40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Jimanszky #33662 vatera.Azért azt megsúgom, hogy kintről behozva jóval drágább lenne;)Duplája.
Senki nem vett még UMD filmet?Anno láttam egy Spiderman trailert, majdnem beszangtam, olyan gyönyörű volt:)) -
#33661 Grat!
Honnét sikerült? -
Jimanszky #33660 Beszereztem egy bontatlan RHCP UMD-t 1800Ft-ért:)
Egészen pontosan ezt.Slane Castle koncert:) -
Jimanszky #33659 na mindegy, ezen nem veszünk össze:) -
#33658 Hát nem egészen. :)
A csíkozódás azért van, mert a psp-1000 és psp-2000 verzióknál progresszív képalkotás használatos, míg a psp-3000-nél ez váltottsoros (ismerősebb nevén interlaced) letapogatásos képalkotásra cserélték.
A progresszív egy képkockát egy képként jelenít meg, míg az interlaced egyszerre csak a páros aztán a páratlan sorait jeleníti meg.
Ez az ábra leegyszerűsítve megmutatja hogyan működik az interlace:
Előnye, hogy fele sávszélességgel is meg lehet jeleníteni a képet, vagy (mint esetünkben) kétszer annyi információt tartalmazhat a kép. Magyarul kétszer annyi színt tudnak kitenni a kijelzőre.
Hátránya pedig, hogy gyors képváltásoknál már érzékelhető lesz a csíkozás, amit az LCD 'lassú' reagálása (szellemkép) fel is erősít. -
guppy #33657 Miért hiszi mindenki azt h ez itt vatera vagy aprónet...?
persze semmi gondom vele -
qB0B0p #33656 Eladó egy metálkék és egy aranyszínű előlap PSP Slim/2000-hez, darabja 1500 Ft + postaköltség. + jár mindegyikhez egy ajándék csavarhúzó a PSP szétszedéséhez. Érdeklődni PÜ-be lehet.
Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 -
amdrula #33655 Elég rossz helyen olvastad, mivel HD-tvre eddig is lehetett kötni, a változás ezen a téren csak ennyi:
"PSP games will now be playable on interlaced (non-progressive scan) televisions via composite video cables." -
#33654 hm thx :] akkor sem venném meg :] -
Jimanszky #33653 Vízszintesen, nem függőlegesen vannak a pixelek és ezért csikozódik a 3000-es.
Íme:
-
#33652 Ez mind igaz, kivéve az utolsó állítás, mert az nem indok a csíkozódásra.
Ha minden PSP-t betört képernyővel árulnának, akkor elhinnéd, hogy ez a technológia mellékhatása? :)
Ugyan már, a Sony nem talált jobb választ rá. -
#33651 Mikrofon került bele + lehetőség arra hogy hdtévére kirakd a képet komponenesel de a lényegi része a kijelző fejlesztése, válaszidő drasztikus csökkentése illetve a kontraszt fényerő és színek sokkal teltebbek, szebbek valamint a tükröződésen is javítottak, leglábbis ezeket olvastam, és egyetlen hibája van ez a csíkozodás, de erre meg azt olvastam asszem a Sonytól hogy ennek az teknológiának ami a kijelzőben van ez a határa és ez egy vele járó mellékhatás.
Mondom ezeket csak olvastam:) -
#33650 de akkor nem értem,hogy miért adták ki a psp 3000-t,ha nem jobb több dologban,mint a 2000....mértnem ugy csinálták meg,hogy akkor mindenben jobb legyen...nem értem,magyarázza el valaki nekem ! [amugy meg istencsászár dolog ez a psp] -
amdrula #33649 Találtál egy 10 hónapos képet... Grat :D -
Jimanszky #33648 SE tényleg csinált hasonló telefont, de ha jól emlékszem nem így néz ki.
Ja nem!!!Tényleg ilyen lesz! -
lecsoforever #33647
psp2 jön XD ez má jobb!sztem szerintetek? -
lecsoforever #33646
inen is fel lehet ismerni a 3000 ezreset! -
lecsoforever #33645 ijen fedél kéne a 2000 ezresre szerintetek megolthato? -
tihibaby #33644 Az alsó. -
#33643 Alsó :) -
Jimanszky #33642 Középső:DD
Természetesen a lenti a 3000-es:)Azon vékonyabb a csík.
First Aye: -
First Aye #33641 A google a barátod, a wiki meg a barátnőd!
Bocs az off-ért! -
lecsoforever #33640
na vajon mejik a 3000-es? -
lecsoforever #33639 a gogle jo!
a google a barátod! -
Jimanszky #33638 .Grat a PSP-3000 fejlesztőinek.Nagy taps!!
bazz és ez milyen jól nézhet ki filmeknél -
#33637 Képekre sose adok, mert lehet azt mondom hogy szar amikor mozgásban hanyatt esek tőle olyan jó. -
#33636 Engem se... Akkor ezt kiveséztük asszem' -
Jimanszky #33635 Zsííír!!!:).Sztem 2000-es lesz belőle -
Jimanszky #33634 Á mindegy, nem érdekel... -
#33633 Ezt azért ki kéne próbálni milyen mozgás közben, de képen télleg élvezhetetlen:
-
#33632 Sony Centrum:), no mind1, meg lett igérve és lefixálva, szóval bizalommal megyek majd "vásárolni". -
Jimanszky #33631 wow.Kivételes eset volt:).Szerintem nem reklámozzák a 3000-est, mindenki számára nyilvánvaló, hogy hibás a kijelzője. -
#33630 Lehet -
#33629 De hát nem is ismered :D
Lehet, nem is PSP-t vettél... -
#33628 Egy 'is'-el több sikeredett , sorry. -
#33627 Figy, ez volt a téma fórumon. Témába vágott. Teljesen felesleges lett volna most keresgetni google-ön! "Az a baj az emberekben, hogy még csak minimálisan se néznek utána a dolgoknak," <---Ebben van valami.de én nem tartom magam ilyen embernek, ráadásul faq-ot bőszen olvasgatom. De teljesen felesleges most ezen vitázni. A lényeg, hogy szerintem akármilyen alap n00b kérdést tesznek fel, nem kell így bánni az illetővel. Főleg ha új még a psp világában. Megértem, hogy unjátok az ilyen kérdéseket, de lehet normálisan is válaszolni is . -
#33626 nekem kibontottak anno egyet,és végignyomkodtam/szagoltam/tapiztam:P -
#33625 Miért ne lehetne kiállítva? -
Jimanszky #33624 Azért te is rendesen bekezdtél, sorry..Google a világ legnagyobb találmánya!!Beírod h psp 2000 3000 és megnézed a képeket!Hidd el, mindent megtalálsz amit szeretnél.Az a baj az emberekben, hogy még csak minimálisan se néznek utána a dolgoknak, pedig annyira egyszerűen meg lehet találni mindent.Jó, speciel én az fw frissítést nem találtam.De gyerekjáték az egész!Köszi Máté herceg;) -
Jimanszky #33623 Az a gond ezzel, hogy nem fognak kibontani dobozt, hogy megnézhesd.3000-es meg tuti nincs kiállítva, hogy ki lehessen próbálni.