PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
elég korrektnek tûnik.

greyfox
Na. Megvettem az 5 rongyos vadiúj 4gb-os sony memory stick karit.
Magicgate supported, másolási sebesség, kb 4-5 perc volt 1.6 giga, nem tudom ez mennyire jó.
Játszottam kb 4-5 órát, lassulás, bármiféle fagyás nem tapasztalható.
Kb. ennyi, ezek az én tapasztalataim.

Steam: greyfox

Már kétszer megírtam a véleményem... de mivel úgy tûnik nem voltál hajlandó elolvasni harmadszor már nem írom le... <#levele>
Na mostmár komolyan, egyszer beírtam, de nemkaptam rá választ és már rohadtul idegesít.
Megvettem ezt az UEFA Euro 2008at. Eleinte nem volt vele semmi gond, aztán egy kis idõ után elkezdte. Amikor tölt, ugye UEFA Euro 2008 logo, aztán EA Sports és utána a licence-k meg ezeket hozza be és lefagy. Nem reagál a Home gombra se és egyszer csak KATT és fullra kikapcsol. Ha sokáig csinálom egyszer-egyszer behozza és akkor érdekes módon a saját zenémet játsza a fõmenübe. Összekombináltam, hogy biztos valami profil beállítás miatt a saját zenéimet akarja játszani és valahogy nemsikerül neki, tehát kitöröltem a profilt és úgy jó volt. Szóval jóideig úgy játszottam, hogy mindig kitöröltem a profilt indítás elõtt és amikor beléptem csináltam újat. Aztán most elegem lett, gondoltam, ha az MP3akhoz van köze, ki X-elem az összes MP3at a játék médiatárába. Ez sem segített. Na hát letöröltem az összes MP3at a PSP-rõl, és hogy tuti jó legyen utána még csináltam egy új profilt, hogy még véletlense próbálja a letörölt file-okat behozni az elõzõ profilból, de ÍGY SE.

Ötletem sincs, hogy miért csinálhatja, elvittem az 576-ba, a játékot kipróbáltuk egy másik PSP-n nemvolt vele gond. Még azt akarom, hogy kipróbálom úgy is, hogy a MemorySticket is belerakom abba a PSP-be, de még nemvolt rá alkalmam.
Segítséééééég, miért csinálhatja?<#help><#help>
Dehogy is! Mi magyarok csináltuk! A miénk! <#hehe>
CaviaR
A szofver valóban nem illegális, a letöltése viszont az. 😄
Magyar fejlesztés, de attól még ugyan úgy pénzbe kerül.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

AleXXXXX
Nem, ez nem warez, mivel a szoftver maga nem illegális, sõt a letöltése se, mivel ez egy magyar homebrew.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Persze... varez... tudom én...
AleXXXXX
De, van hozzá magayar térkép😊
Nekem meg is van a full magyarosított progi, a térképpel - csak vevõm nincsen hozzá😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Bogyi007
Látom erre is jársz. 😄

És ugyanazt a választ is kaptad. 😄

És igaz van buherált magyar térkép is hozzá.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Köszi!

www.videogameoutlet.hu

KILLER2
Pursuit Force-al játszik valaki? Kéne kis segítség.

Töltsük le az internetet!

GPS-t pl itt kapsz, magyar térkép nincs hozzá. Mivel i-go alapú, gondolom licensz fájl buherálással lehet rakni mellé valahogy.
Fodek
felejtsétek el amit az elöbb írtam

You cannot change your fate... ...No man can

Üdv! Psp-t akarok használni Gps-nek, hol tudnám a legjobb áron beszerezni hozzá az antennát és a magyar országi térképet? -gondolom ennyi kell hozzá..

www.videogameoutlet.hu

Fodek
a spanom meg tudja nézni az alaplap azonosítóját. elromolhat ha megengedem neki h nézze meg? mert valamit el kell mozdítani(de gondolom tudjátok)

You cannot change your fate... ...No man can

shenmuedc
Hát ez gáz. Remélem nem járok így mert nekem ráadásul futár kell a távolság miatt, de piros képen egyértelmûen látszik a hiba. Ez a baj a "mókázott" gépekkel hogy a garancia az eladók jóindulatára van csak bízva. Nem mehet az ember a fogyasztóvédelemhez hogy a chippelt gépem nem megy...
Prince of Máté
Velem még anno az történt, hogy velük chippeltettem ki a PS2-m, és nem nagyon akarta beolvasni a játékokat... Felhívtam, azt mondták vigyem be, elvittem. Ott helyben elvileg kipróbálták, " semmi baja"... Nem tudtam mit csinálni, hiába ellenkeztem nem voltak hajlandóak bármit is csinálni vele. 😞

shenmuedc
Miért mi történt ha nem vagyok indiszkrét?
NEOreg3
WAREZ = azonnali BAN!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Én multiformattal szívtam már meg, remélem te nem fogod... Sok szerencsét<#integet2>

shenmuedc
Hála istennek úgy néz ki szó nélkül kicserélik, ha tényleg így lesz akkor nincsen rájuk egy rossz szavam sem.
Szerintem inkább abból a megfontolásból karcos mert valaki már visszavitte 1-2 hét után a pixelhibák miatt...
greyfox
Én visszavinném.
Nem is kell megindokolnod, hogy miért, ez nem az õ szabályzatuk, hanem a webes vásárlás általános szabályzata.
Hogy lehet az, hogy az én fél éves slimemen egy darab hibás pixel sincs?
Ez nem rendeltetésszerû...

Steam: greyfox

shenmuedc
Elvileg a saját szabályzatuk szerint 8 napon belül jogom van elállni a vásárlástól. Csak hát a futárköltség az enyém. De ez még mindig olcsóbb mint az új LCD (ami gondolom ugyanolyan hibás lehet. És igen slim (csak úgy megjegyzem elõjött még egy pixelhiba is és ez ár teljes pixel. Most csak attól félek hogy nehogy belekössenek hogy a hátán lévõ karika kicsit karcos, ami ráadásul így érkezett. Remélem nem abból a megfontolásból hogy így nem nem kell visszavásárolni. A bolt egyébként a multiformat.
én aszem 14-ért láttam..v még lehet h olcsobban nem tom vhol láttam:S: :/
KILLER2
Kapni külön LCD-t. Én itthon eddig csak a konzone-ban láttam 16e Ftért.

nekem is slimem van....annyi a hibája h a képernyõ felénél van egy függõleges csík amit csak akkor lehet látni ha a gép alját nézed szembõl.
nem tom h az mi miatt lehet de játék közben abbol nem látszodik semise..

Webáruháztol rendelted? Hát az gázos, mert sztem ha személyesen mész be és mondod, h szar van a palacsintában akkor nagyobb esélyed lenne arra, h kicserélik.

Hát ha meg nem akkor sajna owned...
Lehet külön alkatrészként is kapni képernyõt am.
Prince of Máté
Gondolom ócska slim?

shenmuedc
Szerinted van rá esély hogy egy subpixel hibával kicserélik? Ráadásul webáruházból rendeltem.
az szívás...
MaSzKa
erre nincs gari

pixelfixer-el próbáld de sztem esélytelen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

NEOreg3
pixelhibára nem vonatkozik a garancia

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kell lennie egy év garancia vidd vissza oda ahol vetted, elvileg meg kelene h csinálják
shenmuedc
Én tegnap vettem gépet és mit adj isten ma már van rajta egy kék subpixelhiba! Bár lehet hogy ott volt és csak most vettem észre mert eléggé nehezen kivehetõ. Inkább csak piros háttérnél mert ott ugye a piros meg a kék majdnem feketét ad ki. Van rá esély hogy gyógyítható?
Bár ami a régi fat gépemen volt 4-5 világító pixel ez már nem is rossz arány. Nem tudom mire jut el a tecnológia arra hogy ezeket kiszûrje.
Prince of Máté
A sztár vársz sokkal jobb játék hidd el nekem.

nem is volt szándékomban megvenni..
Igazábol God of War-t akartam volna eredetibe venni ( most játszok vele másoltan, de szaggat mint a szar, meg egy kis bug is van benne) de ahogy néztem ezt a vidit sztem a star wars tökre ugyanez, sõt még egy hajszállal jobb is.
Prince of Máté
Szeptemberben, de ne töltsd le, hanem vedd meg, rendben?

igen..
Magyarorszáégon ezt hol adják?
Banyapapa
Star Wars The Forfce ez mikor lessz kapható? :/
passatgt
nem tudom, én psp-ben 4gb-os másoltat, telefonban 2gb-os microsd-t szintén másolt, clie ux50-ben 2gb-os másolt memstick

hibátlanul megy az összes már 2 éve

Banyapapa
azért mert nem mozog,attol még leamortizálodhat,olcsobb kártya olcsobb anyagbol.
van eredeti nekem,sebbeségben 2szerese a hamisnak.
hamist psp-ben nagy fájlok felmásolására használni nemis tudom (origi siman megy benne,pedig az a régebbi),megy egy darabig aztán káput (késleltetet irás nem sikerül,vagy mit is ir ki a pc).
márcsak kártyaolvasoban müködik.

Aztán lehet ott se már,ez van

Prince of Máté
Én már 9-ér is láttam ilyen hugyfosszart.

dzsedi
ennyi...
passatgt
és amúgy kit érdekel, hogy hamis?:C

ugyanúgy mûködik, picit lassabb a rámásolás, de psp-n olvasási sebességet úgyse veszed észre, hogy lassabb lenne

elromlani meg nincs nagyobb esélye mint eredetinek, nincs benne mozgó alkatrész, megy az ameddig vigyázol rá

KILLER2
Én még csak 20e Ft körül láttam 8GBs MS Pro Duo-t, de akkor úgy látszik, hogy nem vagyok túltájékozott ilyen témában.

Banyapapa
papirja nemtom mere,gép sincs itthon.
két éve vettem én még anno,franc tudja high speedes-e.
unfranko,ez tuti,felmásolás rá lassu nagyon,de ez van (mostani árakhoz képest elég sokba volt).

De nem értem,inkább egy origi sandisk 4 gb-s,mint hamiskás 8 gb-s

MaSzKa
ha rá van írva hogy High Speed akkor 100% hogy hamis
mert a Sony ilyen karit nem is gyártott soha

csak HG Speed-et

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______