40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#33021 1800mah akkis, ?ft -
Pitypang18 #33020 Az sok érte. -
#33019 -
#33018 Kijött az 5.00m33-ra a magyarosítás mricu jóvoltából!!!(psphungary-ról lehet tölteni) -
#33017 Eladó egy Sony PSP Fat, két sony akku, az egyik 1800mah, a másik pedig 2200mah, jár hozzá egy 4 gigás sandisk memory stick pro duo gaming(magic gate supported),3.71 cfw, psp puha tok, töltő, kb 10 dvd-nyi játék, az analóg kar néha rakoncátlankodik.
Ár: 35000FT -
Norbi7 #33016 Oké, köszi mind2töknek! -
#33015 HA visszaviszed egy nagyon üzletlánchoz (MediaMarkt, Saturn, ElectroWorld) a KUTYA SE foglalkozni vele!
De egy kissebb konzol bolt esetében (legfőképp akik leginkább PsPkel foglakooznak) azok általában utánajárnak! -
PSPeti #33014 Szia!
Ha van rá lehetőség hogy visszatedd akkor szvsz. nem hagy nyomot (bár még nem próbátam) -
Norbi7 #33013 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy cfw-es PSP esetében ha van rajta garancia, érek e valamit vele vagy teljesen mindegy? mondjuk ha elromlik, de lenne rá lehetőség hogy visszakerüljön rá egy hivatalos fw akkor azt észre tudják venni, hagy valamilyen nyomot?
Köszönöm előre!
üdv. -
#33012 http://pspisos.org/ -
Süti86 #33011 Helló!
Tud valaki olyan oldalakat ahonnan PSP játékokat tudok letölteni?(az se baj ha fizetős) -
#33010 dehogynem
sok a láma -
#33009 Valamit valamiért.
Ha az új PSP csak jobb lenne elődjeinél, akkor senki sem venne slimet. -
#33008 a japán psp óta egyre jobban gagyítják :(
A PSP-3000 legfőbb újítása egyértelműen a több színű, világosabb kijelző, amin még az utánhúzás mértéke is lecsökkent. De úgy látszik semmi sincs "ingyen" hiszen egy újabb probléma ütötte fel a fejét amivel a vásárlók nem számoltak: Scanline-ok (a képernyő csíkozódása). Ezzel gyakorlatilag rosszabb kijelzőt kapunk mint a PSP-2000 esetében
Disgaea - PSP 3000 felül 2000 alul
A PlayStation Fórumon található téma tanúsága szerint széles körben elterjedt problémávall állunk szemben. A sony jelenleg is vizsgálja a hiba okát, és összekulcsolt kézzel foházkodnak a japán konzolistenekhez, hogy egy FW frissítés formájában orvossággal tudjanak előállni. -
#33007 Röhejes hozzáállás tanúi lehetünk. Sony semmit nem tesz, a Scanline-ok maradni fognak. A hivatalos állásfoglalás:,, A Sony nem kívánja ezt a problémát orvosolni, hiszen ezt FW UPDATE-tal nem lehet megoldani, visszahívásra pedig nincs mód..."
A kontrasztosabb képernyő, nagyobb fényerővel és szélesebb színskálával dolgozik, valamint az utánhúzások, elmosódások kiküszöbölésére megnövelt reakcióidőt alkalmaztak a mérnökök. A képminőség javulása szemmel látható, viszont ennek nagy ára volt.
Kérdés: Vesztek-e így PSP3000-ret? -
PSPeti #33006 Már a 3-as fix is kint van! -
#33005 Kijött az 5.00m33-2!! DAX jóvoltából és a
5.01m33 Mr Shizzy jóvoltából!!! -
#33004 Ez egy rakás szar, és akkor még finom voltam :)
Viszont a Midnight Club Los Angles csillagos ötös!
Grafika odabasz, HDR, meg minden van itt, látszanak a napsugarak, ha eltűnik a nap akkor az egész égbolt elsötétül. Zenéből minden van : Rap, Rock, techno, electro , hard rock stb. Irányítás egyszerű, könnyen ráérzel :) Asszem el leszek ezzel a játékkal egy darabig :D -
#33003 10perc és mondok véleményt, bár a 200MB-s méretéről már gondoltam, hogy nem egy tökéletes játék... -
#33002 Hi all!
Játszott már vki a spiderman web of shadows psp-s változatával???
Eszméletlenül pocsékra sikeredett,nem tudom,h ezt,h gondolták,szánalom ez a game,köze nincs a többi konzolon megoldott játékmenetnek,teljesen élvezhetetlen,ez a 2d játékmenet vmi botrány,nem tudom,miért nem csinálták meg úgy,ahogy a sw:force unleashed-nél,h a ps2-es verziót vitték át psp-re,ez így katasztrófális,5.0-ból 0.0-ra értékelhető,pedig annyira vártam már :(:(:( -
#33001 A katasztrofális hiba ellenére jól fogy szeretett kézi konzolunk 3000-res változata Japánban. Az első négy napban több mint 141 ezer PSP talált gazdára október 16, és október 20-a között.
A heti konzoleladási listán biztosan át fogja venni DS-től a vezetést. Számítások szerint az első héten 6x több PSP kel el, mint a DS.
Azonban azt is kell tudni, hogy Japánban komoly pénzeket ölnek a reklámokba. -
#33000 gyüttek (európai) 3000res PSPk. :)(200 Euró egy vas, ami manapság 280Ft/1 eur) ahhoz képest nem rémes áron, abszolúte. -
rnd #32999 -
#32998 De, nagyon nagy ebay-es vagy, ekkorát még a Föld nem hordott a hátán -
rnd #32997 és még én nem vagyok nagy ebay-es... -
#32996 Maga ugrott nekem elvtárs, ahelyett, hogy hosszú és unalmas körmondatok helyett bekurjantott volna ide egy valuta táblát. -
rnd #32995 Csak bírom az olyan embereket akik ahelyett hogy azt mondanák "ja bocs ezt benéztem", bizonygatják tűzön vízen át a baromságukat. És a legjobb: ha ez már nem működik akkor más torkának is ugranak... Most jó? -
#32994 Azért jól vagy? Nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen érint -
rnd #32993 Na ugorjunk... szóval a psp 35 körül megy kintről rendelve... -
rnd #32992 Mint már leírtam az egyetlen egy baj az hogy úgy reklámoztad be a 29 ezres árat mintha épp most láttad volna a körúton egy kirakatba kiírva vagy a teszkó pócán. A hong kong-i EU tagságot, a "store"-t ahol licitálni kell, a tegnap este 8 óta hirtelen hozzád is megérkezett válságot meg már röhejesnek minősítem. -
#32991 Amikor beírtam ide az árat, nem néztem meg az árfolyamokat... ott tartottam, hogy 170 dollár, na szorozzuk fel nagyjából 160-al, mert biztos... aztán nem :-/
Most 34k a legolcsóbb helyen.
De ez még mindig egy alternatíva, mert teljesen összetörtél, hogy +5k-t kell leszurkolni a vasért:
Nem vertem magam, hanem közöltem... neked meg azt kellett volna közölni, hogy az árfolyamok a rémálmaimnál is feljebb kúsztak. -
rnd #32990 Ez hogy jön ide? Ja hogy te is a válsággal akarsz vagdalkozni. Amikor azt írta hogy 29k a psp pakk MÁR RÉG 195 fölött volt a dollár. Inkább haggyuk, én vagyok a hüje... -
rnd #32989 Nem én vertem itt magam TEGNAP hogy 29 ezer az új PSP ára. Vagy tegnap 140 volt még a dollár??? -
#32988 Híreket olvasol? -
#32987 Még annyit, hogy slim alap pakk 170 dollár hosszú hetek óta a normálisabb külföldi boltokban, a dollár pár hét alatt emelkedett a mostani középárfolyamon 206 Ft-os árra. Július-augusztusban rengeteg szoftvert vettem kintről középárfolyamon 140-150 Ft körül. Szorozz, számolj és bax le, mert válság van ^^ -
#32986 2 hete néztem itt: katt
29 ezer párszázra jött ki, mit nem értesz azon, hogy gyak. globális gazdasági válság jött közbe? -
rnd #32985 Amit TE mondtál hogy 29 ezer, EU és store, amit linket adtál NEM AZ!!!
Mutass már egy bótot ahol a zsír új alap verzió 29 ezer plz. -
rnd #32984 Soxor volt már 200 fölött a dollár, majd' 300 fölött az euró... semmi különös nincs ebben, az igaz hogy ha 145 a dollár jobban megéri importálni mint most, de az itthoni árakhoz képest még mindig van aminek az ára így is alacsony... -
#32983 Onnan, hogy nem szarakodnál itt a vámos árszámolgatásokkal ;-) -
rnd #32982 Nagyon ügyesen levetted hogy nem vagyok ebay-es... de honnan is? Sztem ez lenne a második tuti nyertes fogadásom veled, hogy régebb óta ebay-ezek és sokkal többször vásároltam már onnan mint te...
Ez az eladó tuti hong kong-i, folyamatosan keveri a leírásban a légipostát a dhl-t és a fedex-et.... Egyébként télleg van olyan hogy hong kong van beírva de máshonnan küldik, de azt le is írják lejjebb hogy ha ijesmi történne...