PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolkodom egy Psp vasarlasan hogy megfelelo atalakitas utan tudjak a regi PSX-es "NAGY" RPG jatekokkal mobil modon jatszani.Az erdekelne hogy egy atalakitott jateknal a betumeret mennyire olvashato a PSP-n?Pl a Suikoden eseteben a karakteradatok,kulonbozo feliratok mennyire olvashatoak?Bolhacirkusz osszemosodott paca vagy azert kiveheto es ertelmezheto dolog?
Huh remelem azert ertelmezheto a kerdes.
Fonok.Ki az a corporation?
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Tudtok ajánlani valami fasza gamet? (GTA,Manhunton,The Warriorson és mindenféle autós játékon kivül)
Köszi :-)
o_O -,-\'
ha a 2 psp-t megcserélnék sztem más lenne a kép az tutti
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ennyire szar képe nincs 😊 Tuti a felsõ eprek Photoshoppal vannak fehérítve
Tényleg sokkal világosabb lesz! 😮
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Az, hogy az valóban csak ennyi lesz-e csak akkor tudhatjuk meg, amikor kezünkben lesz az új psp!
még tovább gagyitanak
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Elõre is THX.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
tölt dee nem emgy tovább irja hogy loading és ennyi. hogy lehet ezt orvosolni?
Ha vkit érdekel 2 használható progi van rá:
PSPUAE
Kifejezetten jól konfigurálható,rengeteg beállítási lehetõség,virtuális billenytûzet,multidisk támogatás,jobb kompatibilitás,viszont a hang + kép egyelõre nem megy együtt játszható formában...
PSPUAE4All
Na ez jóval jobb sebességû,sajnos még eléggén kiforratlan(egy vagy két verziót élt meg),tehát kevés opció van benne,kevesebb játék indul el rajta,de pl a superfrog kifejezetten játszható rajta hanggal együtt...ergo jóval igéretesebb mint az elõdje...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
új, bontatlan
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
( irási sebesség 2.3 megabyte/sec olvasás 5.7 mbyte/sec)
8500ft
ha érdekel valakit pü
PSN: berghold
DS-t kellett volna venned ;-)
Szerk:
LOOOOLLL... most látom, hogy Vamisten vagyol :-D
Akkor elnézést, tudod te, hogy mitõl döglik a légy ;-)
PSP-t megrendeltem. FF fanatizmusom miatt FF Crisis Core pack jöhetett csak szóba, futárt nem akartam, személyesen akarom átvenni, remélem feljutok BP-re jövõ héten.
Kártya már megvan, 10 év garos Sandisk MSPD, ígéretes darab :-)
Szerk 2:
Creatures 1-2 akkor nevek voltak, hogy haltunk meg tõle anno. Hihetetlen mi elment 1 MHz-en.
Ami nekem még nagyon maradandó az az Interkarate, Impossible Mission, Kings Bounty, Pirates, Hexenküche 1-2 aka Cauldron, no meg a rengeteg kiváló SID zene és demók.
Archont rongyá játszottuk... PC-n a Battle Chess már kevés volt nekem :-S
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kicsit elkanyarodva a lenti témától, és távol a wareztõl, próbáltatok már a c64 emulátort futtatni PSP-n? (Sry az öreg rókáktól, ti biztos ismeritek, de nekem és még pár emberkének talán új lesz a dolog)
Az új 4.01-es cfw-vel és PSPVice emuval mûködik az emuláslás, mint az álom.
http://perso.numericable.fr/~ckckck/C64_PSPVice.html
Progi letölt, a PSPVICE könyvtár bemásol a PSP/GAME könyvtárba, és már csak a PSPVICE/GAMES könyvtárat kell feltölteni c64 játékokkal.
Aki elmúlt már 25+ annak a C64 játékok egyet jelentenek a felhõtlen gyermekkorral és a játék örömével, amikor még nem a grafika számított hanem a tiszta játékélmény... A többiek (warezhuszárok, ifjú politikuspalánták :-) ) meg próbálják ki, van vagy 9000 játék, mind szabadon letölthetõ a netrõl, és egy fillérbe nem kerül...
Egy kis ajánló a legjobbak közül:
http://www.c64games.com/1-10.html
Alapmûvek pl. (teljesség igénye nélkül ezek a személyes kedvenceim) : Wizard of War, Archon, Bubble Bobble, Creatures 1-2, Commando, Ikari, Warriors, Last Ninja 1-3... ez pár hónapig kitart mindenkinek.
Tinman megvetted már a PSP-t? (Együtt rendeltük a kütyüt Angolhonból anno, csak most már a TF2-es nickem használom :-) )
És csókólgasd te õket... <#mf2>#mf2>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.