PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
20k

MaSzKa
micro sd az mennyit tud valósba?

mert a Sonyra is rá van írva a 80Mb/s de ezt el kell osztani 8-al az az elméleti max

és valósba tud 6500MB/s

MB Megabyte
Mb Megabit /8=Megabyte

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Szerintem sem basznák át a jónépet, annyira csak nem hülyék, hogy szart adjanak hozzá. Amúgy ebay tele van ezekkel és ott rá van írva, hogy SDHC kompatibilis, de itt errõl nincs semmi, ebayról meg nem nagyon akarok rendelni.

Töltsük le az internetet!

5c0rp330n
ha 4 gigás kártyával árulják, annak HC-snek kell lennie, 4 gigás kártya ugyanis biztos HC-s.

MaSzKa
SanDisk 4 GB Micro SDHC |
3.983 Ft.

KILLER2
A konzolbarlangban 2 vagy 4 GBs kártyával árulják, de adják magában is. SDHC kompatibilitást nem nagyon látok sehol, de mást sem.

Lehet már kapni a PSP-hez a GO!EXPLORE-Nav N Go IGO nevû GPS-t(hol és mennyi)????????
Prince of Máté
PSP úgy is csak 9 MB-t tud.

KILLER2
Ezt kéne megtudni.

KILLER2
Lejjebb írtam, hogy a konzolbarlangban lehet kapni 3790 Ft-ért, csak kérdés, hogy eszi-e a 8GBs MicroSDHC-t

5c0rp330n
azért az az alsó ha tényleg 30MB/s, az a microsd sebességét kétszeresen odabassza 😊 nameg kérdés, hogy az átalakító nem befolyásolja-e a sebességet..

5c0rp330n
ha HC kompatibilis, akkor bármekkora belemegy, ezt kéne kiderítened.

MaSzKa
ja microSD olcsó
átalakító?ft és hol lehet kapni

elég gyors lenne?
SanDisk 8 GB Micro SDHC | Fotó
7.465 Ft.

SanDisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 8GB
25.411 Ft.

Gideon Wieth
jah am találtam valami GUI bigyót ami jó PSP átalakításnak 😊 azal megnézem most h megy

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
PS2-õt nem lehet átalakítani ugye ? 😊

Viszont! Láttam Polusba egy mobil boltba egy 4 gigás SD kártyát 6500 10mb/sec. Jó az PSP-nek?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

passatgt
hát én 2gb-al próbáltam, azzal ment

KILLER2
De most továbbra is kérdés, hogy ez most milyen MicroSDvel bír el? Mert én most eladom mind2 MS Pro Duomat és vennék egy ilyen átalakítót egy 8GBs MicroSDvel, de nagyon kiakadnék, ha akkor derülne ki, hogy nem tudja használni.

jax
Csummer!
3.40-es custom firmware-m van, és olvastam h recovery menüben vissza tudom rakni 1.50-re. A kérdésem az lenne h mit kell nyomni meg hogy?😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

passatgt

MaSzKa
lemaradtam valamirõl?

SD karit lehet rakni a psp-be????

képt

KILLER2
Pont egy 8GBs MicroSDt vennék bele.

KILLER2
Most akkor jó vagy nem? Mert most árulom a 2 másik kártyámat, de akkor nem adom el õket, ha nem jó ez.

5c0rp330n
"jó létezik 4-es is de nagyon ritka, szinte lehetetlen beszerezni"
mármint létezik olyan átalakító, ami elbánik a HC-vel, vagyis a 4-es/8-as/16-ossal is?

microSD > pro-duo átalakítóval vigyázzatok, mert azok csak a sima microsd-hez jók a microsd HC -hez már nem ! tehát max 2 giga... (jó létezik 4-es is de nagyon ritka, szinte lehetetlen beszerezni)
amúgy ebayen kb 1 dollár + szállítás.
Az még belefér, megnézem a helyet, thx
Bogyi007
Köszönet!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Banyapapa
de menj inkább, a pspfilez forumra,ott pop psx-ps1 játékok psp,és ott a psx2psp leirásra.
Ott lesz minden ami kell átalakitáshoz.

Banyapapa
ps2-ps1

Banyapapa
az nem futtatáshoz kell,hanem átalakitáshoz.
kell a hot shot golf,de az ami eredetileg letölthetö volt ps storerol (ha jol emlékszem 3 fájlbol állt).
Ez elvileg megy psp-n hivatalosan kiadtak,de ha saját ps2 játékaidat akarod játszani,akkor kell még egy progi hozzá,ami átalakitja psp-nek megfelelövé (EBOOT.PBP,és KEYS.BIN fájlá)
SZoval,megvan a stores hot shot,kell a ps1 játékodrol egy ISO (bin-cue pölö),meg az átalakito program.

Gideon Wieth
sziasztok!A FAQ-ban a PSX futtatásnál azt írják kell ez a hot shots2 játék. Én csak olyat találtam hogy hot shots 2 golf open tee Ez az??? 500 mega körül van 😊 És ez miért kell? AKi ért hozzá segítsen 😊

KILLER2
Adhatok, de nam szoktam felmenni. De ha akarod, kivételesen felmegyek. PM ment.

Killer, tudsz adni mailba egy msn-t?
KILLER2
Én most lecseréltem a coldboot-os képet is. Egész pofás lett, már csak valami téma kell rá.

KILLER2
Én is ezt vártam amúgy. De ha megnézte a videót, akkor nem nagyon cseszhet el semmit. Nekem most amúgy úgy indul, hogy szétlövik a képernyõt 😊

azt tom h hol van
Prince of Máté
és hol van a recovery? 😄

KILLER2
Jó, hagyd az egészet, tényleg ne csináld. Olvasd el a faq-t és ha úgy gondolod, akkor csinálhatod.
Amúgy a recovery menüben találod.

MaSzKa
benne 😛

Prince of Máté
Küldök ha kell^^

MaSzKa
Mi az a stuck/beragadt pixel ?
Nem más, mint a folyamatosan fényesen világító pixel. A Beragadt pixel sajnos elõbb-utóbb minden PSP-t elér. Nem garanciális hiba ! Javítani ("helyrerázni") kis százalékban, de lehet. Az egyik Program neve: Pixer. A programot a Game menübõl lehet elérni (Bemásolás után ). Ilyenkor egy olyan program fut majd, amelyik véletlenszerûen rajzol ki színes függõleges vonalakat az egész képernyõt beterítve, ami folyamatosan vibrál, frissíti a képernyõt, mozgásba hozza a színeket.

flash0 az hol találhato a psp-n?
MaSzKa
em82.extra.hu

itt a M33 Hunosítás meg tudja csinálni pl a vonalak másfélék legyenek

KILLER2
Én megcsináltam. Nem volt nagy szám. A flash0-ban felül kellett írni a gameboot.pmf-et, azt annyi.

Prince of Máté
na ne mond 😄

KILLER2
Nem hinném, hogy túlzottan ellened lennék, elvégre kaptál egy linket, ahol miden le van írva és ha körülnézel, még link is van egy rakat ilyen képhez. Ha megnéznéd, tudnád, hogy mit kell csinálni. Viszont elõtte midnenképp csinálj biztonsági másolatot a flash0-ról.

Mindenáron kiakartok baszni velem?
Én azt hittem h ti segítetek de akk. viszamek oda ahol a gépet vettem, ott tutira megmondják h mit kell csinálnom
KILLER2
Szerintem nem véletlen mondta, hogy az övét teszi rá. De akkor már a szerintem nand-ot is küldjön neki valaki, ha már midnenáron ki akarunk baszni vele.

MaSzKa
az nem biztos hogy jó

az nand memória adatai miatt

KILLER2
Az valaki el tudná mondani, hogy mi van a flash 1,2,3-ban?

KILLER2
Jóvan. De hát ha elbassza, akkor elbassza, ez van. Ennek tudatában vág neki. És asszem én is nekivágok. Nem olyan hatalmas beavatkozás ez.