PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nemtom, öszintén szólva, nem akarok senkit se megsérteni de nem feltétlen kifejezett kockulos partyt akarok, szal vmi normális arcokkal érted, nem ilyen kis ovis kockákkal. Szóval nem 10-12 éves dagadt egésznap a gép elött ülõ arcokat várok, hanem unatkozó néha néha psp-t csattogtató, normális emberekre. 😄 remélem érted

Am. gyors kérdés, a hold gomb-ba van led?, mert nálam ezüst slimnél szinte nem is látni a fényét, ha bekapcsolom, csak annyit h vmi nagyon halvány fény lesz rajta, de semmikép se led fény, csak mintha vmi müanyagot rátenne a led mögé.

PoisonChihuahua
Na, ez nem is olyan rossz ötlet! De kb. hány éveseket "toboroznál" össze?
ja és mégvmi, csak budapestiek jelentkezését várom, lehetõleg!! 😊)

sziasztok, tervezem h kialakitok egy kisebb psp multi "társulatot", akikkel idõnként összeugranék, gondoltam nem egy embernek lenne kedve játszani psp-vel multiba mások ellen. Terv: kimegyünk ide oda idõnként azt ütjük ahogy birjuk, lehetõleg vmi nyilt levegõs terep, nem klubot akarok nyitni.. 😊) szal elsõsorban játék és ismerkedés lenne a cél. MSN: [email protected] várom a jelentkezõket, elõre is köszi^^

"idézett részekkel pedig nem tudom h mi a problémád"
akkor ebben nem fogunk dûlõre jutni, folytasd nyugodtan mások osztását akinek esetleg nem az jön be mint neked, a továbbiakban figyelmen kívül hagyom ezeket a hozzászólásokat.

Gideon Wieth
én a te pártodon állok 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
A Conan-t nem csinálták meg PsP-re csak xbox360ra meg Ps3-ra ugye? vagy tévedek ? Mert a beowulf-ot azt megtaláltam hogy van 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

5c0rp330n
nyilván nem azért jó játékok ezek, mert azt mondják a játéktesztelõk. csak õk is alátámasztják ezt, de egyébként ugyanezeken az oldalakon bárki osztályozhatja a játékot és az ilyen osztályzások is ugyanott vannak ezeknek a játékoknak az esetében, szóval nem holmi felfújt játékokról van szó, hanem olyanokról, amik tényleg összességében a PSP-s társadalom kedvencei. de önmagában a kritikák miatt nekem sem fog tetszeni automatikusan egy játék, legfeljebb jó okot adnak rá, h kipróbáljam, és az esetek túlnyomó részében valóban nem csalódok ezekben a játékokban.
az idézett részekkel pedig nem tudom h mi a problémád, és miért szûrted le belõlük az ellenségeskedést, talán túlságosan szó szerint értelmezel mindent, talán minden mondat után tennem kéne egy smiley-t, h úgy értelmezd, ahogy kellene..

"aki az alapján ítél meg egy játékot, hogy mit írnak a játéktesztelõ oldalak, vagy bárki más, az hülye"
természetesen úgy értem, hogy próba nélkül. arra ne hivatkozzon nekem senki hogy azért lesz jó a játék mert az xy újságírónak tetszett.. gyanítom, egy sportjátékra szakosodott írót ráengednél a final fantasy-ra, lehúzná nem is kicsit. vajon miért?

"semmilyen ellenségeskedésrõl vagy nagyképûsködésrõl szó sem volt, sajnálatos, ha te annak láttad"
beszéljenek helyettem a kommentjeid:

"csak eléggé no comment, h mekkora címekre írjátok h szarok"
"ne gyerekek, neee"
"szóval valszeg veled lesz a baj, nem velem"
"ne tetõzd, ne tetõzd 😊 az a játék szintén minimum egy top5-ös psp all-time classic"
"az a játék mindenképpen benne van az eddigi összes PSP játék közül a top3-ban,"
"egyébként ilyen játékot bûn megvenni, még letölteni is, a sávszélességet nem éri meg ez a szemét."

izlések és pofonok (mintha már mondta volna valaki, pont Neked, vajon miért?).

aki az alapján ítél meg egy játékot, hogy mit írnak a játéktesztelõ oldalak, vagy bárki más, az hülye. én megvettem a monster huntert, adtam is el, nem tetszett. a crisis core-al nem követtem el ugyanezt a hibát. letöltöttem, kipróbáltam, intróval együtt 5 perc után láttam hogy ez nem nekem való.

én nem esek hasra attól hogy MGS vagy final fantasy. nekem ezek a játékok nem nyújtanak szórakozást, kikapcsolódást. egy GOW, egy ratchet, és amiket még írtam igen. én ezeket tartom jó játékoknak, és nem tudom mi alapján engedsz meg magadnak ilyeneket "ne gyerekek, neee"

de nem szólom le azt akinek ez tetszik. Te se tedd!

5c0rp330n
semmilyen ellenségeskedésrõl vagy nagyképûsködésrõl szó sem volt, sajnálatos, ha te annak láttad.
és nem csak szerintem. a legnagyobb játéktesztelõ oldalak szerint is. illetve ezek azok a játékok közül valók, amiket az is ismer, akinek amúgy semmi köze a PSP-hez, nagyon sokan Crisis Core-oznának vagy GoW-oznának, csak nincs PSP-jük. ezek a játékok olyan fejlesztõk által készültek, olyan költségvetéssel, h nem véletlenül emelkednek ki az egész kínálatból.

"csak eléggé no comment, h mekkora címekre írjátok h szarok"

akkor ne kommentáld. nem kell az ellenségeskedés. azért, mert valakinek nem jönnek be a pl final fantasy-k (pedig kaptak esélyt), nem lesznek semmivel sem kevesebbek, mint Te

"ezek vannak az egész eddigi PSP-s játékfelhozatal abszolút csúcsán"

szerinted. és ezt tiszteletben is tartom. kérlek, fejezd be a nagyképûsködést, nem való ide.

Inkább démon...

5c0rp330n
hol nem szarom én le, h mikkel játszotok? 😊
csak eléggé no comment, h mekkora címekre írjátok h szarok, ezek vannak az egész eddigi PSP-s játékfelhozatal abszolút csúcsán.

AleXXXXX
Értem😊
Miért, ne mangyal? zöldfekete angyal..sztem.. vagy akkor mi?😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

még mindig ugyanaz a probléma, ami mindig is volt, vagyis a downgrade.

viszont ha azt vesszük, inkább egyszerûsödött a dolog: nem kell downgraderekkel, exploitokkal szórakozni, pandora és kész...

tán probléma?

középen van egy nagy lángoló valami, oda kell beállni és a kört nyomogatni és a sun shield fényével "támadni"

("angyal" 😊))

Sephi
Van akinek nem jönnek be... pl a DS-es FFT fényévekkel jobb mint a PSP-es... A Jean D'ARC viszont nálam top játék.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AleXXXXX
Sziasztok!

Gow-ban a legvégén, mikor az angyalnak van egy szemernyi élete, és összehúzza a szárnyait.. na ott hogy öljem meg?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

5c0rp330n
"cc:ff7, mhf2, jeanne d'arc nálam kábé a legalja"

ne gyerekek, neee :S:S

baaka
köszi😊 megvan

"you actually have to pause the game to choose the HUD, 3rd person, or cockpit views of the game"
baaka
Nem tudja valaki az ace combat x-be lehet-e cookpit(belsõ) nézetbe váltani ,és ha lehet akkor mivel?

Gomber
Akkor ezeket most vegyem lebaszásnak? <#mf1>

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

NEOreg3
omfg!<#merges2>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az akksi készítés kábé 4 gombnyomás egy cfw-s psp-n. Eleve pandorás akksit lehet kapni kábé 3-4 ezerért. "Spec" memkártya gyártása kábé 2 perc (akár egy pc + gyári psp-vel is lehet). Utána a felrakás 3 perc. Nem nagy kunszt.
Pandorázás megoldható kb. 3000Ft-ért
Sephi
Fuuh, meg amikor en is foglakoztam PSP-evel akkor csak siman kellet FW cserelni a Dark Alex cuccal... ez ennyire bonyorult lesz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kell egy cfw-s másik psp (amivel akksit tudsz pandorásítani) vagy egy pandorás akksi...
Upsz... a kérdés az volt hogy miképp <#vigyor2>
Ha eredeti játékokkal akar játszani akkor nem kell. Ha homebrew-t vagy varez-t akar akkor muszály lesz.
Sephi
Segitsegeteket szeretnem kerni.

Egy kedves kollegamnak jelenleg van egy sima PSP-je a 4.01-es FW-vel.

Mikeppen kell erre modelre felrakni a Custom FW-et? Sajnos jelenleg nem tudom megnezni, mert a SG is alig jon be a bongeszoben.

Tudna nekem valaki segiteni plz?

Onnan rendeltem egy PS2-t másnap itt volt de inkább memó kártya nélkül rendeld meg mert szerintem fake.
n000rbi
Sziasztok,

van valakinek tapasztalata a golemkonzol-lal? Van nekik elvileg okosított (3.90 M33) psp-jük,4gb-os memkártyával 49k-ért. Szerintetek megéri, vagy az ilyen pakkokba csájníz kártyát raknak? Köszi a válaszokat!
Egyéb építõ jellegû tanácsot is elfogadok Psp- ill. memóriakártyavásárlással kapcsolatban😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ha már gémekrõl van szó...

cc:ff7, mhf2, jeanne d'arc nálam kábé a legalja, viszont a toppon mindenképp gow, patapon, ratchet size matters, echochrome, exit, tekken, no és persze a loco roco! 😊

persze ez csak az én véleményem 😊

Mondtam én hogy ízlések és pofonok... <#vigyor2>
Én ezt a kettõt max a top 40-be teszem, a top 5-be semmiképp... akkor hova férne a patapon, a cc:ff7, a gow, a mhf2 és a jeanne d'arc?
5c0rp330n
nem csak én mondom.. most néztem, annak a játéknak az értékelése 10/9 (Outstanding) átlagosan mindenhol, gamespot-on editor's choice és hasonló értékeléseket kapott hasonlóan nagy oldalakon is. Ratchet is hasonló módon 10/9 átlagosan mindenhol. szóval valszeg veled lesz a baj, nem velem 😊

NEOreg3
wow<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
"annyit sem ér mint a MGS portable ops"
ne tetõzd, ne tetõzd 😊 az a játék szintén minimum egy top5-ös psp all-time classic. 😊

NEOreg3
max a te személyes top3-adban, számomra az a játék annyit sem ér mint a MGS portable ops😊 már csak halovány emlékeim vannak valami mókusmajomkeverékizérõl ami robotokra lövöldözött egy pálmafás szigeten, hát hogyismondjam platformjátéknak eléggé sz*r volt, ellenben a Daxter sok kellemes percet szerzett nekem=)

5c0rp330n
"az elõzõ rész is csak kidobott pénz volt az ablakon"

az a játék mindenképpen benne van az eddigi összes PSP játék közül a top3-ban, úgyhogy kifejtenéd bõvebben, h mirõl beszélsz? 😊

próbáld ki a demót. érdekes, kicsit vegyítve van benne a "normál" ratchet és a dreadlocked rész - egyrész clankkal kell menni, elmegy, az arénás részek ratchettel szintén elmegy, viszont a ritmusjátékos résztõl rosszul vagyok nekem nem jön be az ilyesmi...

szóval nem egy hagyományos ratchet and clank, esetleg platinumban majd megéri 😊

NEOreg3
már elég régen meg lehet venni, de mivel az elõzõ rész is csak kidobott pénz volt az ablakon, így ezt a részt nem vettem meg<#idiota>

Voltan
Legyen némi ON is. A Secret Agent Clank kijött már? Ha nyomja valaki, milyen?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Mondjuk azért, mert agyon spammeled a topikot (de szép magyar kifejezés 😄) és közben nem írsz semmi értelmesrõl. Gratulálunk, hogy felszenvedted a custom firmware-t, ügyi vagy. De közben akkora patáliát csaptál, mint egy fürdõskurva.
Szóval kábé ennyi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince of Máté
Baszna már ki a kurvaéletbe inkább.

Egy kicsi kútúrát erõtessé magadba hapsikám... <#ejnye1>
Banyapapa
nem kellene izmozni,mert nem üzenet lesz törölve majd.

Kata
Azért legyen szíves dobjon egy privit majd valaki, ha lesz már crisis core a boltokban. Köszi.

[/cserf][/fülünyúl]