40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Jimanszky #33703 Üdv a klubban
Apropó!!Érdekelne valakit egy Madden NFL 09 játék?Nem dobozos, kartonpapír a tokja, Bundle-ban volt.Ár megegyezés szerint!Bocs a minimális offért!! -
Jimanszky #33702
Megjött az állványom, de sajna csak FAT-hez jó:(.Bele tudom rakni meg minden, csak nem tölti bacca meg:@.Valami ötlet?:S -
#33701 mindenre azért nem lehet tökéletes........(gombokra értve) -
#33700 Megvettem. PSP-3004 PB. Minimális válaszidő, szép telt színek és kontraszt + világítás. Csíkozást én még nem láttam eddig a God of Warozás közben ( pedig ez pörgős mozog össze vissza a kamera ), lehet van de valami rettentő minimális, szóval semmi gond nincs a kijelzővel maximálisan megvagyok vele elégedve, nem úgy mint a gombokkal, ami förtelmesen gagyik, ez lenne Sony minőség?:) no mind1. -
First Aye #33699 Ki maradt 1 betű, ezt kell felfújni?! -
Hut #33698 és meiket érdemesebb megvenni a slimet vagy a 3000-t?
-
tihibaby #33697 Szívesen!
Ha kell még valami infó,keress nyugodtan privátban. -
Hut #33696 nagyon kösz -
tihibaby #33695 Nos mivel más nem válaszol,én meg marhára ráérek:
Olyan ps1-2 közötti "valamire" gondolj,néha meglepetésekkel.
Munkahelyre,utazásra,kispénzűekenek(lenézés nélkül)kiváló!
Én egy jó fél éve birtoklok egy fat-et,25k-ért vettem,egy percre sem bántam meg hogy megvettem.Stabil,megbízható,nagyon jó az anyagminősége.
A slim vékonyabb "cool"-abb,de picit silányabb.A 3000-es sorozatnak meg a kijelzőjével vannak gondok...állítólag.
Hát nagy vonalakban ennyi. -
Hut #33694 hello
Érdemes psp-t venni szóval jó a grafikája élvezhető? -
#33693 lecso az egyik véglet, de mondjuk ez már inkább a másik véglet, egy betü simán kis is maradhatott, nem erről kéne szólnia ennek a tápignak.. -
F1re #33692 fejleszd -
#33691 fejlesszd ? -
amdrula #33690
:P
BTW tényleg érdekes hozzáállás, hogy olvashatatlan szövegeket ír, amit ha nagy nehezen meg is fejtesz, semmi értelmeset nem találsz. :D
Mindezt azzal a szöveggel, hogy nem tudok írni és nem is akarok megtanulni. :P
-
First Aye #33689 Hány éves vagy ember?
Szerintem fejlezd magad úgy, hogy amit a szövegben aláhúz pirosan a gép, azt próbáld kijavítani! -
lecsoforever #33688 nekünk nincs magyar oránk mert szakmán vagyok!csak szakmai meg gyakszivan -
Jimanszky #33687 Oké, rájöttem.Recovery-ben átt kell állítani free UMD region-t:) -
Jimanszky #33686 Most nézem, hogy az RHCP UMD-n amit rendeltem, nincs 1-es régió, csak 2, 3, 4, 5.Most akkor az USA-s gépem nem fogja lejátszani?:( -
#33685 Én töröltem! -
Jimanszky #33684 Amit töröltél.Nem mondok semmit inkább tolom a Godfathert -
#33683 A nyelvtan tanárodnak is ez szoktad mondani?
Tudod az ilyen hozzáállású emberek szoktak utcára kerülni 30 éves korukra, mert lusták fejlődni. Te nem akarsz az lenni igaz?
Saját érdeked, senki nem fog kényszeríteni rá, max kirugnak a suliból, akkor meg nem lesz hol embert faragjanak belőled. -
#33682 Mi?:D -
Jimanszky #33681 Hát ez kemény -
Jimanszky #33679 -
#33678 patkánymérget. -
#33677 egyél PSP-t, 100%, hogy nagyon fog fájni tőle a hasad -
lecsoforever #33676 mit tegyek hogy beteg legyek mit egyek igyak?tom nem ide vágo kérdés sory -
lecsoforever #33675 jolvan tudom hogy nem tok irni hejesen de ezért nem kéne basztatni!! -
#33674 Nyelvtan könyvet vegyél, ne psp-t... -
#33673 Szerintem tök jó a grafika!!Én sokáig zúztam single gamebe de mostanság multizok vele csak az a baj hogy multin tele van sok láma cheater-el és ez elveszi a játékélményt!!!De singlebe nagyon jó pörgős akciódús!!Nem fogod megbánni hogy vetted az tuti!!!! -
Jimanszky #33672 csak azért mert fehérvári vagyok és átnyálaztam a szórólapokat+ megnéztem mindent neten, de nem találtam. -
guppy #33671 Nyilván látta a reklámot. -
Jimanszky #33670 Ezt honnan veszed?Forrás? -
amdrula #33669 Ripből sokféle van, ha magadnak csinálod, akkor szerintem simán lehet umd szintűt készíteni. (480 széles kép + jó hangminőség) -
amdrula #33668 Komolyan beülnél mellé egy kocsiba? :D -
#33667 az vagy 500 km nekem...gyere már le értem,és vigyél már ki... -
lecsoforever #33666 AKI FEHÉRVÁRIAZ MENYEN BE A TESCOBA 1-ET FIZET 2-ÖT KAP AKCIO VAN ÉS 1000FT TOL 4000FT IG KERÜL A PSP JÁTÉKOK ÉS NEM 50 ÉVES JÁTÉKOKVANNAK!!!!!!!! -
Jimanszky #33665 Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen lehet a képminősége a ripekhez képest.. -
lecsoforever #33664 Vetem a psp hez a medal of honor heros 2 szerintetek mijen graika stb.Iaz hogy még a magát a gépet jövö héten veszem meg, de mind egy. -
amdrula #33663 Én nem vettem UMD filmet, mert nálunk boltban nem nagyon kapni, ha meg van, akkor vicces az ára, internetről rendelgetéssel meg nem fárasztom magam :D
Viszont ha amerikában élnék biztos vennék 1-2őt az ottani 5-10$os árakon.