PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
söt,a balfaxok,még a hátulján levö szöveget is elirták egy helyen (a termék leirását)
Na jo 14 k bocs tévedtem egy ezrest..xxD
am nem hamis ne hogy azt gondold...doboza is sony-s volt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Killer megvan a pokemberes gameboot.ptf file nekem sikerült megcsinálni, király lett! Gondolod gyere fel este msn-re elküldöm ha kell.
Láttam a 8gb-s kártyárol volt szó én 13ért vettem. Sony MemoryStick pro duo 8gb...xxD
sztem egész türhetõ, bár semmi értelme😄
Töltsük le az internetet!
a suxmania és a digitalmix onnan hozza
ma láttam elõször SlimPSP-t amibe nem volt pixelhiba
Töltsük le az internetet!
eredeti Sandisk-et kapni már 7eft-ért 10év garival digitalmix.hu
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Mert 5k-ért van ilyen, és ha nem egetverõen hosszú a töltési idõ, akkor rámegyek!
(köszi a segítséget)
Steam: greyfox
fel vagy hardmadannyi mint kéne lenni
szerintetek az normális, h ha bizonyos szögbõl nézem a PSP-m kijelzõjét (kikapcsolt állapotban!), akkor szivárványszínû elszínezõdést látni fõleg a képernyõ szélei körül? Bekapcsolva semmi rendellenességet nem tapasztaltam, de gondoltam rákérdezek😊
Köszi!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
* Support for PLAYSTATION®Store Movies and TV video service.
Music
* The number of visual player patterns that can be used has been increased."
ez még egészen sok újítás a szokásoshoz képest 😊
jön M33 változat hamarosan, azt mondják.
Más: E3-as Sony cuccot még nem volt idõm megnézni, psprõl van valami jó hír, vagy csak a PS3-at nyomatják?
PSN: berghold
MB Megabyte
Mb Megabit /8=Megabyte
írási sebessége 15MB/s, olvasási sebessége 18MB/s, én mértem, nem elméletii sebesség. szóval nem kicsit jó.
ez hülyeség. nem el kell osztani, hanem át kell váltani bit-bõl bájtba, ha úgy kényelmesebb, ettõl függetlenül az annyi, amennyit ráírnak.