40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Triple H
    sziasztok!

szeretnék segítséget kérni. van ez a játék, és ezt az 1.50 cuccot igényeli amit a slim nem tud. hogy csináljam meg? pm vagy ideírtok nekem mindegy csak segítsekek plz.

kösz
  • 5c0rp330n
    ezt azért nem lehet tudni, slim kb 2 napig bírta, és fel is lett törve. én midenképpen megvárnám..
  • Prince of Máté
    Miért? Itt mindenki eredetivel játszik Ugye te is?
  • Tinman #32577
    Golem nem rossz, csak olyanok, mint a Mission Impossible... legyél itt 12:02-kor 7-es ügynök, nálam a stuff, nálad a pénz.
    Ettől függetlenül azon vannak, hogy amit kapsz az tökéltes legyen.

Szerintem vegyél ilyen szoftveres pakkot... úgy jó áron juthatsz 1 eredeti szoftverhez, no meg a PSP külleme is egyedi lesz... lsd FF CC pack vagy God of War pack.

Szerintem az új szériát azért nem érdemes megvárni, mert ha nem csak eredetivel akarsz próbálkozni, akkor nem biztos, hogy szerencséd lesz.
    A FAT és Slim már bejáratott dolog, ha gond lenne a szervizek már csípőből oldják meg, a PSP3000-ről meg nulla a tapasztalat.
  • celgene32
    Hali most tervezem hogy egy psp-t veszek, tobb oldalon irtak hogy oktober kozepen jon ki az uj szeria.No szoval erdemes-e megvarnom?
    A golemkonzoltol szeretnem venni a psp-t, erdemes-e toluk venni vagy estleg valamelyik masik boltotban nezzem meg?

Elore is koszi!
  • kabel15
    Hello!

Érdekel valakit GTA:LCS?
    Tokkal térképpel leírással szóval minden megvan hozzá!
    Küldesz 1 PÜ és az árban megegyezünk!
  • PSPeti
    Valaki készített már psp-re témát közületek? Ugyanis kéne egy kis segítség az ikonok elmentéséhez photoshopban. Aki tud az vegyen fel légyszíves msn-en! (dobj meg egy p.ü.vel és küldöm is a címem)
  • Tinman #32573
    Monster Hunter két részét kihagytam, pedig az is NAGYON ajánlott kategória.
  • S8DJ
    Moto GP - 2005-2006
  • baaka
    melyik volt a legfrissebb kiadás motgp -ből?
  • Bogyi007
    Szerintem meg az PsP szériára célozgat már. :D
  • Bogyi007
    Az Internet Szabadon akcióban vettem meg a Vodás mobilinternetet s így az E220-as Usb szappanmodemem van. Ezt kapcsolatot szeretném megosztani a PsP-vel.

Egy ismerősöm írta hogy "A MobilNet kapcsolatot ki kell "lőnöd" a lapiból, pl egy usb kulccsal, ami tudja az AP módot. Beállítod a NET megosztást a gépeden, hogy kiszolgálóként menjen és egy híd kapcsolat alatt összekapcsolod a 2 hálózatod."

No ez az ami nem sikerült eddig. Az usb kulcsos wifi az megvan egy Tp-Link Tl-WN322G személyében és meg is csináltam a megosztást és az Usb wifi látja is a mobilinternetet de mégsem működik.

Mi az amit nem jól állíthatok be, szerintem közel a megoldás de az a kicsi plusz ami még kellene az hiányzik. vagy esetleg ha valaki már megcsinálta ezt a dolgot más konzollal ami szintén wifin keresztül kapcsolódna az leírhatná vagy elküldhetné nekem hogy miként sikerölt neki.

Előre is köszönet!

Jó lenne online játszani ugyanis legyen szó internetes vagy ad-hoc módbéli játékokról (ugyanis azt is lehet neten keresztül játszani)

Otthon sima adsl van azzal gondolom nem lesz gond.
  • CaviaR
    Sztem csak simán levette az előlapot, mert egy új design lesz vagy ilyesmi. Ha abbahagyná a fejlesztéseket, attól még nem venné le az eddigi munkáit..
  • Prince of Máté
    Abbahagyja-e vagy ne, nem tudja eldönteni, szerintem erre utal.
  • MaSzKa
    ez mi?

2 lehetőség lesz? on vagy off?
  • MaSzKa
    a legújabb alapos psp-t ami v3-as azt tényleg nem lehet megcsinálni cfw-sre
  • Sati84
    Hehe, én most tettem fel nemrég a Sands of Time-ot a gépemre és állandóan azon gondolkozom, hogy de szívesen nyomnám PSP-n... :-)
  • Sati84
    Igen, ezt az oldalt én is megtaláltam, de itt nincs megoldás. Szal ha olyan, akkor szívtam.
    Szóval van mód ellenőrizni azért biztos ami biztos?
  • ZseniálisTeknős
    Hupssz, most néztem, félreolvastam a verziószámot, sry. A TA-088-ra alant a megoldás, a tied elvileg még nem v3-as verziójú, tehát semmi gond nincs :-)

http://psphungary.hu/comment.php?comment.news.1071
  • Jimanszky
    El leszel ezekkel egy darabig
  • ZseniálisTeknős
    Idézet a FAQ-ból:

"TA-082 = az "elátkozott" alaplapú PSP-model, amelyet sokáig nem lehetett downgrade-elni. Ma már mindegy az alaplap verziószáma. Persze, ha nem Pandora módszert használsz, fontos tájékozódni az alaplap verziószámával kapcsolatban."

A játékokról és a szavatosságról annyit, hogy a FF Crisys Core-ba beleraktam kb. 25 óra tiszta játékidőt, és még csak 48%-nál tartok.... Tinman listája meg nagyszerűen összefoglalja a must have kategóriát, gyakorlatilag az elkövetkező két-három éve sem lenne elég, hogy az összeset végigvigyem (nem vagyok überhardcore gamer ez igaz...)
  • Tinman #32559
    Ez már ízlés kérdése.

Amiket biztos végigviszek /éppen GoW: CoO-ból jövök/:

-GoW
    -SH Origins
    -Kingdom of Paradise
    -FF Crisis Core
    -Patapon 1.
    -Patapon 2 ha megjelenik
    -Extreme Space Invaders
    -Exit
    -Echochrome
    -Syphon Filter: Dark Mirror
    -SF: Logans Shadow
    -POP Rival Swords
    -POP Revelations
    -Castlevania Dracula X
    -Brave Story
    -Lemmings
    -Metal Gear Acid
    -R-Type Command
    -Silverfall
    -Dungeon Siege
    -Valhalla Knights
    -Valkyrie Profile
    -Jeanne Darc
    -Field Commander
    -Medievil

Azért ezek nem egy szar címek és van bennük játékóra bőven, úgy nagyjából ezek keltették fel az érdeklődésem, nem is kicsit!
  • Jimanszky
    Én például egy WRC Rally-val és tökre el tudok lenni;).Sennheiser CX300-zal használom és nagyon jól szól.Megéri venni egy drágább fülest:)
  • Sati84
    Átbogarásztam megint a FAQ-t, de meg sincs benne említve a TA-088. Mindegy, hát akkor elhiszem :D
  • ZseniálisTeknős
    Rosszul tudod, jelenleg MINDEN fajta alaplappal szerelt fat vagy slim gépet lehet pandorázni... Bővebben ott a GYIK, elég részletesen kitárgyalja a témát.
  • Sati84
    Most elérhető közelségbe került számomra, hogy CFW-t tegyek a PSP-mre (ha minden igaz, tudok szerezni egy pandora aksit), és most olvastam, hogy a TA-088 alaplappal rendelkező slimeket nem lehet pandorázni. Hogy tudom kideríteni, hogy nekem olyan van-e? Augusztus végén vettem New Yorkban, 3.80-as FW van rajta alapból.

Van erre valami forrás vagy oldal vagy akármi, amiből megtudhatom? Próba-cseresznyét nem akarok, mert gondolom ezen az alaplapon az unbrickerek se működnének...
  • kisgabo
    nekem 2 éve van psp, filmet nézek rajta vagy mp3. egy játékot se toltem végig... 1-2 jó cim van, de....
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Olyan kérdésem lenne, hogy átkonvertáltam, egy psx-es gammát psp re és elvan csúszva a kép ezt esetleg lehetne orvosolni valahogy?
  • Tinman #32552
    Caslevania, Crash Bandicoot.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Tudvalaki hasonlóan jó platformjátékot psp-re vagy psx re mint a Heart of Darkness mászkálós gamma.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • tihibaby
    Shuhei Yoshida,az SCEA hardver marketingért felelős direktora egyáltalán nem tagadta, hogy idén kevesebb PSP játék jelent meg mint tavaly, sőt, alig pár címmel több kerül a piacra mint a gép első évében. Mi áll a háttérben? Több tényező, a gép kezdetben teljesen más korosztályt célzott meg, manapság viszont egy jóval fiatalabb réteg használja, ám jelenleg nincs olyan szoftverkínálat, amely ezt ki tudná szolgálni. A már létező játékok portolásának kvázi betiltása után elkerülhetetlen volt ez a hiátus, ám 2009-től a platform főnixmadárként támad fel majd újra számos bejelentésre váró egyedi fejlesztéssel.
    Forrás:576
  • Jimanszky
    Oké mester!!Letöltöm majd nyomhatjuk;).Vegyél fel msn-re ha gondolod:)
  • PoisonChihuahua
    Van benne helyi Co-op, illetve 8 fős online (játékmódok: Deathmach, "zászlójáték", 4 vs. 4, Támadók vs. Védők).
    Egymás ellen lokálban nem lehet menni (rövid meccs lenne :)) ).
  • Tinman #32547
    + Valhalla Knights 2 /mingyá' jön!/
    + End War-ba is bízok
    + Dragon's Lair /nosztalgia rulz/

Meg ugye amiket írtál...
  • Tinman #32546
    Na igen, csak neki is alig pár hete van PSP-je, meg nekem is...
    Nekünk teljesen jó lesz 1.5 évig egyéb konzolok + PC mellé.
  • kisgabo
    kb. már most lejárt.
  • Petyus_
    Killzone Liberationt coop vagy egymás ellen kell nyomni?
  • Petyus_
    Mi jön mászthev? Star Ocean, Resistance Retribution, Patapon 2, és még? =)
  • PoisonChihuahua
    Semmit, csak úgy. :) Egyébként mit próbálsz ki először? Vedd meg (vagy töltsd le) a Killzone-t aztán nyomatjuk Online. Annyira kellene már egy magyar társ.
  • Tinman #32541
    Oké... van 15 játék ami must have. Azzal elleszel 1 évig legalább :-D
    Közben meg jön még vagy 5 cím, ami megint must have, szóval 1.5 múlva már lejárt lemez lesz a PSP :-D