijenek?? pl:valami új háborús játék is jóljönne!?
ez enyhén szolva jóhír!!<#hehe>
LeventeV
ja ez tuti biztos, psp exkluziv lesz, ugyanaz a csapat fejleszti mint a chains of olympus-t es Ghost of Sparta alcimmel fog megjelenni, tobb infot az idei E3-on fognak kozolni.

KOMOJ ASZT A KUR-A<#vigyor3> bisztos?? me én god of war rajongó vagyok
LeventeV
UJ GOD OF WAR JELENIK MEG PSP-RE MEG IDEN!!!
van Isten, es megmenekul az idei psp-s ideny.

Prody
Akinek van PSP Go-ja kérem írjon egy PÜ-t.

Használt psp játékot vennék!: army of two the 40 day
(jó állapotban használtan)
az ajánlatokat várom<#hawaii><#vigyor4>
Prody
PS3-on(Store) épp nézem hogy PSP games -ben nincs fent a Space invaders extreme... ergo PSP Go-n hogy lehet ezzel játszani?😊

LeventeV
megvan az elonye es a hatranya is a slimnek is es a go-nak is. en is inkabb maradok a slimnel.

Sephi
Nem is a kepernyo hanem az iranyitas ol meg. Annyira kenyelmetlen a fogasa, hogy belefajdul a kezem egy hosszabb utazas utan. Az aksija jol birja, de na... ez meg nem eleg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LeventeV
eddig csak Auchan-ba es Cora-ba lattam GO-t. forumokon arulnak olcsobban is. de nem kene, foleg a kisebb kepernyo ami kikeszit.

Sephi
Ezt hol lattad? Boltban? Probald meg az okazii.ro, regebben nagyon jo dolgok voltak ott.

Amugy meg GO borzalmasan kenyelmetlen, en nem egyszer kiejtettem a kezembol. Maradok a SLIM-nel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dienesoft
Sziasztok!

Ha érdekel valakit, lenne egy eladó 2GB-os eredeti Sony Memory Stick kártyám. Írj üzit, ha érdekel!

LeventeV
jo nektek. itt erdelybe egy kemeny 30assal dragabb a go mint a slim. dragabb a go mint a ps3.

A Sore-ról én tudtam vásárolni itthonról, ezzel nincsen gond, de én is inkább slimet vettem, mert a go egy tízessel több, cserébe viszont nincs UMD.

Szerintem nem éri meg ...

Prody
US/UK store-rol tudok letölteni, feltööltökártyával vásárolok, accountom van már ps3-ra és ugyanigy vettem arcade gammákat. tehát Go-nál is így használnám.... de még ezen gondolkodom

LeventeV
psp go-t ne vegyel, mert draga es nincsenek ra jatekok, legalabbis magyarorszag teruleten nem tudsz store-rol letolteni. plusz a letoltheto jatekok neha dragabbak mint az umd-sek.