PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár azt se lehet mondani, hogy szegény, de lehetne gazdagabb😄😄😄)
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Azért ezt te is érzed, hogy valami nem okés.
Amúgy ez a fórum nem azért van, hogy a magadfajta kretének idióta kérdéseire válaszolgassunk, ez nem egy 24/7 hotline support tudakozó. Itt mi egymásnak segítünk, többek közt olyan kérdésekben, ami pl nincs leírva a GYIK-ban. Ez egy társaság, és nem érted vagyunk itt.
Vili?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
<#worship>#worship><#worship>#worship> eM82 <#worship>#worship><#worship>#worship>
Szerintem is az bunkó aki baszik elolvasni azt amit ezerszer megválaszoltak már, és ezért a neve is: Gyakran Ismételt Kérdések ráadásul akkora betükkel van kiírva a lap legtetején hogy a vakok is ki tudják tapogatni.
Egyébként a lényegét elolvasni 10 perc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amugy azért is segítek neki, mert énis ilyen voltam! Idejöttem itt kérdeztem 1 csomó mindent, és akkor voltatok akkor parasztok, hogy nem írtátok le 1 perc alatt a kérdésemre a választ, inkább elkezdettetek bunkózni, meg parasztozni hogy nem olvasom el 1 nap alatt a FAQ, amiben talán megtalálom amit keresek!
Nagyon nagy kérés ez? Akkor miért van ez a fórum? Ennyi erõvel nem is kéne, hiszen 1 kérdésre se válaszoltok, mert itt bunkóztok a kezdõ psp-zõvel...na ennyit akartam! Sry az OFFÉRT!
Úgy jöttem ide, hogy SEMMIT nem tudtam a PSP-rõl és mára már totál felvilágosult vagyok.
Használd! Jó! Komolyan -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Lustaságra nincs gyógyszer...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
- SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB 7.500 Ft
- HORI kijelzõvédõ fólia 800 Ft
- Kemény tok, fekete 2.500 Ft
- SpeedLink USB kábel 1.500 Ft
Egyben a négy: 12.000 Ft
Csak a fólia, tok, kábel egyben: 4000 Ft
Mindegyik új, bontatlan! Érdeklõdni privátban

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
BattleTag: kabel15#2672
I
I
_I_
\I/
V
egyébként nem lehet tönkretenni a cuccot egy cfw telepítéssel, már nagyon régóta.
esetleg letöltheted az update fájlt amit a memóriakártyáról tudsz indítani
BattleTag: kabel15#2672
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(