PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert a Sonyra is rá van írva a 80Mb/s de ezt el kell osztani 8-al az az elméleti max
és valósba tud 6500MB/s
MB Megabyte
Mb Megabit /8=Megabyte
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Töltsük le az internetet!
3.983 Ft.
átalakító?ft és hol lehet kapni
elég gyors lenne?
SanDisk 8 GB Micro SDHC | Fotó
7.465 Ft.
SanDisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 8GB
25.411 Ft.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Viszont! Láttam Polusba egy mobil boltba egy 4 gigás SD kártyát 6500 10mb/sec. Jó az PSP-nek?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
3.40-es custom firmware-m van, és olvastam h recovery menüben vissza tudom rakni 1.50-re. A kérdésem az lenne h mit kell nyomni meg hogy?😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
SD karit lehet rakni a psp-be????
képt
mármint létezik olyan átalakító, ami elbánik a HC-vel, vagyis a 4-es/8-as/16-ossal is?
amúgy ebayen kb 1 dollár + szállítás.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ott lesz minden ami kell átalakitáshoz.
kell a hot shot golf,de az ami eredetileg letölthetö volt ps storerol (ha jol emlékszem 3 fájlbol állt).
Ez elvileg megy psp-n hivatalosan kiadtak,de ha saját ps2 játékaidat akarod játszani,akkor kell még egy progi hozzá,ami átalakitja psp-nek megfelelövé (EBOOT.PBP,és KEYS.BIN fájlá)
SZoval,megvan a stores hot shot,kell a ps1 játékodrol egy ISO (bin-cue pölö),meg az átalakito program.
Amúgy a recovery menüben találod.
Nem más, mint a folyamatosan fényesen világító pixel. A Beragadt pixel sajnos elõbb-utóbb minden PSP-t elér. Nem garanciális hiba ! Javítani ("helyrerázni") kis százalékban, de lehet. Az egyik Program neve: Pixer. A programot a Game menübõl lehet elérni (Bemásolás után ). Ilyenkor egy olyan program fut majd, amelyik véletlenszerûen rajzol ki színes függõleges vonalakat az egész képernyõt beterítve, ami folyamatosan vibrál, frissíti a képernyõt, mozgásba hozza a színeket.
itt a M33 Hunosítás meg tudja csinálni pl a vonalak másfélék legyenek
Én azt hittem h ti segítetek de akk. viszamek oda ahol a gépet vettem, ott tutira megmondják h mit kell csinálnom
az nand memória adatai miatt