PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Szerintem menni fog, többnyire mennek az ilyenek, szerencsére nem vagyok sík hülye az ilyesmikhez, meg találtam egy másik jó kis leírást a psphungary.hu-n. Amúgy 3.90 M33-3as fw van a PSPmen (fat).

Töltsük le az internetet!

ideérthetõen van leírva hogyan kell feltenni az 1.50 kernel addont ha mégsem megy akkor segítek.
én igazából csak a flash0-át mentettem és amikor elrontottam visszatettem az eredeti flash0 fájlokat és ujra jó lett a psp-m
ez az 1.50 kernel addon segíti az 1.50-es homebrew programok futtatását de csak Fat psp-n mûködik!És egy kérdés milyen FW-d van a PSP-n?
KILLER2
Ja igen. Ez ugye nem lehet veszélyes a nand-ra és az idstorage-re? Szívás lenne, ha véletlenül megölném miközben meg akarom menteni (értsd: kinyírom a gépet ezzel a telepítéssel, amikor utána ezzel tudnám futtatni a nandtool-t)

KILLER2
Köszi, az van. És errõl tudnál mondani pár szót, vagy forduljak a jó öreg google-hez? Vagy mi is ez pontosan? Miért nem elég a programnak, ha a game150 mappában vannak és így 1.5ös kernel-el mennek?
Remélem nem kérdeztem túl sokat és bonyolultat.

ha fat PSP-d van felteszed az 1.50 kernel addon-t és menni fog
KILLER2
Úgy látszik, hogy nem a nandtool-al van a baj. Azóta 2 másik programot is megpróbáltam, mind2 1.5ös kernelre való, mind2-t a game150-be raktam és mind2 80020148-as hibát ad. Tud valaki segíteni? Remélem, hogy ez nincs benne a faq-ban, ha mégis, akkor bocsi.

KILLER2
Szeretem, ha biztonságban van az, ami fontos, így úgy gondoltam, hogy nem árt, ha van errõl másolatom. Egyedül ezért szeretném, ha meglenne. De azért szeretném, ha nyugodtan tehetnék rá sok szart, mert ha nem is agyon akarom patchelni, valamennyire azért igen.
Most 1.50es kernelre van téve, próbáltam a game mappában és a game150 mappában is a programot, de eddig sikertelen mind2.

5c0rp330n
ha a kernel 1.50-ben van, akkor a GAME mappában lévõ progikat is 1.50-el indítja, a GAME150-eket mindig 1.50 kernellel indítja, a GAME3XX-et mindig 3.XX kernellel indítja, a kernel beállítás a sima GAME mappára vonatkozik. próbáld meg úgy hogy a GAME-be másolod és a kernelt 150-re állítod, majd úgy h 3.xx-re. ha egyik módban sem megy, akkor a progi nem kompatibilis valahogy, vagy szarul van meg. egyébként miért akarod annyira elmeteni az egész rom tartalmat? ha nincs tervbevéve, hogy agyon moddolod/patcheled, nem sok szükség van rá.

KILLER2
Bocs, de kéne akkor is a segítségetek, nem megy ez nekem. Elolvastam már a faq-t (mondjuk azt nem most és nem ezért), a nand és idstorage mentését, a recovery menü leírását és néhány hozzászólást, de nem jutottam sokra.
A recovery menüben visszatettem a kernelt 1.50-re, a nandtool a game150-ben van, de továbbra is a 80020148-as hibát kapom.
Még próbálkozok, de ha olvassátok ezt és még nem írtam, hogy sikerült, akkor ha kérhetem, segítsetek.

MaSzKa
em82.extra.hu

itt le van írva

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Tudna nekem segíteni valaki, hogy hogyan tudok NAND és IDstorage biztonsági másolatot csinálni 3.90 M33-3-as fw-n?

milyen PSP-d van Slim vagy Fat?
AleXXXXX
"elcseszed" most úgy modod, mintha a Te pspdet "csesztem" volna el. A leírásban az van, hogy MÁSIK PSP flash0ját nem szabad használni! és köszi, hogy ilyen segítõkész vagy..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

MaSzKa
azért mert ezt is elcseszted
elég nagy az esély hogy azt is elcseszed

ott a magyar leírás

AleXXXXX
Havernak van psp-je, még én ütöttem neki ki kb 3 napja😄 elkérem tõle, a memsicket meg ezeket megcsinálom már.. csak nehogy elszaródjön a nand meg az idstorage.:S:S mennyi az esély rá?:S

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AleXXXXX
Csak a flash0-t másolta, vagyis elöször töröltem mindent, majd bemásoltam a mentést. ugye azzal nem lehet nagy baj?:S:S

AleXXXXX
huh.. és azt honan lehet tudni?😄

MaSzKa
ha szerencséd van újra lehet éleszteni

ha nem sérült a nand memória

más gépé nem jó hozzá!+

KILLER2
Tudtommal nem testreszabható. Olvasd el a kézikönyvet, abban benne van, hogy melyik mit emel ki.

Sziasztok! Ma vettem meg a psp-m! Az egyik kérdésem, h láttam az equaleizer beállítása közben h van unique mód! Ezt hol tom állítani, hisz ugye egyedit jeelnt, tehát gondolom testreszabható!
A másik, h meik stílus emeli ki legjobban a basszust?
Naon köszi!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

KILLER2
Tévedtem, nem sikerült elindjtanom a nandtool-t, kéne a segítségetek.

KILLER2
Azt hiszem a google segített. Még annyit kérdeznék, hogy van ez a no-umd mód, ha jól olvastam, akkor erre is ez lesz a megoldás. Szóval, az érdekelne, hogy ezt helyettesíti-e, ha bent van mindig egy UMD lemez vagy nem? Meg hogy ha bent van az UMD, akkor azt akarja-e néha olvasni a PSP, mert nem akarom, hogy ez merítse.

KILLER2
Üdv mindenkinek! 2 napja vagyok PSP tulaj, ma került rá a 3.99 m33 vagy mi, nem bírom megjegyezni a nevét, lényeg, hogy custom fw. Kis ismerkedés után neki is láttam csinálni biztonsági mentést. A flash0 gond nélkül megvolt, mondom, akkor jöjjön a nand és az idstorage. Leszedtem és rátettem a PSPre a FAQban linkelt programot, de amikor elindjtom, a PSP logo után ezt kapom:
The game could not be started.
(80020148)
És visszadob a menübe. Errõl tud valaki valamit?

AleXXXXX
Írtam, a sajátom volt. Ezért nem értem, mi történhetett..

CaviaR
Elsõszámú pirosbetûs alapszabály: más psp flash0-ját nem tesszük fel más gépre, mert az azonnali tarkónlövést jelent szerencsétlen gépnek.

Amúgy még ha mûködne is, egy fw frissítés nem annyiból áll, h felírod rá az új flash0-t, még egy rakat dolog van amit megcsinál a telepítõ.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

tomi890125
leugrasz a plázába ott tuti van free wifi 😄 😛 és online tolhatod is multiba a gamékat

The Only One!

15. Kerbe lakok Budapesten, valaki ugorjon már át vagy legyen vmi, kiakarom probálni a multit ^^

Ma valaki összeakar ugrani adhocozni PSPn? valamilyen játékkal?<#alien><#alien2><#alien><#alien2>

AleXXXXX
Elmondom a történetem:
Ma du 1 kor hozta a postás az eredeti ultra 2 4gb memókarimat. én 2 kor elmentem a postára feladni a pandora aksimat+ memóriakártyámat. a kártyát át kellett tenni universal pandora menüre(atta a des.. valamire, valami spanyol neve van😄) leteszteltem, felraktam a 3.71m33-at. De mondom, nekem 3.90 kell, installáljam fel? ááh nem: van nekem mentésem a saját psp-m flash0járol, 3.90 fw-röl, felrakom azt.
Na neki is estem:Recovery ->advanced ->togle usb flash0, flash0 formáz, mentés másol.
kilép, próálom bekapcsolni, meghalt!!!:@:@:@ pedig ezt a mentést már teszteltem is sokszolr!:@ és se akksim, se memókarim, hogy visszahozzam😞
De miért halt bele a flashelésbe? Valami ötlet?:S

kisgabo
te lúza, nagykerben bármikor veszek, ha megvesztegecc. <#vigyor1>

Sziasztok!
Kölcsönkaptam a sims 2-t PSPre.
Namármost, már az elején elakadtam amikor ott vagy abba a sivatagos részen a legeslegeljén. Felrobban a kocsijavítómûhely és van 1 mobiltelefon a földön. Csörög, felveszem vmi doctorral beszélek, és utána azt írja ki a feladatokhoz hogy kerssek szálláshelyet. De mivel nincs kocsim nemtudok mivel odamenni.(bár azt sem tom hogy hova kell menni<#idiota>) Valaki segítsen légyszi hogy hova és merre mivel! Köszi
MaSzKa
ma megkaptam a 3. Ultra2 4gb-os memekarimat

amit 2 hete kifizettem már a digitalmix-nél
igaz 1000ft elment telefonszámlára de még így is megérte<#worship>

kisgabo
milyen kari kell szépfijú?<#vigyor1>

Denes888
2hete rendeltem, 2szer telefonáltam, és még semmi. Holnap utazom el, ha akkor sem lesz akkor rohadjon le a bõr a képén a csajnak.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

fikoo
Hali! A PSP GPS-éhez van már magyar térkép? <#bee1>

jaja ha nagyon olcsó akkor tuti hogy hamis
bár, ebay USA powerseller SDMSPDH-004G-A11 szállítással együtt 12000 HUF nem tûnik rossznak

kisgabo
el lett mondva párszor, hogy a vaterán kókány a cucc, de ugye "olcsó" és megy a .... rágás. <#idiota>

Hát skacok, senkinek nem ajánlom h vaterától avgy iesmi oldalakról rendeljen mem-karit! Én most szoptam be egy 4 gigással! Tökre vidrultam h 6500 veszem, erre berakom és hamis!
Szal inkább +1500 és akkor már eredeti!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

igazad lehet, de ha már úgyis várni kell (de legalábbis van rá esély), akkor augusztusban úgyis megyek new york-ba, úgyhogy megrendelem oda és majd elhozom, annyira nem sürgõs, biztosabb is és olcsóbb is mint itthon megvenni...

AleXXXXX
Háát én azt mondom, digitalmix. Nekem ma, v holnap jön a kártyám, tegnap adták le a szállítónak, egy hete rendeltem. Nem tudom ki rémísztget itt a hónapos várakozással..😄
Ez a dealextreme, nekm jónak tûnik üzlet szempontjábol😊 Veszek tool aksit, sokat, akkor kapok kedvezményt, veszek hozzájuk legkissebb memsticket, és pandora szettet csinálok, és tapasztalataim szerint haszonnal el lehet adni vaterán. Felraktam az én tool batterymet (nekem nem kell már, érthetõ okokbol😄)+2gb (igaz hamis, de ez jol mûködik, nem úgy mint a 4 gigások)sony produo. 3500min - 5000villám, egy napja se raktam fel, van licit. Uh lehet én üzletelésbe fogok..😄 még psp-t is jó áron lehet behozni mo-ra kb 20-25e ft vámmal, postával. az enyém magában volt kemény 97$ kb 14.500ft + 20$ posta+4500ft vám.
Na ez megint szép hosszú lett😄

köszi, de sajnos itt tényleg nem biztos hogy jól járnék 😞

Ha figyeltél volna, tudnád hogy nem tudsz... <#vigyor2>
Dealextreme = kínai bóvlik, egy szál Sandisk Ultra 2 sincs náluk, pláne olyasmi ami 5 netán 10 év garis... <#beka3>
Van viszont hamis Kingston <#hehe>
én tudok : link
olyat tudsz ahonnan szallitanak Magyarorszagra?

Banyapapa
Banyapapa
?

Gomber
<#sir><#sir><#rinya><#rinya>

\"Egy pohát tej tiszta fej\"