40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Tinman #32981
    Az tuti... főleg, hogy alig pár hét alatt a dollár és az euró úgy felkúszott, hogy kintről már szoftvert sem érdemes rendelni.
    Sőt, holnap bizonyára megint egy laza 10 Ft-ot emelkedik az euró és senki sem látja a végét. Ebbe a játékba a szaros júeszéj rendesen beleköpött.
  • rnd
    Akárhogyis: ez már sosem lesz 75 font...
  • Tinman #32979
    Sajnos sok a lúzer ebay-en és idő előtt felverik az árát, ami csak az eladónak jó... egyelőre 90 font.
    A jó és taktikus ebay-er, az utolsó 0.5 percben licitál és nyomkodja az F5-öt.
  • Tinman #32978
    Rendeltem szoftvert ilyen from Hong Kong kiírással és UK-ből jött, sőt az eladó is Londonban élt. Nem vagy egy nagy ebay-es.

Vám?
    Pls. write an X sign in front of the word: "Gift" and the price must be under 30 dollar. Thank you.

Ennyi.
  • MrTressy
    Van pár eladó microsd ms duo adapterem 2000ft/db áron, akit érdekel az irjon püt
  • MaSzKa

nekem mind2 volt

Fat Japan maradt amit újan vettem PSP Hori fóliával immár 2éve tökéletes
  • Prince of Máté
    A fat meg igényes szardarab :D (nyugi joking)
  • Pitypang18
    Neked olyan van?
  • kisgabo
    mert a slim egy igénytelen műanyagdarab.
  • Totis
    Ez az akksi gyári? Hol lehet kapni?
  • baaka
    Jaj ezt most szerintem ne kezdjük!Sokszor megbeszéltük mér ezt a dolgot(fat vs. slim) itt a fórumon!Mind a kettőnek megvan az előnye és hátránya !Akinek slim van az azt pártolj akinek meg fat van az meg azt pártolja!
  • Pitypang18
    Mert???
  • baaka
    Vegyél a gépedhez egy dupla kapacitású akksit!És miden rendbe lesz!
  • rnd
    Nézegetted ma az uniós kínai 29 ezres psp-d?
    Következő link ami röhöghetünk?
  • kisgabo
    fat gépet slimre.... eszedbe ne jusson.
  • BuktaXbox360
    bontott slim alaplapot keresek, haver gépe állandóan fagyogat :( PM ha valaki tud eladó cumót.
  • Totis
    Észrevettem én is, hogy nem a legjobb akksi. Ha ennek a dupláját bírja a slim akksija akkor nagyon meg leszek vele elégedve.
    Az anyagminőségére leszek kiváncsi a slim-nek.
  • MaSzKa
    utángyártott 2200mAh-as 1 fos már leírtam ide 100x

nekem a vastag régen akár 6óra játékot is kibírt és 10óra mp3-at
  • Totis
    Értem. Lehet, hogy lecserélem a fat-et egy slim-re. Amennyit játszok vele szerintem elég lesz. Anyagminőségben meg kiderül majd milyen. Remélem nem lesz annyira gáz.
  • Pitypang18
    Hát az attól függ, mit csinálsz vele. Nekem a zenehallgatás kb.7 óra, játék olyan 4 körül van. Néha több.(Ugye nappal felveszem 4-esre a fényerőt,este 1-esen van)
    A fat gépem nem bírta ennyi ideig.
  • Totis
    Meg tudnátok mondani, hogy a Slim PSP akksija kb mennyit bír? Most a régim van amiben egy utángyártott 2200mAh-ás akksi van. Ami eléggé gyenge a gyárihoz képest.
  • rnd
    Az olcsó posta minden további nélkül tartalmazhatja a biztosítást, ha az eladó feltételezi hogy ezzel feljebb viszi a licit végét a kedvező postadíj miatt. Az utolsó nyílt aukcióján (van olyan aki ilyesmit privát aukción vesz???) 250 ausztrál fontért (kb 35 ezer forintért) ment el egy slim psp +posta +vám +egyebek természetesen... Mert ugye senki sem feltételezi hogy ha jön egy ajánlott, 40 ezerre biztosított csomag "ajándék" jelöléssel azt nem fogják levámolni???
    Az a baj hogy Tinman úgy adta elő a 29 ezres árat mintha a sarki fűszeresnél is annyi lenne. Aztán kiderül hogy EU import. Ami kína. Ráadásul licitálni kell... és tuti nem 29 a vége, hanem 35. Lassan ott tartok hogy fogadni is mernék vele hogy a héten nem tud mutatni linket ahonnan 29-ből ki lehet hozni egy új psp-t.
  • Poet
    Sokat vívódtam az Ebay-es vételen, de a kb 170 GBP-s ár, és a forint árfolyam drasztikus ugrása eltántorított (Ma a Paypal az Ebayes vásárlásomnál, 353 Ft-tal váltotta a fontot). Nem hiszem, hogy az említett Honk-Kong-i Ebayes tétel olyan 130 Font alatt zárna. A vám+Áfa+vámkezelési költség az összeg kb fele. A Honk-Kong-i 5 fontos posta pedig nem hiszem, hogy tartalmazna biztosítást :)
    Úgyhogy én magyar forintért magamhoz szólítottam egy PSP-3000 Ratchet & Clank Bundle-t 47 900 Ft-ért (Überkonzol).
  • rnd
    Juteszembe ha valóban 75 lesz a vége (én kétlem) akkor vámmal áfával mire a kezedbe kerül (és persze garancia nem leszrá!) minimum 35 ezerbe fog fájni...
    (75 font + 5 font a posta) * 348 Ft/font = 27800 Ft + 0% vám + 20% áfa + nemtommenyi vámköltség. Így is megéri a kínai import????
  • rnd
    Nem is tudtam hogy Hong kong is az EU része...
  • Sati84
    Hú, megnyugodnék, ha így lenne, mert nekem Daxter packes PSP-m van...
  • dzso83
    kérdés, légyszi javítsatok ki ha rossz az infó (amcsi piacra építve, mert van egy vámmentes fuvarom)
    PSP 3000 Ratchet Pack: TA-090-es alaplap... nincs CFW.
    PSP 2000 Madden NFL 09 Pack: TA-088v2 illetve TA-088v3 alaplapok, és mivel a TA-088v3-ra nincs CFW így lutri mert nem lehet tudni hogy épp melyik van a csomagban.
    PSP 2000 God of War Pack: asszem ugyanaz a szitu mint az NFL-el, de piros nem érdekel, így ez nem téma :)
    PSP 2000 Daxter Pack: ennek a gyártását a TA-088v3 bevezetése előtt már leállították, így tuti hogy az összeshez van működő CFW

És van a sima Piano Black nem csomagban, na azt nem tudom, hogy mi a szitu, tudja valaki?

Na szóval a kérdés: jól gondolom, hogy ha CFW kompatibiliset szeretnék és biztosra akarok menni akkor csak a Daxteres a jó? Vagy a sima, azt nem tudom...
  • dzso83
    basszus, hogy így elszálltak az árfolyamok már lassan nem is éri meg külföldről beszerezni...
  • Tinman #32953
    Röhögjé'

Simán vihető lesz 75 GBP körül ^^

Idehaza 38k-ért is van új, az is korrekt ár.
  • rnd
    Azért egy linket dobhattál volna hogy röhöghessünk...
  • Tinman #32951
    Külföld srácok... ill. EU! Amcsiból nem szabad a vám miatt.
    Nagyon sok storeban van ennyiért az alap verzió semmi extrával. Mondjuk én hardvert nem mernék kintről a gari miatt, de szoftvert sokat vásárlok UK-ből.
  • GP2100
    gamestore.hu-n láttam 29-ért, de az használt, az új 39 ott is. 29-ért új szerintem max. külföldről lehet...
  • Norbi7
    Csatlakozom, 29 ezerért engem is érdekel!
  • Pitypang18
    Igen, ez engem is érdekelne, hogy hol lehet ennyiért venni. Mert akkor beruháznék egy másikra is!
  • sbi85
    merre van 29ért új slim, tudsz helyet mondani Tinman?
  • GP2100
    Én végigvittem és egyszer sem fagyott. (memkártyáról játszottam)
  • 5c0rp330n
    fordult asszem elő, de amíg végigvittem, ami biztosan 10-20 óra megvolt, összesen 1-2-3-szor csinálhatott ilyet..
  • 5c0rp330n
    a jobb kijelző szerintem azért nem teljesen használhatatlan :) meg a mikrofon sem hülyeség skype-hoz.. én lehet, hogy megvárnám..
  • Tinman #32943
    Főleg, hogy 29k-ért zsír új PSP slimet tudsz venni.
    Nagyon jó áron van.
  • Tinman #32942
    GTA Liberty Cityvel aki tolta:

Nagy ritkán nektek is kiakasztotta a PSP-t?
    Kb. 20 órát beletettem, eddig 2x akadt ki csontra és mindig valami jelenet betöltésekor. Mondjuk nem zavaró, csak érdeklődök.