40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Jimanszky #33743 Ment privi -
F1re #33742 mennyibe fáj ? -
Jimanszky #33741 Egy ilyen:
Szerintem nagyon jó, ha FAT-em lenne tuti örülnék neki.Mindig meg lenne itthon a pontos helye:)Valaki vigye el plíz -
Jimanszky #33740 Van egy eladó FAT asztali tartóm, töltővel.Akit érdekel privizzen rám, olcsóért eladom, sajna Slim-hez nem jó.Speedlinkes.Köszi -
dzso83 #33739 nem szivat, szórakoztat :) -
amdrula #33738 Igen a TV-t ki kell húzni a konnektorból és a PSP-be kell dugni, így sajnos csak 3 percig bírja, és tölteni sem lehet közben, de megéri mert eszméletlen jó képe van...
Amúgy kezdem azt hinni, hogy te nem fogyatékos vagy, hanem szivatod az itteni embereket. -
guppy #33737 de ha bedobod a villamos elé ugy sokkal gyorsabban leviszi a dobozt róla, és még nem is tűzveszélyes -
#33736 Mondok neked két jó módszert:
1. Gyújtsd fel a dobozt, így leég a psp-ről.
2. Kalapáccsal verd le a dobozt a psp-ről.
Nekem mindkét módszer bevált, mindent így bontok ki. -
#33735 Te egy rossz vicc vagy, már elnézést.
Látszik, hogy alreg. -
lecsoforever #33734 ja téleg szt hogy bontsam ki ollo snicer?vagy valami ötletek hogy ne sercsem meg a psp-ét?Xd -
#33733 OMFG! Belőled már azt is kinézem, hogy a psp dobozának kibontásához is segítséget kell kérned. -
lowdog #33732 nem hinném, inkább tovább kéne bírja, ha nem a PSP saját képernyője megy (ez kikapcsolható ha tv-outot használsz?), hanem a tévé, lévén a képernyő eszi a legtöbbet... -
lecsoforever #33731 nem tom de most jöttem rá XD a TV konektorol megy nem a PSP aksijára van kötve lol. -
dzso83 #33730 miből gondolod? -
lecsoforever #33729 ha a psp-ét rá kötöd a TV-re akor az aksija 5 perc alat lemerül nem? -
lowdog #33728 nos, az hogy jobb lett a szarnál, még nem feltétlenül jelenti hogy elég jó :)))) -
lecsoforever #33727 Jól van bocsánat csak most veszem meg életem elsö PSP-ét. asszt remélem lesz még amire megyek venni meg hogy tökéletes legyen mert fehérvári vagyok és asszem itt nincs PSP szerviz:-( -
amdrula #33726 Nagyobb felbontású, azaz...
Hogy kicsitt "onabb" is legyek... FF7:CC nálam kicsit kimaradt, vagyis játszottam 20 percet, amikor megjelent, azóta nem nyúltam hozzá mostanáig :D
Tényleg nem rossz játék, nagyon az elején vagyok, de lehet majd végigviszem, úgysem jelenik meg semmi mostanában... :D -
Jimanszky #33725 Talán
De ne bántsuk a helyesírása miatt.Viszont az tényleg idegesítő, hogy állandóan furákat kérdez.Nem szemétkedésből, de Google a világ legnagyobb találmánya!!Azért találták ki, hogy használjuk -
dzso83 #33724 azt amit én nem majdnem? :) -
dzso83 #33723 hirtelen azt hittem, hogy volt közben valami gyorstalpaló helyesírás tanfolyam, de közben rájöttem, hogy bemásoltad :)
amúgy a kérdésre normálisan válaszoltak... először... ha pár nap múlva ugyanazt kérdezed újra, akkor ne várd, hogy újra türelmesen válaszoljanak... szerintem. -
Jimanszky #33722 Nem szeretnék gonoszkodni, de erre a hsz-re majdnem kérdeztem valamit -
lecsoforever #33721 kérdeztem valamit normálisan mértnem lehet normálisn válaszolni nem paraszt modra tisztelet a kivétel.
A megújult kijelző jobb minőségű, nagyobb felbontású képet jelenít meg a bejelentés szerint, így nem véletlenül kapott szárnyra az a pletyka, miszerint ez a kézikonzol akkumulátorára nem lesz túl jó hatással: konkrétan az új PSP rövidebb ideig bírná majd, mint elődei. Nos a hivatalos kommentár szerint aggodalomra semmi ok, ugyanis a tervező mérnökök igyekeztek úgy kialakítani a gépet, hogy a többet zabáló kijelző mellett redukálják a rendszer többi részének energiaéhségét, így különösebb változás nem várható ilyen téren.
-
guppy #33720 megelőztél -
guppy #33719 fekete -
guppy #33718 meg egy zongorát h ne csak szimplán felekte legyen -
#33717 Enyémhez zongora is járt, hogy tudjam milyen színűre fessem. -
#33716 Garancialevelet és ecsetet meg Piano Black színű festéket, mivel alapból az összes PSP szürke. -
#33715 D-pad sokkal jobb lett, kijjebb vannak gombok, így könnyebb nyomni is őket, a kocka gomb már nem olyan mint a fatnél, itt nem csesződik el.
Ne hallgass egy laikusra. -
PSPeti #33714 Mia f@s*nak kérdezel meg mindent 1000000x ????????
Már régebben megkérdezted, válaszoltak is rá. CSAK VISSZA KÉNE OLVASNI!!!! -
lowdog #33713 sajnálattal hallom hogy ezek szerint a gombok nem sokat javulnak
nekem még mindig a fat van, a gombok azok is kritikán aluliak (L-R, d-pad, négyzet a legrosszabbak)
csak én látom úgy hogy nem javul a PSP az újabb verziókkal? -
#33712 egy aksit meg egy dobozt... -
lowdog #33711 lehet de csak utazómagasságban. -
lecsoforever #33710 Hülye kérdés de lehet repülőn psp-t használni?
PSP Slim Piano Black base pack mit adnak hozzá ujj onan? -
lecsoforever #33709 PSP Slim Piano Black mit adnak hozzá? -
Hut #33708 jó játszást a psp-en! -
Jimanszky #33707 Használd egészséggel!!!
#33702-re valaki valamit? -
#33706 első benyomás jó volt, grafika tetszik és ez a lényeg, fantasztikus kis szerkezet. Sajnos ment is vissza 10 perc után a dobozba mert karácsonyra lesz, addig nem is akarok vele foglalkozni, mert hol marad a meglepetés és a felfedezés élvezete szenteste a fa alatt?:)
@Hut, Xbox 360 kontrolleréhez tudom hasonlítani és ahhoz képest, jobban kiállnak, lötyögnek, jobban kattog, és roszabb a "fogása" a felső két gomb pedig kritikán aluli ( R-L ).
A dpad nagyon jó és az analóg is jópofa, nem tudtam elképzelni hogy működhet ezen a gépen, de 1 sec alatt magamévá tettem és tökéletesen tudom használni, kényelmes jópofa megoldás. -
#33705 a fat tökkéletes, minden ami utánavan.... kilopták belőle az anyagot. -
Hut #33704 miért gagyi a gombja?