PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magicgate supported, másolási sebesség, kb 4-5 perc volt 1.6 giga, nem tudom ez mennyire jó.
Játszottam kb 4-5 órát, lassulás, bármiféle fagyás nem tapasztalható.
Kb. ennyi, ezek az én tapasztalataim.
Steam: greyfox
Megvettem ezt az UEFA Euro 2008at. Eleinte nem volt vele semmi gond, aztán egy kis idõ után elkezdte. Amikor tölt, ugye UEFA Euro 2008 logo, aztán EA Sports és utána a licence-k meg ezeket hozza be és lefagy. Nem reagál a Home gombra se és egyszer csak KATT és fullra kikapcsol. Ha sokáig csinálom egyszer-egyszer behozza és akkor érdekes módon a saját zenémet játsza a fõmenübe. Összekombináltam, hogy biztos valami profil beállítás miatt a saját zenéimet akarja játszani és valahogy nemsikerül neki, tehát kitöröltem a profilt és úgy jó volt. Szóval jóideig úgy játszottam, hogy mindig kitöröltem a profilt indítás elõtt és amikor beléptem csináltam újat. Aztán most elegem lett, gondoltam, ha az MP3akhoz van köze, ki X-elem az összes MP3at a játék médiatárába. Ez sem segített. Na hát letöröltem az összes MP3at a PSP-rõl, és hogy tuti jó legyen utána még csináltam egy új profilt, hogy még véletlense próbálja a letörölt file-okat behozni az elõzõ profilból, de ÍGY SE.
Ötletem sincs, hogy miért csinálhatja, elvittem az 576-ba, a játékot kipróbáltuk egy másik PSP-n nemvolt vele gond. Még azt akarom, hogy kipróbálom úgy is, hogy a MemorySticket is belerakom abba a PSP-be, de még nemvolt rá alkalmam.
Segítséééééég, miért csinálhatja?<#help>#help><#help>#help>
Magyar fejlesztés, de attól még ugyan úgy pénzbe kerül.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Nekem meg is van a full magyarosított progi, a térképpel - csak vevõm nincsen hozzá😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
És ugyanazt a választ is kaptad. 😄
És igaz van buherált magyar térkép is hozzá.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
www.videogameoutlet.hu
www.videogameoutlet.hu
You cannot change your fate... ...No man can
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem is kell megindokolnod, hogy miért, ez nem az õ szabályzatuk, hanem a webes vásárlás általános szabályzata.
Hogy lehet az, hogy az én fél éves slimemen egy darab hibás pixel sincs?
Ez nem rendeltetésszerû...
Steam: greyfox
Töltsük le az internetet!
nem tom h az mi miatt lehet de játék közben abbol nem látszodik semise..
Webáruháztol rendelted? Hát az gázos, mert sztem ha személyesen mész be és mondod, h szar van a palacsintában akkor nagyobb esélyed lenne arra, h kicserélik.
Hát ha meg nem akkor sajna owned...
Lehet külön alkatrészként is kapni képernyõt am.
pixelfixer-el próbáld de sztem esélytelen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bár ami a régi fat gépemen volt 4-5 világító pixel ez már nem is rossz arány. Nem tudom mire jut el a tecnológia arra hogy ezeket kiszûrje.
Igazábol God of War-t akartam volna eredetibe venni ( most játszok vele másoltan, de szaggat mint a szar, meg egy kis bug is van benne) de ahogy néztem ezt a vidit sztem a star wars tökre ugyanez, sõt még egy hajszállal jobb is.
Magyarorszáégon ezt hol adják?
hibátlanul megy az összes már 2 éve
van eredeti nekem,sebbeségben 2szerese a hamisnak.
hamist psp-ben nagy fájlok felmásolására használni nemis tudom (origi siman megy benne,pedig az a régebbi),megy egy darabig aztán káput (késleltetet irás nem sikerül,vagy mit is ir ki a pc).
márcsak kártyaolvasoban müködik.
Aztán lehet ott se már,ez van
ugyanúgy mûködik, picit lassabb a rámásolás, de psp-n olvasási sebességet úgyse veszed észre, hogy lassabb lenne
elromlani meg nincs nagyobb esélye mint eredetinek, nincs benne mozgó alkatrész, megy az ameddig vigyázol rá
Töltsük le az internetet!
két éve vettem én még anno,franc tudja high speedes-e.
unfranko,ez tuti,felmásolás rá lassu nagyon,de ez van (mostani árakhoz képest elég sokba volt).
De nem értem,inkább egy origi sandisk 4 gb-s,mint hamiskás 8 gb-s