40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • kisgabo
    ügyes voltál. engem egyszer over seed miatt vágtak ki... szép, aztán hit and run. elég nevetségesek. nem kis meló lesni az arányt.
  • PoisonChihuahua
    Akkor 2 éves tagsággal és 1.28-as (162.56 GB/208.70 GB) aránnyal biztos csak mázlim volt...
  • 5c0rp330n
    ez nekem meg is volt, direkt figyeltem is rá, és ennek ellenére bannoltak kis sikeresen, mint power usert, és nincs egy hónapja, hogy beléptem utoljára. az is külön öröm volt, amikor bevezették a "seeded hit and run" fogalmát, ahol már azt is leszarták, ha seedelted, hit and runt kaptál ígyis-úgyis. ennél nagyobb baromságot talán ki sem lehetne találni egy ilyen oldalon.
  • PoisonChihuahua
    Így már érthető...
  • 5c0rp330n
    szartam a híreikre, ahány ilyen oldalon fent vagyok, ha minden ilyen hírt elolvasnék, meglenne a mindennapi szabadidős programom. nemtom mit képzelnek ezek magukról.
  • PoisonChihuahua
    SEED POINT. Olvasni tudsz? FAQ esetleg?
  • kisgabo
    jaja, én pl pont ezé szivattam az oldal egy kamu feltöltö proggival... csak generálta a forgalmat, ennyi.
  • 5c0rp330n
    annyira mondjuk nem nagy bánat ez, egy fos, instabil oldal volt, hetente változó, nevetséges szabályokkal.
  • PoisonChihuahua
    Olvasni kellett volna néha a híreket is, nem csak "tőteni".
  • Banyapapa
    mind1, amugy is szar oldal let
  • kisgabo
    BC egy kalap xar. ha letoltál valamit, és nem volt leechet adott dologért, már jött is a hit and run.
  • 5c0rp330n
    iszonyat béne fake oldal egyébként. ez a szöveg ismétlődik mindenhol, minden egyes menüpont alatt:
    "Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadi pscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est"
    hát ez no comment. mivel pedig azóta sem jött mail, kezd beigazolódni a gyanúm: kib@sztak. 1.5 feletti aránnyal, 100giga feletti feltöltéssel. remek oldal :S
  • PoisonChihuahua
    Gyakorlatilag azonnal.
  • 5c0rp330n
    mennyi idő után kéne jönnie annak a mailnek?
  • PoisonChihuahua
    Már több mint két vagyok BC tag, ha nem tudsz visszaosztani ott a seed point... FAQ

Egyébként nem tűnt el, csak bevezették az un. "Fake Page"-t, egyfajta speciális bejelentkezést. :)))
  • james69holden
    nem tűnt az el!
    csak aki nem látogatta sűrűbben az utóbbi hetekben és nem generált magának egyedi "Key Word"-öt, azt bannolták
    a "Key Word" segítségével tudod amúgy előhívni az oldalt, amit a bejövő reklámoldal "Search" részébe kell beütni (se Entert, se Submitot ne nyomjatok hanem várjatok türelemmel)
    aki elfelejtette a "Key Word"-öt, vagy csak meg szeretne bizonyosodni h bannolták, az ugyancsak a Search mezőbe üsse be: "recover" (idézőjelek nélkül)
    Entert ill. Submitot itt se nyomjatok hanem görgessetek a lap aljára és az ott a megjelenő téglalapba írjátok be a mail címeteket! (ha jön mail, akkor megkapjátok az elfelejtett "Key Word"-öt; ha nem, akkor bannoltak)
  • Tinman #32725
    Nem tudom... kb. minden évben 1 valami van ami beszerezhetetlen, de ott fent van, akkor napokig próbálok regelni, bejutok, leszedem ami kell visszaosztani már nem lehet, mert a kutya se szedi és ban. Nem szeretem, de ahogy látom a jogvédők sem.
  • Banyapapa
    eltünt már pár napja.
  • 5c0rp330n
    innen jut eszembe: mi történt a blackcats-el? :o
  • Tinman #32722
    Kit érdekel, hogy írtok? Ennyire ne legyen már döglött a PSP topic.

Kint van pár napja a Valhalla Knights 2 meg a Wild Arms XF? Ez nektek smafu?!!!

• raven87
    De jó ez a kártya psp-be?
  • Prince of Máté
    Na igen, a ragozáson filóztam kicsit, de a végén mégsem találtam el.
    Ne kezdjünk el személyeskedni...
  • bfg900
    Azerbajdzsanban, nem "on".
    Tanulj mar meg irni bazze!
    Amugy laptopom van :)
    Bar ha belegondolok 1000 forint jobban megerne egy billentyuzetet, mint ugyanennyi penz a te iskolaztatasodat :)
  • kisgabo
    8 gigás kari psp-be 6k huf, privizz.
  • baaka
    digitalmix.hu-n 5.965 Ft.
  • raven87
    Jó a Transcend Memory Stick PRO Duo 4GB-os memóriakártya a PSP-be?

6500 FT-ért adjáka Digit Store-ba.
  • Prince of Máté
    1k egy szabályos 104 gombos billentyűzet.
    Bár gondolom, te Azerbajdzsánon élsz, és ott nem kapni ilyet?
  • Pitypang18
    Mikor csak gyakorolsz, a karakterválasztásnál válaszd először ki, hogy "szőke" legyen. A meccs közben töltsd fel teljesen az energiát, és O+le. Ennyi. Ennél érthetőbben nem megy.
  • Jimanszky
    Igazad van, de azokat is ki lehet silabizálni;))Persze sokszor nem könnyű..
  • lowdog
    alt + 130 = é
    alt + 162 = ó
    stb.
    tessék gyakorolni
  • lowdog
    "A lényeg, hogy megoldást kapjon a kérdésére"

én szoktam (volt) segíteni a kérdezőknek, de sokszor zavaró olvasni az ilyen összehányt hozzászólásokat, akkor inkább el sem olvasom, tehát nem is segítek az "ilyennek". aztán persze jönnek anyázni hogy "méjnem seittetek kecsegeke?"
  • Jimanszky
    Senki se olyan tökéletes, mint te...Persze csak utánam

Fogadd el, hogy az emberek nagy része nem tud helyesen írni!Egy topikban nem is feltétel, amúgy engem is idegesít, de ez van!Nem mindegy milyen formában ír?A lényeg, hogy megoldást kapjon a kérdésére!Anno 4-es 5-ös voltam helyesírásból, mégse tudok mindent helyesen leírni.Amúgy van helyesírási topik itt az SG-n, ajánlom figyelmedbe!
  • bfg900
    Az is lehetseges, hogy nincsenek ekezetek a billentyuzetemen :)
  • Balazs15
    L+R után kör+le nem jo nem változik át:S mit csinálok rosszul?:D
  • Pitypang18
    Pontosan, ahogy írod! Kör+le.
  • Prince of Máté
    Kör + le azaz.
  • NEOreg3
    vagy kör+le, most nem ugrik be:\
  • NEOreg3
    dbz shin budaki 1-ben úgy van, hogy L+R-t egyszerre lenyomva feltöltöd magad kék energiaszintig és utána négyzet+le
  • Prince of Máté
    6:0 nem használsz ékeztet. thx
  • Balazs15
    császtok

tudom hogy nem ide valo a kérdés de más topicban 1 éve irtak utoljára szal..gondolom páran már Játszottatok a dragon ballZ budokai 2 vel nah szal hogy tudok songoku val átváltozni?:D sárga hajú némberré?:D mer nem jövök rá viszont a cpu irányitotta ellejnfél többszür is megcsinálta command listben sem irja csak az alap képeséségeket..alul van egy olyan B+C ez lenne za átváltozás?:D B meg a c melyik gombhoz tartozik ha kör=E háromszög= S
    négyzet= R iksz=G