PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezes
Sziasztok.

Gondolkodom egy Psp vasarlasan hogy megfelelo atalakitas utan tudjak a regi PSX-es "NAGY" RPG jatekokkal mobil modon jatszani.Az erdekelne hogy egy atalakitott jateknal a betumeret mennyire olvashato a PSP-n?Pl a Suikoden eseteben a karakteradatok,kulonbozo feliratok mennyire olvashatoak?Bolhacirkusz osszemosodott paca vagy azert kiveheto es ertelmezheto dolog?
Huh remelem azert ertelmezheto a kerdes.

Fonok.Ki az a corporation?

PoisonChihuahua
<#wink>
PoisonChihuahua
DJ Max Portable 1 & 2
KILLER2
Tényleg, az is nagyon jó. Vagy ha szereti a verekedõs játékokat, akkor nekem nagyon tetszett a Tekken Dark Resurrection is.

Töltsük le az internetet!

5c0rp330n
God of War

KILLER2
Ha szereted a stílusát, akkor esetleg Silent Hill Origins. Én nem szeretem a horror játékokat, de ez tetszik 😊

Töltsük le az internetet!

Xreactor
Sziasztok.

Tudtok ajánlani valami fasza gamet? (GTA,Manhunton,The Warriorson és mindenféle autós játékon kivül)

Köszi :-)

o_O -,-\'

<#finom>
baaka

5c0rp330n
mondjuk ezt nem tudhatod, szar fényviszonyokban nézhet ki így a kijelzõje.. vszínûleg azért kicsit el van túlozva a dolog..

Csináltak ilyet anno a fat és a slim között is. Még rosszabb volt a kettõ között az eredmény. Namost, ha hihetünk annak, hogy ez egy valós kép és nem módosítottak rajta semmit photoshoppal, akkor a fat meg a 3000 között olyan különbség lenne, hogy a fat-en nem látszódna semmi!<#beka2><#buck><#vigyor2>
Igen, akkor is így kell!
MaSzKa
nem világosan látszik hogy a felsõ psp meg van döntve jobban és közelebb van a fény beesési szögéhez

ha a 2 psp-t megcserélnék sztem más lenne a kép az tutti

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

fikoo
Na most ha a felsõbbik PSP egy slim verzió, akkor ez az összehasonlítás kicsit túlzás <#levele>

Ennyire szar képe nincs 😊 Tuti a felsõ eprek Photoshoppal vannak fehérítve

Gomber
Köszi Pitypang! 😊 Remélem széjjel tudom szedni... amugy ha veszek rá új "Skint" akkor is így kell széjje szedni?😄

Tényleg sokkal világosabb lesz! 😮

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

MaSzKa

MaSzKa
John Koller azt nyilatkozta, hogy a PSP 3000 színesebb képernyõjének köszönhetõen 20 vagy 30 perccel kevesebb ideig bírja majd az aksi!
Az, hogy az valóban csak ennyi lesz-e csak akkor tudhatjuk meg, amikor kezünkben lesz az új psp!

még tovább gagyitanak

Gomber
Jah... én is kiszeretném takarítani mert már naon mocskos...valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám szét szedni annélkül hogy kárt okoznék a felületben, vagy a belsejében?
Elõre is THX.

raven87
FAT PSP-m van és mostanában egyre gyakrabban ragadnak be a gombok és kiszeretném tisztítani. Könnyen szét lehet szedni a PSP-t ellehet így rontani a cuccot?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

nincsmit! 😊
james69holden
7,5K

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

MaSzKa
?ft

KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII siker 😄
akkor a menüben hozd elsõ a VSH menüt (select gomb) és az ISO Mod-ot állísd át M33 Driverrõl Sony NP9660-ra
most fél órája tölt egy játék, dee megvan kb 4 kül féleképp ugyanaz a játék, és mind a 4 et mintha 10 játékbol neki nem tetezsene 3 és azt nem inditja.. a többinél sec perc alatt betölt
szerintem a memóriakártyád vacakol
hy all! valaki tudna segiteni, a legujjabb custom firmware van a psp-men és több játékkal azt csinálja hogy a töltésnél megragad.
tölt dee nem emgy tovább irja hogy loading és ennyi. hogy lehet ezt orvosolni?
Alien!
jóöreg c64,lehet énis felteszem nosztalgiából...én a minap Amiga emulátort próbáltam,több kevesebb sikerrel...
Ha vkit érdekel 2 használható progi van rá:

PSPUAE

Kifejezetten jól konfigurálható,rengeteg beállítási lehetõség,virtuális billenytûzet,multidisk támogatás,jobb kompatibilitás,viszont a hang + kép egyelõre nem megy együtt játszható formában...

PSPUAE4All

Na ez jóval jobb sebességû,sajnos még eléggén kiforratlan(egy vagy két verziót élt meg),tehát kevés opció van benne,kevesebb játék indul el rajta,de pl a superfrog kifejezetten játszható rajta hanggal együtt...ergo jóval igéretesebb mint az elõdje...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gomber
Kösz Kisgabo! 😊 Még 2 büntetõ pont és kivagyok tiltva 1 hétre 😄 Mondjuk már kilettem tiltva 1szer, és van is 1 másik felhasználóm 😄 Akkor azt hazsnáltam, de még mindíg megvan xD

james69holden
még mindíg van egy eladó SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB-os kártyám
új, bontatlan

nem sony, noname

TrIp
szerinted?

kisgabo
hamis ?

Van pár darab 8GB Memory Stick Pro Duo + MS Duo adapter
( irási sebesség 2.3 megabyte/sec olvasás 5.7 mbyte/sec)
8500ft
ha érdekel valakit pü

Wizard of Wor rulez 😄

PSN: berghold

Tinman
"amikor még nem a grafika számított hanem a tiszta játékélmény..."

DS-t kellett volna venned ;-)

Szerk:
LOOOOLLL... most látom, hogy Vamisten vagyol :-D
Akkor elnézést, tudod te, hogy mitõl döglik a légy ;-)

PSP-t megrendeltem. FF fanatizmusom miatt FF Crisis Core pack jöhetett csak szóba, futárt nem akartam, személyesen akarom átvenni, remélem feljutok BP-re jövõ héten.
Kártya már megvan, 10 év garos Sandisk MSPD, ígéretes darab :-)

Szerk 2:
Creatures 1-2 akkor nevek voltak, hogy haltunk meg tõle anno. Hihetetlen mi elment 1 MHz-en.
Ami nekem még nagyon maradandó az az Interkarate, Impossible Mission, Kings Bounty, Pirates, Hexenküche 1-2 aka Cauldron, no meg a rengeteg kiváló SID zene és demók.

Archont rongyá játszottuk... PC-n a Battle Chess már kevés volt nekem :-S

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZseniálisTeknős
Hali!

Kicsit elkanyarodva a lenti témától, és távol a wareztõl, próbáltatok már a c64 emulátort futtatni PSP-n? (Sry az öreg rókáktól, ti biztos ismeritek, de nekem és még pár emberkének talán új lesz a dolog)

Az új 4.01-es cfw-vel és PSPVice emuval mûködik az emuláslás, mint az álom.

http://perso.numericable.fr/~ckckck/C64_PSPVice.html

Progi letölt, a PSPVICE könyvtár bemásol a PSP/GAME könyvtárba, és már csak a PSPVICE/GAMES könyvtárat kell feltölteni c64 játékokkal.

Aki elmúlt már 25+ annak a C64 játékok egyet jelentenek a felhõtlen gyermekkorral és a játék örömével, amikor még nem a grafika számított hanem a tiszta játékélmény... A többiek (warezhuszárok, ifjú politikuspalánták :-) ) meg próbálják ki, van vagy 9000 játék, mind szabadon letölthetõ a netrõl, és egy fillérbe nem kerül...

Egy kis ajánló a legjobbak közül:

http://www.c64games.com/1-10.html

Alapmûvek pl. (teljesség igénye nélkül ezek a személyes kedvenceim) : Wizard of War, Archon, Bubble Bobble, Creatures 1-2, Commando, Ikari, Warriors, Last Ninja 1-3... ez pár hónapig kitart mindenkinek.

Tinman megvetted már a PSP-t? (Együtt rendeltük a kütyüt Angolhonból anno, csak most már a TF2-es nickem használom :-) )

Saját életképtelensége miatt másokat okolni eléggé poénos akár hogy is nézem.
És csókólgasd te õket... <#mf2>
Örülj, hogy én töröltem ki a hsz-ed, mert ha modi lett volna, akkor kisér egy jeggyel a banamákra...😄
öregharcsa
megy..nekem legalábbis...

http://pspfilez.extra.hu/

kisgabo
ne politizálj. ha fletót meg szereted, küldjél neki puszit.

Gomber
xDDDDDDDDDDDDDDDd

Ez számomra új elem a történetben: a mocskosgyurcsány miatt varezolsz? <#guluszem1> Te nem röhögöd szarrá az agyad amikor leírod? <#confused> Nagy az isten állatkertje... <#lama>
Banyapapa
nickedre katt,és ott rija miért van sárga jelzésed

james69holden

Tinman
Srácok Metal Gear Solid 1. PSX verzió megy PSP-n?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

baaka
Szerintetek ez megéri úgy hogy Csak a fólia, tok, kábel egyben: 4000 Ft ?

dicehater
Srácok 4gb memory sticket keresek psp-hez, cserébe tudnék adni X360 játékot, esetleg játékokat - elsõsorban Bp

baaka
lol?😮